FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 25 jul 2009, 01:28

HordeZla je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la: znaci registracija na tm.org je podjenako lagana kao i registracija na sportsport.ba??? tj. svako se moze registrovat bez ikakvih preporuka???
Naravno da nije ;)
e pa tako..to sam cekao....znaci forum od sportsport.ba je jedino mjesto gdje se navijaci zelje mogu registrovat bez ikakih preporuka,i zbog toga je stranica najposjecenija ;)
Ocigledno je da ti fali jedan hromoson...haj ti prisarajlijo lagano u skokovima odavde, sta god da imas reci ne interesuje nas...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2009, 01:29

HordeZla je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la: znaci registracija na tm.org je podjenako lagana kao i registracija na sportsport.ba??? tj. svako se moze registrovat bez ikakvih preporuka???
Naravno da nije ;)
e pa tako..to sam cekao....znaci forum od sportsport.ba je jedino mjesto gdje se navijaci zelje mogu registrovat bez ikakih preporuka,i zbog toga je stranica najposjecenija ;)
ali ova stranice nije najposjecenija od strane samih željovaca!! u tome i jeste citava ironija
pitari ostavljaju najviše postova ovdje...to su te cinjenice...najviše vremena provode na temi o Želji,daleko više nego na temi o svom klubu (zato i jeste ovoliki broj postova i stranica ove teme)
Pa sad si ti licno napisao zaredom jedno 5-6 vezanih postova!! šta to govori?' kakav se zakljucak nemace??
Ja nisam niti jedan post (doslovno) napisao na temi o tvom klubu...nađi i kopiraj ga ovdje,ako misliš da lažem.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 01:31

HordeZla je napisao/la:e pa tako..to sam cekao....znaci forum od sportsport.ba je jedino mjesto gdje se navijaci zelje mogu registrovat bez ikakih preporuka,i zbog toga je stranica najposjecenija ;)
Cekao, ali nisi docekao.

http://www.fkzeljeznicar.com ima takodjer veoma popularan forum, gdje se navijaci (i oni drugi) mogu registrovati bez preporuka i diskutovati.

A ova stranica je posjecenija vjerovatno zato sto nas ima puuuno vise i zato sto je kompleksašima dozvoljeno da lupaju gluposti :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 25 jul 2009, 01:32

HordeZla je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Naravno da nije ;)
http://www.fkzeljeznicar.com eto ti tu se mozes registrovati bez problema i diskutovati o cemu hoces,neznam samo koji vam je k-u-rac da spamujete tri stranice o glupostima
Tracy McGrady!!!

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 jul 2009, 01:40

Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:e pa tako..to sam cekao....znaci forum od sportsport.ba je jedino mjesto gdje se navijaci zelje mogu registrovat bez ikakih preporuka,i zbog toga je stranica najposjecenija ;)
Cekao, ali nisi docekao.

http://www.fkzeljeznicar.com ima takodjer veoma popularan forum, gdje se navijaci (i oni drugi) mogu registrovati bez preporuka i diskutovati.

A ova stranica je posjecenija vjerovatno zato sto nas ima puuuno vise i zato sto je kompleksašima dozvoljeno da lupaju gluposti :P
a de mi reci kakva je posjecenost te str, mislim foruma??

a to da vas ima vise necu kometarisat...samo cu napisat sljedece "heheheh"

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 jul 2009, 01:50

pa ako govorite da ovdje pitari vise vremena provede nego na svojoj stranici i da je ova stranica zbog toga najpopularnija,zasto ostavljate uopste postove???To nije stvar Zelje-Sarajeva već samo hoce da nabiju sebi vise postova

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 25 jul 2009, 01:59

Ljudi, Željovci, Udba je vazda pratila šta drugi rade. To im je u krvi. Ne mogu oni bez nas. Naši geni su u njima. Nije njima lahko. Jeb.o klub koji nikad identiteta nije im'o niti će ga imati. Fala Bogu njihovo vrijeme (režima i državnih jasli) je prošlo. Nema od njih više ništa. Samo ih Čala ljudina drži. Oni to dobro znaju zato i vise ovdje i strahuju iz dana u dan. Da li dva sadaka gola onim levatima i to je sve. Znaju oni dobro da kad plava lokomotiva krene da se njima crno piše. Jeb.o njih i njihove komplekse već večeras na tekmu da vidimo dokle smo. Ne treba čuda očekivati, ali trebao bi se vidjeti pomak u odnosu na prošlu sezonu. Olimpik je solidna ekipa sa glavonjom na čelu tako da bi mogla biti dobra tekma. Ne treba očekivati sad neku bajnu igru, ali zalaganje i trka ne bi smjeli izostati. Očekujem i par milja da dođe. Mi Željovci smo takvi. Starija raja zna da su naši treninzi prije rata bili posjećeniji nego nečije tekme (ko npr. udbaške i sl.).
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2009, 02:03

