Ma druže zna se to kako je bilo,samo nećemo više,pošto onda slijedi invazija Armijaša na našu temuBuducnost je napisao/la:Velezovci nas ne gotive zato sto su dzaba dali novce Jedinstvu one godine kad smo Jedinstvo dobi li u Bihacu 0:1 za ulazak u Premijer ligu.
Dali novce, ostali u drugoj ligi odnosno u prvoj federacije.
Fakat mi je zao Velezovaca kao navijaca ali njihova uprava je tad uradila najgoru stvar sto su mogli sebi uraditi. Samo neznam da li su dobili od Jedinstva nazad novceTo bi od njih neko trebao znati.
Ima dosta banovicana koji studiraju u mostaru i na svakoj su utakmici Veleza i pravi su "velezovci" al eto ima i izuzetaka koji nas ne podnose sto smo uspjeli dobiti vec potplaceno Jedinstvo.
Sad da li smo mi tu sta krivi pa da nas mrze, neznam bas nit me ne zanima iskren da budem.
Bio sam tad u Bihacu, kakva samo utakmica. A jos bolje navijanje, prije utakmice a Bogami i posle utakmice. Da malo i nju spomenem kad smo kod toga.
Dolazak u Bihac, kisa, tuca sa policijom, ulazak na stadion, navijanje i onda slag na tortu CERGA 0:1. Igraci Jedinstva polomise sudije nizasta krive, da nam je barem penal dosudio al cist gol. Obican centarsut i glavom CERGA.
Onda povratak u Banovice, auuuuu..
Mogla bi se jedna fina knjigica ispisati o gostovanjima.
P.S. Velezovci, fakat neznam zbog cega smo mi krivi sto smo dobili posteno Jedinstvo koje ste vi podplatili.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nije problem spreman na diskusiju. Uz mnogo, mnogo argumenata i svjedoka (biscana)
Da nebude banovicani normalno da navlace na svoje
Samo da ne predje na svadju i jos gore vrijedjanje..
- neutralan__
- Kontakt:
E pa vidiš zbog toga i govorim da ne pišemo više o tome,jer iz normalne diskusije na ovom forumu sve pređe u svađu,vrijeđanje i na kraju šlag na tortu banovi.Buducnost je napisao/la:Nije problem spreman na diskusiju. Uz mnogo, mnogo argumenata i svjedoka (biscana)Da nebude banovicani normalno da navlace na svoje
![]()
Da se mi ipak vratimo sadašnjosti,ono što je bilo,bilo je.Da se vratimo novoj sezoni i sutrašnjoj utakmici protiv Famosa.
-
Elmar78430
- Kontakt:
Ja sam iskren navijac i rekao sam vam sretno, ali vas manje gotovim sto ne znaci eto da vas bas mrzim.
Zao mi je bilo Veleza tada, jer to Velez nije zasluzio. Da budemo realni, kao realni navijaci i prije svega ljudi.
Sta je tu je, ovo je BiH i ja se nadam da ce te se sto prije vratiti u Premijer Ligi jer ste mi dragi ipak na neki nacin.
Zao mi je bilo Veleza tada, jer to Velez nije zasluzio. Da budemo realni, kao realni navijaci i prije svega ljudi.
Sta je tu je, ovo je BiH i ja se nadam da ce te se sto prije vratiti u Premijer Ligi jer ste mi dragi ipak na neki nacin.
Meni je bilo zao kad je ispao. Ali kad smo se bori li za ulazak zajedno, naravno da mi je bilo draze da mi udjemo nego Velez. Sto i tebi Velez tako i meni Buducnost ..
E sad ja neznam tvoj razloga sto ti nas ne podnosis, da li zbog toga sto smo posteno usli ili sto jednostavno nismo pusti li Velezu da udje ono jednostavno se odrekli Premijer lige..
No, nije ni bitno..
E sad ja neznam tvoj razloga sto ti nas ne podnosis, da li zbog toga sto smo posteno usli ili sto jednostavno nismo pusti li Velezu da udje ono jednostavno se odrekli Premijer lige..
No, nije ni bitno..
- neutralan__
- Kontakt:
Ma uredu je.Iskren da budem ja od svih klubova u Premijer ligi najviše gotivim i simpatišem Velež.Elmar78430 je napisao/la:Ja sam iskren navijac i rekao sam vam sretno, ali vas manje gotovim sto ne znaci eto da vas bas mrzim.
Nego sa kojom formacijom bi sutra mogli krenuti.Najbolje bi bilo sa standardnom 4-4-2.Samo ne znam ko bi mogao na desno krilo,to je jedina dilema.Pošto je kandidata dosta.Ja bi stavio ili Imamovića(Kavazovića) ili Ikanovića.Jedan iskusan,a jedan mlad.No vidjećemo za šta će se Rizvić odlučiti.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ja znam da na spisku nisu Pirić, Muminhodžić, Osmanović i nisam siguran ali mislim da se tu nalazi i Kavazović.
1947!
-
pitar-istok
- Kontakt:
Veliki pozdrav za Banoviće.
Dobro došli na današnju utakmicu sa Famosom iz Hrasnice,po ambicijama oba kluba trebala bi biti dobra utakmica.Inače imam veliki broj prijatelja u Banovićima koji će danas doći u Hrasnicu,zato vam želim da se vratite što prije u PL,a da Famos bude siguran prvoligaš.Sretno.
