Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Svako treba da dobije priliku , to je moje misljenje , a on je nije dobio iako je bolji od Hasagica , koji nema mjesta u svom timu, a Begovic izbacio Sorensena golmana Danske, koji je sjajan golman isto tako...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Svako treba da dobije priliku , to je moje misljenje , a on je nije dobio iako je bolji od Hasagica , koji nema mjesta u svom timu, a Begovic izbacio Sorensena golmana Danske, koji je sjajan golman isto tako...
slazem se ....zvali su ga i cak nije dobijao priliku ni u prijateljskim utkamicama sto je presmjesno....steta stvarno steta

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Svako treba da dobije priliku , to je moje misljenje , a on je nije dobio iako je bolji od Hasagica , koji nema mjesta u svom timu, a Begovic izbacio Sorensena golmana Danske, koji je sjajan golman isto tako...
slazem se ....zvali su ga i cak nije dobijao priliku ni u prijateljskim utkamicama sto je presmjesno....steta stvarno steta.... nadam se da ce ga pozvati u kvalifikacijama i da na nasem golu dobiju priliku Begovic i Sehic
Samo je Seha dobio priliku , vise puta , cak i sad protiv Grcke 45 minuta...
Bas nikakve logike...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Principatus
- Kontakt:
Apsolutno. Ali koliko prilika? Jednu?Bosnier je napisao/la:Svako treba da dobije priliku
Dobio je dvije. Vise?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Begovic: Odigrao 2 minute za Bih ???Principatus je napisao/la:Apsolutno. Ali koliko prilika? Jednu?Bosnier je napisao/la:Svako treba da dobije priliku
Dobio je dvije. Vise?
Ako ti ovo nazivas prilikom...
- Principatus
- Kontakt:
Protiv Ghane je igrao samo 2 minute?Bosnier je napisao/la: Begovic: Odigrao 2 minute za Bih ???
Mislio sam na 2 ponudjene prilike da smjeni Hasagica sa gola. Prilike koje jednostavno nije iskoristio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Jasno mi je koji likovi ovdje kolo vode, isti oni koji konstantno pljuju po Sušiću (Curtman, ovaj Mostarac i kompanija) i sad ponovo iskorištavaju i najmanju priliku da ospu po selektoru.
Ti si dečko veoma ograničen. Nisi ti nikakav faktor da kriviš Sušića ili bilo koga drugog, a ovi stavovi po pitanju Begovića samo pokazuju pravi karakter osobe, osobe koja se povija kako vjetar duva.velez_mostar je napisao/la:Ja najvise krivim Susica iz razloga sto on apsolutno NEMA PRAVO uskracivati drzavi, naciji, svim gradjanima ove zemlje da imamo dobru reprezentaciju, a to cini nepozivanjem Begovica.
Prvo si trebao malo progooglati o pojmu "ogranicenost", jer je upravo ti manifestujes, za razliku od mene..ali dobro, nisi ti kriv, je.bi ga.
I ovaj mi je dio jak pravo "nisi ti nikakav faktor", vje3rovatno si mislio napisati da "nisam bitan faktor" pri donosenju odluka, a kriviti se moze bilo ko, to je licni stav,
Ako si mislio vec napisati nesto pametno, trebao si se jako potruditi, ovako si po ko zna koji put napravio lapsus, ali opet kazem nisi ti kriv.
E, sad cu odgovoriti na post pod pretpostavkom da nisi nepismen, i da si sve napisao kako treba.
Susic je debil, i to klasican, mozda malo manji od tebe, ali ipak debil, kojemu se nas najbolji golman nije odazvao, i koji je naglasio da nece braniti za BiH dok je Susic tu, i to ti je pokazatelj da je u Susicu problem, a ne u Asmirovom pristupu BIH dresu.
Sto se tice karaktera, prejak je, i nikada ne bi branio osobu koja se lize sa ljudima koji su nam fudbal doveli do dna, a ti slobodno nastavi to prakticirati, na ovaj, ili onaj nacin.
A, ja cu nastaviti ocekivati da nam reprezentacija bude najjaca sto moze, a to ce se desiti dolaskom Asmira, i odlaskom Susica.
Da , sjecam se da je usao u 91. minuti... Ne znam dali je to bilo protiv Gane ?Principatus je napisao/la:Protiv Ghane je igrao samo 2 minute?Bosnier je napisao/la: Begovic: Odigrao 2 minute za Bih ???
Mislio sam na 2 ponudjene prilike da smjeni Hasagica sa gola. Prilike koje jednostavno nije iskoristio.
