Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

mandraX
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mandraX » 12 avg 2011, 22:29

[youtube][/youtube]

Clip je tu na ss.ba sa namjerom da pokaze kakav je igrac Fabregas, ok...al' sto sam ja oplak'o od smijeha gledajuci vase napadace i ove promasajee :o pa ljudi moji sta je ovo, i kazu sto Fabregas ide ... :roll: :lol: :mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 avg 2011, 22:29

Fabregas u obrvu pogodi Bendtnera, ali džaba.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 avg 2011, 22:31

Jimmy from the hood je napisao/la:Fabregas u obrvu pogodi Bendtnera, ali džaba.
Dzaba kad je ovaj malo bolji od Laze Popovica :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 12 avg 2011, 22:48

Odlazak Nasria I Fabre je sve izvjesniji, zamjena za ceska ce biti biti Jadson iz Sahtara ili Dzagoev iz CSKA a za nasria zamjena Brayan Ruiz twente ili Juan Mata mislim ipak da ce biti ruiz jeftiniji je :D :D

Zao mi je sto ce se desiti ista sudbina kao i liverpoolu jer ipak arsenal bez dva dobra igraca nema sanse za ligu prvaka sledece godine. Iskreno s kakvom ekipom raspolazemo strah me je i protiv Udinesea jer ipak su to talijani cvrsto a Di Natale je odlican realizator i znao je sam pobjediti milan inter ili juve-a tako se i nama moze desiti ipak se nadam da cemo proci u LP i osvojiti je :D :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 avg 2011, 23:51

@Kike_Marin_ - A reporter for Spanish daily Público reports Arsenal and Valencia have come to a agreement over Juan Mata.

:D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 avg 2011, 00:43

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enalu.html" onclick="window.open(this.href);return false; NIJE SVEJEDNOOOO :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 00:47

armin arsenalovac je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enalu.html NIJE SVEJEDNOOOO :D
Malo loš izvor, ali hajde :mrgreen:

Sky Sports javlja da je transfer odložen od strane Pepa jer ne želi stvarati buku oko njegovog dolaska uoči Super Cupa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 13 avg 2011, 00:50

Carlo je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enalu.html NIJE SVEJEDNOOOO :D
Malo loš izvor, ali hajde :mrgreen:

Sky Sports javlja da je transfer odložen od strane Pepa jer ne želi stvarati buku oko njegovog dolaska uoči Super Cupa.
imas snimak i pogledaj da je zaista to wenger i rekao,vise vjerujem snimku nego skysportsu,a i danas sam gledao tu izjavu na sportklub ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 avg 2011, 00:52

Nadam se da odlazi, jasno je da nije odan klubu i da zeli da ide, a sljedeće ljeto ne želim doživljavat istu sapunicu.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 00:52

Cudi me da niko ne spominje da je Scott Dann na pragu potpisa za Arsenal. Vjerovatno je sve stavljeno u drugi plan nakon Fabregasa i Barse
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 avg 2011, 00:53

Bosco je napisao/la:Nadam se da odlazi, jasno je da nije odan klubu i da zeli da ide, a sljedeće ljeto ne želim doživljavat istu sapunicu.
Slazem se!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... Nasri.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 avg 2011, 00:55

Jimmy from the hood je napisao/la:Cudi me da niko ne spominje da je Scott Dann na pragu potpisa za Arsenal. Vjerovatno je sve stavljeno u drugi plan nakon Fabregasa i Barse
Dobar je Dann, ali on ne može polijevat vode za abdest Cahillu. Ali naravno Wenger ne bi bio Wenger da nije odabrao jeftinije rješenje, iako sumnjam da će i Dann doći jer je AW neki dan izjavio da ima 4 štopera i da mu ne treba više ni jedan.

Tevez za Nasrija :lol: :lol: :lol: , to kad bi se desilo bilo bi bolje nego da Nasri ostane.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 avg 2011, 01:03

Megamon je napisao/la:@Kike_Marin_ - A reporter for Spanish daily Público reports Arsenal and Valencia have come to a agreement over Juan Mata.

:D
Kike_Marin_ A_mi_bola**
@Gooner_66 Yes, I think that is possible Mata will sign to Arsenal, ok? Sorry for my english... Good night from Barcelona!

