FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 avg 2011, 16:17

Slican je kao i suljic. Nego zna li se ko ga je doveo na probu/trening?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 avg 2011, 16:36

Pobjeda nam je dobro došla. Raspored je lagan, idemo sad u Travnik lagano, ja mislim da možemo do tri boda. I vrijeme je, nismo odavno u Travniku pobjedili, ja ne pamtim kad smo zadnji put :lol: :lol:

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 14 avg 2011, 16:39

Bešlija vise ne moze igrati... on je odradio svoje i mnogo mu HVALA!
vidjeli smo sinoc ne moze trcati koliko bi trebalo na njegovoj poziciji

I sta je sa Muslimovicem ocel neko odgovorit???
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 avg 2011, 16:42

Curva_SUD je napisao/la:Bešlija vise ne moze igrati... on je odradio svoje i mnogo mu HVALA!
vidjeli smo sinoc ne moze trcati koliko bi trebalo na njegovoj poziciji

I sta je sa Muslimovicem ocel neko odgovorit???
Ma ništa od Muslimovića, ne vjerujem, to je još za nas naučna fantastika. Neka, i ovako nismo loši.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 14 avg 2011, 16:42

neroazzuro je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jeste vala sudija je bio katastrofa skoro svaki kontakt je svirao i za njih i za nas...i dopusto je zadrzavanje lopte pa oni su svaki aut izvodili po minutu
Ma koja minuta prodje minuta i tek onda neko krene da izvede aut, kao nesporazum ko ce, hajd razumio bih sve da ljudi recimo vode ili da imaju nerjeseno pa hajde ali gubis 2-0 3-0 i ti zadrzavas vrijeme.Za bolje utakmice i ono sto dovodi raju na stadion trebaju bolje sudije, koji ce biti na strani igre koji ce prekinuti valjanje i zadrzavanja poluspremnih ekipa.Vjeruj mi svima nama je u interesu da imamo takvo sudjenje kakvo smo mogli vidjeti u ovih par evropskih nema lezanja, valjanja izvodjenja auta po 3-4 minute.
Ja sam posle utakmice sa Sirokim rekao da su sudije ti koji nam najvise srozavaju kvalitet fudbala. Cini mi se da savez nema nikakvu strategiju kad su sudije u pitanju. Nek samo kako to normalan svijet radi.
Kod nas je najnormalnije postao običaj da se nabije lopta poslije prekida. Dešava se to i u evropi, da se razumijemo, samo se za to dobija žuti karton i to bez upozorenja. Pa ti nabijaj kolko hoćeš.

Prekida i faulova (pogotovo sa strane Rudara) je bilo milion. To je isjeckalo igru maksimalno (plus nabijanje i prenemaganje poslije svakog). Sjećam se kad je Stanić bio u prodoru i izgurao igrača i sudija svira faul za Rudar. A isti taj dan sam gledo Hoffenheim - Borussia D i takvim duela je bilo milion i ništa nije svirano.

Dalje, sudija ni malo nije štitio pojedine igrače - desilo se dva ili tri puta da Zebu i Stančeskog fauliraju upravo nakon izvedenog faula na istom igraču. To bi trebao da bude odma žuti karton.

Da nismo rano u drugom poluvremenu zabili gol ovo bi bila katastrofalna utakmica (generalno, ne od strane jednog tima). Ne smijem ni zamisliti kakvu komediju/tragediju/dramu bi gledali da je Rudar zabio krajem prvog poluvremena, kad su se valjali i nabijali i dok su gubili. I veliki doprinos takvoj katastrofalnoj utakmici bi dao upravo sudija.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 avg 2011, 16:44

LudLo 4 je napisao/la:Ado ides li u Travnik ?
Ne znam još uvijek... :D

Zbog posta i iftara, pa zato...

Ako jaran krene s autom i ja ću s njim, znam da ovo organizovano neću... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 avg 2011, 17:21

deset je napisao/la:Bianconeri1988 dana 14 aug 2011, 12:49

deset je napisao/la:BIO SAM SINOĆ NA TEKMI I ONO ŠTO STANIĆ PRUŽA JE TO DA ON JEDNOSTAVNO DO SADA NEMA ZAMJENE PA VI PRIČAJTE ŠTA GOD HOĆETE(NA TOM MJESTU).

Stanić je dobar na Grbavici protiv ekipe koja se brani, čim neko malo napadne mi smo donji po njegovoj strani...

Uostalom Kvesić ima jednu ali veliku prednost koja treba da odlikuje svakog beka, a to je da zna ubaciti loptu za razliku i od Stanića i Markovića...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Očigledno da je on tvoj igrač,ali stavrno iz priloženog ništa nije do sada pokazao.Nešto mi nije jasno u vezi njegove visine -.piše da je visok 1,89cm- a ja kako viđoh nema 1,80cm.izgleda sve neke igre .
Borogovac ohladi malo nisi prošao probu i gotovo. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 18:32

USKORO!

slika

Ovaj mali sa videa drama zna sve sa loptom ,omalen ...nadam se da ce proci. U TRAVNIK PO BODOVE!

