sad ćeš reći da vas nije ,danas sreća pogledala ,daj ba nemoj biti smješan ,pa ko to još daje dva gola u 90+ ,bježi bgtmuhovic je napisao/la: @Legenda: ..hajde sreca jednom,ali svaki put je previse![]()
(tu je i onaj gadan poraz iz prijateljske
![]()
)
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
..cuj ko jos daje,pa dao ja xDlegenda reala je napisao/la:sad ćeš reći da vas nije ,danas sreća pogledala ,daj ba nemoj biti smješan ,pa ko to još daje dva gola u 90+ ,bježi bgtmuhovic je napisao/la: @Legenda: ..hajde sreca jednom,ali svaki put je previse![]()
(tu je i onaj gadan poraz iz prijateljske
![]()
)
Sekretar, evo da ti pomognem za trecu ligu, pa ces ti meni detaljno analizirati tekmu, posto nisam mog'o otic' zbog temperature
1. FC Premier 1 0 0 3:0 3
2. Pivopije 1 0 0 2:0 3
3. Backspace United 1 0 0 2:1 3
4. FK Garaze 1 0 0 1:0 3
5. FK Formula 0 1 0 2:2 1
6. La Vecchia Signora 0 1 0 2:2 1
7. Red Bavarian 0 0 1 0:1 0
8. FK Gromovi 0 0 1 1:2 0
9. Green Dragons 0 0 1 0:2 0
10. SK Stolac Hercegovina 0 0 1 0:3 0
Evo i lista strijelaca:
2 gola - muhovic
1 gol - Edin TM87, jonnhy_HZ, mak_033, sarajlija89, Adinjo, T-MAC, fanatikos, marsovac.
1. FC Premier 1 0 0 3:0 3
2. Pivopije 1 0 0 2:0 3
3. Backspace United 1 0 0 2:1 3
4. FK Garaze 1 0 0 1:0 3
5. FK Formula 0 1 0 2:2 1
6. La Vecchia Signora 0 1 0 2:2 1
7. Red Bavarian 0 0 1 0:1 0
8. FK Gromovi 0 0 1 1:2 0
9. Green Dragons 0 0 1 0:2 0
10. SK Stolac Hercegovina 0 0 1 0:3 0
Evo i lista strijelaca:
2 gola - muhovic
1 gol - Edin TM87, jonnhy_HZ, mak_033, sarajlija89, Adinjo, T-MAC, fanatikos, marsovac.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
velika pobjeda Backspace u gostima kod gradskog rivala
(u gromovima dva lika iz zenice a u Backspace unitedu cak sva trojica iz zenice
)golove za goste su dali marsovac i fanatikos dok za tomacine pogodio je T-Mac za vaznu i veoma bitnu pobjedu u gostima
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Delfini potopili viceprvake.
Bravo za rikya naseg, steta sto i ja nisam sta ubo. Bio sam blizu al to nije bitno, vazna je pobjeda.
Bravo za rikya naseg, steta sto i ja nisam sta ubo. Bio sam blizu al to nije bitno, vazna je pobjeda.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cestitke uz napomenu
viceprvak je onaj ko je zavrsio drugi na tabeli,ti si mislio dvostruke i aktuelne prvake 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Grizzliesi potopili BHF čak sam i ja dao gol 
Čestitke mojim saigračima na odličnom startu koji puno obećava.Već sam par puta rekao da mi idemo u 1. dogodine
Čestitke mojim saigračima na odličnom startu koji puno obećava.Već sam par puta rekao da mi idemo u 1. dogodine
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Evo uredio sam rezultate.Molim da sve eventualne greske prijavite.
Kakav start sezone.Dva gola i to najvecim rivalima.
Nadam se da se po jutru dan poznaje.
Kakav start sezone.Dva gola i to najvecim rivalima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
deyo je napisao/la:Cestitke uz napomenuviceprvak je onaj ko je zavrsio drugi na tabeli,ti si mislio dvostruke i aktuelne prvake
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Odmah prvjenac u prvoj utakmici za novi klub za vazni remi na gostovanju
. Ovo je tek pocetak
.
Četitke za gol, koji nas je spasio sramoteGoalgetter je napisao/la:Odmah prvjenac u prvoj utakmici za novi klub za vazni remi na gostovanju. Ovo je tek pocetak
.
Ali slijedeće kolo je Krajiški derbi protiv diktatorske ekipe Vukova Zla
Dobar pocetak sezone,pobjeda uz moj pogodak
Jeste da nam je dosta pomoglo to sto gosti nisu imali zamjene nakon sto su Donnie-a iznijeli na nosilima u trecoj minuti ali vazna su 3 boda
Jeste da nam je dosta pomoglo to sto gosti nisu imali zamjene nakon sto su Donnie-a iznijeli na nosilima u trecoj minuti ali vazna su 3 boda
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ko piše ove novine imate odličnih tema za ovo kolo
Kao ubjedljiva pobjeda Međeda najveća u svim ligama.Imate i ove manje bitne teme kao ego zvijezde zmajeva i tako
Nisam ni siguran dal imaju novine,al učinilo mi se da je neko pisao nešto pred početak sezone
Nisam ni siguran dal imaju novine,al učinilo mi se da je neko pisao nešto pred početak sezone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
juče je bio veliki dan za grad Travnik! 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- bistrikboy
- Kontakt:
Na samom startu vec pokazali snagu!
Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooooooo
Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooooooo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo da napomenem da tabelu i listu strijelaca mozete vidjeti ovdje:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1880" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1881" onclick="window.open(this.href);return false;
I naravno za sve moguce greska javite.Ali do veceras jer sutra vec necu biti tu
.More zove.Treba spremiti punjene paprike,burek i sirnicu pa paradaiz i sve ostalo domace proizvode i pravac Makarska rivijera
.
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1880" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1881" onclick="window.open(this.href);return false;
I naravno za sve moguce greska javite.Ali do veceras jer sutra vec necu biti tu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ekipa Backspace unidet nestrpljivo ocekuje drugo kolo i utakmicu portiv Red Bavarina i ocekuju novu pobjedu kao porvrdu dobre igre protiv najveceg rivala Gromova u gostima na pocetku prvenstva

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
Ne zaboravi obavit koju nuzdu tamo123456 je napisao/la:Samo da napomenem da tabelu i listu strijelaca mozete vidjeti ovdje:
I naravno za sve moguce greska javite.Ali do veceras jer sutra vec necu biti tu.More zove.Treba spremiti punjene paprike,burek i sirnicu pa paradaiz i sve ostalo domace proizvode i pravac Makarska rivijera
.
I de molim te promjeni ovaj font na tabelama, udara u oci, vrati ono staro plss
Roger Federer the greatest of all time!
Jeste nam vi sljedeće žrtveMont0 je napisao/la:Kako cu sack ove svoje saigrace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.