SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

muhovic
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 13:12

legenda reala je napisao/la:
muhovic je napisao/la:Bosco jedan je od nas ! :lol: :lol: :)
evo sekretaru imaš i priznanje ,mislim da znaš šta ti je činiti ,dešavaju ti se nepravilnosti u ovoj ligi ,rješavaj to ;)
:lol: :lol: ..al se ismijah Bgm :lol: ..oplakah :) ..cuj nepravilnosti,ko da je neko Bosca "platio" da ne odigra :)

..nismo vam mi krivi sto imate te nesuglasice u svom taboru :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 13:17

muhovic je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
muhovic je napisao/la:Bosco jedan je od nas ! :lol: :lol: :)
evo sekretaru imaš i priznanje ,mislim da znaš šta ti je činiti ,dešavaju ti se nepravilnosti u ovoj ligi ,rješavaj to ;)
:lol: :lol: ..al se ismijah Bgm :lol: ..oplakah :) ..cuj nepravilnosti,ko da je neko Bosca "platio" da ne odigra :)

..nismo vam mi krivi sto imate te nesuglasice u svom taboru :D
nema sad izvlačenja koda je Bosca neko platio da ne igra ,jeste vi ste ga potplatili najviše je uticao onaj Megamoj ;)
znate vi kolko nama Bosco fali ,nema nam ko asistirati i davati moralnu podršku al štaš koga nema ,bez njega se mora :( :(
Nemamo mi nesuglasica ,samo nam se Bosco iz nekih samo njemu znati razloga uvrijedio !!

Pozivam Bosca da dođe na ovu temu i kaže nam .želi li i dalje igrati ili ne želi ,da počnem tražiti novog igrača odma ,ja ću biti zadužen za transfere ,a milicajac će biti kapiten ,ako nas ti napustiš ,ako ostaješ biće sve po starom i ja najsretniji :?: :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 13:21

..ja licno o toj "potplati" nista ne znam :lol: :lol: :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 13:24

a jest tesko Bosca nagovoriti,piva cuda cini.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 13:25

muhovic je napisao/la:..ja licno o toj "potplati" nista ne znam :lol: :lol: :D
Megamon je napisao/la:a jest tesko Bosca nagovoriti,piva cuda cini.
sekretaru ja prikupljam dokaze ,da nebi kasnije obrisali ili ispravili ;) :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 13:31

..Legendo,jel se ti salis ili si fkt ozbiljan ?! :lol: :D ..reci mi da se samo salis :lol: :D :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 18:22

Dominantni Međedi u ritmu.Da je još koji dat u drugom poluvremenu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 18:26

Bosco volim te! :lol: :lol: :lol: :lol:

J*** mu, bio sam uvjeren da sam tipovo 1:2 wolwes i cekam kraj da dodjem ovde da likujem zbog 2 gola, kad ono 1:1, a oni antitalenti nisu stavili 1:2 :roll:

Igramo 1:1, imaju jos Francuzi i eto sanse za dupell pack. Al' iako imamo par vise, opet necemo dobit, njih dvojica su uzasno tipovala Francuze, a ovi su Juventini su odlicno svoj par...

Sto se tice individualnog plana, tu imam prednost nad legendom i megamonom 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 avg 2011, 20:21

kad necete da uzmete majstora :$ sjecas se kad sam vam uzeo kup mojim golovima ? :D

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 21:00

Green Dragons - Pivopije 0:2 FT (muhovic 2X)

..sta reci nego da smo jos jednom Legendu spustili na zemlju :lol: :D ..zezz se,cestitke protivnicima na fer i korektnoj igri :mrgreen: ..mi idemo dalje ;) ..drago mi je da sam i ja konacno proradio u Ligaskim mecevima,i nadam se da cemo aBd jurisati na titulu ove sezone ! :D :)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 avg 2011, 21:01

Edin TM87 je napisao/la:Bosco volim te! :lol: :lol: :lol: :lol:

**** mu, bio sam uvjeren da sam tipovo 1:2 wolwes i cekam kraj da dodjem ovde da likujem zbog 2 gola, kad ono 1:1, a oni antitalenti nisu stavili 1:2 :roll:

Igramo 1:1, imaju jos Francuzi i eto sanse za dupell pack. Al' iako imamo par vise, opet necemo dobit, njih dvojica su uzasno tipovala Francuze, a ovi su Juventini su odlicno svoj par...

pogodi ja psg :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 13 avg 2011, 21:02

