Pa poslije 95.-te nema nas nigdje. Jedini uspjeh jest nastup na Olimpijadi. A javnost je takva da uvijek očekuje najbolje i najviše. A treba imati na pameti s čime se raspolaže.mostarac1420 je napisao/la:pogledaj malo uspjehe hrvatske kosarke pa ce ti biti jasno zasto su velika ocekivanjaTexi je napisao/la: Kao što reče jedan Hrvat pre neki dan, na drugom forumu, nije to nikakvo prokletstvo to je jednostavno nedostatak kvaliteta, a tu priču o prokletstvu su Vam usadili Slavko Cvitković i hrvatski novinari.
Jednostavno igrači nisu sposobni da privedu utakmicu kraju, koliko puta je prokockana velika prednost, pogube se, niko ne sme da preuzme odgovornost, nemate lidera...
Dodatni pritisak vašim igračima su očekivanja javnosti, Vi iz godine u godinu imate velika očekivanja, iako nemate razloga za to, jer ne pamtim kad ste prošli 1/4 finale, tako da ja u potpunosti shvatam vaše košarkaše i njihovo gubljenje utakmica na neverovatne načine.![]()
![]()
a nije nedostatak kvalitete sjecas li se prije 4 god ili vise nesjecam se bas cetvertfinala kad smo spanjolce imali u malom prstu i onda ih sudac proguro dalje
Ne spominji mi to četvrtfinale, kad sam pola stana polupao