FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 12:54

Ja lično sam zadovoljan svim segmentima igre sinoć...

Pa nisu nam prismrdili golu...Kao nešto su pokušavali, ali odbrana je odradila rutinski svoj posao...

Nadam se da nije ništa opasno oko povrede Kvesića, iako je Stanić sinoć odlično odigrao, jedna lasta ne čini proljeće, lijevo mora igrati Kvesić...

Možda bi Stanića trebalo oprobati na desnom beku i to u formaciji 4-4-2, kako bi tek tada bili opasni sa strana...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 avg 2011, 12:56

Sinoć se tek u drugom poluvremenu došlo do željene igre. Lahko je hvaliti igrače nakon pobjede od 3:0. U prvom su mi bili svi dosta loši. Bilo je sve nekako ukočeno u grču. Nije bilo tečnih pasova. Nakon što smo ih otvorili otvorila se i igra i tada je do izražaja došla naša kreativnost i fizička sprema. Fizičku spremu smo pokazali i u Širokom kada smo domaćine sabili na njihovu polovinu. Ne bih izdvajao najbolje, ali mi je manje od očekivanog pokazao Smajić i mislim da je na sinoćnjoj tekmi bio naša najslabija karika. Nadam se da će već u Travniku možda biti i najjača karika našeg tima u pobjedi od barem dva gola razlike. Sretno plavi.

Umalo zaboravih i jednu kritiku na račun kluba. Mišljenja sam da bi osnovci trebali na utakmice ulaziti besplatno, a ne da svi iznad sedam godina moraju plaćati kartu. Ta djeca su navijačka budućnost kluba i o tome bi se moralo malo razmisliti, a ne tjerati ih možda čak i prema Koševu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 avg 2011, 13:07

pile87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jeste vala sudija je bio katastrofa skoro svaki kontakt je svirao i za njih i za nas...i dopusto je zadrzavanje lopte pa oni su svaki aut izvodili po minutu
Ma koja minuta prodje minuta i tek onda neko krene da izvede aut, kao nesporazum ko ce, hajd razumio bih sve da ljudi recimo vode ili da imaju nerjeseno pa hajde ali gubis 2-0 3-0 i ti zadrzavas vrijeme.Za bolje utakmice i ono sto dovodi raju na stadion trebaju bolje sudije, koji ce biti na strani igre koji ce prekinuti valjanje i zadrzavanja poluspremnih ekipa.Vjeruj mi svima nama je u interesu da imamo takvo sudjenje kakvo smo mogli vidjeti u ovih par evropskih nema lezanja, valjanja izvodjenja auta po 3-4 minute.
Ja sam posle utakmice sa Sirokim rekao da su sudije ti koji nam najvise srozavaju kvalitet fudbala. Cini mi se da savez nema nikakvu strategiju kad su sudije u pitanju. Nek samo kako to normalan svijet radi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 avg 2011, 13:21

Ovaj Rudar nije nimalo bezazlena ekipa, dobro se brani imaju dobrog gomana,iskusni, bice tvrd orah za mnoge ekipe, prvo poluvrijeme posebno su dobro odigrali, al mi smo masina realno, znaaci kod drugog gola ko barcelona, Stanceski pun pogodak nemavise one strepnje kod iznosenja lopte covjek kad je primi na 30 metara znas da nece izgubit, kad dobro igraju zadnji vezni tada se ne moras toliko oslanjat na Zebu jednostavno rasterecen je, Nijema ponovo imo bar izleta al zato je Bogi doveo igru do perfekcije, ne ureko se, sta da kazem izgledali smo na momente ko makabi protiv nas

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 14 avg 2011, 13:22

moze li neko reci vise informacija o Muslimovicu, ima li ikakve sanse da dodje kod nas, i ko je taj vezni (krilo)sto ko trenira sa nama, ovaj iz "Lensa" :)
Volim te Zeljo!!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 avg 2011, 13:23

Bianconeri1988 dana 14 aug 2011, 12:54

Ja lično sam zadovoljan svim segmentima igre sinoć...