A jbt ja utakmice. Bilder-Zadnja Klupa na kraju 3:3. U zadnjim minutama rezultat se sa 1:2, pretvorio u 3:3.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 21:02

Nevjerovatno koliko nemam srece :( Kretenska odbrana PSG, zabi Pitroipa gol u 88' za 2:2 kuci :x

A Bordo zabi u zadnjoj sekundi sa igracem manje i izbi mi duppel pack! :twisted:

Stefko zabio. Sutra snijeg.
muhovic je napisao/la:Green Dragons - Pivopije 0:2 FT (muhovic 2X)

..sta reci nego da smo jos jednom Legendu spustili na zemlju :lol: :D ..zezz se,cestitke protivnicima na fer i korektnoj igri :mrgreen: ..mi idemo dalje ;) ..drago mi je da sam i ja konacno proradio u Ligaskim mecevima,i nadam se da cemo aBd jurisati na titulu ove sezone ! :D :)
Ma bitno je da legenda i megamon nisu zabili, oni su mi konkurenti za najboljeg strijelca, a treb'o sam i ja zabit 2, al' nesreca jbg.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 21:04

Ja sam svu snagu usmjerio da Bosca udaljim iz dragonsa tako da sam sljedece kolo vec onaj stari.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 21:04

johnnyHZ je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Bosco volim te! :lol: :lol: :lol: :lol:

**** mu, bio sam uvjeren da sam tipovo 1:2 wolwes i cekam kraj da dodjem ovde da likujem zbog 2 gola, kad ono 1:1, a oni antitalenti nisu stavili 1:2 :roll:

pogodi ja psg :D
Kakav crni PSG, oni su ga pogodili, a ti si Lorient, ja kont'o Stefko :lol: :lol: :lol: ipak sutra suncano :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj da pomislis da me ostavis s njim :mrgreen:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 21:07

Edin TM87 je napisao/la:
Ma bitno je da legenda i megamon nisu zabili, oni su mi konkurenti za najboljeg strijelca, a treb'o sam i ja zabit 2, al' nesreca jbg.
..ne volim kad me se otpisuje :mrgreen: :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 21:11

muhovic je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
..ne volim kad me se otpisuje :mrgreen: :D
Pa kakva vam je to ofanzivna formacija :lol: :lol: ja kont'o megamon napadac, svi igraju 1-2, a vi 2-1 :lol: :lol:

FK Formula:

-------Devil--------------jonnhy_HZ-----------

-----------------Edin TM87-----------------------

Green Dragons:

----OTYNS_YNWA----------Bosco----------------

-----------------legenda reala-------------------

Pivopije:

-------------Faraon iz Visokog------------------

-----Megamon-------------muhovic----------- :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 21:14

ja ne znam stvarno ,dokle će ove Pivopije ova sreća pratiti ,pa jbt 88 minut francuza mi vodimo 2:1 ,93 minuta oni vode 2:0 ,pu jbm ti fudbal i sreću ,oba gola su dali u sudijskoj nadoknadi ,danas bayern i sad Ren :(
a nama Lorient prima u 92 :( a St Etien zabija u 88 ,kad neće neće .

Bosco antitalentu imaš mahanje i pozdrav ,povlačim se iz ove lige više neću tipovati jbt ovo ;)

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 13 avg 2011, 21:17

..kod nas bi bila i 0-3 :lol: :mrgreen: samo nam kapiten u zadnje vrijeme zakrzljo,pa ga ostavimo u odbrani da izbija lopte :D :)

@Legenda: ..hajde sreca jednom,ali svaki put je previse :lol: :D (tu je i onaj gadan poraz iz prijateljske :mrgreen: :) )

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 21:17

legenda reala je napisao/la:ja ne znam stvarno ,dokle će ove Pivopije ova sreća pratiti ,pa jbt 88 minut francuza mi vodimo 2:1 ,93 minuta oni vode 2:0 ,pu jbm ti fudbal i sreću ,oba gola su dali u sudijskoj nadoknadi ,danas bayern i sad Ren :(
a nama Lorient prima u 92 :( a St Etien zabija u 88 ,kad neće neće .

Bosco antitalentu imaš mahanje i pozdrav ,povlačim se iz ove lige više neću tipovati jbt ovo ;)
Polahko bolan, nemoj ici, pa treb'o si zabit gol i trebali ste dobit 2:1, niste imali srece, jes da si prepiso od mene Lorient, vidis kako si pametan, al' nismo imali srece jbg, kud ovi moji nisu pametni pa da prepisuju od mene, al'

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.