Dobro došli na današnju utakmicu sa Famosom iz Hrasnice,po ambicijama oba kluba trebala bi biti dobra utakmica.Inače imam veliki broj prijatelja u Banovićima koji će danas doći u Hrasnicu,zato vam želim da se vratite što prije u PL,a da Famos bude siguran prvoligaš.Sretno.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Hvala puno, mi se samo nadamo da ce današnja utakmica odigrati Fer i Korektno, i da bolji pobjedi.pitar-istok je napisao/la:Veliki pozdrav za Banoviće.
1947!
-
pitar-istok
- Kontakt:
Meni je iskreno žao šta Budućnost ne vodi jedan trener kao što je Smail Karić i uz još dva tri pojačanja sigurno bi bili glavni konkurent za povratak u PL.Sjedio sam par puta u njegovom kafiću u Banovićima i vidim da ga ljudi tamo gotive i vidio sam da je stručnjak kad je moga sina pripremao za probe u Češkoj.
-
pitar-istok
- Kontakt:
A što se tiče Hrasnice i Famosa ovdje svakog dočekaju srdačno i bez provokacija,zato se i ja nadam da će sve proteći Fer i korektno,Famos je mlada ekipa koja po prvi put igra u Prvoj ligi FBiH.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Nadam se da cemo po dobrome pamtiti Hrasnicu. Trebalo bi nas biti dvadesetak...samo posteno, pa ko bude bolji nek pobijedi. Mislim ni jedan bod za pocetak sezone da ne bi bio los...Nesto mi govori da bismo mogli uzeti sva tri boda ako Bog da...pitar-istok je napisao/la:A što se tiče Hrasnice i Famosa ovdje svakog dočekaju srdačno i bez provokacija,zato se i ja nadam da će sve proteći Fer i korektno,Famos je mlada ekipa koja po prvi put igra u Prvoj ligi FBiH.
- neutralan__
- Kontakt:
Ma samo neka bude sve fer i korektno.Neka fudbal pobijedipitar-istok je napisao/la:Veliki pozdrav za Banoviće.
Pozdrav.
- neutralan__
- Kontakt:
Najava utakmice 1. kola : http://fkbuducnostbanovici.com/index.ph ... &Itemid=54" onclick="window.open(this.href);return false;
- neutralan__
- Kontakt:
Famos-SAŠK Napredak - Budućnost 2:1
Gol za Budućnost je dao Muhamed Mujić.
Ovo ne valja.Poraz na samom otvaranju nove sezone,mislio sam da će ovo biti jedno od lakših gostovanja,na kome možemo očekivati bod(ove).
Gol za Budućnost je dao Muhamed Mujić.
Ovo ne valja.Poraz na samom otvaranju nove sezone,mislio sam da će ovo biti jedno od lakših gostovanja,na kome možemo očekivati bod(ove).
-
pitar-istok
- Kontakt:
Danas sam bio sa vašom upravom na utakmici i svi su se složili da su imali uslove za čistu 10-tku,bez pritiska ikakvog od strane domaćina do sudija i slično,Mujićev otac je bio s nama u društvu i vaš Predsjednik i još par momaka svaka im čast.Što se tiče fudbala obje ekipe su pokazale da sa ovakom igrom nemogu konkurisat za vrh.Budućnost ako ide na PL danas je trebala glat uzeti bodove,ali se vidjelo da ekipi fali par jakih igrača i na kraju ovaj Salihbašić je igračina za sve na današnjoj utakmici.
Sretno vam u nastavku prvenstva i još jednom vam želim povratak u PL,jer Banovići to zaslužuju kako zbog dobrog stadiona,tako i zbog raje tamo.Pozdrav.
Sretno vam u nastavku prvenstva i još jednom vam želim povratak u PL,jer Banovići to zaslužuju kako zbog dobrog stadiona,tako i zbog raje tamo.Pozdrav.
- neutralan__
- Kontakt:
Svaka čast momak.Bio je i moj jedan dobar jaran tu sa Mujićevim ocem došao.pitar-istok je napisao/la:Danas sam bio sa vašom upravom na utakmici i svi su se složili da su imali uslove za čistu 10-tku,bez pritiska ikakvog od strane domaćina do sudija i slično,Mujićev otac je bio s nama u društvu i vaš Predsjednik i još par momaka svaka im čast.Što se tiče fudbala obje ekipe su pokazale da sa ovakom igrom nemogu konkurisat za vrh.Budućnost ako ide na PL danas je trebala glat uzeti bodove,ali se vidjelo da ekipi fali par jakih igrača i na kraju ovaj Salihbašić je igračina za sve na današnjoj utakmici.
Ma Salibašić je igračina,nije džabe igrao u Turskoj ligi.Teško da ćemo mi ove sezone do Premijer lige,teško.
-
pitar-istok
- Kontakt:
Bilo je jedno 20-tak ljudi iz Banovića,tako da neznam ko ti je jaran,sa mnom su bili Sani,Kuman-Rizvić,Fahir(Mikijev otac)i predsjednik kluba,inače kad dođem u Banoviće sjednemo kod Karića i na Zlaći u hotelu,ljudi me dočekaju ko Titu,a u oktobru stiže uramljen dres FK Famosa u Kalčo kod Karića,pa bujrum ako Bog da na piće.Prijateljima moraš uvijek uzvratiti gostoprimstvom.
- kuman_@mel
- Kontakt:
jebt na sta smo mi spali...pa mi izgubimo od igraca koji su jucer igrali tamo neke sabanije koje lige nezz ni ja...ne pise nam se dobro samo to znam... 
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.