Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
http://www.skysports.com/story/0,,11670_7100793,00.html
zadson je izgleda seskova zamjena,iskusan je za razliku od pojedinih dosadasnjih pojacanja,mozda bi mogo odigrat dobro 2 3 sezone dok se ne snadjemo
zadson je izgleda seskova zamjena,iskusan je za razliku od pojedinih dosadasnjih pojacanja,mozda bi mogo odigrat dobro 2 3 sezone dok se ne snadjemo
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Megamon
- Kontakt:
Dobar je Jadson al' nesto ne vjerujem da ce doci.bega_afc je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,11670_7100793,00.html
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nije puno skup igrac a kod nas se to uvijek gleda,do 15 mil max je sigurno u arsenaluMegamon je napisao/la:Dobar je Jadson al' nesto ne vjerujem da ce doci.bega_afc je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,11670_7100793,00.html
#Voajeroljupci na respiratorima.
protiv udinesea nece igrati rvp,nasri,cescs i wenger suspendovan radi "prigovora bez ikakve osnove" to sto je rvp onda dobio crveni, znaci radi jednog tog incidenta ostali smo bez trenera i najboljega napadaca za utakmicu od koje nam ovisi plasman u LP
- Megamon
- Kontakt:
Dobro je sto nece biti Wengera.To moze biti samo pojacanje.cala je napisao/la:protiv udinesea nece igrati rvp,nasri,cescs i wenger suspendovan radi "prigovora bez ikakve osnove" to sto je rvp onda dobio crveni, znaci radi jednog tog incidenta ostali smo bez trenera i najboljega napadaca za utakmicu od koje nam ovisi plasman u LP
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
THERE IS ONLY ONE PAT RICE!!!Megamon je napisao/la:Dobro je sto nece biti Wengera.To moze biti samo pojacanje.cala je napisao/la:protiv udinesea nece igrati rvp,nasri,cescs i wenger suspendovan radi "prigovora bez ikakve osnove" to sto je rvp onda dobio crveni, znaci radi jednog tog incidenta ostali smo bez trenera i najboljega napadaca za utakmicu od koje nam ovisi plasman u LP
Šta je sa Chamakom? Zar je i on propo?
- Megamon
- Kontakt:
Otis'o niz qurac ko Šuvalijina pita.braco je napisao/la:Šta je sa Chamakom? Zar je i on propo?
Sta da ti kazem. Kolko para tolko muzike! Nadam se da ce se imalo popraviti iako sumnjam.braco je napisao/la:Šta je sa Chamakom? Zar je i on propo?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Neville objasnio...!Bosco je napisao/la:Gary Neville o Arsenalu i Wengeru

Ma Chamakh je teska panjina koji moze samo igrat u ligama gdje se ne trci,nesto slicno kao Ibrakadabra...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Mnogo sam više od njega očekivao kad je prelazio u Arsenal.Bio je stvarno dobar u Bordeauxu.Al dobro malo je glupo poredit francusku i englesku ligu,al to ga neopravdava.Inače sretno vam u nastavku prvenstva.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad sam vidio naslov mislio sam da ce biti neko pljuvanje, ili ono tipa da Arsenal nema teorijske sanse da nesto osvoji i tako te gluposti, ali kad procitas covjek je maksimalno upravu, ne da ne treba biti pritiska na Wengera, treba, ali sto Djordje Balasevic kaze :''gdje ces naci boljeg momka za te pare'' .. Tesko da bi neko sa ovim svim sto je Wenger imao uradio bolje, ne da je tesko vec nemoguce, mozda samo jedan covjek bi to uspio(SAF) .. Vidi se na Valenciji koliko je bolan prelazak sa jednog stadiona na drugi, a to moraju uraditi Cska i Liverpool, Tottenham pa eventualno i Manchester United, da ne bude zabune stadion moderan nije samo kapacitet, ima tu jos mnogo stvari koje ga cine dobrim..Bosco je napisao/la:Gary Neville o Arsenalu i Wengeru
Chamakh ce da zabije 3 protiv Udinesea u prvoj utakmici.
Celik!3,2,2.
Svaka mu cast na clanku, pogodio je u samu srz svega ovoga.Bosco je napisao/la:Gary Neville o Arsenalu i Wengeru
Iako u utakmici protiv Udineze-a necemo imati par glavnih igraca ipak smo veliki favoriti. Mogu to ovi nasi mladici, nema potrebe za brigu.
- Red Assassin
- Kontakt:
Ja mislim da ce u posljednjim danima prelaznog roka Arsenal dovesti Meirelesa ili Aquilanija iz Liverpola za 10tak miliona.
Ako jos Nasri ode bit ce se malo tesko i nostalgija ali ako dovedete neku veliku zvjezdu i ona pocnje mljeti kao sto smo mi Suareza bit ce normalica.
Ako jos Nasri ode bit ce se malo tesko i nostalgija ali ako dovedete neku veliku zvjezdu i ona pocnje mljeti kao sto smo mi Suareza bit ce normalica.
Pa šta će nam Meireles ili Aquilani, sve to isto ako ne i bolje imamo u Rosickom i Ramseyu. Nama treba neki mega igrač, koji će stvoriti nekoliko prilika po utakmici, a osim Fabregasa nijedan drugi mi ne pada na pamet.Red Assassin je napisao/la:Ja mislim da ce u posljednjim danima prelaznog roka Arsenal dovesti Meirelesa ili Aquilanija iz Liverpola za 10tak miliona.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije do tebe, nego jednostavno nema takvog igraca, ni Xavi ni Inijesta to ne mogu uraditi, kamo li ostali centralni vezni... Zato nam trebaju bolji spicevi jer ovo prilika sto se stvori mora se iskoristiti..Bosco je napisao/la: Pa šta će nam Meireles ili Aquilani, sve to isto ako ne i bolje imamo u Rosickom i Ramseyu. Nama treba neki mega igrač, koji će stvoriti nekoliko prilika po utakmici, a osim Fabregasa nijedan drugi mi ne pada na pamet.
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
EVO TRENER SAHTARA REKAO DA JE NA JADSONU DA ODLUCI VALJDA OCEL U ARSENAL,DAL SMATRATE DA JE ON DOVOLJNO KVALITETAN ?? 27 GODINA IMA
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da, Henry je naj strijelac topnika.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.