Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Dylan Dog » 13 avg 2011, 23:23

Dugo vec imam svoju teoriju kako su navijaci Barcelone opcenito glupe osobe,znaci nista licno ali tako je kako je,ne trebaju se stiditi..

Mogli ste primjetiti u diskusijama sa njima da sve shvataju pogresno,da nikada ne prihvacaju snagu argumenata,da nikada ne skontaju sta im zelite reci..

Evo recimo jedan klasican post koji pokrepljuje moju tvrdnju:
messilla je napisao/la:Busquets se na samom početku karijere smatrao za podcjenjenog igrača , jer je Pep forsirao njega na poziciji zadnjeg veznog , a na klupi je sjedio jedan Yaya Toure. To se klubu isplatilo jer je ovaj izrastao u sjajnog igrača , a bilo je jasno da će biti vjerniji Barci od Yaye.
Svi koji misle da je Busquets i dalje podcjenjen igrač neka ga prate jednu čitavu utakmicu i vide koliko momak ima sigurnosti na svojoj prirodnoj poziciji i kako nikad ne oklijeva pri proslijeđivanju lopte. A znamo kako je kad zadnji vezni izgubi loptu na polovici koja pripada njegovom timu.
Ocito je da nam je htio objasniti kako Busquet nije precjenjen,ali neka,mene bas inspirisu njihovi pokusaji kad zele napisati nesto pametno,samo naprijed momci,nemojte da vam intelektualni deficit bude prepreka,svi smo uz vas!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 avg 2011, 23:28

To ja tvrdim od prvog ulaska na njihovu temu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 13 avg 2011, 23:30

Dylan Dog je napisao/la:Dugo vec imam svoju teoriju kako su navijaci Barcelone opcenito glupe osobe,znaci nista licno ali tako je kako je,ne trebaju se stiditi..

Mogli ste primjetiti u diskusijama sa njima da sve shvataju pogresno,da nikada ne prihvacaju snagu argumenata,da nikada ne skontaju sta im zelite reci..

messilla je napisao/la:Busquets se na samom početku karijere smatrao za podcjenjenog igrača , jer je Pep forsirao njega na poziciji zadnjeg veznog , a na klupi je sjedio jedan Yaya Toure. To se klubu isplatilo jer je ovaj izrastao u sjajnog igrača , a bilo je jasno da će biti vjerniji Barci od Yaye.
Svi koji misle da je Busquets i dalje podcjenjen igrač neka ga prate jednu čitavu utakmicu i vide koliko momak ima sigurnosti na svojoj prirodnoj poziciji i kako nikad ne oklijeva pri proslijeđivanju lopte. A znamo kako je kad zadnji vezni izgubi loptu na polovici koja pripada njegovom timu.
Ocito je da nam je htio objasniti kako Busquet nije precjenjen,ali neka,mene bas inspirisu njihovi pokusaji kad zele napisati nesto pametno,samo naprijed momci,nemojte da vam intelektualni deficit bude prepreka,svi smo uz vas!
Objasnio je za sva vremena!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 13 avg 2011, 23:32

messilla je napisao/la:
admin je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
Tori Black ;)

O moj bože, raskov`o bi je k`o šupu :o :o :o

:mrgreen: :lol:
vrlo duhovito i nagrađeno sa 7 dana odsustva.
Majke mi sam znao da će ga ovo strefit :D :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 avg 2011, 23:34

Jbt zivot,imas dvadeset i kusur godina i dijelis ljude na osnovu kluba koji simpatisu. Pa nadjite si zivot ljudi, nemojte se frustracija rijesavat po forumima!
Don't hate what you don't understand.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 13 avg 2011, 23:52

xaviesta je napisao/la:Jbt zivot,imas dvadeset i kusur godina i dijelis ljude na osnovu kluba koji simpatisu. Pa nadjite si zivot ljudi, nemojte se frustracija rijesavat po forumima!
njegov IQ je jednak broju njegovih godina ;)

vidiš da voli provocirat' ;) sigurno je on neki iskompleksirani momak, koji je imao loše djetinjstvo ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 avg 2011, 23:54

Dylan Dog je napisao/la:Dugo vec imam svoju teoriju kako su navijaci Barcelone opcenito glupe osobe,znaci nista licno ali tako je kako je,ne trebaju se stiditi..

Eto vidiš ti hejtera , napraviš neku grešku i odmah te napadne kao da on ne griješi , izvinjavam se na greški i molim lektore da i dalje nastave svoj radi na ovom forumu .

