FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jasmin Mesanovic je Strijelac za Slobodu ,tacnije junior Slobode a ne Alen 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koliko me samo nerviraju komentari onih koji govore da ovi otpisani su bolji od trenutnog tima Želje.Pa pogledajte malo u evropu npr . Seria A , pola igrača u Seriji A je igralo u Juventusu ali kada ti igrači zabiju 2 gola za neki drugi tim npr.Lecce niko od njih nepravi zvijezde .Njihovi golovi , ponavljam su dokaz da u Želji nisu bili na lijepe oči a njihova bolja statistika u manjim sredinama je posljedica veće odgovornosti koju imaju u tim klubovima.Znam dobro koji su komentari bili na Bešliju kada se vratio iz Zvijezde da ne zna panj proći a sad ispade Beckham , i ne samo to u ovoj ligi vam izgleda svi valjaju sem vlastiti tim koji je pukom srećom u samom vrhu .Nebuloze same. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj više ste mi preko glave sa tim Bešlijom, Bajrom i ostalim...
Oni nisu dovoljno dobri za Želje, imali su priliku i to je to...
Nećemo valjda nakon svake tekme u kojoj neko od njih da gol kukati za njima i kritikovati Amara...
Treba da imamo vjere u sadašnji kadar, a ne da gledamo ostale...
Oni nisu dovoljno dobri za Želje, imali su priliku i to je to...
Nećemo valjda nakon svake tekme u kojoj neko od njih da gol kukati za njima i kritikovati Amara...
Treba da imamo vjere u sadašnji kadar, a ne da gledamo ostale...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kakve imaju veze ovi rezultati sa nama?LudLo 4 je napisao/la:Travnik cemo uzeti garant ,ali imam neku suhvu kad pogledam ove rezultate da Zeljo nece trijumfovati veceras valjda se prevarim
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ne znam,vjerovatno nikakvu ali imam suhvu da ce biti teskomalta071 je napisao/la:kakve imaju veze ovi rezultati sa nama?LudLo 4 je napisao/la:Travnik cemo uzeti garant ,ali imam neku suhvu kad pogledam ove rezultate da Zeljo nece trijumfovati veceras valjda se prevarim

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
- Kontakt:
Imao je Brko cudnih procjena igraca i njihovog forsiranja, ali u slucaju H.Beslije, Rovcanina i Spahica sigurno nije pogrijesio. Mozda oni ove sezone odigraju odlicno, ali u kada su se borili za mjesto u timu nisu nista pokazali a i na njihovim pozicijama je bilo boljih igraca, pogotovo na krilu gdje igra Haris, jer realno prije njega su i Visca i Mirsad i Stanic, a sad i Smajic. Znaci odluke su bile logicne i jedine ispravne u tom trenutku.
Prije nego što je Višća u zadnjem kolu dao dva gola Rudaru na strani, ja ne znam kad je naš neki igrač dao dva gola na strani. S tim što je Bešlija i u 1.kolu dao go na domaćem terenu. On prave prilike u Želji nije imao, u suprotno me niko ne može ubjediti. Dok mu je bilo 17-18 godina igrao je nešto dok smo kao ekipa bili odron, a od kako je Osim došao nije dobio gotovo ništa. Ni sad ne bi igrao prvih 11, ali odlaskom Višće on bi bio uz Selimovića i Stanića veoma konkurentan za prvi tim!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma drug, to su komentari onih koji su vjecno nezadovoljni... sad dijele Amaru lekcije u vezi odabira igraca, kao valjaju Beslija, Bajro, Daka, a ne valjaju ovi sad... a to su oni isti ljudi koji, kada klubu krene po zlu, samo se hladno ispare sa tribine i ne namjeravaju nista uciniti da bi se takva situacija preokrenula... svi su veliki Zeljovci, svi zele dobro klubu, a na svaki imalo los potez (poraz od Sirokog koji je inace konkurent za titulu i igrao je na svom terenu, kao i gore spomenuti odabir igraca) imaju hiljadu zamjerki, prijedloga, taktika, formacija pokupljenih sa managera, postavki, sugestija na Amarov rad, iako je ovaj najtrofejniji trener lige i kluba u dugoj istoriji... tako su i oni prije njih zakuhali i kad su otjerali Amara i oni su se povukli u misije rupe kad su vidjeli da klub tone i nista nisu radili da to sprijece, vec su bili samo nijemi posmatraci.. tako da ne treba trositi zivce na rasprave sa takvim, jer oni sve znaju, gledali su sir Alexa na TV-u...DRHAUSE je napisao/la:Koliko me samo nerviraju komentari onih koji govore da ovi otpisani su bolji od trenutnog tima Želje.Pa pogledajte malo u evropu npr . Seria A , pola igrača u Seriji A je igralo u Juventusu ali kada ti igrači zabiju 2 gola za neki drugi tim npr.Lecce niko od njih nepravi zvijezde .Njihovi golovi , ponavljam su dokaz da u Želji nisu bili na lijepe oči a njihova bolja statistika u manjim sredinama je posljedica veće odgovornosti koju imaju u tim klubovima.Znam dobro koji su komentari bili na Bešliju kada se vratio iz Zvijezde da ne zna panj proći a sad ispade Beckham , i ne samo to u ovoj ligi vam izgleda svi valjaju sem vlastiti tim koji je pukom srećom u samom vrhu .Nebuloze same.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- RK Gradacac
- Kontakt:
Veceras ocekujem lijepu igru i laganu pobjedu, moja procjena 3-0 

