Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 13 avg 2011, 17:56

Pitam se zasto nema onih koji najavljuju borbu za titulu?
Zao mi je premijere, Linde, Henrya... Cinjenica je da smo jos uvijek tanki i da se ne moze jednim
prelaznim rokom popraviti ono sto se 15 godina kvarilo.
Smijesno mi je da je igrao Enrique, pa coovjek imao jedan zajednicki trening sa ekipom...
Danas smo vidjeli da nam je Cahill neophodan, ali i jedan napadac, pod hitno :!:
Ipak, zadovoljan sam Downingom, Adam solidan, a ni Henderson nije los, znaci nismo fulali sa pojacanjima, jos CB i napadac i to je to, borba za prva cetiri.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ahmet Paşa
Kontakt:

Post Postao/la Ahmet Paşa » 13 avg 2011, 17:57

Dobar start, odma 2 boda izgubili :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 17:58

Aquilani i Meireles moraju igrat.Ovo je solidno bilo ipak je neuigrana ekipa Enrique došao i odmah u prvu :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2011, 17:59

svaka cast ekipi Sunderlanda,ljudi su nam u II poluvremenu pokazali kako se igra fudbal..uvijek sam bio veliki fan Aurelia a sad molim Boga da se sto prije vrati jer onaj Enrique izgleda ne umije da trci
osjeti se da nam treba lider,vodja ove ekipe tako i da Stivijev povratak s nestrpljenjem ocekujem
a Flanagan..momak je bio kao bez glave zadnjih 40-ak minuta ,al' aBd dok se vrate Stivi,Aurelio,Glen trebalo bi to izgledat dosta,dosta bolje..jer mn se place kad vidim da prosjecnu,ali danas dosta dobru ekipu Sunderlanda ne mozemo poderat s 2-3 gola razlike.. :cry: :cry:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 13 avg 2011, 17:59

Luzeri ostaju luzeri! Ne moze vama Bog pomoci a ne Charlie Adam!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 avg 2011, 17:59

Carlo je napisao/la:Problem je što nismo stvorili normalne šanse u drugom poluvremenu. Danas nam nije išlo. Carroll nije imao sreće, je.bi ga. Downing isto tako. Flanagan je danas bio najlošiji, ne samo zbog gola Larsona nego i tokom cijele utakmice je bio najlošiji. Sljedeće sedmice će biti bolje. YNWA!

@Admir_Sa, jarane ti počni navijati za Barcu ili City. Ništa ti ne odgovara šta god se desi u klubu, shvati malo da smeta to ostalim ili bar zadrži za sebe.

Ne znam kako neko može reći da je Carroll loš bio na onoj utakmici kad se vidjelo da se borio ko lav, samo nije imao sreće.
A koje su to prilike bile u prvom poluvremenu? Penal nakon greske odbrane i precka ona, ja se ne sjecam nekih drugih prilika. U prvom je Sunderland igrao malo plasljivo, a kad su vidjeli da smo mi shuplji ko sir, izdominirali nas u drugom i zasluzeno bod uzeli. Cuj Kerol nije imao srece, Dauvning isto tako :roll:

Pa onda ni ja nisam imao srece, pa sad pishem ovaj post umjesto da se tusiram na Anfieldu

Znas koliko mene zanima sto nekome smeta sto kritikujem Lukasa, ma ko lanjski snijeg me zanima :roll:
nema potpisa

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 avg 2011, 18:00

Mogli ste vala i dozivjet hladan tus, da su se Sundrlendovi igraci malo bolje snasli u zadnjoj akciji...

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 13 avg 2011, 18:01

Admir:

Liverpool ili Roma?
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 avg 2011, 18:02

Profesor je napisao/la:Mogli ste vala i dozivjet hladan tus, da su se Sundrlendovi igraci malo bolje snasli u zadnjoj akciji...

Mogao je Suarez i penal pogoditi pa nije....

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 13 avg 2011, 18:02

Admire, je li ti Lukas kriv sto si doruckovao jutros?

