Omladinska Premijer liga BiH (kadeti i juniori)
-
- Kontakt:
Re: Omladinska Premijer liga BiH (kadeti i juniori)
OMPL,1 KOLO,BANJA LUKA:
JUNIORI:BORAC-KOZARA 2 : 0
KADETI:BORAC-KOZARA 2 : 3
JUNIORI:BORAC-KOZARA 2 : 0
KADETI:BORAC-KOZARA 2 : 3
KADETI : NK ZVIJEZDA - LEOTAR 1:2
JUNIORI: NK ZVIJEZDA - LEOTAR 2:0
JUNIORI: NK ZVIJEZDA - LEOTAR 2:0
Utakmica kadeta Slobode i Sarajeva kasnila jer je domaćin još jednom dokazao svoju nesposobnost da organizuje utakmice. Usljed toga juniori ova dva tima su svoju utakmicu završili u potpunom mraku ,SRAMOTA. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
2.Kolo
KADET: Zrinjski-Čelik 3-1(Softić pogodio za Čelik)
JUNIORI:Zrinjski-Čelik 1-3(2xČehajić(3. gol nezz ko je dao
) 3 asistencije Popovića
KADET: Zrinjski-Čelik 3-1(Softić pogodio za Čelik)
JUNIORI:Zrinjski-Čelik 1-3(2xČehajić(3. gol nezz ko je dao

Zadnja izmjena: marsovac, dana/u 11 avg 2011, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Zna li neko rezultate Slavija-Velez u Lukavici sto su danas igrali,niko jos ne izbacuje ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
kadeti veleza dobili 2-3
juniori ne znam
juniori ne znam
I juniori su vam verovatno izvukli povoljan rezultat jer su Slaviji juniori poprilicno losi,ima tu kvalitetnih pojedinaca ali su timski zestoka truba.Dok su kadeti sasvim lep potencijal pa me malo i iznenadjuje ovaj rezultat.VELEZDOGROBA je napisao/la:kadeti veleza dobili 2-3
juniori ne znam
edit:kao sto rekoh,verovatno su vam izvukli povoljan rezultat,1:1 su igrali,i to pred kraj Slavija dala gol,neki Jukalo ga dao za vas .
Inace kod kadeta vidim Cemalovic vam neki dao 3 gola,jel' to neki veliki potencijal ili ga je malo krenulo danas.Za Slaviju 2 gola dao Stojanovic.
2. kolo premijer omladinske lige
kadeti : NK SIROKI BRIJEG - NK ZVIJEZDA 2-1
juniori: NK SIROKI BRIJEG - NK ZVIJEZDA 2-O
kadeti : NK SIROKI BRIJEG - NK ZVIJEZDA 2-1
juniori: NK SIROKI BRIJEG - NK ZVIJEZDA 2-O
JUNIORI: Rudar /P/ - Željezničar 1:2 (Vila, Hodžić)
KADETI: Rudar /P/ - Željezničar 1:2 (Lepir, Hadžović)
KADETI: Rudar /P/ - Željezničar 1:2 (Lepir, Hadžović)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Zna li iko kad se igra 3. kolo omladinske premijer lige (kadeti)
Hvala

Hvala

u subotuRiicky je napisao/la:Zna li iko kad se igra 3. kolo omladinske premijer lige (kadeti)![]()
Hvala
Kadeti :Devil je napisao/la:I juniori su vam verovatno izvukli povoljan rezultat jer su Slaviji juniori poprilicno losi,ima tu kvalitetnih pojedinaca ali su timski zestoka truba.Dok su kadeti sasvim lep potencijal pa me malo i iznenadjuje ovaj rezultat.VELEZDOGROBA je napisao/la:kadeti veleza dobili 2-3
juniori ne znam
edit:kao sto rekoh,verovatno su vam izvukli povoljan rezultat,1:1 su igrali,i to pred kraj Slavija dala gol,neki Jukalo ga dao za vas .
Inace kod kadeta vidim Cemalovic vam neki dao 3 gola,jel' to neki veliki potencijal ili ga je malo krenulo danas.Za Slaviju 2 gola dao Stojanovic.
Slavija - Velez 2-3 (Cemalovic 3 gola)
Juniori :
Slavija - Velez 1-1 (Juklo za Velez)
Cemalovic je kapiten ekipe i igra za kadetsku repku.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Pa cekaj Cemalovic,jel' to onaj mali sto je trebao u Benficu ici pre 2-2.5 godine ? 

