u Goraždu je bio na posudbi, a sad neznambogbatina je napisao/la:jel Zeljin igrac ili je po posudbama?sony_91 je napisao/la:da, to je Bešlija koji je "explodirao" proljetos u Goraždubogbatina je napisao/la:jel ovo Haris Beslija sto je u Zelji igrao lani?
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Travnikov je , sa Zeljom mu istekao ugovor i ovi ga doveli .jel Zeljin igrac ili je po posudbama?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- neutralan__
- Kontakt:
Miriše na namještaljku .Cekicar je napisao/la:namjestaljka

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
sta je ljudi vode jednom u historiji u gostima i odma namjestaljka samo mi objasni po cemu si to zakljucioDRHAUSE je napisao/la:Miriše na namještaljku .Cekicar je napisao/la:namjestaljka

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Po navedenom , po tome što su gosti skloni namještaljkama a Gracić voli pare eto kako . Vozdra.mikimaus je napisao/la:sta je ljudi vode jednom u historiji u gostima i odma namjestaljka samo mi objasni po cemu si to zakljucioDRHAUSE je napisao/la:Miriše na namještaljku .Cekicar je napisao/la:namjestaljka

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
pa travnik jedva prezivljava i da kupe tekmu stvarno si
sad ti vozdra

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- neutralan__
- Kontakt:
Joj što ne mogu ovakvih likova.Odmah namješteno.Ovi manji klubovi izgleda ne smiju pobijediti u gostima,jer je odmah namiješteno.Još igraju na neutralnom terenu. E svašta će se čuti/pročitati.
Pa Olimpic je valjda najavio borbu za Europu,a ovakvim rezultatima će se moći zadovoljiti bilo kakvim opstankom,s toga te vaše teorije zavjere o tome da je namještena utakmica padaju u vodu.
Pa Olimpic je valjda najavio borbu za Europu,a ovakvim rezultatima će se moći zadovoljiti bilo kakvim opstankom,s toga te vaše teorije zavjere o tome da je namještena utakmica padaju u vodu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
kladionice balvanemikimaus je napisao/la:pa travnik jedva prezivljava i da kupe tekmu stvarno si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad ti vozdra
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
bit ce ovo klasicni x
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ne može on to shvatiti , previše je to posla za njegov mozak.Cekicar je napisao/la:kladionice balvanemikimaus je napisao/la:pa travnik jedva prezivljava i da kupe tekmu stvarno si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad ti vozdra

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Travnik postao gostujuća ekipa
Neka ste i i vi nekog na strani pobijedili,i neka je to bio baš umjetni klub Olimpic

Neka ste i i vi nekog na strani pobijedili,i neka je to bio baš umjetni klub Olimpic

- nostradamus
Link: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/besl ... mpic/62478" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo maaaajjjssssstttoooorrrriiii .Travnik u koji nije ulozeno feninga protiv najskupljeg tima lige 1-2
.Puknite dusmani .opet cemo vas ****... opet radi kompleks sa PIROTE.
Naprrrjeeeed VEZIRI smo za prave TRAVNICANE
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo maaaajjjssssstttoooorrrriiii .Travnik u koji nije ulozeno feninga protiv najskupljeg tima lige 1-2

Naprrrjeeeed VEZIRI smo za prave TRAVNICANE
" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- nostradamus
[quote="DRHAUSE]
[/quote]
Veliki pozdrav za mog velikog prijatelja @ DRHAUSE covjeka koji je najveci obozavatelj NK Travnik a.
Ovu pobjedu posvecujemo njemu i svima onima koji nas obozavaju kao i on.ali kao i sve ove godine mogu samo da nam po.....
Po navedenom , po tome što su gosti skloni namještaljkama a Gracić voli pare eto kako . Vozdra.mikimaus je napisao/la:sta je ljudi vode jednom u historiji u gostima i odma namjestaljka samo mi objasni po cemu si to zakljucioDRHAUSE je napisao/la:Miriše na namještaljku .Cekicar je napisao/la:namjestaljka

Veliki pozdrav za mog velikog prijatelja @ DRHAUSE covjeka koji je najveci obozavatelj NK Travnik a.

Ovu pobjedu posvecujemo njemu i svima onima koji nas obozavaju kao i on.ali kao i sve ove godine mogu samo da nam po.....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- nostradamus
Link: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/takt ... mpic/62483" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je Nele ,prvi strjelac lige opet iz Nk Travnik...
Tako je Nele ,prvi strjelac lige opet iz Nk Travnik...
Pokvarili ste mi dan . 

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
drago mi je zbog Beslije, al momak kad zaigra za Zelju isto da neku mentalnu blokadu dobije, vidimo se u subotu nadam se fer i korektnoj igri od vas i od sudija i nek pobijedi bolji
ETO NAS PO BODOVE. 

- nostradamus
Samo izvolite,i ako budete bolji nema problema.Ovdje ko zasluzi i odnese ih.Mi cemo pokusati da ostanu na Piroti,a ko bude bolji nek pobjedi...nime_tm87 je napisao/la:ETO NAS PO BODOVE.
nostradamus je napisao/la:Samo izvolite,i ako budete bolji nema problema.Ovdje ko zasluzi i odnese ih.Mi cemo pokusati da ostanu na Piroti,a ko bude bolji nek pobjedi...nime_tm87 je napisao/la:ETO NAS PO BODOVE.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.