Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 13 avg 2011, 18:10

c a r r o l L . je napisao/la:Admire, je li ti Lukas kriv sto si doruckovao jutros?

1. Cist crveni karton nisu dobili
2. Neiskoristen penal
3. Cist gol Carrolla ponisten
4. Flanagan umjesto Kellya dobio priliku
5. Neugiranost sredine terena. Dok su nafurani na YNWA sa pocetka mogu igrati, cim ih ljudi pritisnu
saseru se ko levati.

Pocetak je i jos ce ovaj tim da napreduje
Prvo Suarez je krenuo malo vishe u stranu, a to je sudac okarakterisao kao da ne ide sam na gol, postoji to u pravilima. Al i da je dao crveni mislim da ne bi pogrijesio

Kako ti znas da je cist gol ponisten, nisi ti sudac

Neuigranost sredine terena :roll: Pa kako drugi potroshe preko 70-80mil i odma pocnu pobjedjivati, a mi sanse ne mozemo napraviti
nema potpisa

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 18:12

Ovdje pojedinci nisu spremni ni da podnesu kritiku.valjda forum sluzi za te stvari da razmjenimo misljenje a ne da vlada jednoumlje.Goviriti da ste nesto odigrali je van svake pameti,losa igra Liverpoola al' bit ce bolje sigurno.

Od svih igraca najlosije su odigrali Flangan,Henderson i Carroll.
Ne znam sto al' odavno imam animozitet prema Carrolu,a on iz dana u dan potvrdjuje da je najprecijenjeniji igrac na svijetu.
Ni ovaj Henderson nije nista bolji,obicna talasika i napuhani Englez koji nema pojma o fudbalu.

Za Liverpool pravo pojacanje je Adam,danas jedan od najboljih.Da tu je i Downing koji je odigr'o odlicno.I da,nije mi jasno zasto ne poba igrati sa Meirellesom umjesto Leive :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 avg 2011, 18:12

Han!$;Lfc je napisao/la:Smiješni ste, čuj Enrique loš igrao, šta će on u prvoj postavi. :lol:

A ovaj Admir je smiješan kao većina forumaša, tu je odmah da pljuje po ekipi za koju "navija" a kad je pobjeda, ništa, razguli s teme molim te.
Nije Admiru 18 godina da svrsava na pobjede protiv Sunderlanda i sto se potrosi 35mil na nekakvog poluigraca sto nije dao ni 15 golova u PL. Uvijek cu tu biti da kritikujem ovako sramotne utakmice
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2011, 18:12

Admir_Sa je napisao/la: Kako ti znas da je cist gol ponisten, nisi ti sudac
Samo da te pitam, jesi li ti uopće gledao utakmicu? Jesi li vidio da je Carroll dodirnuo Ferdinanda? A majko moja :lol:
I sebe nazivaš navijačem Liverpoola? Strašno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 avg 2011, 18:13

Ovdje ima dosta forumasa koji prije utakmnice nisu napisali ni posta a sada su dosli tuda i pisu kako smo vec izgubili sanse za prvaka,kako smo prosuli 5 bodova nakon 1 odigranog kola.
Ja ne znam zasto je Flanagan igrao umjesto Kellya posto ima samo 18 godina i nije dosta iskusan.
I ja cu za kraj samo reci da se na kraju ovce broje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 avg 2011, 18:14

Onaj Sessegnon izmješa Liverpoolovu odbranu,nađe poziciju za šut i kad ošuta... :lol:

Inače na mene dobar utisak je ostavio Charlie Adam.Pravo pojačanje za Liverpool.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 13 avg 2011, 18:15

Ja lepo rece da ce i to 4 mesto biti veoma tesko uhvatiti ali ne drugi mi kazu da je titula vec na Anfieldu 8-)

Inace Henderson ce biti dobar ali na krilu nema sanse da igra zato se i nije ni video. Downing je bio ok, ostalo prosek i da Aquilani mora da igra!!!
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 avg 2011, 18:15

reds je napisao/la:U 2.poluvremenu odmah pritisnuti i dokrajčiti protivnika jer Sunderland sigurno može i ima kvalitete da izjednači.
:ugeek:

Dakle zaslužen bod za Sunderland.

1.poluvrijeme je bilo odlično,LFC je bio bolja ekipa i imali konce igre u svojim rukama.2.poluvrijeme sušta suprotnost.Onaj gol je bukvalno uništio ekipu,nakon toga do kraja utakmice ništa kvalitetno nije odrađeno.