Ne. Nije to taj. Taj sto je trebao u Benficu, prosle godine je bio senior Veleza, a ove sezone je u Belgiji, koliko sam ja upucen.. Ovaj Cemalovic je 95 godiste.
Tako sam i mislio,ali jbt opet sam se nesta istripovao da je mozda ipak on.shaman7 je napisao/la:Ne. Nije to taj. Taj sto je trebao u Benficu, prosle godine je bio senior Veleza, a ove sezone je u Belgiji, koliko sam ja upucen.. Ovaj Cemalovic je 95 godiste.

Danas su odigrane utakmice izmedu Čelika i Slavije u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.Uspjesniji su bili domaci u obe konkurencije,kadeti su objedili 3:0(nisam gledao) a juniori su dobili 5:1.Rezultat prvog poluvremena je bio 0:1 za goste uz slabu igru juniora celika,ali u drugom poluvremenu ulaskom povrijedenog Popovica koji je postigao drugi gol i imao 2 asistenicije,prvu za Durmu a drugu za Čehajica,igra se popravila.Nakon postignuta 3 gola igra slavije se raspala i do kraja utakmice pogodili su jos Skender i Fetić.
da li neko ima inf. ostalih rezultata 3. kola
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
-
- Kontakt:
Mislim da omladinske kategorije Sarajeva imaju najbolje uspjehe zadnje 3-4 godine.
Prosle godine su i mladji kadeti i kadeti i mladji juniori osvojili titule.Samo su juniori podbacili,zato niko i nije potpisao prof. ugovor sa FKS.
Znace ove godine imamo prave jake kadete,mladje juniore i juniore. Zapravo to su iste generacije koje su prosle godine osvojile titule. Za ocekivati ove da ponove isti uspjeh.
Samo ne znam kakvi su nam ovi mladji kadeti, ali su oni do prosle godine bili pioniri pa ih raja nije ni pratila, tek treba da se dokazu.
Ima jako dobrih igraca koji bi mogli igrati u prvom timu, nebi trebalo biti problema u buducnosti ako bude strucnjaka u strucnom stabu prvog tima koji bi radili sa njima kad dodju u prvi tim.
Iz kadeta Husovic i Handzic
Iz juniora Hrelja,Plakalo,Comaga
Prosle godine su i mladji kadeti i kadeti i mladji juniori osvojili titule.Samo su juniori podbacili,zato niko i nije potpisao prof. ugovor sa FKS.
Znace ove godine imamo prave jake kadete,mladje juniore i juniore. Zapravo to su iste generacije koje su prosle godine osvojile titule. Za ocekivati ove da ponove isti uspjeh.
Samo ne znam kakvi su nam ovi mladji kadeti, ali su oni do prosle godine bili pioniri pa ih raja nije ni pratila, tek treba da se dokazu.
Ima jako dobrih igraca koji bi mogli igrati u prvom timu, nebi trebalo biti problema u buducnosti ako bude strucnjaka u strucnom stabu prvog tima koji bi radili sa njima kad dodju u prvi tim.
JUNIORI:
VELEZ - SARAJEVO 1:7 (0:6)
KADETI:
VELEZ - SARAJEVO 0:2
VELEZ - SARAJEVO 1:7 (0:6)
KADETI:
VELEZ - SARAJEVO 0:2
- Marseille84
- Kontakt:
Iz kadeta ja ne znam zasto Belko ne igra u prvom timu.samosarajvo je napisao/la:Mislim da omladinske kategorije Sarajeva imaju najbolje uspjehe zadnje 3-4 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.