prosletravnicanin je napisao/la:da malo podsjetim kako su mesari igrali prošle sezone sa fenomenalnim Veležom http://sportsport.ba/bh_fudbal/potop-ve ... niku/43426" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderator/ica: GracanicaAA
prosletravnicanin je napisao/la:da malo podsjetim kako su mesari igrali prošle sezone sa fenomenalnim Veležom http://sportsport.ba/bh_fudbal/potop-ve ... niku/43426" onclick="window.open(this.href);return false;
jeste tada dobili batine, niste, zato se poklopi pošteno smo vas dobiliANTIFA ! je napisao/la:prosletravnicanin je napisao/la:da malo podsjetim kako su mesari igrali prošle sezone sa fenomenalnim Veležom http://sportsport.ba/bh_fudbal/potop-ve ... niku/43426" onclick="window.open(this.href);return false;
travnicanin je napisao/la:jeste tada dobili batine, niste, zato se poklopi pošteno smo vas dobiliANTIFA ! je napisao/la:prosletravnicanin je napisao/la:da malo podsjetim kako su mesari igrali prošle sezone sa fenomenalnim Veležom http://sportsport.ba/bh_fudbal/potop-ve ... niku/43426" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne provocirate jer nemate Herca i te pjesme samo kuci smijete pjevati i na gostovanjima gdje nema jake domače publike . Dodzi u Sarajevo , Zenicu pa zapjevate te U pjesme pa cu te ja pitati .napravljenje je napisao/la:Što se toga tiče stvarno ste korektni...ali priznaj da ni mi ne provociramo lokalne ljude niti dajemo povoda za bilo kakav incident...Navijanje ostavi po strani, mi imamo isti repertoar pjesama svugdje gdje odemo...kakav god on bio...
pa jel pošteno, dođeš na našu temu i vrijeđaš bez povoda, ako si dolazio na gostovanje u Travnik jeste imali ikad belaja, niste, prema tome slobodne možeš hodati gradom sa šalom, pojest ćevape, popit pivu i na tekmu, jel tako možeš u Zapadni Mostar?[/quote]travnicanin je napisao/la:
Pa da i u to tvoje selo malo dođemo opet ćemo isto pjevati...jesi ćorav, vidiš da sam gore napisao da gdje god odemo imamo isti repertoar pjesama...a to da nemamo herca hahahahahaCoDe je napisao/la:Ne provocirate jer nemate Herca i te pjesme samo kuci smijete pjevati i na gostovanjima gdje nema jake domače publike . Dodzi u Sarajevo , Zenicu pa zapjevate te U pjesme pa cu te ja pitati .napravljenje je napisao/la:Što se toga tiče stvarno ste korektni...ali priznaj da ni mi ne provociramo lokalne ljude niti dajemo povoda za bilo kakav incident...Navijanje ostavi po strani, mi imamo isti repertoar pjesama svugdje gdje odemo...kakav god on bio...
Rekić je otišao, hvala za info o TurkovićuBihac-City-Boy je napisao/la:Jel kod vas jos uvijek Bekir Rekic ili je napustio Travnik???
Usput dobili ste strasnog napadaca Nedu Turkovica. Ja koliko sam vidio prosle sezone momak je stvarno igrao predobro za SASK.
Pa studirao sam i živio dole, znam kakva je situacija, čak su ljudi iz Zapadnog dijela korektniji, pa niste Irak ili Koreja, ali ste zato Belfast, i fakt hajde sad na svoju temu i do utakmice sa Veležom se nejavljaj[/quote]travnicanin je napisao/la:bola opet pricas nesto sto neznas , nemoj majketi pametovat , Ti mislis da je ta podjeljenost kao u Koreji de bogati usuti kad neznas nista i nepravi se pametan , nismo nikad imali problema u Travniku , al nesvidja mi se vasa igra , svaki dan mogu na Rondo otic kafu popit ko covjek , , ili prosetat po Aveniji ,Bijelom Brijegu , Centru 2 ..problem je sto vi mislite da je Mostar - Irak ccc.. I nemoj vise pricat o necemu , kad nisi informisan .
ANTIFA ! je napisao/la:Pa studirao sam i živio dole, znam kakva je situacija, čak su ljudi iz Zapadnog dijela korektniji, pa niste Irak ili Koreja, ali ste zato Belfast, i fakt hajde sad na svoju temu i do utakmice sa Veležom se nejavljajtravnicanin je napisao/la:bola opet pricas nesto sto neznas , nemoj majketi pametovat , Ti mislis da je ta podjeljenost kao u Koreji de bogati usuti kad neznas nista i nepravi se pametan , nismo nikad imali problema u Travniku , al nesvidja mi se vasa igra , svaki dan mogu na Rondo otic kafu popit ko covjek , , ili prosetat po Aveniji ,Bijelom Brijegu , Centru 2 ..problem je sto vi mislite da je Mostar - Irak ccc.. I nemoj vise pricat o necemu , kad nisi informisan .
da, to je Bešlija koji je "explodirao" proljetos u Goraždubogbatina je napisao/la:jel ovo Haris Beslija sto je u Zelji igrao lani?
jel Zeljin igrac ili je po posudbama?sony_91 je napisao/la:da, to je Bešlija koji je "explodirao" proljetos u Goraždubogbatina je napisao/la:jel ovo Haris Beslija sto je u Zelji igrao lani?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.