HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Bivsi igrac Zrinjskog Fenan Salcinovic koji ce ostati upamcen po incidentu sa Igorom Melherom golmanom Zrinjskog zbog svog "letargijskog" stanja i "malaksije" te najplacenijeg igraca premijer lige u sezoni 2010 /2011 danas je prodat u NK Rijeka.
Ovo je drugi igrac ove sezone kojeg je ova uprava uspijela prodati,prije njega je Stjepanovic otisao u Kazahstan u Inter Baku.
Dobar pomak u odnosu na predhodne sezone u kojima su igraci sumnjive kvalitete odlazili dzaba.Novac nije Bog zna koji ali je za nase prilike solidna suma.
Ovo je drugi igrac ove sezone kojeg je ova uprava uspijela prodati,prije njega je Stjepanovic otisao u Kazahstan u Inter Baku.
Dobar pomak u odnosu na predhodne sezone u kojima su igraci sumnjive kvalitete odlazili dzaba.Novac nije Bog zna koji ali je za nase prilike solidna suma.
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
-
napravljenje
- Kontakt:
Ajmo dobiti u subotu smrdljive smogovce iz grada smoga ! Mi to možemo !
(svaki put kad vidim da je negdje napisano na forumu "svinjski" a nije sankcionirano od strane moderatora ja ću ovdje vrijeđati druge, hvala)
(svaki put kad vidim da je negdje napisano na forumu "svinjski" a nije sankcionirano od strane moderatora ja ću ovdje vrijeđati druge, hvala)
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Zrinjski će dobiti jer će utakmica biti u tv prijenosu pa Čelik neće imati pomoć sudaca kao u utakmicama sa Širokim i Željezničarem.napravljenje je napisao/la:Ajmo dobiti u subotu smrdljive smogovce iz grada smoga ! Mi to možemo !
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
ne vjerujem da ce zrinjski dobit mislim da ce biti tu XGrdan je napisao/la:Zrinjski će dobiti jer će utakmica biti u tv prijenosu pa Čelik neće imati pomoć sudaca kao u utakmicama sa Širokim i Željezničarem.napravljenje je napisao/la:Ajmo dobiti u subotu smrdljive smogovce iz grada smoga ! Mi to možemo !
Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
- mostarac1420
- Kontakt:
ma nek je samo otiso,levatDabar je napisao/la:Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
u nedjelju po pobjedu u zenicu
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Melher
Popović Markić Šunjić Stojkić
Miličević Duro
Sušić Žižović
Kutalia
Bekić (****)
Popović Markić Šunjić Stojkić
Miličević Duro
Sušić Žižović
Kutalia
Bekić (****)
a zašto je Salčinović levatmostarac1420 je napisao/la:ma nek je samo otiso,levatDabar je napisao/la:Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
- mostarac1420
- Kontakt:
zato jer je bio najplaceniji igrac a nista nije pokazivo na terenu,ko osoba je nula zajebavo svakoga pa ga melher prebio,trazio od igraca da ga oslovljavaju sa VI,na utakmicama samo soliro nista nije pokazo u zrinjskom....seven je napisao/la:a zašto je Salčinović levatmostarac1420 je napisao/la:ma nek je samo otiso,levatDabar je napisao/la:Zrinjski je za Salčinovića dobio 15 000 eura odštete,barem tako piše transfermarkt.de,čak i za naše prilike to su sramotni novci...
jel treba vise ????
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
pa dobro onda, a meni se čini da je ljudina prava, tako je bar na mene ostavio utisak, doduše malo je frustriran što su ga sekunde dijelile od milionskog ugovora i onda sve propadne
Marjanovic je dao gol Travniku, a ne Bekic. Lopta je posle Marjanovicevog udarca zakacila nekog od igraca Travnika a ne Bekica.Armageddon2012 je napisao/la:E da taj,iz Leotara....Bas mi je zao sto nije dosao,dao nam je gol na proslavi titule i odigrao odlicno,a uz to je i veoma mlad.Sad mi je jos vise zao kad vidim da se expresno izborio za prvih 11 u Zrinjskom. Dobili ste extra igraca,zato sto ovi nasi slijepci nece nikad da daju ni 20 000 maraka za igraca,vec samo uzimaju dzabne igrace.
Tako smo i bez Zakarica ostali,za neku vise nego mizernu cifru.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel postoji neki live stream za utakmicu Celik - Zrinjski veceras?
3 boda iz Zenice su tu i onaj bod iz Travnika znače da smo na pravom putu
...sada kući dobiti Olimpika da potvrdimo ova dva sjajna gostovanja 
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Kako vam ide ona pjesma:
Nasa 2. ljubav zvana Zrinjski nastala je 1995 god.
Ovako nesto...
Ovako nesto...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
1905 i jedan je od najstarijih klubova u regiji ...živio ti meni..Arogantni je napisao/la:Kako vam ide ona pjesma:
Ovako nesto...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
A ti si onaj što navija za 3 ili 4 tima. Pa uvije zadovolajan. A šta radiš na ovoj temi a jedan od tvojih timova igra kući?Arogantni je napisao/la:Kako vam ide ona pjesma:
Ovako nesto...
Amer Bekić je klasa.Brz , okretan , pametan a mangup. 
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 13 avg 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ima potencijala ,ali treba sačekat, sezona je tek počelaDRHAUSE je napisao/la:Amer Bekić je klasa.Brz , okretan , pametan a magup.
Nisam odavno vidio mlađeg igrača a onako u pozitivnom smislu baš frajer, Ne boji se ide u duele udaraju ga, on isto uzvraća a zna igrati što se ono kaže lopte. Mogao bi Zrinjski na njemu dobro zaraditi u budućnosti.
Samo su 2 u pitanju...miki917 je napisao/la:A ti si onaj što navija za 3 ili 4 tima. Pa uvije zadovolajan. A šta radiš na ovoj temi a jedan od tvojih timova igra kući?Arogantni je napisao/la:Kako vam ide ona pjesma:
Ovako nesto...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.