Sutra lagano svi na grbavicu , da se okreči onaj dodnji DIO !!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
samo momak nije za napadača nikakonidi je napisao/la:selimović će uz zebu biti najbolji igrač želje ove godine,frajer je pola priprema bio povrijeđen a već je među najboljim igračima.
Ja nikad nisam nikoga kritikovao bilo Osima, bilo igrače, bilo Upravu, izuzev ponekad Stanića...kad čovjek odigra lošu tekmu moram ga kritikovati, ali večeras je bio prava renesansarexxxoNa_ je napisao/la:Sutra reply na tekmu, na pljuvace poslje makabija i sirokog ide !Bianconeri1988 je napisao/la:Mama, ja mislim da su oni promjenili komplet dresove...![]()
![]()
Ali zato akcija kod drugog gola, jedva čekam video, ma dajte Barcu da se igramo![]()
NE KAZEM da si ti jedan od njih, ali neka se pripreme za ogromnu kritiku !
1921 <3
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
ma veze nemam ja o tim igracima ko kako izgleda, ali cini mi se da je spiker rekao broj 10 kantar, ili sam ja pogresno cuo, to ti u ovom trenutku ne bih znao recixxl basket je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
Duga kosa ko Luis Scolabroj 10 nosi napadac...
čupo sa cipelicamaxxl basket je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mislim da je kantar, tako nekako, il je on 9, nisam siguranxxl basket je napisao/la:zna li neko koji je igrac broj 10 kod Rudara , njega sam zapazio pravo opasan brz i dobar tehnicar ???
Duga kosa ko Luis Scolabroj 10 nosi napadac...
ako mislis na ovog na slici, to je u dresu modrice cini mi seVisokoTM87 je napisao/la:Al su jaki ovi iz prijedora boje kluba plavo zute..trenerke crvene..a dresovi zeleno crni
vide se pomaci na bolje ...Bianconeri1988 je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987
Valjda će i one reklame na istoku i jugu malo srediti...
I da, još jedna bitna stvar, za razliku od prošle godine, večeras je bilo vode u WC-u![]()
Ne mislimThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako mislis na ovog na slici, to je u dresu modrice cini mi seVisokoTM87 je napisao/la:Al su jaki ovi iz prijedora boje kluba plavo zute..trenerke crvene..a dresovi zeleno crni
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.