FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Sto se tice ovog penala ja sam komentarisao njegovo pisanje citiram manje-vise ovako: " ulazi sam u kaznani nema nikog oko njega i on pada sudija svira penal" ako je tebi ovo kako je on opisao onda OK i ja se ispricavam.
Mes Que Un Club
Bilo je prije par godina,nisam do danas ponovno vidio taj penal i ti ocekujes da se sjecam detaljaamertiger je napisao/la:Sto se tice ovog penala ja sam komentarisao njegovo pisanje citiram manje-vise ovako: " ulazi sam u kaznani nema nikog oko njega i on pada sudija svira penal" ako je tebi ovo kako je on opisao onda OK i ja se ispricavam.

Ono osnovno sto sam rekao,da se radilo o ociglednome simuliranju se dokazalo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Opet ovi sto su izgubili 14-0 od Tel-Aviva se javljaju.Ljudi shvatite,ne zanima nas to!
Bucan i zvanicno u Borcu,potpisao na 2 godine.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Devile,brisi ovakve postove odmah u startu. Covjek napise informaciju,a onda se pojavi ovakav provokator i ode tema u helac.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Armageddon2012
- Kontakt:
Inace,ima neka cudna klauzula u tom ugovoru sa Bucanom po kojoj u svakom prelaznom roku moze otici uz saglasnost svih.
Ne znam šta je tu čudno uz dobro ponudu može otići u svakom prelaznom roku i igrač koji je potpisao na 5 god.Armageddon2012 je napisao/la:Inace,ima neka cudna klauzula u tom ugovoru sa Bucanom po kojoj u svakom prelaznom roku moze otici uz saglasnost svih.
AJ BORAC!!! Mnogo smo jaki
- Armageddon2012
- Kontakt:
" & " /
Datum: 08.08.2011 21:00
Autor: ? &
? - & - " " " " са " - " $ " " ? ", & је $ $ ? & $ " на % прес-" у трофејној ? $ $.
- $ се $ - & " " " - у " " " у настојању $ $ " &. - $ " " о " ", јер су ' " ". $ се $ - се & $ са ? " на & сезоне """ у " % - ? је " $ " са $ $.
$ " Сарајева " ", " је ? сезону " за " ? & ?, " је $ уговор са "црвено-?" " & & $ ?:
- % ' ? " $ са ? " ' ' $ ". & тренер $ $ ' " у " $, ' $ ' $ се & - у $ ? " ? на $ $. Тренер је тај " $ на & " - ". $ $ се ? " $ " ?. ' ' $ " све $ & $ ' " % ¥ % " $ ' $ $ повјерење & " је ? управа & - & је $ &.
" $ & $ " " је $ је $ & % ? & за ? ? " $ је " ' " " ?.
- $ се о " ? " за & ' ? $ ' $ $ " &. $ " $ ? ? ' $ ? на & " ' $ ' ' & $ сјајног " " ' $ $ % ? ". " ? су " " ' $ - " ? ¥ за & - & је ".
" је $ & " $ уговор, $ $ " " $ је " $ $ у & ? &, наравно, ? се $ " стране.
- ? ' уговор на $ $, ? је $ " у & ? & ? се $ са ? " ? - & је ".
" & & је " % $ посао, а " је о $ & " " $ ¥ " " ? " " ? ".
- " је узео " " & $ " уговор са " ? " " '. ? ' уговор на & $ " " ? све / у & сезоне - & је " " $ $ је " " % ? ? " $ ? " своје &.
" "
& - у $ ? " ? " " " ?, а та " је на ' у &, 13. августа, у 20 ¥.
- & нову $ " " $, $ $ ? " & не ? $ " $ & првенства, у ' $ $ - јасан је ".
Datum: 08.08.2011 21:00
Autor: ? &
? - & - " " " " са " - " $ " " ? ", & је $ $ ? & $ " на % прес-" у трофејној ? $ $.
- $ се $ - & " " " - у " " " у настојању $ $ " &. - $ " " о " ", јер су ' " ". $ се $ - се & $ са ? " на & сезоне """ у " % - ? је " $ " са $ $.
$ " Сарајева " ", " је ? сезону " за " ? & ?, " је $ уговор са "црвено-?" " & & $ ?:
- % ' ? " $ са ? " ' ' $ ". & тренер $ $ ' " у " $, ' $ ' $ се & - у $ ? " ? на $ $. Тренер је тај " $ на & " - ". $ $ се ? " $ " ?. ' ' $ " све $ & $ ' " % ¥ % " $ ' $ $ повјерење & " је ? управа & - & је $ &.
" $ & $ " " је $ је $ & % ? & за ? ? " $ је " ' " " ?.
- $ се о " ? " за & ' ? $ ' $ $ " &. $ " $ ? ? ' $ ? на & " ' $ ' ' & $ сјајног " " ' $ $ % ? ". " ? су " " ' $ - " ? ¥ за & - & је ".
" је $ & " $ уговор, $ $ " " $ је " $ $ у & ? &, наравно, ? се $ " стране.
- ? ' уговор на $ $, ? је $ " у & ? & ? се $ са ? " ? - & је ".
" & & је " % $ посао, а " је о $ & " " $ ¥ " " ? " " ? ".
- " је узео " " & $ " уговор са " ? " " '. ? ' уговор на & $ " " ? све / у & сезоне - & је " " $ $ је " " % ? ? " $ ? " своје &.
" "
& - у $ ? " ? " " " ?, а та " је на ' у &, 13. августа, у 20 ¥.
- & нову $ " " $, $ $ ? " & не ? $ " $ & првенства, у ' $ $ - јасан је ".
Ima propisano obestecenje u ugovoru, i kada se pojavi drugi klub i dogovori njegov prelazak Borac ga pusta za odredjenu svotu novca, sto je sasvim normalno. 

