FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Inkognito
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Inkognito » 13 avg 2011, 00:12

Hamo je napisao/la:Imam pitanje u vezi akcije.Da li je akcija na pravi način razglašena svima ili rijetko ko zna za nju pa je u tome problem :?: I stvarno svaka čast da je se nešto krenulo raditi pa makar i od strane pojedinih navijača.
Ko je htio doci dosao je, ne mozes nikog vuci za rukav. Pisano je na raznim forumima, fb. i ovdje par stranica nazad kada pocinju radovi i da je svaka pomoc dobrodosla. Ljudi su odradili dobar dio a sada ostali neka "lajkaju".

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 avg 2011, 00:20

Plivadon je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:danas uradjeno dosta posla, ofarbani su reflektori do visine jedno 3 m i ograda na jugu u tamnoplavu boju i prednja strana wc-a na jugu u bijelu, a sto se tice malterisanja, stiglo se do pola otprilike... momcima koji malterisu kapa do poda jer je zid katastrofalan za izravnat i popunit rupe...

manijaci.ba od jednog lika.
kako se danas radilo :O svaka čast momcima :) rade pravi posao :) da nas je više ,mogli bi i istok sredit ;)
ja sam bio jedan put na ovom,a icu opet prekosutra ako bude
Meni je fakat krivo što nisam u Sarajevu sada i ne mogu doći nijedan dan da pomognem. Nije da sam neki stručnjak ali nije ni da nemam pojma o malterisanju i farbanju (studiram Građevinu, iako to neću lično raditi - znam barem kako treba otprilike za moj trenutni nivo znanja) i zaista bih pomogao. I reći ću žalosno je da se svi furaju kako bi došli praviti stadion i odazivali bi se na radne akcije a kad dođe takvo nešto nikoga nema ni da se javi. Baš "niđe veze". Svaka čast momcima, velike pohvale! :!:
Osim - drugo ime za Želju !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 avg 2011, 00:21

Ma, to je standardna priča naše raje. Na riječima bi prokopali tunel do Kine, a kad je nešto konkretno, niđe nikog haman. Kakogod, za pohvale je ovaj projekat.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 avg 2011, 00:38

VanBasten je napisao/la:Ma, to je standardna priča naše raje. Na riječima bi prokopali tunel do Kine, a kad je nešto konkretno, niđe nikog haman. Kakogod, za pohvale je ovaj projekat.

Nemoj tako pa zar nismo iskopali tunel Dobrinja-Butmir :lol: .. Raja je lose informisana + radni dan + ramazan...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 avg 2011, 00:42

zeljocity je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma, to je standardna priča naše raje. Na riječima bi prokopali tunel do Kine, a kad je nešto konkretno, niđe nikog haman. Kakogod, za pohvale je ovaj projekat.

Nemoj tako pa zar nismo iskopali tunel Dobrinja-Butmir :lol: .. Raja je lose informisana + radni dan + ramazan...
hehe...
Ma sumnjam, ja pitar a znao sam za ovu akciju od prvog dana, na tri foruma sam pročitao, pa čujem da je i na fejsu bilo. Raja je generalno lijena ba. Al to je za neku drugu polemiku, akcija i momci koji su radili su vrijedni svake pohvale.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 avg 2011, 01:06

zeljocity je napisao/la:

nikakav izgovor bilo je dva tri momka koja su postila i koja su po najvecem suncu farbali reflektore i mijesali malter
jednostavno je da u danasnjem vaktu svi smo jaki na rijecima al kad trebaju djela onda se vidi realnost i samo 20 ljudi radi tako da.... mojne mi prica ovuda

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 avg 2011, 01:09

Na slici izgleda je je crna boja na reflama a ustvari je tamno plava. ;) Ovo je profesionalno urađeno! ;)

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 13 avg 2011, 03:19

Na sa-x.com tema F. Buyo:Real ce pobijediti Barcelonu 5-0 i citam kom i neko napisao

"da je amar trener barcelone rekao bi da je real opasan protivnik i da bi od reala mogli primiti pet golova " :lol: :lol: :lol:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 13 avg 2011, 03:53

zuka_TM je napisao/la:Na sa-x.com tema F. Buyo:Real ce pobijediti Barcelonu 5-0 i citam kom i neko napisao

"da je amar trener barcelone rekao bi da je real opasan protivnik i da bi od reala mogli primiti pet golova " :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 13 avg 2011, 09:24

Posto radim cijelu sedmicu i nisam u mogucnosti da dolazim na akcije a vrlo bi rado, pa me zanima hoce li se raditi u nedelju tj. sutra i da li momci rade iza 17 sati ostalim danima, jer radim do pola 5 pa bi dosao da pomognem.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 13 avg 2011, 11:26

Ovako ja to zamisljam veceras :
Karic
Markovic, Bogicevic , Nyema, Kvesic
Svraka, Stanceski
Beslija, Zeba, Smajic
Selimovic

