Ovako mi trebamo igrati na Grbavici protiv defanzivno orijentisanih ekipa!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Malo pericu izvući gore, a Savića dole ostavitiBianconeri1988 je napisao/la:
Ovako mi trebamo igrati na Grbavici protiv defanzivno orijentisanih ekipa!
ne mogu svi igrati, selimovic mi nije nikako za napadaca, više mi je on za krilo, a tu trenutno nema mjesta pored smajića, zebe ili beslije, kuci mozda je bolje protiv ovih slabijih ekipa šansu dati ramiću, ko zna možda je iskoristi, a desno čola il marković, neka stanića na klupi jos koju utakmicu.Bianconeri1988 je napisao/la:A dobro u onoj formaciji 4-2-3-1, sinoć se Selimović pokazao dobrim rješenjem na krilu...A treba dati i šansu Staniću na krilu jednu utakmicu, pa vidjeti kako to izgleda...
Ma kakav Beslija on je svoje odradio, hvala njemu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne mogu svi igrati, selimovic mi nije nikako za napadaca, više mi je on za krilo, a tu trenutno nema mjesta pored smajića, zebe ili beslije, kuci mozda je bolje protiv ovih slabijih ekipa šansu dati ramiću, ko zna možda je iskoristi, a desno čola il marković, neka stanića na klupi jos koju utakmicu.Bianconeri1988 je napisao/la:A dobro u onoj formaciji 4-2-3-1, sinoć se Selimović pokazao dobrim rješenjem na krilu...A treba dati i šansu Staniću na krilu jednu utakmicu, pa vidjeti kako to izgleda...
ma i ja sam tako mislio na pcoetku sezone, ali me osim razuvjerio, beslija je u prvih 6 utakmica igrao od pocetka, mada se jasno vidi da ne moze, valjda vise nece, valjda ce prednost dobijati selimovic na njegovoj poziciji, pocevši već sa utakmicom u travniku, hvala mu za sve sto je ucinio, ali je njegovo vrijeme proslonime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Beslija on je svoje odradio, hvala njemu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne mogu svi igrati, selimovic mi nije nikako za napadaca, više mi je on za krilo, a tu trenutno nema mjesta pored smajića, zebe ili beslije, kuci mozda je bolje protiv ovih slabijih ekipa šansu dati ramiću, ko zna možda je iskoristi, a desno čola il marković, neka stanića na klupi jos koju utakmicu.Bianconeri1988 je napisao/la:A dobro u onoj formaciji 4-2-3-1, sinoć se Selimović pokazao dobrim rješenjem na krilu...A treba dati i šansu Staniću na krilu jednu utakmicu, pa vidjeti kako to izgleda...
Tu staviti Selimovica i od slijedece se nadam da vise necemo eksperimentisati
Samo mi njega trebalo prebaciti u sredinu, jer bi on tu na iskustvo mogao nešto raditi, baš kao Ryan Giggsthemaniaks je napisao/la:Beša je naš Ryan Giggs
Meni djeluje kao da zna sve s loptom, mislim da mu fali malo misica jer nasa se liga igra sa dosta fizickih duela.Ne bi me zacudilo da ostane momak je ipak prosao skolu francuskog Lila.Ovo bi Brko koji sjedi vrlo lako mogao dovesti u red!Ba Ze je napisao/la:To je taj novi igrač koji će trenirati sa nama, pa možda nešto bude on njega.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001367841098" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
momak je igrao i po Francuskoj a rođen je u Gvadalupi valjda.Ovaj je skoro isti igrač kao onaj Suljić iz FK komšinice,i po ovom videu se vidi da zna sa loptom.pile87 je napisao/la:Meni djeluje kao da zna sve s loptom, mislim da mu fali malo misica jer nasa se liga igra sa dosta fizickih duela.Ne bi me zacudilo da ostane momak je ipak prosao skolu francuskog Lila.Ovo bi Brko koji sjedi vrlo lako mogao dovesti u red!Ba Ze je napisao/la:To je taj novi igrač koji će trenirati sa nama, pa možda nešto bude on njega.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001367841098" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Nemoj mjesati babe i zabe,ja kad normalno pisem,normalno pisem,a na provokacije,kao i svaki normalan covjek odgovaram provokacijama.Ti sa druge strane,ne znas smislenog posta napisati,maskota si ove teme,i vjeruj da eto,od kada ja pratim ovaj forum,nisam procitao normalan post sa tvoje strane,da nesto normalno pise,ili da nema hiljadu smajlija.Al ajd,tvoja stvar,ti uzivaj.Mandrak je napisao/la:Zaboravio si napisati ono 14-0 ko retard po 628 put...pa eto da te podsjetim samojubitubi je napisao/la:Znaci opet ove sezone mi i vi borba za vrh,plus Siroki.Sarajevo nismo jos vidjeli u akciji,nekoj ozbiljnojBice mozda cak najzanimljivija sezona,ali je ocigledno da su se izdvojili klubovi,i preuzeli dominaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.