Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Mozda Miske cita ovaj forum pa se naljutio sto su ga neki vec odpisali 
Ako se ovaj majstor vrati blizo one forme prosle kvalifikacije, sa Sejom, Papcem i ovim sto je Dzeko pokazao protiv Grka mozemo komotno reci da cemo imati jednu veoma veoma jaku repku koja moze da napravi dar mar na EP.
Naravno i ostalim..Spahom, Lulom, Harisom i aBd Vedom.
Naravno i ostalim..Spahom, Lulom, Harisom i aBd Vedom.
I kad mi neko kaze da mi moze mo igrati sa Pjanom i Misketom zajedno odmah bi se ubio!!!
Misketa samog (i vise nego dovoljan sam) na pleja i dati mu 2-3 borca sa njim i ima da Bjelorusi napune gace...
Misketa samog (i vise nego dovoljan sam) na pleja i dati mu 2-3 borca sa njim i ima da Bjelorusi napune gace...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Slazem se s tobom, samo sto bi ja umjesto Misketa stavio Pjanica sa 2-3 borca (kako ti kazes). Miske je svoje zavrsio sto se tice fudbala, kako ce igrati kad mu je maksimum 10-15 minuta, nekad ni to. Osim toga, vrlo je spor, hoce da izvodi gotovo svaki slobodnjak, a nema suta za to. Pjanic bi nam puno vise dao, a da ne mogu igrati zajedno, ok je.Za_raju je napisao/la:I kad mi neko kaze da mi moze mo igrati sa Pjanom i Misketom zajedno odmah bi se ubio!!!
Izdržati, to je temelj vrline!
U svakom slucaju ja bih pocinjao sa Misketom pa kad njega izda snaga onda moze ulaziti Pjana a stavljati njih zajedno tesko, isto sto kuca tesko moze imati 2 domacina a da sve funkcionise kako treba...rogeRF je napisao/la:Slazem se s tobom, samo sto bi ja umjesto Misketa stavio Pjanica sa 2-3 borca (kako ti kazes). Miske je svoje zavrsio sto se tice fudbala, kako ce igrati kad mu je maksimum 10-15 minuta, nekad ni to. Osim toga, vrlo je spor, hoce da izvodi gotovo svaki slobodnjak, a nema suta za to. Pjanic bi nam puno vise dao, a da ne mogu igrati zajedno, ok je.
A po "strucnjaku" moze cak i 5-6 domacina biti i to na odlucujucim tekmama ili ti raspravama o buducnosti domacinstva...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- el-fighter
- Kontakt:
Wow sta MIske uradi. Je li to on na putu ka povratku u pravu formu
Reprezentaciji treba pravi Misimovic i njegove asistencije napadacima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ne budite neozbiljni, Miske mozda nema snage za 90 minuta u ovoj formi, ali on je nas najbolji tehnicar i jedan od najboljih igraca u evropi kada je u pitanju zadnji pas. Njega sutnuti u stranu? Za koga??? On ce imati svoje poluvrijeme ili max 60 minuta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pa evo mu sad Salihovica, Lulica, Rahimica pa i Dzeko ako ovako nastavi izgledati. A i Medo trci k'o lud u zadnje vrijeme. Sad trenuntno mozda bi bilo bolje da Pjanic starta a da Miske udje oko 60 min. Nama treba jedan desnjak sto se tice slobodnih jer Salih je majstorcina sa lijevom. Pjanic majstor desnom a i Stila, Medo su prilicno dobri sa lijevom sto se tice slobodnih..Za_raju je napisao/la:I kad mi neko kaze da mi moze mo igrati sa Pjanom i Misketom zajedno odmah bi se ubio!!!
dobro je sto Misimovic ulazu u svoju pravu formu,on je jako bitan igrac za reprezentaciju..Miske i Pjanic ce nam puno znaciti u dvomecu protiv Bjelorusije!
- Principatus
- Kontakt:
To je to._dreamer_ je napisao/la:on je nas najbolji tehnicar i jedan od najboljih igraca u evropi kada je u pitanju zadnji pas.
Ni 10 Usain Bolt-ova to nemogu nadoknaditi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mislim da ne treba da se previše uzbuđujemo.Svako može imati sretan dan.Ako nastavi pruzat dobre igre u kontinutetu,onda će opasno konkurisat za prvih 11.
- Principatus
- Kontakt:
Naravno, ali kod Misketa nije sreca u pitanju.