Vezni red pogubio sve konce igre,Sunderland preuzeo inicijativu,odbrana također izgubljena,Suarez umoran...

Flanaghan je razočarao u 2.poluvremenu,definitivno najlošiji na terenu.Enrique je nedavno se priključio momčadi tako da je u ofanzivi bio poprilično "stidljiv",dok je u odbrani odradio sasvim solidan posao.

Stoperski par na mene skoro da nije ni ostavio utisak,Carra je bio skoro neprimjetan,dok je Agger pokupio dosta lopti.

Vezni red je u 2.poluvremenu kao što sam napisao pogubio konce igre.Adam je imao opet jedan dobar šut,ali ništa posebno nije odigrao.Henderson je podbacio danas definitivno,mada ja i ne očekujem puno od njega ove sezone i mislim da će mu King tek od naredne sezone davati pravu priliku.

Meireles je bio neprimijetan,a Lucas solidno odradio posao.

Downing je imao nekoliko dobrih akcija(prvenstveno onaj dobar šut) ali nije ni on bio na svom nivou,Suarez je bio dobar ali bilo je evidentno da je poprilično umoran,Kuyt nije ništa pokazao,a Carroll onako,trudio se ali siguran sam da će biti još bolji.

Ne treba očajavati nakon ovog remia.Tek je sezona počela i ekipa još nije kompletna(Skrtel,Glen,Aquaman,Gerrard) tako da će sigurno biti još dosta vremena za napredak.

Ekipa je pokazala potencijal i želju ali u prvom dijelu igre.Odličan presing su radili na sredini terena i to je urodilo plodom,međutim teško je onako odigrati svih 90 minuta(to može samo Barca).

Naredno kolo protiv Arsenala će nam pokazati koliko je LFC jak/slab.Međutim ovo je prava šansa za pobjedu na Emiratesu(ne kažem da će do iste doći :mrgreen: ).Arsenal je u problemima što sa povredama što sa rješavanjem pitanja oko ostanka Nasria,a Fabregas je već jednom nogom u Barci.

Biće bolje ! 8-)
FK Pjetlovi

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 13 avg 2011, 18:16

Admir_Sa je napisao/la:
c a r r o l L . je napisao/la:Admire, je li ti Lukas kriv sto si doruckovao jutros?

1. Cist crveni karton nisu dobili
2. Neiskoristen penal
3. Cist gol Carrolla ponisten
4. Flanagan umjesto Kellya dobio priliku
5. Neugiranost sredine terena. Dok su nafurani na YNWA sa pocetka mogu igrati, cim ih ljudi pritisnu
saseru se ko levati.

Pocetak je i jos ce ovaj tim da napreduje
Prvo Suarez je krenuo malo vishe u stranu, a to je sudac okarakterisao kao da ne ide sam na gol, postoji to u pravilima. Al i da je dao crveni mislim da ne bi pogrijesio

Kako ti znas da je cist gol ponisten, nisi ti sudac

Neuigranost sredine terena :roll: Pa kako drugi potroshe preko 70-80mil i odma pocnu pobjedjivati, a mi sanse ne mozemo napraviti
Ma sta pricas ti svijuti. Sta ima veze ide li Suarez sam u stranu ili ne ide?
Richards je bio zadnji igrac odbrane Sunderlanda i morao je dobiti crveni karton.

Nisam ja sudac ali ako je ono faul sto je Carroll nacinio onda se ovaj sport treba preimenovati u BALET!

Inace nismo sansu stvorili, samo smo imali 7 ili 8 suteva u okvir gola.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2011, 18:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Crveni karton je Richards morao dobiti...
Lucas, Downing i Carroll su najbolji danas bili. Također su ova pojačanja pokazala da im samo uigranost nedostaje. Kvaliteta se ne smije dovoditi u pitanje. Charlie Adam ima odličan pregled igre, Henderson i Enrique su odlični borci, defanzivno su strašni, samo im treba malo da poprave taj napad.
Carroll i Suarez takođe nisu uigrani, par spuštenih lopti Andya i to je to.
Biće ovo bolje, Sunderland je jako dobra ekipa.
Što se tiče vaših prognoza sa početka utakmice, neka vam ovo bude opomena da se i ne smijete baš furati previše.
u potpunosti se slazem s ovim postom
ja bih jos samo dodao dodao : Sessegnon je strasan igrac !!
ZZ

