NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

ANTIFA !
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 avg 2011, 00:40

travnicanin je napisao/la:da malo podsjetim kako su mesari igrali prošle sezone sa fenomenalnim Veležom http://sportsport.ba/bh_fudbal/potop-ve ... niku/43426" onclick="window.open(this.href);return false;
prosle :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 avg 2011, 00:43

ANTIFA ! je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:da malo podsjetim kako su mesari igrali prošle sezone sa fenomenalnim Veležom http://sportsport.ba/bh_fudbal/potop-ve ... niku/43426" onclick="window.open(this.href);return false;
jeste tada dobili batine, niste, zato se poklopi pošteno smo vas dobili

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 avg 2011, 00:46

travnicanin je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
jeste tada dobili batine, niste, zato se poklopi pošteno smo vas dobili

;)

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 avg 2011, 00:53

;)[/quote]

pa jel pošteno, dođeš na našu temu i vrijeđaš bez povoda, ako si dolazio na gostovanje u Travnik jeste imali ikad belaja, niste, prema tome slobodne možeš hodati gradom sa šalom, pojest ćevape, popit pivu i na tekmu, jel tako možeš u Zapadni Mostar?

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 avg 2011, 02:33

Što se toga tiče stvarno ste korektni...ali priznaj da ni mi ne provociramo lokalne ljude niti dajemo povoda za bilo kakav incident...Navijanje ostavi po strani, mi imamo isti repertoar pjesama svugdje gdje odemo...kakav god on bio...
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 09 avg 2011, 02:49

napravljenje je napisao/la:Što se toga tiče stvarno ste korektni...ali priznaj da ni mi ne provociramo lokalne ljude niti dajemo povoda za bilo kakav incident...Navijanje ostavi po strani, mi imamo isti repertoar pjesama svugdje gdje odemo...kakav god on bio...
Ne provocirate jer nemate Herca i te pjesme samo kuci smijete pjevati i na gostovanjima gdje nema jake domače publike . Dodzi u Sarajevo , Zenicu pa zapjevate te U pjesme pa cu te ja pitati .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 avg 2011, 03:14

Jel kod vas jos uvijek Bekir Rekic ili je napustio Travnik???
Usput dobili ste strasnog napadaca Nedu Turkovica. Ja koliko sam vidio prosle sezone momak je stvarno igrao predobro za SASK.
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 avg 2011, 10:34

travnicanin je napisao/la:;)
pa jel pošteno, dođeš na našu temu i vrijeđaš bez povoda, ako si dolazio na gostovanje u Travnik jeste imali ikad belaja, niste, prema tome slobodne možeš hodati gradom sa šalom, pojest ćevape, popit pivu i na tekmu, jel tako možeš u Zapadni Mostar?[/quote]

bola opet pricas nesto sto neznas , nemoj majketi pametovat , Ti mislis da je ta podjeljenost kao u Koreji de bogati usuti kad neznas nista i nepravi se pametan , nismo nikad imali problema u Travniku , al nesvidja mi se vasa igra , svaki dan mogu na Rondo otic kafu popit ko covjek , , ili prosetat po Aveniji ,Bijelom Brijegu , Centru 2 ..problem je sto vi mislite da je Mostar - Irak ccc.. I nemoj vise pricat o necemu , kad nisi informisan .

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 09 avg 2011, 12:30

CoDe je napisao/la:
napravljenje je napisao/la:Što se toga tiče stvarno ste korektni...ali priznaj da ni mi ne provociramo lokalne ljude niti dajemo povoda za bilo kakav incident...Navijanje ostavi po strani, mi imamo isti repertoar pjesama svugdje gdje odemo...kakav god on bio...
Ne provocirate jer nemate Herca i te pjesme samo kuci smijete pjevati i na gostovanjima gdje nema jake domače publike . Dodzi u Sarajevo , Zenicu pa zapjevate te U pjesme pa cu te ja pitati .
Pa da i u to tvoje selo malo dođemo opet ćemo isto pjevati...jesi ćorav, vidiš da sam gore napisao da gdje god odemo imamo isti repertoar pjesama...a to da nemamo herca hahahahaha :lol: bola pa nismo živine da se nad običnim ljudima i djecom iživljavamo
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 avg 2011, 13:27

Bihac-City-Boy je napisao/la:Jel kod vas jos uvijek Bekir Rekic ili je napustio Travnik???
Usput dobili ste strasnog napadaca Nedu Turkovica. Ja koliko sam vidio prosle sezone momak je stvarno igrao predobro za SASK.
Rekić je otišao, hvala za info o Turkoviću