Stvarno kad neki ovdje upru u svoje ne popustaju.Jedno pitanje: da li bi Begovic branio 90 min protiv Slovacke i Mexica,naravno da je dosao,i tako vrlo vjerovatno postao prvi golman?
Sigurno da bi. Ovdje predstavljate neku urotu protiv Begovica koje nema,krive se svi,cak i mi nebitni na forumu,samo ne on.Njegovu krivicu ne preispitujete. Koji ste vi diletanti. Ja bih prvi volio da jeste kako nije jer je repka iznad svih nas,ali ni u snu ne krivim Papeta jer bih postupio isto da sam u njegovoj poziciji.
Decko treba malo da se pospe pepelom za pocetak,a ne da izjavljuje kako nece braniti dok je Pape selektor.
Jer repka postoji zbog neceg drugog ,a ne zbog Begovica.
Kad domovina zove ne pitas hoces li na klupu,teren ili tribine,nego letis da pomognes na bilo koji nacin,to je bar moje shvatanje fudbala iako se on vise vec odavno ne igra zbog toga.....
Sto se mene tice da si Ronaldo ne trebas nam ako nisi srcem unutra i zato ne zalim ni za jednim takvim igracem.
Zato postujem popstupak Papca koji ima svoju rijec iza koje stoji...
Sigurno da bi. Ovdje predstavljate neku urotu protiv Begovica koje nema,krive se svi,cak i mi nebitni na forumu,samo ne on.Njegovu krivicu ne preispitujete. Koji ste vi diletanti. Ja bih prvi volio da jeste kako nije jer je repka iznad svih nas,ali ni u snu ne krivim Papeta jer bih postupio isto da sam u njegovoj poziciji.
Decko treba malo da se pospe pepelom za pocetak,a ne da izjavljuje kako nece braniti dok je Pape selektor.
Kad domovina zove ne pitas hoces li na klupu,teren ili tribine,nego letis da pomognes na bilo koji nacin,to je bar moje shvatanje fudbala iako se on vise vec odavno ne igra zbog toga.....
Sto se mene tice da si Ronaldo ne trebas nam ako nisi srcem unutra i zato ne zalim ni za jednim takvim igracem.
Zato postujem popstupak Papca koji ima svoju rijec iza koje stoji...
- Principatus
- Kontakt:
Ne to je bilo pod Cirom.Bosnier je napisao/la: Da , sjecam se da je usao u 91. minuti... Ne znam dali je to bilo protiv Gane ?
Protiv Ghane, Susiceve prve utakmice, je usao u 46. minuti, to jest u drugom poluvremenu, i odigrao do kraja.
A ti mostarac sa svojim nacinom komunikacije si vec davno trebao biti odstranjen trajno sa ovog foruma,ali sreca tvoja sto NE POSTOJI admin ili neki drugi palac ovdje koji ce te skinuti ,pa su svi normalni diskutanti prinudjeni citati tvoje onanisanje i frustracije prenesene iz privatnog zivota na forum.velez_mostar je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jasno mi je koji likovi ovdje kolo vode, isti oni koji konstantno pljuju po Sušiću (Curtman, ovaj Mostarac i kompanija) i sad ponovo iskorištavaju i najmanju priliku da ospu po selektoru.
Ti si dečko veoma ograničen. Nisi ti nikakav faktor da kriviš Sušića ili bilo koga drugog, a ovi stavovi po pitanju Begovića samo pokazuju pravi karakter osobe, osobe koja se povija kako vjetar duva.velez_mostar je napisao/la:Ja najvise krivim Susica iz razloga sto on apsolutno NEMA PRAVO uskracivati drzavi, naciji, svim gradjanima ove zemlje da imamo dobru reprezentaciju, a to cini nepozivanjem Begovica.
Prvo si trebao malo progooglati o pojmu "ogranicenost", jer je upravo ti manifestujes, za razliku od mene..ali dobro, nisi ti kriv, je.bi ga.
I ovaj mi je dio jak pravo "nisi ti nikakav faktor", vje3rovatno si mislio napisati da "nisam bitan faktor" pri donosenju odluka, a kriviti se moze bilo ko, to je licni stav,
Ako si mislio vec napisati nesto pametno, trebao si se jako potruditi, ovako si po ko zna koji put napravio lapsus, ali opet kazem nisi ti kriv.
E, sad cu odgovoriti na post pod pretpostavkom da nisi nepismen, i da si sve napisao kako treba.
