Kasni samo jedna plata.Megamon je napisao/la:Kakvi placenici.Pod broj jedan nisu najskuplja,pod broj dva nisu placenici jer ni Gracic ne dijeli platek_c je napisao/la:Olimpic ima najskuplju ekipu i ligi a izgube protiv Mesara iz Travnika,ito an svom terenu ...sramota..sve su to sami placenici....
Karizmu pred praznim tribinama, tesko...bilo ko jako tesko...kralj_je_mrtav je napisao/la:Cali je noga stoposto, samo ko ce ga naslijediti. Olimpicu treba drugaciji tip trenera. Cijenim rad Cale. ali ovakvom klubu treba neko ko ima vecu karizmu, ko ce se malo zakaciti sa drugim, zbog kojeg ce se o klubu pisati po medijima. Ne znam sta Gracic misli, ali po meni mu je Ibrak najidealnije rjesenje, ako se ne vrati u Celik da ih izvadi iz gliba.
Iskreno olimpic je nezanimljiv medijima, jer nema gledalaca ili citalaca koji bi to tabirili.Pitaj nekog sa ovih portala koja je vijest najcitanija dolazak Smajica u Zelju ili Vlade u olimpic a Vlada je poznati igrac i sve ce ti biti jasno.Druga stvar gracic grijesi sto sebi stvara neprijatelje od Zelje i sarajeva umjesto da gaji dobre odnose sa njima i radi svoj poso, raja ga nikad nece prihvatiti tako osim ako ne zeli imati klub za sebe i za svoje pa oni sjedu pogledaju tekmu i on kaze evo vidis ovo sve, sve je to moje a oni mu kazu bra o majstoreeee!kralj_je_mrtav je napisao/la:Jeste, slazem se, ali ovaj ce moci privuci paznju medija, a to Olimpicu treba. Realno, meni ce nedostajati prepucavanja na relaciji Amar - Ibrak. Takvo sta ovoj ligi daje barem nesto. Ja sam tvrdio prosle godine, a evo pokazuje se tacnim, da je Celik s obzirom na status kluba i uticaj i sva previranja, napravio idealan rezultat. Evo, vec nakon dva kola u ovoj sezoni slijedi im borba za opstanak.
ciro je idealno rjsenje-A- je napisao/la:Jedina stvar koja bi mogla iscupati Olimpik je nesto sto je realno ,skoro,pa neizvodljivo.
Kesirati milion KM ,kolika mu je cijena i dovesti velikog zabavljaca,sarmera i verbalnog zonglerakakav je Ciro Blazevic. Znam da je neizvodljivo,ali samo na taj nacin i sa tim covjekom Gracic moze skrenuti paznju na svoj Olimpik i medija i navijaca. Visili bi u medijima,Ciro bi pricao o djetinstvu,kolacima,zenama ...
...imali bi svaki drugi dan neku naslovnicu ili barem pola sata na TV-u . Osposobljavanjem Otoke,poceli bi stizati i simpatizeri,zainteresovani radoznaoci...cak bi se i TV prava Olimpika kod kuce mogla prodati.
Naravno sve to bi se diglo i pokrenulo al ne zbog Olimpika,Gracica ili eventualnih pobjeda...nego cisto radi Cire i nista vise.
Sve drugo,pa taman pobjedjivali svaku utakmicu u narednih 3 godine bilo bi blijedo zivotarenje kluba bez duse,navijaca,podrske,emocija....hebi ga tako je kako je.
Znam da je sve ovo sto sam napisao neizvodljivo,nema se para a i takva imena nisu zainteresovana za nasu smijesnu ligu...ali eto
U SARAJEVU ni na Koševu ni na Grbavici navijači neče pola utakmice potrošiti vrijeđajući protivnika za ostalo si upravu .Dakle ostvario si polovično dobar post , čudo.deset je napisao/la:Mislim da nije lijepo to što se baš toliko naslađujete tuđoj tuzi.po mom nekom sagledavanju ove situacije Olimpiku ćete svi gore biti zavidni,a to što ih nije išlo juče tek je počelo.A to što kažete za navijače kad vidim sinoć kako čelikovci psuju i kako navijaju džaba im onaj transparent,onaj najljepši stadion,a to se na žalost dešava i kod Želje,Sarajeva Slobode .ŽALOSNo što naši navijači nisu prosvijećeni nego izgleda sve sama ološ
Nekad ste bili dobri s tim ljudima iz plavog tabora.Znali ste i skinuti gace kad ste igrali protiv njih i dati im 6 sigurnih bodova,al' neka,valjda nekad Gracic nauci na greskama.A ako si bolje upoznat i sam znas da odnos uprave Sarajeva i Gracica je na zavidnom nivou.Cak sam cuo da je Gracic i dobio pozivnicu da bude u lozi u utakmici protiv Orebra.Al' nije dos'o,valjda im'o nekih obaveza.Mancini je napisao/la:Sa kim biti prijatelj sa Amarom Osimom koji je zabranio Olimpicu da igra jučerašnju tekmu na Grbavici,ili sa Žujom koji je nedavno javno vrijedjao Olimpic?Samo da napomenem,Olimpic je od 2000 do 2002 kada je igrao u Premijer ligi imao mnogo veću posjetu nego sada,ali tada je igrao na Otoci samo što onda mnogi ovi sa foruma nisu gledali naš nogomet.A ovaj što kaže da će moći probrati fudbalere,može ali kada platite,zar niste rekli da su Olimpicovi igrači prosječni a sada bi uzeli neke od njih!
U nedostatku HerbionaMancini je napisao/la:Sa kim biti prijatelj sa Amarom Osimom koji je zabranio Olimpicu da igra jučerašnju tekmu na Grbavici,ili sa Žujom koji je nedavno javno vrijedjao Olimpic?Samo da napomenem,Olimpic je od 2000 do 2002 kada je igrao u Premijer ligi imao mnogo veću posjetu nego sada,ali tada je igrao na Otoci samo što onda mnogi ovi sa foruma nisu gledali naš nogomet.A ovaj što kaže da će moći probrati fudbalere,može ali kada platite,zar niste rekli da su Olimpicovi igrači prosječni a sada bi uzeli neke od njih!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.