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 avg 2011, 13:34

bola opet pricas nesto sto neznas , nemoj majketi pametovat , Ti mislis da je ta podjeljenost kao u Koreji de bogati usuti kad neznas nista i nepravi se pametan , nismo nikad imali problema u Travniku , al nesvidja mi se vasa igra , svaki dan mogu na Rondo otic kafu popit ko covjek , , ili prosetat po Aveniji ,Bijelom Brijegu , Centru 2 ..problem je sto vi mislite da je Mostar - Irak ccc.. I nemoj vise pricat o necemu , kad nisi informisan .[/quote]

Pa studirao sam i živio dole, znam kakva je situacija, čak su ljudi iz Zapadnog dijela korektniji, pa niste Irak ili Koreja, ali ste zato Belfast, i fakt hajde sad na svoju temu i do utakmice sa Veležom se nejavljaj

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 avg 2011, 14:42

travnicanin je napisao/la:bola opet pricas nesto sto neznas , nemoj majketi pametovat , Ti mislis da je ta podjeljenost kao u Koreji de bogati usuti kad neznas nista i nepravi se pametan , nismo nikad imali problema u Travniku , al nesvidja mi se vasa igra , svaki dan mogu na Rondo otic kafu popit ko covjek , , ili prosetat po Aveniji ,Bijelom Brijegu , Centru 2 ..problem je sto vi mislite da je Mostar - Irak ccc.. I nemoj vise pricat o necemu , kad nisi informisan .
Pa studirao sam i živio dole, znam kakva je situacija, čak su ljudi iz Zapadnog dijela korektniji, pa niste Irak ili Koreja, ali ste zato Belfast, i fakt hajde sad na svoju temu i do utakmice sa Veležom se nejavljaj[/quote]

Mogo bi ti u troskoku da odyebes mazlume jedan , drzi se te carsije Travnika i jedi cevape :lol: na cast ti ide sto nazivas Mostar - Belfastom , Mesari jedni smrdljivi

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 avg 2011, 15:03

ANTIFA ! je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:bola opet pricas nesto sto neznas , nemoj majketi pametovat , Ti mislis da je ta podjeljenost kao u Koreji de bogati usuti kad neznas nista i nepravi se pametan , nismo nikad imali problema u Travniku , al nesvidja mi se vasa igra , svaki dan mogu na Rondo otic kafu popit ko covjek , , ili prosetat po Aveniji ,Bijelom Brijegu , Centru 2 ..problem je sto vi mislite da je Mostar - Irak ccc.. I nemoj vise pricat o necemu , kad nisi informisan .
Pa studirao sam i živio dole, znam kakva je situacija, čak su ljudi iz Zapadnog dijela korektniji, pa niste Irak ili Koreja, ali ste zato Belfast, i fakt hajde sad na svoju temu i do utakmice sa Veležom se nejavljaj

Mogo bi ti u troskoku da odyebes mazlume jedan , drzi se te carsije Travnika i jedi cevape :lol: na cast ti ide sto nazivas Mostar - Belfastom , Mesari jedni smrdljivi[/quote]

ma goni se u pm i pozdravi tamo, mrš sa naše teme

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 12 avg 2011, 15:56

Izjava trenera NK Travnik Nedjada Selimovica pred susret 2 kola protiv Olimpika:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 avg 2011, 18:11

Bešlija u prošloj polusezoni za Goražde u 10 kola postigao 8 golova, izgleda nastavlja u istom ritmu i u Premijer ligi, 2 kola 2 gola

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 avg 2011, 18:16

Olimpic - Travnik 0:2 Bešlija 2X, ne piše se dobro Graciću....

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 13 avg 2011, 18:18

jel ovo Haris Beslija sto je u Zelji igrao lani?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 avg 2011, 18:19

bogbatina je napisao/la:jel ovo Haris Beslija sto je u Zelji igrao lani?
da, to je Bešlija koji je "explodirao" proljetos u Goraždu

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 13 avg 2011, 18:20

sony_91 je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:jel ovo Haris Beslija sto je u Zelji igrao lani?
da, to je Bešlija koji je "explodirao" proljetos u Goraždu
jel Zeljin igrac ili je po posudbama?

Cekicar
Kontakt:

Post Postao/la Cekicar » 13 avg 2011, 18:21

namjestaljka

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.