Susic je debil, i to klasican, mozda malo manji od tebe, ali ipak debil, kojemu se nas najbolji golman nije odazvao, i koji je naglasio da nece braniti za BiH dok je Susic tu, i to ti je pokazatelj da je u Susicu problem, a ne u Asmirovom pristupu BIH dresu.
Sto se tice karaktera, prejak je, i nikada ne bi branio osobu koja se lize sa ljudima koji su nam fudbal doveli do dna, a ti slobodno nastavi to prakticirati, na ovaj, ili onaj nacin.
A, ja cu nastaviti ocekivati da nam reprezentacija bude najjaca sto moze, a to ce se desiti dolaskom Asmira, i odlaskom Susica.
Bas bih volio da na ulici probas nekome u lice udjeliti par takvih pridjeva pa vidis kakvu bi reakciju proizveo.ali naravno da neces jer je komp jedino mjesto gdje smijes biti mangup...
Denizmare je napisao/la: Decko treba malo da se pospe pepelom za pocetak,a ne da izjavljuje kako nece braniti dok je Pape selektor.
Kad budem ovo čuo iz njegovi usta onda ću se protiviti i pričati nešto ali kako je napisano od bh. novinara onda neću priupitivati njegovu ljubav prema BiH uostalom boli me briga voli li il ne nije outfield igrač da se smara i zalaže ... neka prati utakmicu i pokaže reflekse, dosta za mene ...
Ista je priča bila i za Medu ... pljuvali ga i pljuvali ali et kako se momak dokaza u BiH i postade važna karika ispariše njegovi pljuvači
Da tacno , treba ga pozvati protiv Bjelorusije , pa onda vidjeti ...thulkazal je napisao/la:Denizmare je napisao/la: Decko treba malo da se pospe pepelom za pocetak,a ne da izjavljuje kako nece braniti dok je Pape selektor.
Kad budem ovo čuo iz njegovi usta onda ću se protiviti i pričati nešto ali kako je napisano od bh. novinara onda neću priupitivati njegovu ljubav prema BiH uostalom boli me briga voli li il ne nije outfield igrač da se smara i zalaže ... neka prati utakmicu i pokaže reflekse, dosta za mene ...
Ista je priča bila i za Medu ... pljuvali ga i pljuvali ali et kako se momak dokaza u BiH i postade važna karika ispariše njegovi pljuvači
- Ponos Torina
- Kontakt:
Begovic je mozda vidio koliko je sati....kako u Repki nije bitno gdje igras i koliko si kvalitetan nego kome si koliko drag,volio bi da se varam ali mislim da je to razlog zasto Begovic nece da dodje,ili mu je Susic rekao da on nemoze biti prvi golman....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jel ima negdje klip , sa danasnje utakmice , volio bih da vidim odbrane ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
ima idi jednu stranicu nazad...Bosnier je napisao/la:Jel ima negdje klip , sa danasnje utakmice , volio bih da vidim odbrane ?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Cuj nije iskoristio. On i Hasagic su odigrali po poluvrijeme u Tirani. Ko nebo i zemlja.Principatus je napisao/la:Protiv Ghane je igrao samo 2 minute?Bosnier je napisao/la: Begovic: Odigrao 2 minute za Bih ???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Procitaj moje prethodne postove i jos jedanput ovaj post.Cartman je napisao/la:Cuj nije iskoristio. On i Hasagic su odigrali po poluvrijeme u Tirani. Ko nebo i zemlja.Principatus je napisao/la:Protiv Ghane je igrao samo 2 minute?Bosnier je napisao/la: Begovic: Odigrao 2 minute za Bih ???
na*ijem ja i našeg selektora ... sazoves fino pressicu i ovi igrači su pozvani ... imal pitanja i javi se neko od ovih naši diplomirani novinar: "zašto nema Asmira Begovića na spisku" ... Čak ne moras ni biti pitanje jer ako iole pratiš fudbal viditi ćeš pa ovaj Asmir pruža jbg dobre partije i fino dadneš (Sušić) odgovor i nema više nagađanja ko koga muze da li Asmir nas il Sušić nema muda da kaže šta je i kako je bilo jer je ko na "klimavoj" stolici...
I jbt nema zvao moj rođak rođaka od sestrića Begovića i ovaj njemu rekao Asmir bi voli igrati za BiH ali nije imao baterije na mob T_T ...
I jbt nema zvao moj rođak rođaka od sestrića Begovića i ovaj njemu rekao Asmir bi voli igrati za BiH ali nije imao baterije na mob T_T ...
Susicu objesit cemo te ako ne pozoves Begovica za dvomec protiv bjelorusije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.