Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LudLo 4
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 12:57

Liga je kari.na koliko puta samo kazem necu vise nikad otici na tekmu (drugo je vama mozete pripisati do stadiona :mrgreen: ) pa opet sve organizujem kad treba ici,ali eto.Ema meni ovaj Smajke uvijek da motiv kad idem za Tz i vidim njegovu kucu :) Mada ovo mu je prvi ovakav intervju ja mislim.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:02

Liga je boli glava :D Sto bolan,ko diro :D Pa odakle si ti to matere ti pa ti treba mLogo do stadiona ? Dobar Smajke buraz.Sve bordo-bijela boja :D Cak i antena
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 13:05

Emir ZENICA je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
e ko mi kaže :( ,kažem ti pogrešno si čuo ,a ti navalio ko lud ,nisam dobio ,a i neću ,i nije cura u pitanju ,nisam ja ti da me tuču zbog cura .
Ne pišite džaba više ,znam zbog čega me ti i ovaj Megamoj podjebajete ,Bosco vam reko eto da i vi mene uvrjedite ,pošto on neće da se spušta na moj nivo ,ali ja nisam Bosco ili Magica ,da me neko može uvrijediti preko foruma ;) ;)

I šta ti imaš protiv malog LBJ MVP ,nemoj da ti zovem Eda ,ako nastaviš srati ,on će te odmah banovati :lol: :lol: :lol: :lol:
A ja tebe.Ma moram navalit,nece meni svako legendu dirat .Znaci nije cura u pitanju,znaci neko drugi je.Ipak je istina da si maru dobio.
Ma Bosco nema nikakve veze,to sto ste vi antitalenti nisam vam ja kriv :lol:
Samo nemoj Edu !
Ma šta ba mene,neće niko mene ne dira ,ne brini se ti ,nije cura u pitanju ,ali nije ni niko drugi ,nije istina nisam dobio ba .
Eto da sam Bosco sad bi se ja trebao naći uvrijeđen što si me nazvao antitalentom ,vjerovatno se i Bosco uvrijedio ,sad će i tebe bojkotovati :lol: :lol:
E pa ne diraj malog Sarajliju i Lebrona ,šta da Eda dovedem ovdje ,vbidio bi ti svog boga onda :lol: :lol: :lol: kad bi te Edo izrešeto .

A vidim ja šta je tebi cilj ovdje ,mene si uzo zajebavati ,da malo postova sakupiš ,nešta si opasno umanjio ,pa znaš koće ti odgovarati na pitanja 8-) e evo ti neću više
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:08

Emir ZENICA je napisao/la:Liga je boli glava :D Sto bolan,ko diro :D Pa odakle si ti to matere ti pa ti treba mLogo do stadiona ? Dobar Smajke buraz.Sve bordo-bijela boja :D Cak i antena
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje" :mrgreen:
Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se :D :D
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:10

Ma nece te ako ne uzmes trebu.Ali ti si ocigledno naumio tu i desilo se sta se desilo :mrgreen: Nema veze jbg.Ja sam cuo od par momaka tako ti kazes da nisi dobio . Ok nisi i tacka :D
Ma uvrijedjen si ti,znam ja to . A Bosco je dobar 8-)
Necu tvoje sekretarice dirati,casna rijec :D
Ma zabrinuo se za tebe :D Al bar si mi pobjegao,daleko daleko :mrgreen:
LudLo 4 je napisao/la:
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje" :mrgreen:
Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se :D :D
Ma Tuzla je bila najgora.Kisa pada dole blato joj.Ne mogu ni pricati :D Uglavnom dobro je sad sve,gura se nekako :D Kvaliteta fudbala na zavidnom nivou.
Ma druze nista ja tebe ne kontam.Odakle si ti pitaj Boga. :mrgreen:
Gdje ces to Smaji uraditi ba.A plava boja na kuci,mislim da bi je odma prodao :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:19

LudLo 4 je napisao/la:
Ma Tuzla je bila najgora.Kisa pada dole blato joj.Ne mogu ni pricati :D Uglavnom dobro je sad sve,gura se nekako :D Kvaliteta fudbala na zavidnom nivou.
Ma druze nista ja tebe ne kontam.Odakle si ti pitaj Boga. :mrgreen:
Gdje ces to Smaji uraditi ba.A plava boja na kuci,mislim da bi je odma prodao :D[/quote]

Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati :D
A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem :D
Lijepa Zenica sto se tice gostovanja :D :D mada zamalo nisam poginuo zadnja dva gostovanja dole :evil: :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:23

LudLo 4 je napisao/la:
Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati :D
A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem :D
Lijepa Zenica sto se tice gostovanja :D :D mada zamalo nisam poginuo zadnja dva gostovanja dole :evil: :mrgreen:
Odakle sad gore bgt ? Koliko se sjecam radio si u Nicaze ?
haha gdje ces Smaji kucu unistavat,samo da znas koliko je on ono sredjivo.Al dobar je.
Pogotovo zadnje gostovanje :twisted: Al dobro po meni Banja Luka radi drotova (najbolji) :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:28

Emir ZENICA je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:
Odakle sad gore bgt ? Koliko se sjecam radio si u Nicaze ?
haha gdje ces Smaji kucu unistavat,samo da znas koliko je on ono sredjivo.Al dobar je.
Pogotovo zadnje gostovanje :twisted: Al dobro po meni Banja Luka radi drotova (najbolji) :lol: :lol:
Da bio sam dole kod vas,pa sam onda isao na neki kao kongres/edukacija pm u Italija nije me bilo cak ni na forumu :D e sad sam zavrsio to kao placeno volontiranje :) E sad sam se vratio gdje i trebam biti mislim odakle i jesam ,rekao sam dok ne uganjam Saraj'vo nigdje ne idem odavde po cijenu da ne zaposlim se.

