Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dylan Dog » 13 avg 2011, 01:03

Pa legendo sta da ti pricam :P

Ti imas kosarku u malom prstu,jos malo pa ce neno biti ljubomoran,preuzet ces titulu prve tastature u kosarci foruma :mrgreen: ono nekad pricao da si visok,krupan,mogao bi ti zamjeniti Vardu u reprezentaciji :mrgreen:

Nego,ja jos nisam izgubio nadu u zabare,falilo je ovo danas :D
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:05

tanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora :mrgreen: , ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole. ;)
pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobrio :( ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:06

legenda reala je napisao/la:
tanzla je napisao/la:legendo sto si voajer, registruj se i ti pa narezili plagijatora :mrgreen: , ipak se koristi tvojim intelektualnim vlasnistvom bez dozvole. ;)
pa haj mi napravi nik ,evo tri puta se regam ,ali kaže čekaj dok admin dođe da ti odobri aktivaciju i tako čekam evo deset dana ,a tri puta sam se rego tri nika ni jedan nije odobrio :( ;)
Jesi dao pravi mail?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 avg 2011, 01:07

:lol: :lol: diskriminacija legendo...zato što si iz Goražda ;)

pravimo peticiju : Stop diskriminaciji košarkaških stručnjaka iz Goražda na sa-x forumu :D
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:10

tanzla je napisao/la:
Jesi dao pravi mail?
ma jesam isti kao i ovaj što mi je na ovom forumu ,ali neće ,pa sam napravio novi rego se opet neće ,zajebaje me onaj tamo admin nešta ,moram ovom našem adminu javiti da me preporuči ,kao vrsnog znalca iz svih oblasti :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:12

Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 avg 2011, 01:20

Ajmo nek se javi Kasparov sa SA-Xa... :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:20

tanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. :)
ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvord ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:26

tanzla je napisao/la:Provjeri mail da ti nije stigao aktivacijski link ili tako nesto. Nisi se trebao milion puta registrovati u tako kratkom vremenskom roku. :)
ma nikad ba ništa nije stiglo ni na jednom profilu ,ja da može sam bi se regao ,zato te i molim da me ti registruješ i daš mi nik i pasvord ;)
Evo poslao sam zahtjev za registraciju, vidjecemo hoce li te odobriti, ili i mene banovati zbog duplih acc. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:34

tanzla je napisao/la:
Evo poslao sam zahtjev za registraciju, vidjecemo hoce li te odobriti, ili i mene banovati zbog duplih acc. :lol:
bravo ,valjda će ti odobriti ,jbt mene zajebaje

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:35

Ma prije da cemo obojica dobiti permanent banip, bice im cudno sto se odjednom pokusavaju registrovati 3,4 "legende_reala" :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 01:37

Legenda donese spam uvijek na ovu temu.Kad on ode normalno nema nikog drugog :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:37

Cujem legendo dobio si mare radi neke cure ? ? ?
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:43

tanzla je napisao/la:Ma prije da cemo obojica dobiti permanent banip, bice im cudno sto se odjednom pokusavaju registrovati 3,4 "legende_reala" :lol:
dvije legende ,samo sam jednom probo sa legenda ili nisam ni jednom ne znam

Emir ZENICA je napisao/la:Cujem legendo dobio si mare radi neke cure ? ? ?
šta ti je ba ,odakle ti to ??'' ja se ne bi radi cure pobio nema tih para ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 avg 2011, 01:45

ode ja spavati...sehurio sam danas ranije
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:46

šta ti je ba ,odakle ti to ??'' ja se ne bi radi cure pobio nema tih para ;)
Ja sam tako cuo druze.I to dobra cura neka,i ja bi se pobio jarane.Tako se prica
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2011, 01:52

de emire pohvali me..

reci ljudima da sam pored tebe profur'o sa autom isto alen Oprosti :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:54

Jesi svaka cast :mrgreen:
A hoces ti mene pohvaliti da sam ja kuci pjeske otisao ? a ti profurao pokraj mene sa autom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Al dobar si bio
Volim te Celik ! ! !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2011, 01:57

Emir ZENICA je napisao/la:Jesi svaka cast :mrgreen:
A hoces ti mene pohvaliti da sam ja kuci pjeske otisao ? a ti profurao pokraj mene sa autom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Al dobar si bio
a bila jedna treba sa mnom...bilo bi ti mozda neugodno da se vozis s nama :mrgreen:

drugi put,cu ja nju istjerat da tebe odbacim..a veceras nisam nesto mog'o :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:59

Sto lazes ljudima da je bila treba :mrgreen: Ajd valjda je dobra ,samo se cuvaj da ne bi dobio mare kao legenda.Samo lagano :D
Volim te Celik ! ! !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: tiketoke i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []