FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
najazanimljiviji detalji susreta:
- ples tripića hahaha (lik objašnjavao svojim igračima kako da se postavljaju kada šuta zeba, a ispalo kao neki nedefinisani ples)
- šut stančeskog sa polovice terena (još mi je žao što ono nije ušlo, tripic vrhovima prstiju uz pomoć prečke odbranio, a malo je falilo i da se od prečke odbije u gol, da je bio bio bi to jedan prekrasan gol kojeg bismo dugo pamtili)
- otišo si lazare ostala je tuga... hahaha
- ples tripića hahaha (lik objašnjavao svojim igračima kako da se postavljaju kada šuta zeba, a ispalo kao neki nedefinisani ples)
- šut stančeskog sa polovice terena (još mi je žao što ono nije ušlo, tripic vrhovima prstiju uz pomoć prečke odbranio, a malo je falilo i da se od prečke odbije u gol, da je bio bio bi to jedan prekrasan gol kojeg bismo dugo pamtili)
- otišo si lazare ostala je tuga... hahaha
Vidim da svako ima neko svoje strucno misljenje..pa evo da se i ja ubacim na kratko..
Mislim da je vecerasnja utakmica jedna vrlo,vrlo solidno odgrana partija u kojo smo svih 90min kontrolisali igru i sto je po meni najbitnije da i pored hajmo reci slabog prvog poluvremena generalno nije bilo vecih gresaka i ispadanja,morate priznati da nije bilo ni vecih gresaka pri dodavanjima,bilo je par finih dijagonala i prebacivanja igre sa jedne na drugu stranu.Sve u svemu ja sam poprilicno zadovoljan i za blago cudo uopste nisam bio nervozan ili zabrinut nakon onih 0:0 na kraju prvih 45min sto se i pokazalo ispravnim nakon nepune 2 minute drugog poluvremena koje je bilo i vise nego dobro i da je koncentracija pojedinaca bila na samo malo vecem nivou bilo bi i vise od 3 gola razlike...sve u svemu super...Hari spremaj cevape dolazimo a mogla bi se mahnut i kakva kila mesa kod tete Fehre u povratku

Mislim da je vecerasnja utakmica jedna vrlo,vrlo solidno odgrana partija u kojo smo svih 90min kontrolisali igru i sto je po meni najbitnije da i pored hajmo reci slabog prvog poluvremena generalno nije bilo vecih gresaka i ispadanja,morate priznati da nije bilo ni vecih gresaka pri dodavanjima,bilo je par finih dijagonala i prebacivanja igre sa jedne na drugu stranu.Sve u svemu ja sam poprilicno zadovoljan i za blago cudo uopste nisam bio nervozan ili zabrinut nakon onih 0:0 na kraju prvih 45min sto se i pokazalo ispravnim nakon nepune 2 minute drugog poluvremena koje je bilo i vise nego dobro i da je koncentracija pojedinaca bila na samo malo vecem nivou bilo bi i vise od 3 gola razlike...sve u svemu super...Hari spremaj cevape dolazimo a mogla bi se mahnut i kakva kila mesa kod tete Fehre u povratku

-
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
Duga kosa ko Luis Scola

- KB-TM87
- Kontakt:
To vam je Đorić , 34-35 godina 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma veze nemam ja o tim igracima ko kako izgleda, ali cini mi se da je spiker rekao broj 10 kantar, ili sam ja pogresno cuo, to ti u ovom trenutku ne bih znao recixxl basket je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
Duga kosa ko Luis Scolabroj 10 nosi napadac...

moguce d aje i zeric, 38-godisnjak sto je izasao oko 55 minute
Za zivot cijeli!
- zubanovic89
- Kontakt:
čupo sa cipelicamaxxl basket je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
Duga kosa ko Luis Scolabroj 10 nosi napadac...

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@ThE_mAnIaCs_1987
Valjda će i one reklame na istoku i jugu malo srediti...
I da, još jedna bitna stvar, za razliku od prošle godine, večeras je bilo vode u WC-u

I da, još jedna bitna stvar, za razliku od prošle godine, večeras je bilo vode u WC-u

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Al su jaki ovi iz prijedora boje kluba plavo zute..trenerke crvene..a dresovi zeleno crni 

- KB-TM87
- Kontakt:
Već sam napisao. Zlatko Đorić, 34-35 godina, napadač, igrao za Zvijezdu, Modriču, Kozara 

Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 14 avg 2011, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako mislis na ovog na slici, to je u dresu modrice cini mi seVisokoTM87 je napisao/la:Al su jaki ovi iz prijedora boje kluba plavo zute..trenerke crvene..a dresovi zeleno crni
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vide se pomaci na bolje ...Bianconeri1988 je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987
I da, još jedna bitna stvar, za razliku od prošle godine, večeras je bilo vode u WC-u![]()
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Ne mislimThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako mislis na ovog na slici, to je u dresu modrice cini mi seVisokoTM87 je napisao/la:Al su jaki ovi iz prijedora boje kluba plavo zute..trenerke crvene..a dresovi zeleno crni
Grb kluba im je plavo zut
trenerke sa zagrijavanja crvene
dresovi zeleno crni

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Necu se pravit pametan i pisat neke atomske fizike.To je tinejdzerska furka,dok kod nekih ali rijetko ima neke ljubavi prema Želji.A neke stvari moraju doc na svoje mjesto al to ce se desiti vrlo tesko.
svoj ti pos'o !
- KB-TM87
- Kontakt:

BTW: Od narednog treninga ce trenirati igrac iz francuskog Lensa kod nas! Pozicija vezni-desno krilo!
samo trenirat?KB-TM87 je napisao/la:
BTW: Od narednog treninga ce trenirati igrac iz francuskog Lensa kod nas! Pozicija vezni-desno krilo!
NO PYRO NO PARTY
- KB-TM87
- Kontakt:
to je sve što znam, sa orga je info
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Najranije sutra(danas) ujutroBa Ze je napisao/la:Kad će neki snimci ovih golova od večeras ?
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Buu je napisao/la:samo trenirat?KB-TM87 je napisao/la:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Taj vezni desni bi vrlo lahko mogao igrati i desnog beka...
Dobar je Selimović na krilu, ustvari odličan...
Dobar je Selimović na krilu, ustvari odličan...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, perodeformero, pintol_TM87, WeekendOffender i 25 gostiju.