Banja Luka je meni skroz cool ozb ja gore bez rizika :) prije je bila dobra Modrica.Ovo ostalo Rinaka :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:32

LudLo 4 je napisao/la:
Da bio sam dole kod vas,pa sam onda isao na neki kao kongres/edukacija pm u Italija nije me bilo cak ni na forumu :D e sad sam zavrsio to kao placeno volontiranje :) E sad sam se vratio gdje i trebam biti mislim odakle i jesam ,rekao sam dok ne uganjam Saraj'vo nigdje ne idem odavde po cijenu da ne zaposlim se.

Banja Luka je meni skroz cool ozb ja gore bez rizika :) prije je bila dobra Modrica.Ovo ostalo Rinaka :mrgreen:
Kratko si mi bio,nismo se upoznali :lol: Znam da si i u Italiju isao na 15-ak dana mislim.Ajde fino samo radno :D Sarajevo na Kosevu jel moze ? :D Odma poso da sredimo.

Dobro je tamo vopra.Modrica,Orasje i Posusje.Prije,sad je sve sitno :D Nista nije kao prije ! Valjda bude nekad :D
Volim te Celik ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:37

Kratko si mi bio,nismo se upoznali :lol: Znam da si i u Italiju isao na 15-ak dana mislim.Ajde fino samo radno :D Sarajevo na Kosevu jel moze ? :D Odma poso da sredimo.

Dobro je tamo vopra.Modrica,Orasje i Posusje.Prije,sad je sve sitno :D Nista nije kao prije ! Valjda bude nekad :D
Bio sam ja dobro dole,nego ti imao obaveza oko udruzenja,a ja prolazim noge samo sto nisu na stolu sjedi se :lol: :lol: Ne pratimo repku ni jedan ,ali ako ces doci sam :lol: naci cemo se na kafi :D :D trebamo nesto smisliti ozb :D
Jel mi ili vi na Kosevu ? :D zemo poso odmah :)

E to su bile tekme,ni represeije neke posebne,doduse u Orasju je onaj duduk uvijek imao neku maricu ljutu :D
||| FKZeljeznicar |||

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 13:39

Ovako ću ja sutra aBd :mrgreen:
http://mojatuzla.ba/images/stories/vije ... ka12_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 13:45

Ludlo,mislim da je Emir mislio da te zaposli na kosevu u bolnici :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:46

Megamon je napisao/la:Ludlo,mislim da je Emir mislio da te zaposli na kosevu u bolnici :mrgreen:
Jesam tikva :lol:

Moze Ema,jest da se ruzno zove ali **** :D
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:48

Pa mogao si navratiti jbt.Dole su vazda noge na stolu :D :D Ma ne pratim ni ja repku samo kad kartu dobijem djabe :mrgreen: Ma jarane bujrum protiv Bjelorusije ili koga vec.Idemo :D Ma da te zaposlim ba :mrgreen: :mrgreen:

A Orasje strava bude bruku drotova al sto je najgore budu na tribini na ogradi sa tobom :D Al bas uvijek.Al dobri su uvijek bili,korektni ..Pa kad se sjetim Bihaca,joj dobra su to vremena bila :D

@Megamone

Nije me skontao,manijak sta ces :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 avg 2011, 14:19

Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 13 avg 2011, 14:27

Ima li neko link za download Batllefield 2???
Unaprijed hvala. ;) ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 avg 2011, 14:37

Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe :roll:
Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestane :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 avg 2011, 14:42

dubrava je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Hebo majku kako me zub boli :S ispalo pola plombe :roll:
Ostani sjedit za kompjuterom, možda prestane :mrgreen:
Valja otic kod zubara ne mogu ih organski podnijet.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 avg 2011, 14:49

znaš šta ćeš ?

Uzmi kažiprst desne ruke i stavi ga u usta, a kažiprst lijeve ruku u pakaš. I mijenjaj ih sve dok ne prestane, brzo djeluje, znam iz iskustva ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 avg 2011, 14:54

Boateng_27 je napisao/la:
znaš šta ćeš ?

Uzmi kažiprst desne ruke i stavi ga u usta, a kažiprst lijeve ruku u pakaš. I mijenjaj ih sve dok ne prestane, brzo djeluje, znam iz iskustva ;)
Bas ti hvala evo sad cu isprobat :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, nerkolfc, Wilshere10 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []