FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

iranac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la iranac » 24 jul 2009, 20:56

harishp je napisao/la:S koje ti @Iranac Vrhovine dolazis :roll: :roll: Bajo :lol:
Lajavce, mani se mene i mojih postova.Stipu moja damu, otekla su mi.
Eeej, sto neodes da bacas malo na kos, zesce si naporan lik!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 24 jul 2009, 20:58

Ekspedicija Sarajeva danas je sletila na sarajevski aerodrom, gdje su dočekani sa burnim apaluzom. Velike ovacije dobio je trener Sarajeva Mehmed Janjoš koji je sjajno postavio igru i nadmudrio svog protivnika.
Po dolasku u Sarajevo Janjoš je za naš portal rezimirao utakmicu:

"Mi smo odigrali jednu dobru utakmicu. Tek u ovoj drugoj utakmici smo osjetili koliko je zaista jaka protivnička ekipa. Imali su zaista veliku podršku i sa tribina stalno pokušavali da nas isprovociraju. Nakon male krize na početku utakmice, uspjeli smo da primirimo njihove napade i na kraju smo zadovoljni napustili travnjak".

Rano ste primili gol, ali niste podlegli pritisku?

"Da, malo nas je poremetio taj prvi gol i uvukla se nervoza među naše igrače. Na poluvremenu sam im savjetovao da se moraju sabrati i uspostaviti ravnotežu. Kako se približavao kraj uakmice sve smo bolje stajali na terenu, a na kraju smo nagrađeni pogotkom."

Sada vas očekuje teška utakmica sa Helsinborgom?

"Mi još nismo upoznati sa njihovim kvalitetima. Tek trebamo da dobijemo kasetu sa njihovim mečevima pa onda ću da ih analiziram. Jedini igrač kojeg poznajem je Larson. Mi se sigurno nećemo se predati i napravićemo sve da bi prošli i ovu prepreku, kako bi još jednom obradovali svoje navijače".

Da li ste upoznati sa informacijom da Edin Dudo napušta ekipu?

"Ne, tek sada čujem tu informaciju, ali i ako se to obistini ja ni jednom igraču neću smetati da obezbjedi svoju egzinstenciju".

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 24 jul 2009, 21:42

Čestitke na prolazu...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

iranac
Kontakt:

Post Postao/la iranac » 24 jul 2009, 22:02

Dali su Horde bile u Slovackoj? Ima li kakvih slika na netu?
Sve najbolje protiv Svedjana.

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 24 jul 2009, 22:05

pa jel sigurno prva na kosevu???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2009, 22:06

Nije. Kazu Slavija prioritet. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 24 jul 2009, 22:14

Virtu4l je napisao/la:Nije. Kazu Slavija prioritet. :P
E moj strumfe,idi bolan prati zelju,pusti se ti evrope ;) ,a na uefinoj str. pise da i Sarajevo i slavija igraju prve utakmice kuci,jbg morat ce se to nekako rijesiti...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2009, 22:16

ultra@rajvosa je napisao/la:E moj strumfe,idi bolan prati zelju,pusti se ti evrope ;) ,a na uefinoj str. pise da i Sarajevo i slavija igraju prve utakmice kuci,jbg morat ce se to nekako rijesiti...
To ti pricam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 24 jul 2009, 23:27

DIREKTOR PITAR je napisao/la:
dzoka je napisao/la:Sretno komsije! :D

Drugim rijecima: KOMŠIJA DABOGDA I TEBI KRAVA RIKNULA

nece nasa nikad riknut a njihova je vec 5 6 godina rahmetli
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 24 jul 2009, 23:52

Slavija prvu na Koševu, Sarajevo uzvrat...

Sarajevo će svoju prvu utakmicu protiv Helsingborga odigrati u Švedskoj dok će Slavija u isto vrijeme na Koševu ugostiti Košice.

Razlog je naravno taj što je momčad Slavija prijavila stadion Asim Ferhatović Hase kao mjesto odigravanja svojih domaćih utakmica u okviru europskih nastupa.