Jos je rekao da smo za Cesca dobili 43Mi 36+7, mislim da je to u €

A ono za Teveza bih odma podpiso. Iako je to samo novinarska patka. Dal je stvarno netko platio novinaru da napise nesta tako?! :lol: Htjeli ga prodati za 50m, a sad ko fol Arsnl hoce Teveza za Samira. :lol:

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 13 avg 2011, 01:04

Mislim da je odlazak Fabregasa rijesena stvar, volio bih da grijesim, svi znamo kakav je igrac i koliko znaci Arsenalu. Wenger je morao znati da ce se to desiti i na vrijeme naci adekvatnu zamjenu na njegovoj poziciji. Nije smio dopustiti ni u kojem slucaju da otpocne sezonu i kvalifikacije za LP bez jednog dobrog igraca na sredini terena. Jednostavno je trebao pustiti Fabregasa ranije i na vrijeme osigurati tu pozicju, bez ovog zavlacenja. Mozda bi idealna zamjena bila Parker,naravno ne kao playmaker, nego kao obicni CM ili DM a Wilshere bi zauzeo Fabregasovu ulogu. Parker bi sjajno nadoknađivao njegovo neiskustvo, usto i englez je sto arsenalu itekako treba. Nadam se da Wenger nece na to mjesto dovesti nekog anonimusa,vec nekog provjerenog i sa iskustvom, pa barem se u ovom prelaznom roku isplati spiskati neku masnu lovu za dobrog igraca na toj poziciji, jer poslje ovog prelaznog roka bit ce ko je jamio jamio.

Nadam se da ce Nasri odluciti ostati u Arsenalu, ali i ovdje sam misljenja da ga se Wenger odmah trebao rijesiti i dovesti Matu, koji je po mom skromnom misljenu i vise nego dostojna zamjena. Mislim da se Nasri nezahvalno ponasa, jer da nije Arsenala i Wengera koji ga je uzeo prije 3-4 godine i ukazao mu povjerenje da igra u prvih 11, jos bi on igrao u kojekakvim francuskim klubicima, a Wenger mu to tolerise.

Ovaj Joel ce biti igracina, tu je Wenger napravio sjajan posao, samo jos da brzo sredi jednog dobrog odbrambenog i nadje dobru zamjenu za Fabregasa i bit ce Arsenal u utrci za titulu.
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 13 avg 2011, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 avg 2011, 01:04

Wenger said: “We will not do [a deal for] Juan Mata. I don’t have to give a reason, we will not do it.”

Wenger večeras ;)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 avg 2011, 01:10

Bosco je napisao/la:Wenger said: “We will not do [a deal for] Juan Mata. I don’t have to give a reason, we will not do it.”

Wenger večeras ;)
Vjerovatno su šišmiši htjeli 30milki za Matu. Bas su nasli skim ce se cjenkati :lol:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 13 avg 2011, 01:14

Bosco je napisao/la:Wenger said: “We will not do [a deal for] Juan Mata. I don’t have to give a reason, we will not do it.”

Wenger večeras ;)
@harryiscesc
harry abrams
AW actually said "we will not DO Juan Mata" as in we will not talk about it today suggesting deal is in the offing..
;) :?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 avg 2011, 01:15

Ne znam šta je istina od to dvoje, ali nadam se da se traži neko u slučaju odlaska Cesca.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 01:17

Bosco je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Cudi me da niko ne spominje da je Scott Dann na pragu potpisa za Arsenal. Vjerovatno je sve stavljeno u drugi plan nakon Fabregasa i Barse
Dobar je Dann, ali on ne može polijevat vode za abdest Cahillu. Ali naravno Wenger ne bi bio Wenger da nije odabrao jeftinije rješenje, iako sumnjam da će i Dann doći jer je AW neki dan izjavio da ima 4 štopera i da mu ne treba više ni jedan.
Cahill je nas za 12 miliona i Ngoga kojeg je Bolton zelio vidjeti u svojim redovima :mrgreen:

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 13 avg 2011, 09:00

Joel Cambel potpisuje za Arsenal
slika
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 1 gost.