Haha prejako.baresi#6 je napisao/la:flamini se vratio nakon povrede. očekujem da će naredna sezona biti najbolja dosad za njega, prošlu je bio i više nego solidan.
ibra: otkud ti u milanu?
bonera: **** mater ako znam...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Osim - drugo ime za Želju !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
evo mexes počeo trenirati i s loptom, kaže još uvijek osjeća laganu bol, ali da je sve bolje i da očekuje da za 2-3 sedmice bude potpuno fit i da jedva čeka da zaigra za milan.
inače za sutrašnju utakmicu max je pozvao 21 igrača, 5 primaveraca, valjda će neki od njih dobiti koji minut
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).
od ovog boatenga bi nešto moglo biti, tek je upao u primaveru a već mu daju šansu i u prvom timu, inače je 94. godište i on je zabio jedini gol u finalu prvenstva italije do 17 godina, oni alievi ili tako nešto, a neki dan primavera pobjedila napoli 3-1 i takođe bio strijelac, mogli bi 2 boatenga imati u timu u budućnosti.
princu je max obećao mjesto u timu i ako dođe taj X, samo što neće biti polušpic već malo povučeniji, po meni mu ta pozicija i više leži jer dolazi do uzrašaja njegova fizička snaga i brzina, nema on svakako tehniku za trequartistu
inače za sutrašnju utakmicu max je pozvao 21 igrača, 5 primaveraca, valjda će neki od njih dobiti koji minut
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).
od ovog boatenga bi nešto moglo biti, tek je upao u primaveru a već mu daju šansu i u prvom timu, inače je 94. godište i on je zabio jedini gol u finalu prvenstva italije do 17 godina, oni alievi ili tako nešto, a neki dan primavera pobjedila napoli 3-1 i takođe bio strijelac, mogli bi 2 boatenga imati u timu u budućnosti.
princu je max obećao mjesto u timu i ako dođe taj X, samo što neće biti polušpic već malo povučeniji, po meni mu ta pozicija i više leži jer dolazi do uzrašaja njegova fizička snaga i brzina, nema on svakako tehniku za trequartistu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
[youtube][/youtube]Boateng_27 je napisao/la:Danas sam baš na Youtube-u gledo njegov dokumentarac zove se Zlatan Ibrahimović-Teenage Dream, traje oko pola sata i radnja se dešava u Malmeu kako on stasa u velikog igrača al dokumentarac zavrsava kad on potpiše za Ajax ...
Na press-konferenciji ga pitali kada je došao u Ajax, koji tip igrača si ti, kaze on tehničar. Oni se svi odvalise smijat. Kaze novinar pa kako si ti tehničar visok si 192, on kaze neka sam imam brz rad nogu![]()
Stvarno je karakter kakvog nigdje nisam vidio. Moj najdraži igrač trenutno u Milanu ...
Evo ga ovdje sa svojim idolom oko njega![]()
ronaldo je zaista najbolji napadač kojeg sam gledao izuzev maradonne kojeg se baš i ne sjećam.
usput mislim da je montolivo igrač milana, nekako me ovo podsjeća na neki tajni dogovor kao i sa taiwom i mexesom, sljedeći je aquilani. kada bi mercato završio sa ovom dvojicom ja zadovoljan ako cassano ostane.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma sve ok, ali ko će igrati tequartistu-sedorf jedino da igra do 65. pa onda u punu penzijubaresi#6 je napisao/la: usput mislim da je montolivo igrač milana, nekako me ovo podsjeća na neki tajni dogovor kao i sa taiwom i mexesom, sljedeći je aquilani. kada bi mercato završio sa ovom dvojicom ja zadovoljan ako cassano ostane.
da formaciju mjenjamo nema smisla, niti imamo krila niti imamo potrebe mjenjati konja koji pobjeđuje, treba nam prava 10-ka onog starog kova, neko poput kake prije nekoliko godina, čak i ne mora biti ta vrhunska klasa(tkvih svakako sad i nema), ali tehnički potkovan igrač, da nije star sa solidnom brzinom i šta će nam više iko
Ma vratit ce vam Gourcuffa, on je klasicni trequartista 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Boateng_27
- Kontakt:
E njega sad nebi nikako volio, Ganso je jedini koga mogu zamisliti tu. Baš je onaj pravi Trequatrista kakav nam treba 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- tony-mortale
- Kontakt:
ma propo lik skroz naskroz, a bilo mi je žao kad je otišao, plus prva sezona mu bila extra i u reprezentaciji se ustalio, kontam koje su budale u milanu pustiše takvu igračinu, kad on ispuha brzo, čito sam skoro izjavu maldinija za njega, kaže da nije vidio mladog igrača koji je tako lijen i da slabije (ne)radi na treningu, jbg nemože se samo na talenat ići, ronaldinjo je vjerovatno najtalentovaniji igrač ikad pa čim je prestao ozbiljno trenirati odma se osjeti.Puma je napisao/la:Ma vratit ce vam Gourcuffa, on je klasicni trequartista
Ma on je medijski napuhan, a usput je i medijski unisten igrac
Francuzi su vidjeli u njemu nekog novog vodju, novog Platinija ili Zidanea, a on to realno nije mogao i nece moci dostici, a jos je cini mi se i malo umisljen i eto ti
moram priznati da sam i ja kontao "vidi sto se Milan zayebo" u onoj sezoni kad je Bordeaux bio prvak, a Gourcuff briljirao, al eto ispostavilo se da je to bila jedna od onih blic sezona koje se desavaju mnogim igracima i klubovima kada zablistaju kratak period a poslije ih nema nigdje
Francuzi su vidjeli u njemu nekog novog vodju, novog Platinija ili Zidanea, a on to realno nije mogao i nece moci dostici, a jos je cini mi se i malo umisljen i eto ti
moram priznati da sam i ja kontao "vidi sto se Milan zayebo" u onoj sezoni kad je Bordeaux bio prvak, a Gourcuff briljirao, al eto ispostavilo se da je to bila jedna od onih blic sezona koje se desavaju mnogim igracima i klubovima kada zablistaju kratak period a poslije ih nema nigdje
Call the coroner!
Benificirani radni staž burazere hehehhehehehehehtony-mortale je napisao/la:ma sve ok, ali ko će igrati tequartistu-sedorf jedino da igra do 65. pa onda u punu penzijubaresi#6 je napisao/la: usput mislim da je montolivo igrač milana, nekako me ovo podsjeća na neki tajni dogovor kao i sa taiwom i mexesom, sljedeći je aquilani. kada bi mercato završio sa ovom dvojicom ja zadovoljan ako cassano ostane.![]()