Hvala ! ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 14 avg 2011, 00:00

messilla je napisao/la:
Eto vidiš ti hejtera , napraviš neku grešku i odmah te napadne kao da on ne griješi , izvinjavam se na greški i molim lektore da i dalje nastave svoj radi na ovom forumu .

Hvala ! ;)
GREŠCI, uuu, kod tebe ce lektori imati puno problema. :D
Zezam se malo ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 14 avg 2011, 00:01

haj da je jednom,pa bi mislio zaebo se al dvaput :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 avg 2011, 00:05

:lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Ahmet Paşa
Kontakt:

Post Postao/la Ahmet Paşa » 14 avg 2011, 05:18

Paja u akciji :lol: :lol:
Postao/la -Paja dana 13 aug 2011, 20:13

Kakav crveni nista mu nije uradio ne mogu da vjerujem sta nam sudije rade, onaj cigan je sam sve isprovocirao i na kraju samo zuti, cigan glupi slomite mu nogu!
Kao prvo od onih cigana nismo izgubili, igra je bila fantasticna, posebno kvalitetna je bila odbrana koja je bila savrsena u cijelosti, od golmana do fantasticnih stopera i dva dominantna beka
Zidov je inace prijatelj Fabregasa i zna da on zeli da da ide naime rekao mu je na zajednickoj proslavi Pesaha
Smradaloncicu je smijesna istinita cinjenica, ali dobro on misli da je Fabregas juce predstavljen kao igrac Barcelone
Prvo je kolo, nema razloga za brigu u drugom kolu tu ce biti Nasri, i Fabregas ako bude spreman i bicemo kompletni, prije toga treba kreketuse iz zabarije spustiti na zemlju.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 avg 2011, 11:08

anti_zli je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Dugo vec imam svoju teoriju kako su navijaci Barcelone opcenito glupe osobe,znaci nista licno ali tako je kako je,ne trebaju se stiditi (stidjeti).

Evo recimo jedan klasican post koji poTkrepljuje moju tvrdnju:
Objasnio je za sva vremena!
"gutas" slova, prva i druga palatalizacija "lektoru" , kad zelis nekoga da provalis, doooobro obrati paznju na ono sto TI napises ;) ...
ovo boldirano sam samo onako nabrzinu ispravio ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 14 avg 2011, 12:21

Djeca, još su pride glupi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 avg 2011, 15:13

Nadam se da ce administracija reagovat' na ovo vrijedjanje.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 avg 2011, 15:14

mandraX je napisao/la:Nadam se da ce administracija reagovat' na ovo vrijedjanje.
Pa sta je pogresno rekao? :?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 avg 2011, 15:19

mandraX je napisao/la:Nadam se da ce administracija reagovat' na ovo vrijedjanje.

a zasto bi ga banovali? nije problem sta je on napiso nego je problem sto se pronalaze u njegovom postu
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 21:43

@Rob
A ko je rekao da je on lektor ?? :?
On uopste nije ni zeleo da ukaze na greske u pravopisu,nego u necemu drugom,a ako je greska u pravopisu sto je napisano podcenjen umesto precenjen onda je stvarno ne znam,ali jbg svakako je tema promasena jer ovo nije nimalo smesno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 avg 2011, 21:55

Devil je napisao/la:@Rob
On uopste nije ni zeleo da ukaze na greske u pravopisu,nego u necemu drugom,a ako je greska u pravopisu sto je napisano podcenjen umesto precenjen onda je stvarno ne znam,ali jbg svakako je tema promasena jer ovo nije nimalo smesno. ;)
pa nije smijesno, zalosno je , al opet on ispravlja nekog, a nije pocistio u svom "dvoristu" u tome je stvar :)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2011, 22:01

Dushi_Rob je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Rob
pa nije smijesno, zalosno je , al opet on ispravlja nekog, a nije pocistio u svom "dvoristu" u tome je stvar :)
Pa ispravlja nekoga,ali ga ne ispravlja kao sto mnogi ovde rade zato sto je pogresno napisao rec,sto je progutao neko slovo ili zamenio mesta,vec zbog toga sto kada se zamene ove dve reci kao sto je to @mesilla uradio dobija se potpuno druga koncepcija i apsolutno drugi smisao recenice. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 avg 2011, 00:10

Nemam nista protiv Barce niti navijaca ,a BOga mi niti forumasa al cesto vidimo da glupost njihova doseze daleko ,sto ste i vi mnogi primjetili ,a evo jos jedan u nizu ispada ,pripadnika tog kluba :
thenaturalone je napisao/la:ova utakmica je bila samo test za nas, pustili smo reala da se razmase i pokase sta moze kad ga se pusti, ali od nerijesenog vise nisu mogli. ja zadovoljan.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.