FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igra odličnarezultat odličan,navijanje odlično,brojnost odlična, karte za nepovjerovati 10 km preskupo za skelu 

Kad mi je tesko pri srcu slusam najljepsu himnu na svijetu - Himnu Sarajeva!!!

Nebi bilo potrebe da se ovako rano dize euforija medju navijacim i igracima FK Sarajevo...
Nakon veleza ce se polako jos vise euforija dizati al postepeno
....

Nebi bilo potrebe da se ovako rano dize euforija medju navijacim i igracima FK Sarajevo...
Nakon veleza ce se polako jos vise euforija dizati al postepeno

Zadnja izmjena: Marinac, dana/u 14 avg 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
A kako ces igrati dobro na +36C??? Ja prezadovoljan, kako god
e, nek su drugi 'odigrali' a ne mi pa makar
e, nek su drugi 'odigrali' a ne mi pa makar

Je li itko gledo sažetak na Bht-u prije 5 minuta?Što kažete na stadion?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Stadion je za našu ligu odličan, samo je malo bezveze ona skela na kojoj smo mi bili smješteni, nešto slično kao u Vrapčićima, i već spomenuti ulaz od 10 km, pa u Pragu bilo 6 eura 

Pa dobro, sigurno nisu džaba igrali u Čitluku, treba platiti korištenje stadiona. Vjerujem da su zato i stavili toliku cjenu da bar dio iznosa naplate tako.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 14 avg 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Izabrana je nova uprava Brotnja,pa bi se i problem gostijuće tribine mogao riješiti kada Brotnjo uđe u premijer ligu za 2 godine,kao što je uprava najavila.Batistuta je napisao/la:Stadion je za našu ligu odličan, samo je malo bezveze ona skela na kojoj smo mi bili smješteni, nešto slično kao u Vrapčićima, i već spomenuti ulaz od 10 km, pa u Pragu bilo 6 eura
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ima i toga, a i znali su ko im dolazi, pa su namjerno stavili cenera, jer vas inace bude puno po gostovanjima, red je da se zaradiVanBasten je napisao/la:Pa dobro, sigurno nisu džaba igrali u Čitluku, treba platiti korištenje stadiona. Vjerujem da su zato i stavili toliku cjenu da bar dio iznosa naplate.
Za zivot cijeli!
I ja se slazem s ovim sto govore da nema mjesta i potrebe za nekom euforijom tek je pocetak,treba samo utakmicu po utakmicu gledat a jeste vidjeli golcine Pixija i Obuce,majstorski nema sta 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Imal neko da je nakacio izvjestaj, volio bih to pogledat!:)
+1alen985 je napisao/la:Imal neko da je nakacio izvjestaj, volio bih to pogledat!:)
FORZA MARŠAL !!!
Hebo nake izvjestaje,5 golova se vidi u 20 sekundi,i to svi ufaceni sa pola akcije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kazemo da bi trebao **** odavde sa ove teme sa obzirom na tvoje postove proslih danaGrdan je napisao/la:Je li itko gledo sažetak na Bht-u prije 5 minuta?Što kažete na stadion?
bilo je za ocekivati pobjedu sarajeva protiv ove ekipe koja je vjerovatno bila impresionirana samim dolaskom ekipe kao sarajevo ocekujem isto i prilkom gostovanja zeljeznicara i borca siroki i zrinjski ne pominjem jer su tu trice upisane po partijskoj duznosti sta god ko mislio ovo je jako vrijedna pobjeda sarajeva bez obzira o kome se radilo rijetko ko kome utrpa cetiri komada na strani
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
[youtube][/youtube]
Jel' istina da u 7. kolu prenose tekmu Leotar - Sarajevo? 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
ValjdaBegAx je napisao/la:Jel' istina da u 7. kolu prenose tekmu Leotar - Sarajevo?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prenosit će Željezničar-Zvijezda ili Široki-Slavija jer prenose samo domaće utamice Borca,Željezničara,Sarajeva,Čelika ako nema neka zanimljivija utakmica kao što su prenosili u ovom kolu,Širokog i Zrinjskog.BegAx je napisao/la:Jel' istina da u 7. kolu prenose tekmu Leotar - Sarajevo?
Ovo je spisak prenosa ove polusezoneGrdan je napisao/la:Prenosit će Željezničar-Zvijezda ili Široki-Slavija jer prenose samo domaće utamice Borca,Željezničara,Sarajeva,Čelika ako nema neka zanimljivija utakmica kao što su prenosili u ovom kolu,Širokog i Zrinjskog.BegAx je napisao/la:Jel' istina da u 7. kolu prenose tekmu Leotar - Sarajevo?
1.kolo
Siroki Brijeg-Zeljeznicar
2.kolo
Celik-Zrinjski
3.kolo
Siroki Brijeg-Borac
4.kolo
Zeljeznicar-Zrinjski
5.kolo
Sarajevo-Celik
6.kolo
Celik-Zeljeznicar
7.kolo
Leotar-Sarajevo
8.kolo
Borac-Zeljeznicar
Sarajevo-Siroki Brijeg
9.kolo
Zrinjski-Velez
10.kolo
Celik-Borac
11.kolo
Zrinjski-Sarajevo
12.kolo
Slavija-Zeljeznicar
13.kolo
Zeljeznicar-Sarajevo
14.kolo
Siroki Brijeg-Zrinjski
15.kolo
Borac-Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, laznokrilo, Rajvosa4ever, USB, Vanja8 i 58 gostiju.