da formaciju mjenjamo nema smisla, niti imamo krila niti imamo potrebe mjenjati konja koji pobjeđuje, treba nam prava 10-ka onog starog kova, neko poput kake prije nekoliko godina, čak i ne mora biti ta vrhunska klasa(tkvih svakako sad i nema), ali tehnički potkovan igrač, da nije star sa solidnom brzinom i šta će nam više iko
Pa sad trequartista hm......Ganso mlad mislim da bi bio odlicno rijesenje,ako ne on onda Kaka,jeste izgubio na brzini al i dalje ima i vise nego strasan pas i genijalna rijesenja,on i Ibra bi bilo pakleni u napadu,al opet haj znaj sta ce onaj Galliani izmajmunisati on ko da je u zemlju propo nidje ga...Raiola radi 6 mjeseci na pojacanju nekom mocnom nigdje ni njega...sportitalia javlja kako smo blizu montoliva,i da Galliani pokusava na posudbu dovesti Kaku....tesko se nama do 31 og augusta hahahahahhaa a Gourcuff neka njega tamo u Lyonu cini se da je i Francuska liga postala prevelik zalogaj za njega.....ja ga recimo licno nikad nisam zalio kad je otisao nije mi se nikako svidio,kao recimo Merkel,zao mi je sto nije ostao i ovu sezonu sa nama Ibra je za njega rekao Allegriju pusti momka nek igra zna znanje :Dnece to Ibra za svakoga reci hahahhha
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije galijani u zemlju propo već i on izgleda na odmoru, kažu na ibizi on i preziosi, mora i on malo odmoriti, a možda i dogovara da nam genoa opet nekog kupi pa na posudbu
http://imilan.tk/calciomercatomilan-gal ... 3/08/2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imilan.tk/calciomercatomilan-gal ... 3/08/2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
@tony što se tiče tog trequartiste istina kad bi montolivo došao samo bi seedorf bio taj igrač i eventualno ponekad boateng protiv slabih ekipa kao što je i prošle godine odigrao. ja gansa smatram gotovim dealom u januaru, jbg kad ovi komplikuju a i sam ganso kako svi znamo hoće da pobijedi barcu u januaru pa da onda pređe u milan. međutim jučer, prekjučer na goal.com čitam kako je real njegov san. ne znam je li patka ili je i on počeo nešto seruckati ko će mu ga znati
dotad bi se ekipa morala krpiti u ligi prvaka i prolaz grupne faze ne bi trebao biti upitan, jedino me brine veoma težak početak lige. sad ako žele gansa neće i aquilanija ili idu na kartu da je italijan stalno povrijeđen a mogu ga dovesti relativno jeftino pa nek bude onda backup za gansa koji je također pola sezone povrijeđen
dugo godina milan je imao najbolju veznu liniju u italiji, 2007. i u svijetu a napad tanak. sad je obratna situacija.
dotad bi se ekipa morala krpiti u ligi prvaka i prolaz grupne faze ne bi trebao biti upitan, jedino me brine veoma težak početak lige. sad ako žele gansa neće i aquilanija ili idu na kartu da je italijan stalno povrijeđen a mogu ga dovesti relativno jeftino pa nek bude onda backup za gansa koji je također pola sezone povrijeđen
dugo godina milan je imao najbolju veznu liniju u italiji, 2007. i u svijetu a napad tanak. sad je obratna situacija.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
čuj njegov san, ja imam 2 sna isto, anglelina jolie i monica belucci, ali bogami kako godine prolaze izgleda se neće nikad ostvariti ti snovi, tako ni taj njegov isto, čuj on bi u real, a u realu veznih toliko da im ni na klupu svi nemogu stati i sad će oni baš još i njega sunce mamino dovesti.
plus copa americu je odigrao slabo skroz i nije me baš uvjerio da je on neka super klasa al et valjda može bolje od toga
plus copa americu je odigrao slabo skroz i nije me baš uvjerio da je on neka super klasa al et valjda može bolje od toga
Još dodaš Kim Kardashian i Selmu Bajrami...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Titova-Juga
- Kontakt:
ramiral je napisao/la:Još dodaš Kim Kardashian i Selmu Bajrami...![]()
RECI DA SE ŠALIŠ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
samo da napomenem za 15-ak min milan igra prijateljsku protiv malmea u švedskoj.
Malmoe vs Milan: ecco le formazioni ufficiali/here are the official line-ups:
Malmoe: Melicharek; Stenstrom, Andresson, Jansson, Hamad; Mehmeti, Pekalski, Mutavadzic, Durmaz; Figueiredo, Larsson.
Milan: Amelia; Antonini, Bonera, Rodrigo, Taiwo; Gattuso, Ambrosini, Emanuelson; Boateng; Cassano, Ibrahimovic.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
Cassanooo
Emanuelson asisiro ...
Evo vam stream http://88.80.11.29/38615/watch-malmo-vs--acmilan" onclick="window.open(this.href);return false;
Emanuelson asisiro ...
Evo vam stream http://88.80.11.29/38615/watch-malmo-vs--acmilan" onclick="window.open(this.href);return false;
- Boateng_27
- Kontakt:
1:1
A ja golčine što nam ga frejer zavuče s 20 m pord prečku
Edit: Ibra prečku iz slobodnjaka
1:1 Kraj prvog, tačno se vidi da nam fali Trequatrista, nema nikog da poveze te pasove prema napadačima, sve nekak ide na duge pasove i preskače se protivnička pola polovine terena ...
Bez kreativca teško ćemo ponovit prošlu sezonu, ovako se može najdalje do januara ...
A ja golčine što nam ga frejer zavuče s 20 m pord prečku
Edit: Ibra prečku iz slobodnjaka
1:1 Kraj prvog, tačno se vidi da nam fali Trequatrista, nema nikog da poveze te pasove prema napadačima, sve nekak ide na duge pasove i preskače se protivnička pola polovine terena ...
Bez kreativca teško ćemo ponovit prošlu sezonu, ovako se može najdalje do januara ...
- tony-mortale
- Kontakt:
pogledao drugo samo, mali elly kriv za gol zadnji igrač i izgubio loptu ok mlad i ne treba mu zamjeriti, ali drugi malac kojeg sam juče spominjao kao potencijalno budućeg prvotimca kingsley boateng 1994 godište, zabio glavom za 2-2 na ubacivanje casana, inače ništa specijalni nismo odigrali, malme čak bio dosta bolji, ali isprobali su se neki igrači, a kad se zna da su oddo i bonera odigrali svih 90 min sve osim ubjedljivog poraza je dobro.
ibra se izgleda ozljedio, tj. ružno je stao i čim je izašao odmah su mu led stavljali, al nadam se da nije ozbiljno