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 14 avg 2011, 18:43

Kad će izvještaj sa sinoćnje utakmice ???
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 14 avg 2011, 18:44

koliko je bilo gledalaca?
Fina Gradska sarajevska raja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 avg 2011, 18:46

zubizareta je napisao/la:koliko je bilo gledalaca?
ne mozes provocirati, vise je bilo manijaka protiv rudara, nego pitara protiv slobode
Za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 avg 2011, 18:48

14 000 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 18:48

3-4 milje.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 avg 2011, 19:03

nime_tm87 je napisao/la:USKORO!

slika

Ovaj mali sa videa drama zna sve sa loptom ,omalen ...nadam se da ce proci. U TRAVNIK PO BODOVE!
Šta uskoro? Nisam upratio. Joj da mi je koji ovaj bedz, moze li se ikako nabaviti druze?
Nisam se javjao nakon sinocnje tekme, šta reći: Prvo poluvrijeme loše, drugo odlično. Kad bi igrali svaku narednu kao sinoć drugo poluvrijeme bilo bi extra stvarno. Drago mi je za STančeskog jako i što je Adil zabio. Sve u svemu još se uigravamo sa Smajketom i Selimovićem, a i Stančeski tek ulazi u ekipu pa ćemo vidjeti šta će biti. Trebamo ostati realni i prizemni. Idemo dalje, Travniku je vrijeme da uzmemo tri boda za blagu euforiju pred Zrinjski :D
Osim - drugo ime za Želju !

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 avg 2011, 19:09

FOR DRHAUSE

Za tebe sam prvo neki menadžer iz Mostara,pa sam Zubanović,pa sam Rođak od Šmigalovića,a sad Borogovac.Kako sam jedan po jedan TUZLAK koji prati Slobodinu djecu i djecu B i H koja igraju dobro ali nemaju dobru zaleđinu ,molio bih te ako si čovjek da ovog momka ne spominješ jer mu nisi ni do "peta".Ovim putem zahvalio bih se Amaru koji nije malog uzeo ,jer upravo taj mali kao i svi naši najbolji trenutno igrači u repki koji ga nisu fol zadovoljili -hara u Njemačkoj .Za tvoju informaciju mali je već dao dva gola i imao nekoliko asistencija ,a igra na skoro svakoj poziciji.Kako je ostao u vezi sa mojim sinom od njega sam i saznao da su Željini igrači super momci i jadno je da jedan forum Želje posjećuje lik poput tebe.Vozdra!

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 14 avg 2011, 19:12

deset je napisao/la:FOR DRHAUSE

Za tebe sam prvo neki menadžer iz Mostara,pa sam Zubanović,pa sam Rođak od Šmigalovića,a sad Borogovac.Kako sam jedan po jedan TUZLAK koji prati Slobodinu djecu i djecu B i H koja igraju dobro ali nemaju dobru zaleđinu ,molio bih te ako si čovjek da ovog momka ne spominješ jer mu nisi ni do "peta".Ovim putem zahvalio bih se Amaru koji nije malog uzeo ,jer upravo taj mali kao i svi naši najbolji trenutno igrači u repki koji ga nisu fol zadovoljili -hara u Njemačkoj .Za tvoju informaciju mali je već dao dva gola i imao nekoliko asistencija ,a igra na skoro svakoj poziciji.Kako je ostao u vezi sa mojim sinom od njega sam i saznao da su Željini igrači super momci i jadno je da jedan forum Želje posjećuje lik poput tebe.Vozdra!
Gdje igra sad taj tvoj tuzlak ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 14 avg 2011, 19:13

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:koliko je bilo gledalaca?
ne mozes provocirati, vise je bilo manijaka protiv rudara, nego pitara protiv slobode
3000 milje a termin bio u 21 a nama u 18 ne provociram nego lijepo pitam jer ste se nama smijali pa sam konto koliko ste se smijali nama i provocirali da ce vas min doci 10000
Fina Gradska sarajevska raja

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 19:19

rossoner je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:USKORO!

slika

Šta uskoro? Nisam upratio. Joj da mi je koji ovaj bedz, moze li se ikako nabaviti druze?
Nisam se javjao nakon sinocnje tekme, šta reći: Prvo poluvrijeme loše, drugo odlično. Kad bi igrali svaku narednu kao sinoć drugo poluvrijeme bilo bi extra stvarno. Drago mi je za STančeskog jako i što je Adil zabio. Sve u svemu još se uigravamo sa Smajketom i Selimovićem, a i Stančeski tek ulazi u ekipu pa ćemo vidjeti šta će biti. Trebamo ostati realni i prizemni. Idemo dalje, Travniku je vrijeme da uzmemo tri boda za blagu euforiju pred Zrinjski :D
U udruženju normalno, trebalo bi gdje bi drugo.

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 14 avg 2011, 19:39

@zubizareta bilo je oko 3,4 milje
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2011, 19:46

ja fakat ne znam kako izdržim 7 dana bez ŽELJE jedva čekam da ga ponovo gledam i ponovo i ponovo! Jedva cekam subotu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []