FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kimbo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kimbo » 13 avg 2011, 18:24

Eo je i Haubica usao .. odma ce ga zavaliti :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 13 avg 2011, 18:24

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:beslija pocjepa olimpic 0:2 beslija2x
amar je uvjek bio strucnjak za otjerat talente i reci da nisu za zelje, e moj brko
Ko je talenat,bljesne u travniku i odmah talenat..
Ti misliš da bi haris bešlija sada mogao igrati kod nas,kod amara u njegovim taktičkim zamislima ?

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 13 avg 2011, 18:26

Zabi ga i mešanović,da li je naš alen :mrgreen:

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 13 avg 2011, 18:27

neko treći je napisao/la:
amar je uvjek bio strucnjak za otjerat talente i reci da nisu za zelje, e moj brko
Ko je talenat,bljesne u travniku i odmah talenat..
Ti misliš da bi haris bešlija sada mogao igrati kod nas,kod amara u njegovim taktičkim zamislima ?
momak koji zabije 3 gola u dvije utakmice itekako valja, trebao mu je dati sansu pa bi vidjeli moze li, stanic i e. colic nisu nista bolji od njega
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 avg 2011, 18:37

Omar500 je napisao/la:Uf Bešlije jest se razmahao, možda se i on preporodi kao što je Svraka svojevremeno u Travniku ;)
A vi nemojte srat, ne može svako u Želji zabijati, lako je zabijati u nekim manjim klubovima gdje si ti jedina zvijezda.
Ovo sto pisem nema veze sa Amarom,Rovcaninom i Beslijom niti kritikujem neciji rad ali brate mislim da nisi u pravu,po meni je lakse davati golove gdje imas iza sebe vise majstora i dodavaca a sad dali si dobivao dovoljno prilke da pokazez sta znas to je druga stvar,licno mislim da su Rovcanin ili Beslija dobivali i 30% sanse da igraju u ekipi kao Lazar dabi bili mnogo efikasniji od njega(ovo je moje licno misljenje i normalno je da dosta raje drugacije misli i nema potrebe da se prepucavamo medjusobno oko toga).Mi eto imamo dosta kvalitetnih igraca za nase uslove a ipak se znalo desiti da ne postignemo gol u tri cetiri domace utakmice zaredom i da na kraju zbog tih domacih utakmica izgubimo titulu.Pozdrav i ako Bog da veceras prva trica u bodovnom smislu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 13 avg 2011, 18:37

Šta ti je papčiću? Obuzdaj se sine.
Nama je Željo svetinja jedina.

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 13 avg 2011, 18:40

@ posmatrač

Dobijao je šansu,ali nije je iskoristio !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 13 avg 2011, 18:43

Vasa Ladacki je napisao/la:
tebi nik sve govori, povedi amara mami :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 18:43

Beslija, Bajro, Mesan. Unistavaju u drugim klubovima, rece mi legenda da je u Gorazdu uzimao loptu na centru sve, pres'o i zabio. :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 13 avg 2011, 18:46

Edin TM87 je napisao/la:Beslija, Bajro, Mesan. Unistavaju u drugim klubovima, rece mi legenda da je u Gorazdu uzimao loptu na centru sve, pres'o i zabio. :roll:
Pa mogu ali u "drugim" klubovima,a to je velika razlika.Igrat u Zelji i Velezu je kao nebo i zemlja.Takvih primjera je u svijetu koliko hoces...Da je mogo igro bi u Zelji ali ne moze....
INTER SIAMO NOI ! ! !

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 13 avg 2011, 18:48

Grande je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Beslija, Bajro, Mesan. Unistavaju u drugim klubovima, rece mi legenda da je u Gorazdu uzimao loptu na centru sve, pres'o i zabio. :roll:
Pa mogu ali u "drugim" klubovima,a to je velika razlika.Igrat u Zelji i Velezu je kao nebo i zemlja.Takvih primjera je u svijetu koliko hoces...Da je mogo igro bi u Zelji ali ne moze....
Upravo tako. Lako je biti igrač u "manjem klubu". Zajebano se dokazati u velikanu. Usput, sve nekakvi manageri a kad treba pomoći da se radi Jug nigdje nikoga.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 avg 2011, 18:49

Grande je napisao/la:
Pusti, glupani teski...
Koliko je Beslija dobar pokazuje to da je i kod dr. trenera isao na posudbu u Zvijezdu jer ni tada, hej ni tada nije imao mjesta... Kada smo bili bar 3x slabiji...
Nije ''nas'' Mesanovic jer je ovaj njihov bivsi junior... Jasmin

Koliko ste glupi sve vam se mora crtati...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 avg 2011, 18:50

Vasa Ladacki je napisao/la:
Zasto vrijedjas covjeka,iznio je svoje misljenje i nema potrebe da ga nazivas tako.O Amaru necu nista govoriti ali istina je da dosta igraca nije dobijalo pravu priliku meni licno je najteze pao bezvezni odlazak najkorisnijeg igraca premier lige odkako se ona igra a to je Dalibor Silic on je mogao ovih svih godina biti ono sto je Dzelo bio u svoje vrijeme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 avg 2011, 18:51

Kod nas da dođe Roney nebi došao do izražaja, jer igramo formaciju gdje je napadač uvijek okrenut leđima prema golu.
FEDERER= KLOC

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 avg 2011, 18:51

Izgleda da ce nam najveci konkurent za titulu biti Siroki :) .
FK Željezničar
Chelsea FC

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 13 avg 2011, 18:52

Arogantni je napisao/la:
Grande je napisao/la:
Pusti, glupani teski...
Koliko je Beslija dobar pokazuje to da je i kod dr. trenera isao na posudbu u Zvijezdu jer ni tada, hej ni tada nije imao mjesta... Kada smo bili bar 3x slabiji...
Nije ''nas'' Mesanovic jer je ovaj njihov bivsi junior... Jasmin

Koliko ste glupi sve vam se mora crtati...
Nisu glupi nego previše igraju managera pa kontaju, ovaj zabija u nekakvom levatskom klubu, odmah ga dovedeš i bude još bolji. E pa ne ide to tako. Il su kakvi prikriveni žohari što bi omastili brk sad kad Željo prodaje igrače i ima para. Ima raznih motiva alč svi redom mogu da ga sisaju. Lagano.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 13 avg 2011, 18:53

Iker C je napisao/la:Kod nas da dođe Roney nebi došao do izražaja, jer igramo formaciju gdje je napadač uvijek okrenut leđima prema golu.

Valja cemo veceras sa dvojicom u napad!!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 13 avg 2011, 18:54

Sada sam sve vise ubjedjen da cemo pobjediti u Travniku naredne sedmice jer evo oni su vec nadoknadili te bodove sto ce izgubiti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2011, 18:58

Arogantni je napisao/la:Sada sam sve vise ubjedjen da cemo pobjediti u Travniku naredne sedmice jer evo oni su vec nadoknadili te bodove sto ce izgubiti...
Meni se isto cini da ce biti tako i da cemo uzeti 3 boda,a olimpic ce naravno donijeti opet bod,ili sva 3 sa strane.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 19:01

Travnik cemo uzeti garant ,ali imam neku suhvu kad pogledam ove rezultate da Zeljo nece trijumfovati veceras valjda se prevarim :?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lynx i 54 gosta.