reds je napisao/la:U 2.poluvremenu odmah pritisnuti i dokrajčiti protivnika jer Sunderland sigurno može i ima kvalitete da izjednači.
:ugeek:
Dakle zaslužen bod za Sunderland.
1.poluvrijeme je bilo odlično,LFC je bio bolja ekipa i imali konce igre u svojim rukama.2.poluvrijeme sušta suprotnost.Onaj gol je bukvalno uništio ekipu,nakon toga do kraja utakmice ništa kvalitetno nije odrađeno.
Vezni red pogubio sve konce igre,Sunderland preuzeo inicijativu,odbrana također izgubljena,Suarez umoran...
Flanaghan je razočarao u 2.poluvremenu,definitivno najlošiji na terenu.Enrique je nedavno se priključio momčadi tako da je u ofanzivi bio poprilično "stidljiv",dok je u odbrani odradio sasvim solidan posao.
Stoperski par na mene skoro da nije ni ostavio utisak,Carra je bio skoro neprimjetan,dok je Agger pokupio dosta lopti.
Vezni red je u 2.poluvremenu kao što sam napisao pogubio konce igre.Adam je imao opet jedan dobar šut,ali ništa posebno nije odigrao.Henderson je podbacio danas definitivno,mada ja i ne očekujem puno od njega ove sezone i mislim da će mu King tek od naredne sezone davati pravu priliku.
Meireles je bio neprimijetan,a Lucas solidno odradio posao.
Downing je imao nekoliko dobrih akcija(prvenstveno onaj dobar šut) ali nije ni on bio na svom nivou,Suarez je bio dobar ali bilo je evidentno da je poprilično umoran,Kuyt nije ništa pokazao,a Carroll onako,trudio se ali siguran sam da će biti još bolji.
Ne treba očajavati nakon ovog remia.Tek je sezona počela i ekipa još nije kompletna(Skrtel,Glen,Aquaman,Gerrard) tako da će sigurno biti još dosta vremena za napredak.
Ekipa je pokazala potencijal i želju ali u prvom dijelu igre.Odličan presing su radili na sredini terena i to je urodilo plodom,međutim teško je onako odigrati svih 90 minuta(to može samo Barca).
Naredno kolo protiv Arsenala će nam pokazati koliko je LFC jak/slab.Međutim ovo je prava šansa za pobjedu na Emiratesu(ne kažem da će do iste doći

).Arsenal je u problemima što sa povredama što sa rješavanjem pitanja oko ostanka Nasria,a Fabregas je već jednom nogom u Barci.
Biće bolje !