Njegovi kvaliteti su neupitni, samo formu i zelju mora dokazati.
2 utakmice su jos ostale do sudara sa Bijelorusijom.
Nadam se dace Miske to vrijeme iskoristiti na najbolji moguc nacin.
Njegovi kvaliteti su neupitni, samo formu i zelju mora dokazati.
2 utakmice su jos ostale do sudara sa Bijelorusijom.
Nadam se dace Miske to vrijeme iskoristiti na najbolji moguc nacin.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se da si u pravu i da će Miske biti onaj stari. 
-
Koigrazaraju
- Kontakt:
Tacno, to je to. Cak i bez pune forme, to je igrac koji mora igrati, svako njegovo nabacivanje iz kornera ili centarsut u jedaaest metara,njegovi genijalni pasovi suozbiljna prijetnja protivniku. Pravi poznavaoci ovog sporta to dobro znaju.Principatus je napisao/la:To je to._dreamer_ je napisao/la:on je nas najbolji tehnicar i jedan od najboljih igraca u evropi kada je u pitanju zadnji pas.
Ni 10 Usain Bolt-ova to nemogu nadoknaditi.
Miske ce tri igraca u telefonskoj govornici okrenuti ako treba, bez imalo muke
.
Ubjedljivo nas nabolji tehnicar !!
Ubjedljivo nas nabolji tehnicar !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dusu dao za malog fudbala , to je njegov sport trenutno.
Sve fudbaslki znalci , Miske odigra jednom petom odma svrsavanje .. ccccc
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa dobro, ima likova koji svrsavaju, ali i ti pretjerujes. Miske je i u ovakvoj formi barem prva zamjena, ili igrac koji ce odigrati jedno poluvrijeme. Ako cemo tako, onda hajmo reci i da je Rahimic u godinama i da ga Sule vise ne treba zvati. Sta ce jedan DM sa 34-5 godina, nema vise kuvveta da gOnja ko mazga, dzaba mu i iskustvo...kimbo je napisao/la:Dusu dao za malog fudbala , to je njegov sport trenutno.
Ali nije bas sve tako kao sto se cini. Ni sa Rahimicem, ni sa Misimovicem. Oba nam trebaju, itekako...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Naravno ali kao zamjene .. tu se slazem .._dreamer_ je napisao/la:Pa dobro, ima likova koji svrsavaju, ali i ti pretjerujes. Miske je i u ovakvoj formi barem prva zamjena, ili igrac koji ce odigrati jedno poluvrijeme. Ako cemo tako, onda hajmo reci i da je Rahimic u godinama i da ga Sule vise ne treba zvati. Sta ce jedan DM sa 34-5 godina, nema vise kuvveta da gOnja ko mazga, dzaba mu i iskustvo...kimbo je napisao/la:Dusu dao za malog fudbala , to je njegov sport trenutno.
Ali nije bas sve tako kao sto se cini. Ni sa Rahimicem, ni sa Misimovicem. Oba nam trebaju, itekako...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ako cemo gledat iskljucivo u vezi ovih predstojecih kval. utakmica onda se lagano moze reci da Rahimic zasluzuje biti u prvoj postavi jer je zadnje utakmice u prvoj postavi dok Zvjezdan dobija malu minutazu.kimbo je napisao/la:Naravno ali kao zamjene .. tu se slazem .._dreamer_ je napisao/la:Pa dobro, ima likova koji svrsavaju, ali i ti pretjerujes. Miske je i u ovakvoj formi barem prva zamjena, ili igrac koji ce odigrati jedno poluvrijeme. Ako cemo tako, onda hajmo reci i da je Rahimic u godinama i da ga Sule vise ne treba zvati. Sta ce jedan DM sa 34-5 godina, nema vise kuvveta da gOnja ko mazga, dzaba mu i iskustvo...kimbo je napisao/la:Dusu dao za malog fudbala , to je njegov sport trenutno.
- Principatus
- Kontakt:
Utakmicu si gledao ili ne?kimbo je napisao/la:Dusu dao za malog fudbala , to je njegov sport trenutno.
Ovo prodriblavanje 3 protivnika i golmana je samo slag na tortu.
BTW navijaci Dinama zale za ovim golom, kazu da bi bio gol godine, ono malo sa petom.
Njegov trener bi bio lud kad ga nebi ponovo stavio od pocetka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.