NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 07 avg 2011, 13:23

Da, i meni je moj govorio da su imali radne akcije sa školom, tamo na početku 70-ih... grablje i tačke i nacrtat se na stadionu - fizkultura. :D

A grb - štajaznam, i meni je to malo čudno, jer bi trebalo predstavljati ovaj multikulturalni grad, a i nema predznaka H u NK, ali štaš sad. A i ne bih imao ništa protiv da je tu šahovnica, da su Bošnjaci glavni igrači, recimo pet-šest igrača, a da je trener Srbin - a da igramo Premiership. :lol:
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 07 avg 2011, 15:32

badblueboylivno je napisao/la:A sad imaju dva Livnjaka u MTK-u - Bartulica (između bio pola godine u Zrinjskom) i sad otišao Semren, napadač.
Semi je vezni igrac, klasicna desetka, a i ipak nece ostati u MTKu,...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 avg 2011, 15:46

Sta je sad sa Regvarom i Mudrinicem,Mudrinic je jednu sezonu bio kod nas.Jesu bili paklen tandem.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 avg 2011, 18:11

Ne znam, nisam čuo za Regvara četiri pet godina. :?
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 07 avg 2011, 20:42

Regvar je zadnji godina igrao u hrvatskim nizelegasima u zagrebu, da bi predprosle sezone zavisio karijeru igrajuci za Zagorec

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 avg 2011, 23:30

badblueboylivno je napisao/la:Da, i meni je moj govorio da su imali radne akcije sa školom, tamo na početku 70-ih... grablje i tačke i nacrtat se na stadionu - fizkultura. :D

A grb - štajaznam, i meni je to malo čudno, jer bi trebalo predstavljati ovaj multikulturalni grad, a i nema predznaka H u NK, ali štaš sad. A i ne bih imao ništa protiv da je tu šahovnica, da su Bošnjaci glavni igrači, recimo pet-šest igrača, a da je trener Srbin - a da igramo Premiership. :lol:
Nemam ni ja ništa protiv šahovnice vjerovao ili ne. :lol: E da je Troglava gledati u Premier Ligi :cry:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 08 avg 2011, 23:15

gospodin Seljakovic je napisao/la:jel moze koja slika stadiona...ovo sto vidim na netu mi je slabo, sve neke slike male...imatel mozda neku sliku
na kojoj se vidi cijeli stadion il cijela jedna tribina

Stadion se nije bitno nadograđivao od 60-ih, pa zamisli ;)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 avg 2011, 12:21

Gospodo,Troglav je povjest i trenutno je igrački jak da bi od šale mogao igrati premijer ligu kao što je igra Travnik i slične ekipe ali iz ove lige ući u viši rang bit će izuzetno teško pored Brotnja koje ima fond od preko 5oo ooo maraka i solidne ekipe.Pogledajte imena igrača koji trenutno rade:Vrgoč i Gelo golmani,Orman,Musli,Sučić,KrivićDANIJEL,Krivić,Pavić Ivan,Pavić,Perajica,GRANIĆ,SEMREN,CRNJAK,KAJIĆ,IVKOVIĆ,BRDAR,VUKADIN,VRDOLJAK,MILAK,i još neki koih se nemogu sjetiti ekipa za Dinamo pobjedit a ne Hajduk.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 avg 2011, 12:40

plavobijeli je napisao/la:Gospodo,Troglav je povjest i trenutno je igrački jak da bi od šale mogao igrati premijer ligu kao što je igra Travnik i slične ekipe ali iz ove lige ući u viši rang bit će izuzetno teško pored Brotnja koje ima fond od preko 5oo ooo maraka i solidne ekipe.Pogledajte imena igrača koji trenutno rade:Vrgoč i Gelo golmani,Orman,Musli,Sučić,KrivićDANIJEL,Krivić,Pavić Ivan,Pavić,Perajica,GRANIĆ,SEMREN,CRNJAK,KAJIĆ,IVKOVIĆ,BRDAR,VUKADIN,VRDOLJAK,MILAK,i još neki koih se nemogu sjetiti ekipa za Dinamo pobjedit a ne Hajduk.
Ovaj Granic je li to onaj Jurica sto je igrao u Sirokom Brijegu??
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 11 avg 2011, 12:48

