znam da ima na BHT ali mi je slika ravna 0Carlo je napisao/la:Imaš na BHTuSenaid L.F.C je napisao/la:Zna li netko link od utakmnice
a evo linka: http://www.linkabstract.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovaj je boljiMentalist je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Flanagan talentovan ko' i ja 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
dobar je momak skroz malo je neiskusan ali bit ce on igracinaDylan Dog je napisao/la:Flanagan talentovan ko' i ja
Nista licno, al izgleda opet sezona patnje, borbe za Evropu, daleko od borbe za titulu! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Al kako ga Dong prodje,onakav luksuz tim koji zeli vrh premiershipa ne moze dozvoliti.Mentalist je napisao/la:dobar je momak skroz malo je neiskusan ali bit ce on igracinaDylan Dog je napisao/la:Flanagan talentovan ko' i ja
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ovaj spaho
luis enrike 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
-
- Kontakt:
tanki smo kao i prije, akcije nisu sastavili da valja..Colo Colo je napisao/la:Ovaj spaho![]()
![]()
luis enrike
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
liverpool je trebao u prvom poluvremenu sanse kapitilazirati sa vise golova i onda bi igrali bez ikakvog pritiska a sunderland bi izgubio motiv da je liverpool poveo sa 2 ili 3 gola razlike
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
U pravu si, sanse se nisu iskoristile a sad se vise nema ni snage.Mentalist je napisao/la:liverpool je trebao u prvom poluvremenu sanse kapitilazirati sa vise golova i onda bi igrali bez ikakvog pritiska a sunderland bi izgubio motiv da je liverpool poveo sa 2 ili 3 gola razlike
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Ne znam koji je k... ovaj Flanagan i dobio priliku ispred Kellya
ZAKLJUČAJTE TEMU danas!

ZAKLJUČAJTE TEMU danas!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Liverpool8
- Kontakt:
Jel' moguce je Kelly bio rezerva Flanaganu? A gdje je Akvilani? Budi Bog s nama....
Lav je opravdao ocekivanja!
Kako je igrao neki dan za reprezentaciju protiv Nemacke, zna li ko? 
Drugo poluvrijeme mnogo losije od prvog, kao da su jednostavno pali... Trebali smo iskoristit one sanse.
Lav je opravdao ocekivanja!

Drugo poluvrijeme mnogo losije od prvog, kao da su jednostavno pali... Trebali smo iskoristit one sanse.
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 13 avg 2011, 17:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme preslabo!!!!
Razočaran sam....
Razočaran sam....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Previse smo masili prilika da bi dosli do pobjede ali sve u svemu za mene smo igrali dobro.Nsimo imali srece promaseni penal,precka i 1 ne pokazati crveni karton
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Sad je Lukas kriv ?
Smijesni ste, samo to mogu da vam kazem.
Jedini krivac za ovaj poraz jeste Flanagan, dvije katastrofalne greske.
Donekle i Suarez zbog promasenog penala, ali eto uspio se iskupiti golom
te sudija koji nije dao cist crveni karton!

Jedini krivac za ovaj poraz jeste Flanagan, dvije katastrofalne greske.
Donekle i Suarez zbog promasenog penala, ali eto uspio se iskupiti golom
te sudija koji nije dao cist crveni karton!
Jimmy from the hood je lud.
Problem je što nismo stvorili normalne šanse u drugom poluvremenu. Danas nam nije išlo. Carroll nije imao sreće, je.bi ga. Downing isto tako. Flanagan je danas bio najlošiji, ne samo zbog gola Larsona nego i tokom cijele utakmice je bio najlošiji. Sljedeće sedmice će biti bolje. YNWA!
@Admir_Sa, jarane ti počni navijati za Barcu ili City. Ništa ti ne odgovara šta god se desi u klubu, shvati malo da smeta to ostalim ili bar zadrži za sebe.
Ne znam kako neko može reći da je Carroll loš bio na onoj utakmici kad se vidjelo da se borio ko lav, samo nije imao sreće.
@Admir_Sa, jarane ti počni navijati za Barcu ili City. Ništa ti ne odgovara šta god se desi u klubu, shvati malo da smeta to ostalim ili bar zadrži za sebe.
Ne znam kako neko može reći da je Carroll loš bio na onoj utakmici kad se vidjelo da se borio ko lav, samo nije imao sreće.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Henderson?
C.Adam pokazao da ce biti veliko(po meni najvece) pojacanje Liverpoola,kao sto SAF kaze,njegovi korneri vrijedi 10 miliona.
Razumljivo dosta toga se treba ugirati,Suarez roviti,onaj mali desni bek nece cesto igrati..
i da,Kuyt,Meireles moraju imati prednost ispred Hendersona za kojeg jos nisam skontao sta tacno moze donijeti Liverpoolu.
C.Adam pokazao da ce biti veliko(po meni najvece) pojacanje Liverpoola,kao sto SAF kaze,njegovi korneri vrijedi 10 miliona.
Razumljivo dosta toga se treba ugirati,Suarez roviti,onaj mali desni bek nece cesto igrati..
i da,Kuyt,Meireles moraju imati prednost ispred Hendersona za kojeg jos nisam skontao sta tacno moze donijeti Liverpoolu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.