Pa nisu nam prismrdili golu...Kao nešto su pokušavali, ali odbrana je odradila rutinski svoj posao...

Nadam se da nije ništa opasno oko povrede Kvesića, iako je Stanić sinoć odlično odigrao, jedna lasta ne čini proljeće, lijevo mora igrati Kvesić...

Možda bi Stanića trebalo oprobati na desnom beku i to u formaciji 4-4-2, kako bi tek tada bili opasni sa stran

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BIO SAM SINOĆ NA TEKMI I ONO ŠTO STANIĆ PRUŽA JE TO DA ON JEDNOSTAVNO DO SADA NEMA ZAMJENE PA VI PRIČAJTE ŠTA GOD HOĆETE(NA TOM MJESTU).

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2011, 13:45

Prvo poluvrijeme bilo nekako traljavo,ali me opet nije nasikiralo.Vidjelo se da su malo u grču i da fali samo jedan gol da očepe.Ne znam je li vezano za temu, ali sinoć me izbaciše iz cipela oni iz obezbjeđenja.Ne daju unijeti mali tertapak sok,još mi kažu da ga popijem ondje na stepenicama(radi se o pet sokova-nisam kamila).Trehnula sam im i kesu i sokove,samo mi poslije bi žao što ih prvo ne prosuh.Ukoliko je novo pravilo da nema unošenja ničega osim petardi i baklji,molim upravu da nam obezbijedi da popijemo sok na tribini jer je ono što prodaju iz kartonskih kutija otrov a ne sok.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 13:49

deset je napisao/la: BIO SAM SINOĆ NA TEKMI I ONO ŠTO STANIĆ PRUŽA JE TO DA ON JEDNOSTAVNO DO SADA NEMA ZAMJENE PA VI PRIČAJTE ŠTA GOD HOĆETE(NA TOM MJESTU).
Stanić je dobar na Grbavici protiv ekipe koja se brani, čim neko malo napadne mi smo donji po njegovoj strani...

Uostalom Kvesić ima jednu ali veliku prednost koja treba da odlikuje svakog beka, a to je da zna ubaciti loptu za razliku i od Stanića i Markovića...
Ž '21!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2011, 13:53

mamaSmurf je napisao/la:Prvo poluvrijeme bilo nekako traljavo,ali me opet nije nasikiralo.Vidjelo se da su malo u grču i da fali samo jedan gol da očepe.Ne znam je li vezano za temu, ali sinoć me izbaciše iz cipela oni iz obezbjeđenja.Ne daju unijeti mali tertapak sok,još mi kažu da ga popijem ondje na stepenicama(radi se o pet sokova-nisam kamila).Trehnula sam im i kesu i sokove,samo mi poslije bi žao što ih prvo ne prosuh.Ukoliko je novo pravilo da nema unošenja ničega osim petardi i baklji,molim upravu da nam obezbijedi da popijemo sok na tribini jer je ono što prodaju iz kartonskih kutija otrov a ne sok.
Ma dobro ima raje iskoriti tako nesto pa gadjaju igrace ili nekog zveknu u glavu, vjeruj mi gledao sam lika kako kisobranom gadja golmana sa sjevera, vjerujem da si ti fina i kulturna mama :mrgreen: i da ti takvo sto ne bi palo na pamet ali daleko smo mi jos od toga da se nesto moze organizovati na fin nacin na tribinama, uglavnom ti nedaju da uneses da bi onaj prodao na stadionu vise i to je to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 avg 2011, 14:25

Bianconeri1988 dana 14 aug 2011, 12:49

deset je napisao/la:BIO SAM SINOĆ NA TEKMI I ONO ŠTO STANIĆ PRUŽA JE TO DA ON JEDNOSTAVNO DO SADA NEMA ZAMJENE PA VI PRIČAJTE ŠTA GOD HOĆETE(NA TOM MJESTU).

Stanić je dobar na Grbavici protiv ekipe koja se brani, čim neko malo napadne mi smo donji po njegovoj strani...

