ackeey je napisao/la:Pitam se zasto nema onih koji najavljuju borbu za titulu?
Zao mi je premijere, Linde, Henrya... Cinjenica je da smo jos uvijek tanki i da se ne moze jednim
prelaznim rokom popraviti ono sto se 15 godina kvarilo.
Smijesno mi je da je igrao Enrique, pa coovjek imao jedan zajednicki trening sa ekipom...
Danas smo vidjeli da nam je Cahill neophodan, ali i jedan napadac, pod hitno
Ipak, zadovoljan sam Downingom, Adam solidan, a ni Henderson nije los, znaci nismo fulali sa pojacanjima, jos CB i napadac i to je to, borba za prva cetiri.
Da da, gdje je onaj Kenny Dalglish koji je najavljivao da ćemo se boriti za titulu ? Ipak ti znaš.
Reina: Solidna utakmica, malo ne siguran al' zadovoljavajuće na kraju.
Flanagan: Katastrofa ! Najgori pojedinac na utakmici, taman sam se ponadao da na kraju možemo postići pogodak, on grješi, i tako stvara Sunderland šansu novu ... Naravno najveći krivac kod prvog i jeding pogodka Sunderlanda. Pa kako je to moguće da Kelly ne igra u prvoj, već ovaj talenat.
Enrique: Najbolji, fenomenalan, kakvo smo samo pojačanje dobili, sjajno je odigrao, niko ga nije mogao proći, snažan momak.
Agger: Solidno, ništa poseban.
Carragher: Isto kao i Agger.
Lucas: Odigrao je dobro, presjecao je napade, jedan od boljih sigurno.
Adam: Odlično prvo poluvrijeme, drugo malo lošije, sve u svemu zaslužuje prolazno ocjenu.
Downing: Važi isto kao i Adam, šteta za onu prećku.
Henderson: Veoma loš, ne znam šta drugo da kažem.
Suarez: Solidna utakmica, iako nije realizovao jedanesterac, ko zna šta bi se desilo da je postigao pogodak.
Carroll: Slično kao Suarez, lijepo je dodavo suigračima, smiravao lopte, al' je loše šutao prema golu, od njega se očekuje mnogo više.
Miereles i Kuyt ništa posebno.
Za kraj, neka Phil Dowd jede ****