1. Cist crveni karton nisu dobili
2. Neiskoristen penal
3. Cist gol Carrolla ponisten
4. Flanagan umjesto Kellya dobio priliku
5. Neugiranost sredine terena. Dok su nafurani na YNWA sa pocetka mogu igrati, cim ih ljudi pritisnu
saseru se ko levati.

Pocetak je i jos ce ovaj tim da napreduje

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 avg 2011, 18:02

Ljudi,nemojte se zavaravati. Iako vas "nevolim" vjerujem u ovaj tim. Ovo danas lose izdanje (barem u drugom poluvremenu,to sam gledao) je najvise stvar neuigranosti. Pa jbt,enriqe je dosao prije 2-3 dana. Takodjer,vec pljujete po Hendersonu a tip odigrao prvi mec. Sta se ocekivali, da ce letiti po terenu protiv tima u kojem se do sada proslavio???

Ovdje najveca dilema ostaje Carrol. Mislim da ce on biti kao i Berbatov. Dobar igrac al ce se po njemu pljuvati i kad igra dobro.

A najveci problem od svega je -IZOSTANAK GERRARDA.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 13 avg 2011, 18:02

Ako pojedini gledaju prvu utakmicu ko ce osvojiti ligu onda nek predu na kaosarku ili odbojku!
Liverpool ima prejaku ekipu po meni,ima dovoljno vremena da pokazu snagu. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 18:03

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Problem je što nismo stvorili normalne šanse u drugom poluvremenu. Danas nam nije išlo. Carroll nije imao sreće, je.bi ga. Downing isto tako. Flanagan je danas bio najlošiji, ne samo zbog gola Larsona nego i tokom cijele utakmice je bio najlošiji. Sljedeće sedmice će biti bolje. YNWA!

@Admir_Sa, jarane ti počni navijati za Barcu ili City. Ništa ti ne odgovara šta god se desi u klubu, shvati malo da smeta to ostalim ili bar zadrži za sebe.

Ne znam kako neko može reći da je Carroll loš bio na onoj utakmici kad se vidjelo da se borio ko lav, samo nije imao sreće.
A koje su to prilike bile u prvom poluvremenu? Penal nakon greske odbrane i precka ona, ja se ne sjecam nekih drugih prilika. U prvom je Sunderland igrao malo plasljivo, a kad su vidjeli da smo mi shuplji ko sir, izdominirali nas u drugom i zasluzeno bod uzeli. Cuj Kerol nije imao srece, Dauvning isto tako :roll:

Pa onda ni ja nisam imao srece, pa sad pishem ovaj post umjesto da se tusiram na Anfieldu

Znas koliko mene zanima sto nekome smeta sto kritikujem Lukasa, ma ko lanjski snijeg me zanima :roll:
Pa ako Downing nije imao sreće nakon onog prodora i šuta, šta je onda ono? Pa onda čist gol Carrolla je poništen, objasni mi šta je onda to? :lol:
Nije to do sreće što se ti sad ne tuširaš na Anfieldu nego je to do tebe samog. Pusti se šupljaka.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 13 avg 2011, 18:03

ne trebaju nama bekovi imamo mi flanagana i robinsona :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 avg 2011, 18:05

ackeey je napisao/la:Pitam se zasto nema onih koji najavljuju borbu za titulu?
Zao mi je premijere, Linde, Henrya... Cinjenica je da smo jos uvijek tanki i da se ne moze jednim
prelaznim rokom popraviti ono sto se 15 godina kvarilo.
Smijesno mi je da je igrao Enrique, pa coovjek imao jedan zajednicki trening sa ekipom...
Danas smo vidjeli da nam je Cahill neophodan, ali i jedan napadac, pod hitno :!:
Ipak, zadovoljan sam Downingom, Adam solidan, a ni Henderson nije los, znaci nismo fulali sa pojacanjima, jos CB i napadac i to je to, borba za prva cetiri.
Da da, gdje je onaj Kenny Dalglish koji je najavljivao da ćemo se boriti za titulu ? Ipak ti znaš.

