Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Svi se nešto žalite Bog me ne gleda ...bla bla. Pa klanjajte ljudi pomolite se Bogu, ne samo za Ramazan već klanjajte svaki dan barem po jedan-dva vakta. Pomolite se Bogu!
Ma valjda...kobe24 je napisao/la: Docice to brate na svoje AkoBogDa, samo nemoj gubiti nadu!
Ali eto vidis ove momke Frutek,Lbj mislim momci su extra,ali ja znam takvih bruku sto ne znaju kako izgleda dzamija unutra a sve im tece ko med i mlijeko.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto ga jednostavno ne postavis na forum kao avatar i odaberes velicinunime_tm87 je napisao/la:
Ćao svima.
Ako bi neko mogao da mi resize ovaj GIF na 75x75 bio bih mu beskrajno zahvalan.HITNO!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Probao ,ali kad ga skinem ponovo default velicina ?Sarajlijc@ je napisao/la:Sto ga jednostavno ne postavis na forum kao avatar i odaberes velicinunime_tm87 je napisao/la:
Ćao svima.
Ako bi neko mogao da mi resize ovaj GIF na 75x75 bio bih mu beskrajno zahvalan.HITNO!

Jedva cekam izbor za forumasa godine.
Vec sam odredio svoje favorite:
1.Portillo-covjek iz cijeg svakog posta kipti objektivnost,realnost,covjek sa impresivnim fudbalskim znanjem,covjek koji postuje protivnika prvenstvenno.
Pogledajto samo njegovu odmjerenu i realnu analizu vecerasnjega duela Real-Barcelona napisanu na temi protivnika
Svi smo mi forumasi,a Paja je Paja.
Kao i Portilla,odlikuje ga nadasve realnost i objektivnost,respekt prema protivnicima njegova je glavna znamenka
1.Portillo-covjek iz cijeg svakog posta kipti objektivnost,realnost,covjek sa impresivnim fudbalskim znanjem,covjek koji postuje protivnika prvenstvenno.
Pogledajto samo njegovu odmjerenu i realnu analizu vecerasnjega duela Real-Barcelona napisanu na temi protivnika
2.-PajaPortillo je napisao/la:Dosao sam samo da vam pozelim nesrecu i da Pepe polomi noge bar dvojici vasih igraca.
Svi smo mi forumasi,a Paja je Paja.
Kao i Portilla,odlikuje ga nadasve realnost i objektivnost,respekt prema protivnicima njegova je glavna znamenka
Bas ce mi biti tesko odluciti kome da dam svoj glas za forumasa godine izmedju ova dva vrhunska strucnjaka cije me prisustvo ovdje cini ponosnim.Kakav crveni nista mu nije uradio ne mogu da vjerujem sta nam sudije rade, onaj cigan je sam sve isprovocirao i na kraju samo zuti, cigan glupi slomite mu nogu!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
ja sam ljut i duboko uvrijeđen pa ti vidi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:ja sam ljut i duboko uvrijeđen pa ti vidi![]()
![]()
![]()
ajde..ja cu glasat za tebe..nemoras se "sikirat"

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dajlan Doze mogo si jos i Romario uvrstit tu on je u rangu sa pajom 

Zna frutek kako izgledaju i džamija i crkva iznutra a zna i kako se cuga u crkviLudLo 4 je napisao/la:Ma valjda...kobe24 je napisao/la: Docice to brate na svoje AkoBogDa, samo nemoj gubiti nadu!
Ali eto vidis ove momke Frutek,Lbj mislim momci su extra,ali ja znam takvih bruku sto ne znaju kako izgleda dzamija unutra a sve im tece ko med i mlijeko.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Dylan Dog je napisao/la:Jedva cekam izbor za forumasa godine.
Pogledajto samo njegovu odmjerenu i realnu analizu vecerasnjega duela Real-Barcelona napisanu na temi protivnikaPortillo je napisao/la:Dosao sam samo da vam pozelim nesrecu i da Pepe polomi noge bar dvojici vasih igraca.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma drugar tebe sam ko primjer onako stavio,normala da znas.Nemoj se sta uvrijeditiFrutek je napisao/la:Zna frutek kako izgledaju i džamija i crkva iznutra a zna i kako se cuga u crkviLudLo 4 je napisao/la:Ma valjda...kobe24 je napisao/la: Docice to brate na svoje AkoBogDa, samo nemoj gubiti nadu!

||| FKZeljeznicar |||
Ma ja se zezam onako ne tangira mene oko religije ništa 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imal slanine frutek ?Frutek je napisao/la:Ma ja se zezam onako ne tangira mene oko religije ništa

Frutek slaninu ti pivu sarajlica i nađemo se kod meneSarajlijc@ je napisao/la:Imal slanine frutek ?Frutek je napisao/la:Ma ja se zezam onako ne tangira mene oko religije ništa![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ima, zapili smo se neki dan u prostorijama crkve (ne u crkvi al popova kancelarija i to)Sarajlijc@ je napisao/la:Imal slanine frutek ?Frutek je napisao/la:Ma ja se zezam onako ne tangira mene oko religije ništa![]()

@LBJ to sutra za iftar Čvarci i Karlovačko kod tebe ja čuo

Sto se to nehvalite da je otvorena prva online streetware radnja u BIH,sa "navijackim" stvarima ???
Vidim ima dobrih stvari sada preko neta kojih nisam nalazio u nasim shopovima.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Adrenalin ?Devil je napisao/la:Sto se to nehvalite da je otvorena prva online streetware radnja u BIH,sa "navijackim" stvarima ???![]()
Aha,stale mi oci na Mentalita Ultras duksericu.Sarajlijc@ je napisao/la:Adrenalin ?Devil je napisao/la:Sto se to nehvalite da je otvorena prva online streetware radnja u BIH,sa "navijackim" stvarima ???![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
De se ti nasteli pa donesi nesto iz BG 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Brate otvoren je prije par mjeseci samo skupDevil je napisao/la:Aha,stale mi oci na Mentalita Ultras duksericu.Sarajlijc@ je napisao/la:Adrenalin ?Devil je napisao/la:Sto se to nehvalite da je otvorena prva online streetware radnja u BIH,sa "navijackim" stvarima ???![]()

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Bing [Bot] i 5 gostiju.