Nisam mod ovde,ja sam samo na fudbal u regionu.Armageddon2012 je napisao/la:Devile,brisi ovakve postove odmah u startu. Covjek napise informaciju,a onda se pojavi ovakav provokator i ode tema u helac.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Aj Borac
Možete li šta napisati za Trivunovića, kako sam pročitao spominje se u kontekstu Borac i Sarajevo. Da li je to istina ?
Volim te Sarajevo !
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !
Gdje se spominje?HZ`87 je napisao/la:Možete li šta napisati za Trivunovića, kako sam pročitao spominje se u kontekstu Borac i Sarajevo. Da li je to istina ?
spominje se da je igrao tamo samo :p a ostace negdje u inostranstvu mozda poljska druga liga ili tako nesto
hajd on je bar igrao ali Puzi nista :)trebali su ostati igrati neko pretkolo evrope igrati standardno i dobro 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Korisnik jubitubi je napisao da se nakon Poljske vraća u Premier ligu na FKS temi. 

Volim te Sarajevo !
Nisam to napisao,rekao sam da je Banjaluci trenutno,i da je dobio nogu od Krakovije.Ne znam gdje ce nastaviti karijeru.HZ`87 je napisao/la:Korisnik jubitubi je napisao da se nakon Poljske vraća u Premier ligu na FKS temi.

Da, nisi napisao da se vraća nego da je moguća ta opcija. Sorry moja greška.

Kod: Označi sve
Mozda vam se Vule vrati.
Volim te Sarajevo !
Crveno plave mrže tresu se više nego one bijele
Ali veze Borčeva mašina. Ludilo, atmosfera prejaka.
Odlično izdanje našeg tima a Trebinjci mogu kući pjevajući, Bučan pravi dar mar, šteta što nije pogodio da upotpuni utisak.

Odlično izdanje našeg tima a Trebinjci mogu kući pjevajući, Bučan pravi dar mar, šteta što nije pogodio da upotpuni utisak.
Sead Bućan , u daljem tekstu kao Stevo, stvarno dobro igra..
Stevo je kroz odbranu Leotara je prolazio lagano, samo je jednom zaustavljen, ima potencijala
Bice nesto od ove ekipe, ali ne logicno, Borac igra skroz suprotno od prosle sezone, ofanzivno super, ali u odbrani skripi...

Stevo je kroz odbranu Leotara je prolazio lagano, samo je jednom zaustavljen, ima potencijala

Bice nesto od ove ekipe, ali ne logicno, Borac igra skroz suprotno od prosle sezone, ofanzivno super, ali u odbrani skripi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.