Reina: Solidna utakmica, malo ne siguran al' zadovoljavajuće na kraju.
Flanagan: Katastrofa ! Najgori pojedinac na utakmici, taman sam se ponadao da na kraju možemo postići pogodak, on grješi, i tako stvara Sunderland šansu novu ... Naravno najveći krivac kod prvog i jeding pogodka Sunderlanda. Pa kako je to moguće da Kelly ne igra u prvoj, već ovaj talenat.
Enrique: Najbolji, fenomenalan, kakvo smo samo pojačanje dobili, sjajno je odigrao, niko ga nije mogao proći, snažan momak.
Agger: Solidno, ništa poseban.
Carragher: Isto kao i Agger.
Lucas: Odigrao je dobro, presjecao je napade, jedan od boljih sigurno.
Adam: Odlično prvo poluvrijeme, drugo malo lošije, sve u svemu zaslužuje prolazno ocjenu.
Downing: Važi isto kao i Adam, šteta za onu prećku.
Henderson: Veoma loš, ne znam šta drugo da kažem.
Suarez: Solidna utakmica, iako nije realizovao jedanesterac, ko zna šta bi se desilo da je postigao pogodak.
Carroll: Slično kao Suarez, lijepo je dodavo suigračima, smiravao lopte, al' je loše šutao prema golu, od njega se očekuje mnogo više.
Miereles i Kuyt ništa posebno.

Za kraj, neka Phil Dowd jede **** :!:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 18:06

Kakva pojacanja, place mi se. Downing, Enrique itd A bekovi nam grme, pogotovo Flanagan :roll: Nece ici.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 avg 2011, 18:07

Da je danas rezultat bio 5-0 za Liverpool, ovdje bi bilo pusto na temi ali bi ipak se zaključilo da Liverpool neće biti prvak. Ovako, danas je Liverpool odigrao 1-1 ( da izgubio 2 boda ) tema nam je bogata nekim novim likovima koji nam opet govore da nećemo biti prvaci :lol:
Nema veze. Vidim da su mnogi forumaši promjenili mišljenje, sad nije Carrol potpuni promašaj nego se sad priča preselila na hudog Hendersona :lol: Nema veze, danas je prvi dan i uzet je prvi bod. Baš nešto gledam ovu tabelu, pa treći smo na njoj :mrgreen:

Ne znam kome bi dodijelio epitet igrača utakmice,dvoumim se između Adama, Downinga i Suareza.

Izgubili smo dva boda, ali ćemo ih vratiti protiv Arsenala. Ekipa je još friška, sedam dana je dovoljno da se Enrique uklopi, Suarez odmori i da se Glen oporaviod povrede.

Mali bajern je izgubio kući pa je evo u drugom kolu pobjedio 0-1, tako će biti i na Emiratima.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2011, 18:08

Profesor je napisao/la:Mogli ste vala i dozivjet hladan tus, da su se Sundrlendovi igraci malo bolje snasli u zadnjoj akciji...
ja kazem,hvala Bogu pa nismo izgubili..onaj mali Sessegnon ima predobar dribling ,jos samo da ima bolji sut bio bi predobar napadac..jos cemo u sledecoj tekmi izgubit 3 boda i to je odmah 5 prosutih bodova na startu prvenstva
molim Boga da se to ne desi,ali msm da je to neka realnost :evil:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 avg 2011, 18:08

Smiješni ste, čuj Enrique loš igrao, šta će on u prvoj postavi. :lol:

A ovaj Admir je smiješan kao većina forumaša, tu je odmah da pljuje po ekipi za koju "navija" a kad je pobjeda, ništa, razguli s teme molim te.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 avg 2011, 18:09

Crveni karton je Richards morao dobiti...
Lucas, Downing i Carroll su najbolji danas bili. Također su ova pojačanja pokazala da im samo uigranost nedostaje. Kvaliteta se ne smije dovoditi u pitanje. Charlie Adam ima odličan pregled igre, Henderson i Enrique su odlični borci, defanzivno su strašni, samo im treba malo da poprave taj napad.
Carroll i Suarez takođe nisu uigrani, par spuštenih lopti Andya i to je to.
Biće ovo bolje, Sunderland je jako dobra ekipa.
Što se tiče vaših prognoza sa početka utakmice, neka vam ovo bude opomena da se i ne smijete baš furati previše.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.