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 13 avg 2011, 18:18

Imamo za šta biti nezadovoljni.Ona ekipa Sunderlanda-a je skroz loša,jedini koji vrijedi ove lige jeste onaj Larson,no mi od njih primimo gol i izgubimo 2 boda.
Prvo poluvrijeme vrlodobro.Veza nam je funkcionirala za 10,a čim je tako odmah stižu i golovi.U nekim momentima naša igra me je podsjećala na igru Barcelone.
Međutim drugo poluvrijeme loše.Adam i Downing su odlična pojačanja,što su već i pokazali.Ostalima će trebati malo vremena da se uklope u igru Liverpool-a.Caroll danas i nije bio baš na nivou,iako se vidjela želja i volja za pogodkom.Suarez kao i uvijek dobro igra i iznosi veliki teret.

Nema sada kukanja i predavanja,idemo dalje,ovo je tek 1. kolo.Ja i dalje vjerujem Kenny-u i vjerujem u dobar plasman na kraju.
Još kada nam se kapiten vrati,kakvu ćemo tek onda imati sredinu terena.
Svi dušmani koji provociraju neka samo pogledaju početak utakmice i sve će im biti jasno,jer to samo ima Liverpool.

YNWA !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 13 avg 2011, 18:20

Vrlo loše drugo poluvrijeme, onu konjinu od Carolla što prije pokušati uvaliti nekome. Goru politiku dovodjenja igrača ima samo Man. City, ajme majko na šta smo spali :?
YNWA!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 18:20

Od ovih par likova treba ocekivati da pocnu Kennya pljuvati.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 avg 2011, 18:28

I onaj Brown odigra utakmicu života.Pa ja za toliko godine dok je igrao u Manchesteru nisam vidio da je odigrao onako dobro. :roll: :lol:

Flanaghan je bio najgori na terenu ali ipak momak ima 18 godina i normalno da on neće reagovati u nekim situacijama kao Carra ili neko iskusniji.Svakako ne opravdavam njegove loše poteze ali sigurno da će iz ovoga on kao i kompletna ekipa naučiti dobru lekciju.On,Kelly i Robinson će sigurno sve više i više dobijati šansu i siguran sam da će izrasti u kvalitetne igrače.

Ne znam zbog čega tolika frka se diže oko Carrolla ? :roll:
Pa radije ću gledati njega nego Torresa kako se šetka po terenu i čeka koji zicer da mu se namjesti.Polahko dok se malo uigraju Downing i Adam sa Suarezom i Carrollom pa ćemo onda vidjeti.Danas npr. Downing nije imao onih svojih prepoznatljivih centaršuteva,ništa se ne postiže preko noći. 8-)
FK Pjetlovi

King of the kop
Kontakt:

Post Postao/la King of the kop » 13 avg 2011, 18:35

Povasem titula se osvaja u prvih 5 ili 6 kola onda je chelsea trbao biti prvak prosle godine sto je dobio 4 ili 5 utakmica u nizu.......... :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 avg 2011, 18:44

Prvo kolo i već su neke stvari postavljene na svoj mjesto Europa Liga neminovnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 avg 2011, 18:55

http://www.matchhighlight.com/latest-go ... underland/" onclick="window.open(this.href);return false;

Fino obratite pažnju kod gola Larssona,3 igrača napali onog dolje i lopta unazad,igrač sam,centaršut... :roll:
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 avg 2011, 18:58

Mislim da nam je ovaj remi dobro dosao da se na pocetku sezonu smiriimo i shvatimo da nismo toliko superiorni sa ovim pojecanjima barem u ovom trenutku dok se ne uigramoa poslije ce sve sjesti na svoje mjesto povratkom Gerrard,obrana ce postati bolja kad se vrate Glen i Skrtel a napadu ce krenuti cim se cijeli tim uigra jer ce se onda pojaviti one lopte koje imaju "oci" i bez problema ce se davati golovi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 13 avg 2011, 20:10

Jos jedan manje za Arsenal Gervinho nece igrati protiv Lpoola treba sad ovo iskoristiti pa ih dobiti na Emiratima.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 avg 2011, 20:59

Sasha L.F.C. je napisao/la:Jos jedan manje za Arsenal Gervinho nece igrati protiv Lpoola treba sad ovo iskoristiti pa ih dobiti na Emiratima.
+ song
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 2 gosta.