dresovi su inače u čast poznatog švedskog tria koji je nekad 50-ih harao u dresu milana GRE-NO-LI, pošto su sva trojica nažalost umrla ovo su vjerovatno njihovi nasljednici
haha a izgleda da su se pucali penali a ja ugasio stream, milan valjda dobio 5-4

ibra se izgleda ozljedio, tj. ružno je stao i čim je izašao odmah su mu led stavljali, al nadam se da nije ozbiljno

dresovi su inače u čast poznatog švedskog tria koji je nekad 50-ih harao u dresu milana GRE-NO-LI, pošto su sva trojica nažalost umrla ovo su vjerovatno njihovi nasljednici
haha a izgleda da su se pucali penali a ja ugasio stream, milan valjda dobio 5-4
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 14 avg 2011, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Boateng_27
- Kontakt:
Sjajan doček za Najboljeg napadača na Svijetu ...
Ovdje je transparent sa Ibrom i ljubičastim autom koje je on sebi postavio za cilj da ce ga imati kada ode u veci klub i da ce na registraciji pisati TOYS (dok je jos igrao u Malmeu) ima dokumentarac i kojem on govori o tome

Tri Legende

Ovdje je transparent sa Ibrom i ljubičastim autom koje je on sebi postavio za cilj da ce ga imati kada ode u veci klub i da ce na registraciji pisati TOYS (dok je jos igrao u Malmeu) ima dokumentarac i kojem on govori o tome

Tri Legende

čuveni gre-no-liBoateng_27 je napisao/la:
btw povreda ibre ne bi trebala biti ništa, vjerujem da se vraća za dva tri dana taman do tim trofeja. poslije utakmice normalno stajao i dao intervju tako da nije nista ozbiljno. nego cassano je pokazao magiju, imo ne smije otići!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.