Svraki dajem priliku ispred Savica samo zato jer je nase dijete
Jamak ni na tribinama
Savic nek grije klupu
Adilovic zadnjih pola sata
Zola zadnjih pola sata
Mada bih vise volio da Colic zaigra umjesto markovica mada su minimalne sanse za to, gotovo da i nema sansi ali eto I trust in Osim ....
Ugl uvjerljiva pobjeda nebi trebala doci u pitanje, jer nam je ova pobjeda vise od 3 boda, ova pobjeda znaci povratak ekipe u pravi kolosjek nakon 3 vezana poraza u zvanicnim tekmama.
Ocekujem solidnu brojku manijaka, i da pokazemo da smo uz svoj klub i kada mu ne ide bas najbolje . Za ljubav prema 1921 <3
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 13 avg 2011, 11:38

imaju li i dalje domace utakmice na TV Vogosca?

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 13 avg 2011, 11:41

jedino kod nas mozes imati tri lijeve noge i pileci mozak, ali ces igrati ispred boljeg igraca jer si nase dijete :lol:

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 13 avg 2011, 11:42

lech je napisao/la:jedino kod nas mozes imati tri lijeve noge i pileci mozak, ali ces igrati ispred boljeg igraca jer si nase dijete :lol:
Sad smo sigurni da neko ima pileci mozak :lol: :mrgreen:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 avg 2011, 11:45

Naši gosti su optimistični.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/u-ru ... icni/62429" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 13 avg 2011, 11:45

rexxxoNa_ je napisao/la:
lech je napisao/la:jedino kod nas mozes imati tri lijeve noge i pileci mozak, ali ces igrati ispred boljeg igraca jer si nase dijete :lol:
pcelice majo

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 13 avg 2011, 11:50

lech je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:
pcelice majo
Ja tebe nisam uopste vrijedjao, ako dva puta procitas post skontat ces poentu. Prije 2 sezone su svi pljuvali po Sehicu,ebavali mu dalje od majke, a gledaj sada, sada svi pljuju po Svraki, a ja ti odgovorno tvrdim da taj decko mozda nema neki talenat kao Visca npr, ali on je uporan, najvise trci ubjedljivo na terenu, i vjeruj mi da ce mu se taj trud isplatiti. Savic, nije los igrac, ali ne trci ni upola kao Svraka, ne trudi se upola kao svraka, ako malo bolje pogledas tekme svatit ces, ako ne , nije moj problem.
U ovoj saban ligi su obojca Injeste za ostale igrace sredine terena protivnickih ekipa , i da slazem se , trebaju nam bolji igraci na toj poziciji za Europe, ali u ovoj nasoj tzv. Premier ligi su sasvim dovoljni ...

ninho
Kontakt:

Post Postao/la ninho » 13 avg 2011, 12:02

Valjda ce Smajke danas jednim het-trikom proslaviti rodjendan ! :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 avg 2011, 12:22

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ninho je napisao/la:Valjda ce Smajke danas jednim het-trikom proslaviti rodjendan ! :D
Puno ocekivate od Smajketa, odnosno dacu sebi za pravo da kazem da vecina ovje prati PL mozda tri sezone. Smajic vam nije doveden da bude golgeter jer to nikad nije bio. Dobar je igrac, sto je po mom misljenju za kratko vrijeme i pokazao, ali nije golgeter i nemojte ocekivati od njega nekih 12 golova u sezoni. Jednostavno, frajer nikad nije bio goligrac. Malo poznavanja materije dobro bi svima doslo.
Nemoj ti o materiji svega ti!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 avg 2011, 12:35

rexxxoNa_ je napisao/la:Ja tebe nisam uopste vrijedjao, ako dva puta procitas post skontat ces poentu. Prije 2 sezone su svi pljuvali po Sehicu,ebavali mu dalje od majke, a gledaj sada, sada svi pljuju po Svraki, a ja ti odgovorno tvrdim da taj decko mozda nema neki talenat kao Visca npr, ali on je uporan, najvise trci ubjedljivo na terenu, i vjeruj mi da ce mu se taj trud isplatiti. Savic, nije los igrac, ali ne trci ni upola kao Svraka, ne trudi se upola kao svraka, ako malo bolje pogledas tekme svatit ces, ako ne , nije moj problem.
U ovoj saban ligi su obojca Injeste za ostale igrace sredine terena protivnickih ekipa , i da slazem se , trebaju nam bolji igraci na toj poziciji za Europe, ali u ovoj nasoj tzv. Premier ligi su sasvim dovoljni ...
Trcanje bez efekta ikakvog, otme loptu proda loptu, nek se ide onda atletikom bavit, Seha je dosta mladji od njega, a Svraka nema jos dosta vremena za napredak, ma jednostavno kad ne znas dodat loptu na 15 metara tu ni nema vise napretka to ako ne naucis u kadetima mozes kurcu svirat

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, MrkiMedo i 26 gostiju.