SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
idu različiti parovi za domaćina i gosta u narednoj sezoni.
Mi ulazimo u 1 ligu ako Bog da, ionako nismo ni trebali ispasti ali neki su korumpirani u savezu pa smo prebaćeni u 2 ligu.
Rz88 je napisao/la:Mi ulazimo u 1 ligu ako Bog da, ionako nismo ni trebali ispasti ali neki su korumpirani u savezu pa smo prebaćeni u 2 ligu.
Priopćenje za javnost :Kome smeta "Europski Spamm" ?
Potaknuti raznim igricama saveza i nasilnog izbacivanja našeg kluba
iz 1. lige,mi članovi nogometnog kluba Spamm ćemo napisat priopčenje
za javnost do večeras ili najkasnije do sutra.

- bistrikboy
- Kontakt:
Garant' im je Mesanovic sportski direktor 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Sredit ce vama savez da sljedece sezone igrate euroligu, nista se ne sikirajte 

010 ISN'T JUST A CODE
Priopčenje za javnost.
Sve je bilo oprošteno , ama baš sve ali ovo je prešlo svaku granicu. Kao što moj kolega kaže "Kome to smeta
Europski Spamm"- Nakon prva dva kola smo bili prvoplasirana ekipa gdje smo ubjedljivo pokazali najbolju igru, protivnici nam čak nisu ni do gola mogli doći. Međutim prljavim igrama na terenu ali i (ono što boli) van terenu Spamm je doveden u nezavidan položaj. Prije svega zabranili su nam igranje na našem domaćem stadionu zbog kako kažu "nesigurnih" tribina. Naravno to nije bilo dosta, suspendirali (banovali) su nam igrača a i ja sam (Rz88) bio ozljeđen neko vrijeme pa nisam mogao da igram. Big_Amko je onda doveden u težak položaj. Naravno sve ekipe su to iskoristili samo da bi se Spamm izbacio prije svega iz 1 lige ali i Europe. Imali smo sve sada hodamo i igramo po nekim selima dok se drugi smiju našoj muci.
Apeliram na medije, novinare, normalne ljude da se napokon zaustavi ovaj kriminal koji se vodi u savezu te da se nikome više ne dogodi ono što se nama dogodilo. Zar ne možemo živjeti i igrati u harmoniji, tolerancije i imati zajednički miran suživot.
Vaša Spamm ekipa.
Sve je bilo oprošteno , ama baš sve ali ovo je prešlo svaku granicu. Kao što moj kolega kaže "Kome to smeta
Europski Spamm"- Nakon prva dva kola smo bili prvoplasirana ekipa gdje smo ubjedljivo pokazali najbolju igru, protivnici nam čak nisu ni do gola mogli doći. Međutim prljavim igrama na terenu ali i (ono što boli) van terenu Spamm je doveden u nezavidan položaj. Prije svega zabranili su nam igranje na našem domaćem stadionu zbog kako kažu "nesigurnih" tribina. Naravno to nije bilo dosta, suspendirali (banovali) su nam igrača a i ja sam (Rz88) bio ozljeđen neko vrijeme pa nisam mogao da igram. Big_Amko je onda doveden u težak položaj. Naravno sve ekipe su to iskoristili samo da bi se Spamm izbacio prije svega iz 1 lige ali i Europe. Imali smo sve sada hodamo i igramo po nekim selima dok se drugi smiju našoj muci.
Apeliram na medije, novinare, normalne ljude da se napokon zaustavi ovaj kriminal koji se vodi u savezu te da se nikome više ne dogodi ono što se nama dogodilo. Zar ne možemo živjeti i igrati u harmoniji, tolerancije i imati zajednički miran suživot.
Vaša Spamm ekipa.

Parovi prvog kola prve i druge sportsport.ba lige postavljeni.Rok postavljanja prognoza je do 01.08. 12:00 h.
Sretno svim klubovima u novoj sezoni!
Sretno svim klubovima u novoj sezoni!
Oooooooooooo BAVARCI... uzeli smo vam titulu prošle sezone, evo vam šanse
odmah u prvom kolu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoguca misija...ljudi pogadjaju sa koliko ce domacin pobijediti u Premier ligi a mi pogadjamo neke prijateljske kupove i slicno... 

Heheheh, ali u našoj ligi je sve moguće od ove nove sezone, mislim na početku sezone postoje ko neka iznenađenja, neki su umorni radi 2-3 utakmice više , a to im odlična priprema.
Derbi u provom kolu,gorane iako svi rade protiv nas,idemo pobijediti ovu vaznu tekmu.Savez napolje!GoRaN je napisao/la:Nemoguca misija...ljudi pogadjaju sa koliko ce domacin pobijediti u Premier ligi a mi pogadjamo neke prijateljske kupove i slicno...
AMAR OSIM!!!
Bola, razmišljo sam i ja o tome,u prvim kolima domaće lige bude najviše iznenađenja,kasnije tek dolaze kečevi.GoRaN je napisao/la:Nemoguca misija...ljudi pogadjaju sa koliko ce domacin pobijediti u Premier ligi a mi pogadjamo neke prijateljske kupove i slicno...
Mada sam trebo iskombinirat da i domaći i gosti imaju podjednak broj parova iz domaće lige,al je.bi ga sad.
Na greškama se uči.
mozes u buduce tako raditi.
Imal za mene mjesta
@armanix: imas topic za to, a ekipe su vec popunjene tako da ces morati cekati dok neko ne bude izbacen.
imam jedno pitanje: ako bude jedna utakmica odgodjena, kako ce se to rjesavati posto su sad razliciti parovi?
imam jedno pitanje: ako bude jedna utakmica odgodjena, kako ce se to rjesavati posto su sad razliciti parovi?
Ma nema veze....Sami protiv svih....***Savez napolje***A.C.A.B*** 

problem:
slavija i sarajevo igraju evropske utakmice dan prije pocetka pl, tako da ce biti vjerovatno odgodzene.
tako da ce se parovi vjerovatno morati mjenjati
slavija i sarajevo igraju evropske utakmice dan prije pocetka pl, tako da ce biti vjerovatno odgodzene.
tako da ce se parovi vjerovatno morati mjenjati
To je namještena utakmice u našem savezu samo da ukopaju ekipu Spamm. Ne možemo sami protiv njih, dajte i vi svoj glas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.