S obzirom da je UEFA greškom objavila da se obje utakmice igraju u Sarajevu u isto vrijeme i Slavija i FK Sarajevo, na zvaničnim stranicama Helsingborga stoji da se prva utakmica igra u Švedskoj 30. jula u 19 sati po lokalnom vremenu, a objavili su već i cijenu karata za taj meč.

Nema sumnje da će brojna bosansko-hercegovačka dijaspora u dobroj mjeri napuniti stadion Helsingborga i da bi se nogometaši Sarajeva u dalekoj Skandinaviji osjećali, ako ne kao na domaćem terenu, onda barem kao na neutralnom.

koja glupost,na stranici svedjana se nalazi vrijeme odigravanja utakmice,cijene karata,pa se po tome prva igra gore,a uefu ko ****,ahahahahah,kako glup clanak

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 jul 2009, 23:55

Mislim da bi bolje bilo da prvu igramo u Svedskoj i naravno napravimo dobar rezultat i onda uz pobjedu na AFH proslavimo prolazak dalje. 8-)

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 jul 2009, 00:26

lolo je napisao/la:Slavija prvu na Koševu, Sarajevo uzvrat...

Sarajevo će svoju prvu utakmicu protiv Helsingborga odigrati u Švedskoj dok će Slavija u isto vrijeme na Koševu ugostiti Košice.

Razlog je naravno taj što je momčad Slavija prijavila stadion Asim Ferhatović Hase kao mjesto odigravanja svojih domaćih utakmica u okviru europskih nastupa.

S obzirom da je UEFA greškom objavila da se obje utakmice igraju u Sarajevu u isto vrijeme i Slavija i FK Sarajevo, na zvaničnim stranicama Helsingborga stoji da se prva utakmica igra u Švedskoj 30. jula u 19 sati po lokalnom vremenu, a objavili su već i cijenu karata za taj meč.

Nema sumnje da će brojna bosansko-hercegovačka dijaspora u dobroj mjeri napuniti stadion Helsingborga i da bi se nogometaši Sarajeva u dalekoj Skandinaviji osjećali, ako ne kao na domaćem terenu, onda barem kao na neutralnom.

koja glupost,na stranici svedjana se nalazi vrijeme odigravanja utakmice,cijene karata,pa se po tome prva igra gore,a uefu ko ****,ahahahahah,kako glup clanak
A gdje si ovo nasao,hmmm **** slavija :twisted:

rus-tm87
Kontakt:

Post Postao/la rus-tm87 » 25 jul 2009, 00:31

samo da vam pozelim srecu komsinice :D ;)

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 jul 2009, 00:36

rus-tm87 je napisao/la:samo da vam pozelim srecu komsinice :D ;)
Cuvaj se ti olimpika sutra djecak

rus-tm87
Kontakt:

Post Postao/la rus-tm87 » 25 jul 2009, 00:37

poslusacu te junuze ;) :lol:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 jul 2009, 00:41

Ja ti bez zahebancije kazem husref je boga mi sastavio solidnu ekipu, bice gutavo sutra

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 25 jul 2009, 00:43

ultra@rajvosa je napisao/la:
lolo je napisao/la:Slavija prvu na Koševu, Sarajevo uzvrat...

A gdje si ovo nasao,hmmm **** slavija :twisted:
sportin

rus-tm87
Kontakt:

Post Postao/la rus-tm87 » 25 jul 2009, 00:52

upravu si,imaju solidnu ekipu ali dobicemo ih 100% 8-)

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 25 jul 2009, 00:57

Samoda se zna da je Sarajevo uputilo dopis u kojem je obavijestilo UEFU oko stadiona i poslalo zahtjev za promjenom domacinstva nama(FKS).
OPSTE POZNATO DA JE BOLJE PRVU TEKMU ODIGRAT VANI I IZNENADITI I ONDA RUTINSKI NA SVOM TERENU.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 25 jul 2009, 12:22

Iskreno mi je drago zbog prolaska Sarajeva u drugo kolo i sretno dalje ;)
MENI MOJE, A VAMA VASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Beli98, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lecler, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, Pitaristok, Rodman i 107 gostiju.