010 ISN'T JUST A CODE
Muslimovic potpisao do kraja polusezone 

Info ????bumbe je napisao/la:Muslimovic potpisao do kraja polusezone
- samir_tm87
- Kontakt:
šuplja.comdamirfile je napisao/la:Info ????bumbe je napisao/la:Muslimovic potpisao do kraja polusezone
aco, nek si nas podsjetio na stojanceta. stvarno je s loptom znao sve. ali, meni je u sjecanju ostala i njegova blaga i vesela narav. uostalom, takvi su romi, vecinom.aleksandar_veliki je napisao/la:E sad me onako iskreno interesuje gdje su pljuvaci, mislim na one nakon tekme u Sirokom. Ta ekipa je uz Zelju i Borac najveci kandidat za vrh, imaju dobrog strucnjaka, imaju ekipu koja je dugo zajedno i imaju sredjenu situaciju. Danas se pokazalo da su ipak kandidati za vrh, a pljuvanja nakon poraza u Sirokom, ne mozes vjerovati. Dalje, zabijaju Beslija, Rovcanin, Bajro, zabijao je i onaj iz Travnika, pa bio naj strijelac lige. Ovi stariji ce se sjetiti Stojanceta Idica Pelea, kakav je to igrac bio, ovo sada je sve truba. Igrao za Iskru, dugo godina najbolji igrac Druge lige Zapad (ondasnje koja je bolja od ove Premijer za sedam klasa). Zabija u Bugojnu kako je htio, stopere smijesnim prravio, Svabo ga volio pravo, vracao ga u Zelju, ali nece ga gol ovdje. Djaba, tako vam je to.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- RagazziDelSud
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHHAHA !bumbe je napisao/la:Muslimovic potpisao do kraja polusezone
Ovo ti je ozbiljan forum,nemoj neke gluposti pisati

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
-
- Kontakt:
Ovo je sve, samo nije ozbiljan forum.RagazziDelSud je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA !bumbe je napisao/la:Muslimovic potpisao do kraja polusezone
Ovo ti je ozbiljan forum,nemoj neke gluposti pisati
U mom svijetu važe moja pravila
bgm ba potpiso
maloprije ja ML igram kad ono dođe obavijest Muslimović prihvatio ponudu
al to je samo PES 2011 xD
tako da ono gore je suplja od bumbe

tako da ono gore je suplja od bumbe
Visca dao gol!!!!!!!!!!!!
izvor? :Santi_zli je napisao/la:Visca dao gol!!!!!!!!!!!!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
anti_zli je napisao/la:Visca dao gol!!!!!!!!!!!!
Na PES-u 11'

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
0:0 40-ti min 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.