plavobijeli je napisao/la:Vrgoč i Gelo golmani,Orman,Musli,Sučić,KrivićDANIJEL,Krivić,Pavić Ivan,Pavić,Perajica,GRANIĆ,SEMREN,CRNJAK,KAJIĆ,IVKOVIĆ,BRDAR,VUKADIN,VRDOLJAK,MILAK
sad se samo treba nadati, da cemo prezivjeti pocetak prvenstva bez posljedica, posto smo kasno krenuli sa pripremama! Uz ozbiljan rad sviju, bit ce ovo mrtva utrka sa brotnjom do zadnjeg kola!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 11 avg 2011, 12:51

plavobijeli je napisao/la:a čujem da je i Vrgoč ponovo tu
uz Vladu jos kokolo, ili si mislio na Vladu?

I jeli je Granic, Goran Granic?

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 13 avg 2011, 20:07

Može Troglav sigurno do Premier lige, ali odakle im novac? ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 avg 2011, 21:59

Pa ima ovdje gospodarstvenika koji mogu uložiti. Je da su svi trgovci - shopping centri niču ko gljive poslije kiše, a nigdje tvornice, ali je dobro. Tražit će se donacije, pomoć sa strane - čudno mi je da je velika livanjska dijaspora, pun ku'rac gradova organizira livanjske noći, a ne traži se ništa; malo doda općina; pa sponzori, dosta malih sponzora, i eto. Trenutno je budžet, osigurani, 140,000 KM.
Možda se pokrene i članstvo navijača, čiji bi se novac od pretplate koristio u budžetu.

Nego, čitam jedan dokument - bivši predsjednik kluba navodi "... uspješno se natječemo u Drugoj Ligi Federacije..." :oops:

Sasvim je jasno kako je klub pao na ove niske grane.
Hayley <3

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 avg 2011, 14:23

badblueboylivno je napisao/la:Pa ima ovdje gospodarstvenika koji mogu uložiti. Je da su svi trgovci - shopping centri niču ko gljive poslije kiše, a nigdje tvornice, ali je dobro. Tražit će se donacije, pomoć sa strane - čudno mi je da je velika livanjska dijaspora, pun ku'rac gradova organizira livanjske noći, a ne traži se ništa; malo doda općina; pa sponzori, dosta malih sponzora, i eto. Trenutno je budžet, osigurani, 140,000 KM.
Možda se pokrene i članstvo navijača, čiji bi se novac od pretplate koristio u budžetu.

Nego, čitam jedan dokument - bivši predsjednik kluba navodi "... uspješno se natječemo u Drugoj Ligi Federacije..." :oops:

Sasvim je jasno kakvi ljudi vode klub. :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 avg 2011, 18:34

badblueboylivno je napisao/la:Pa ima ovdje gospodarstvenika koji mogu uložiti. Je da su svi trgovci - shopping centri niču ko gljive poslije kiše, a nigdje tvornice, ali je dobro. Tražit će se donacije, pomoć sa strane - čudno mi je da je velika livanjska dijaspora, pun ku'rac gradova organizira livanjske noći, a ne traži se ništa; malo doda općina; pa sponzori, dosta malih sponzora, i eto. Trenutno je budžet, osigurani, 140,000 KM.

De ti nama reci kako se zove ovaj Granic sto igra kod vas??
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 avg 2011, 19:03

Ako mi vjeruješ, ne'am pojma. :?
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 17 avg 2011, 18:13

To je mladi momak vrlo ambiciozan igrač sa slabom glavom pa mislim da neće daleko,voli šank i slične stvari što neide sa nogometom,danas na treningu skoro 30 igrača prava ludnica,samo da bude nešto love da ovi momci osjete poslije 8 mjeseci kako je dobiti nešto za đžeparac.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 avg 2011, 18:27

Troglav kod Bigestea vodi 1-0. 0-0 na poluvremenu, i igrač više za Troglav. Suci, jel :D
Hayley <3

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 21 avg 2011, 18:41

brotnjo vodi 2-0 1 poluvrijeme
1950 <3

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 avg 2011, 19:08

Raja šta je ovo bio je neki organizovani prevoz za 15 navijača od strane uprave. :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.