Uostalom Kvesić ima jednu ali veliku prednost koja treba da odlikuje svakog beka, a to je da zna ubaciti loptu za razliku i od Stanića i Markovića...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Očigledno da je on tvoj igrač,ali stavrno iz priloženog ništa nije do sada pokazao.Nešto mi nije jasno u vezi njegove visine -.piše da je visok 1,89cm- a ja kako viđoh nema 1,80cm.izgleda sve neke igre .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 14:27

Kvesić visok 178! :D

Nije se on još uvijek uigrao sa Smajićem i Zebom, dok oni još koju utakmicu odrade bit će to dobro...

Stanić treba da igra desno, a ne lijevo...
Ž '21!

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 14 avg 2011, 14:31

Bianconeri1988 je napisao/la:Kvesić visok 178! :D

Nije se on još uvijek uigrao sa Smajićem i Zebom, dok oni još koju utakmicu odrade bit će to dobro...

Stanić treba da igra desno, a ne lijevo...
Stanić treba umjesto Bešlije, tamo oko 55 da uđe i to je to :D
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 14:35

slika

Ovako mi trebamo igrati na Grbavici protiv defanzivno orijentisanih ekipa!
Ž '21!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 14 avg 2011, 14:36

Stanic treba da igra krilo i da izmjenjuje pozicije sa Smajicem tokom utakmice

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 14 avg 2011, 14:37

Stanic je napadac
vi zaboravili kako je Stana igro napadaca prvu polusezonu ono kad smo sampioni bili! ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 14:38

Bianconeri1988 je napisao/la:slika

Ovako mi trebamo igrati na Grbavici protiv defanzivno orijentisanih ekipa!
Malo pericu izvući gore, a Savića dole ostaviti

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 14:40

A dobro u onoj formaciji 4-2-3-1, sinoć se Selimović pokazao dobrim rješenjem na krilu...A treba dati i šansu Staniću na krilu jednu utakmicu, pa vidjeti kako to izgleda...
Ž '21!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 avg 2011, 14:43

Bianconeri1988 je napisao/la:A dobro u onoj formaciji 4-2-3-1, sinoć se Selimović pokazao dobrim rješenjem na krilu...A treba dati i šansu Staniću na krilu jednu utakmicu, pa vidjeti kako to izgleda...
ne mogu svi igrati, selimovic mi nije nikako za napadaca, više mi je on za krilo, a tu trenutno nema mjesta pored smajića, zebe ili beslije, kuci mozda je bolje protiv ovih slabijih ekipa šansu dati ramiću, ko zna možda je iskoristi, a desno čola il marković, neka stanića na klupi jos koju utakmicu.
Za zivot cijeli!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 15:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:A dobro u onoj formaciji 4-2-3-1, sinoć se Selimović pokazao dobrim rješenjem na krilu...A treba dati i šansu Staniću na krilu jednu utakmicu, pa vidjeti kako to izgleda...
ne mogu svi igrati, selimovic mi nije nikako za napadaca, više mi je on za krilo, a tu trenutno nema mjesta pored smajića, zebe ili beslije, kuci mozda je bolje protiv ovih slabijih ekipa šansu dati ramiću, ko zna možda je iskoristi, a desno čola il marković, neka stanića na klupi jos koju utakmicu.
Ma kakav Beslija on je svoje odradio, hvala njemu.
Tu staviti Selimovica i od slijedece se nadam da vise necemo eksperimentisati

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 avg 2011, 15:20

nime_tm87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Ma kakav Beslija on je svoje odradio, hvala njemu.
Tu staviti Selimovica i od slijedece se nadam da vise necemo eksperimentisati
ma i ja sam tako mislio na pcoetku sezone, ali me osim razuvjerio, beslija je u prvih 6 utakmica igrao od pocetka, mada se jasno vidi da ne moze, valjda vise nece, valjda ce prednost dobijati selimovic na njegovoj poziciji, pocevši već sa utakmicom u travniku, hvala mu za sve sto je ucinio, ali je njegovo vrijeme proslo
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perodeformero, sebalos i 38 gostiju.