čamac je napisao/la:Ljudi, Željovci, Udba je vazda pratila šta drugi rade. To im je u krvi. Ne mogu oni bez nas. Naši geni su u njima. Nije njima lahko. Jeb.o klub koji nikad identiteta nije im'o niti će ga imati. Fala Bogu njihovo vrijeme (režima i državnih jasli) je prošlo. Nema od njih više ništa. Samo ih Čala ljudina drži. Oni to dobro znaju zato i vise ovdje i strahuju iz dana u dan. Da li dva sadaka gola onim levatima i to je sve. Znaju oni dobro da kad plava lokomotiva krene da se njima crno piše. Jeb.o njih i njihove komplekse već večeras na tekmu da vidimo dokle smo. Ne treba čuda očekivati, ali trebao bi se vidjeti pomak u odnosu na prošlu sezonu. Olimpik je solidna ekipa sa glavonjom na čelu tako da bi mogla biti dobra tekma. Ne treba očekivati sad neku bajnu igru, ali zalaganje i trka ne bi smjeli izostati. Očekujem i par milja da dođe. Mi Željovci smo takvi. Starija raja zna da su naši treninzi prije rata bili posjećeniji nego nečije tekme (ko npr. udbaške i sl.).
čamac,mudro zboriš...što jest jest.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 25 jul 2009, 02:20

Sta je ovo navijaci dinamove filijale opet prljaju nase stranice :mrgreen:

džermejn
Kontakt:

Post Postao/la džermejn » 25 jul 2009, 10:41

Svi na Grbavicu,nalozen sam maximalno.....ustao sam u 7 vec pijem i slusam Željine pjesme,gledam klipove...ložim se,sam cu srusit Grbavicu......Željo ja te fkt volim :D :D

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 25 jul 2009, 11:06

Camac mora da je iz Rudog dok ovako mrzi Sarajevo, ili si ti ili ti je babo dosao u ovaj grad pa po starom dobrom bosanskom obicaju hebi majku onome ko ti je sve u zivotu dao

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 25 jul 2009, 11:26

Pa da, Camac kako te nije stid mrziti ovaj gradski klub koji nije nikada bio politicki nije osnovan politickim dekretom, otimanjem igraca, nikada u svojoj istoriji nije pribjegao udbaskim metodama, nikad nisu mjenjali opredjeljenje kao tipa prije rata najveci jugosloveni a posle najveci bosnjaci, nije njima Karadzic bio psiholog u klubu nego nama.Pa najstarije sarajlije su navijali za njih jos davne 1939 prije drugog svjetskog rata nema veze sto nisu bili osnovani al oni su navijali za njih.Ako nista camac moras postovati cinjenicu da su stari od Zelje da imaju tradiciju da nisu klubovi tipa Zvezda i tako.E bas mo mi navijaci Zelje seeljacine ja to jos nisam vidio :D
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 jul 2009, 12:12

džermejn je napisao/la:Svi na Grbavicu,nalozen sam maximalno.....ustao sam u 7 vec pijem i slusam Željine pjesme,gledam klipove...ložim se,sam cu srusit Grbavicu......Željo ja te fkt volim :D :D
Buraz i kod mene slicna situacija, samo sto sam ja ustao u 11 sati, a klipove i pjeske gledam od jucer :=)

VOLIM TE ZELJO!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 25 jul 2009, 12:32

džermejn je napisao/la:Svi na Grbavicu,nalozen sam maximalno.....ustao sam u 7 vec pijem i slusam Željine pjesme,gledam klipove...ložim se,sam cu srusit Grbavicu......Željo ja te fkt volim :D :D
Nemoj presaugati! :lol:

slika

Žiku brkova :lol:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 25 jul 2009, 12:34

Vratite se temi!
AMAR OSIM!!!

džermejn
Kontakt:

Post Postao/la džermejn » 25 jul 2009, 12:47

Compact je napisao/la:
Nemoj presaugati! :lol:

slika

Žiku brkova :lol:
Ja ga presaugo vec....mortus. :D :) ....samo Željo niko vise

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 25 jul 2009, 12:47

e moj amare hajd da oni piju kolu i jedu cips...Oni haineken naginju swaku noc..
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 25 jul 2009, 14:11

brkovi najjaci
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

iranac
Kontakt:

Post Postao/la iranac » 25 jul 2009, 18:13

Dali ima live prenos Zeljo -Olimp.? Volio bih pogledati zbog Manijaka, gotivni ste mi zesce.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jul 2009, 18:17

čamac je napisao/la:Ljudi, Željovci, Udba je vazda pratila šta drugi rade. To im je u krvi. Ne mogu oni bez nas. Naši geni su u njima. Nije njima lahko. Jeb.o klub koji nikad identiteta nije im'o niti će ga imati. Fala Bogu njihovo vrijeme (režima i državnih jasli) je prošlo. Nema od njih više ništa. Samo ih Čala ljudina drži. Oni to dobro znaju zato i vise ovdje i strahuju iz dana u dan. Da li dva sadaka gola onim levatima i to je sve. Znaju oni dobro da kad plava lokomotiva krene da se njima crno piše. Jeb.o njih i njihove komplekse već večeras na tekmu da vidimo dokle smo. Ne treba čuda očekivati, ali trebao bi se vidjeti pomak u odnosu na prošlu sezonu. Olimpik je solidna ekipa sa glavonjom na čelu tako da bi mogla biti dobra tekma. Ne treba očekivati sad neku bajnu igru, ali zalaganje i trka ne bi smjeli izostati. Očekujem i par milja da dođe. Mi Željovci smo takvi. Starija raja zna da su naši treninzi prije rata bili posjećeniji nego nečije tekme (ko npr. udbaške i sl.).
Psihijatrijska klinika pod hitno :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Paromlinac i 24 gosta.