FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 14 avg 2011, 14:41

pitar-istok je napisao/la:Bilo je jedno 20-tak ljudi iz Banovića,tako da neznam ko ti je jaran,sa mnom su bili Sani,Kuman-Rizvić,Fahir(Mikijev otac)i predsjednik kluba,inače kad dođem u Banoviće sjednemo kod Karića i na Zlaći u hotelu,ljudi me dočekaju ko Titu,a u oktobru stiže uramljen dres FK Famosa u Kalčo kod Karića,pa bujrum ako Bog da na piće.Prijateljima moraš uvijek uzvratiti gostoprimstvom.
Kada dođeš javi.Mada ja ne idem kod Karića u Calcio.

@kuman_@mel Ma polako,tek je 1. kolo.Nismo ni igrali baš sa najjačim sastavom.Biće bolje.
Sada aBd dobiti Krajišnika.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 14 avg 2011, 16:23

pitar-istok je napisao/la:Danas sam bio sa vašom upravom na utakmici i svi su se složili da su imali uslove za čistu 10-tku,bez pritiska ikakvog od strane domaćina do sudija i slično,Mujićev otac je bio s nama u društvu i vaš Predsjednik i još par momaka svaka im čast.Što se tiče fudbala obje ekipe su pokazale da sa ovakom igrom nemogu konkurisat za vrh.Budućnost ako ide na PL danas je trebala glat uzeti bodove,ali se vidjelo da ekipi fali par jakih igrača i na kraju ovaj Salihbašić je igračina za sve na današnjoj utakmici.
Sretno vam u nastavku prvenstva i još jednom vam želim povratak u PL,jer Banovići to zaslužuju kako zbog dobrog stadiona,tako i zbog raje tamo.Pozdrav.
Ja ne znama otkud to da smo imali uslove za cistu desetku? Jesil ti mozda gledao drug sta Ortas radi sudiji, sudija ne smije da se uhvati za dzep da mu dadne zuti karton, a igracima Buducnosti je dao gotovo sve kartona zbog bezveznih stvari. Sudija se nije drzao istog kriterija ni u kom slucaju, zato bih te zamolio da ne prikazujes stvari onakvim kakve nisu bile i ne obmanjujes forumase. Sjeckanje igre blizu kaznenog prostora kako bi Kurto mogao da izvodi slobodnjake su sve stvari koje su uticale na poraz...Mi gotovo nijedan slobodan udarac nismo imali u zoni suta...
Jedino sto bih se slozio s tobom jeste da je Salibasic igracina za ove sve sto su juce igrali...
Lijep pozdrav

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 14 avg 2011, 22:50

Pa sad je trebalo med i mlijeko teći da se dobije utakmica,Ortaš jeste vršio pritisak ,a pitaš li se jeli ko u Budućnosti spreman preuzeti odgovornost da vrši pritisak na sudiju ili slično,samo mi reci jeli ti iko išta rekao kod izjednačujućeg gola kad ste skočili i komentarisali suđenje.Jesi li ijednom bio uvrijeđen ili ti je ko psovao.molim te budi realan vaši momci kažu da nikad nisu imali bolje uslove za igru u gostima.Pa šta bi bilo da je Budućnost igrala na Grbavici pa vidi kako Bešlija i Bogičević vrše pritisak na sudiju,toga je uvijek bilo.I ne obmanjujem ja forumaše nego govorim realno i vaši su to potvrdili.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 14 avg 2011, 23:24

pitar-istok je napisao/la:Pa sad je trebalo med i mlijeko teći da se dobije utakmica,Ortaš jeste vršio pritisak ,a pitaš li se jeli ko u Budućnosti spreman preuzeti odgovornost da vrši pritisak na sudiju ili slično,samo mi reci jeli ti iko išta rekao kod izjednačujućeg gola kad ste skočili i komentarisali suđenje.Jesi li ijednom bio uvrijeđen ili ti je ko psovao.molim te budi realan vaši momci kažu da nikad nisu imali bolje uslove za igru u gostima.Pa šta bi bilo da je Budućnost igrala na Grbavici pa vidi kako Bešlija i Bogičević vrše pritisak na sudiju,toga je uvijek bilo.I ne obmanjujem ja forumaše nego govorim realno i vaši su to potvrdili.
Malo si ''pomijesao pojmove''. Prvo spominjes igrace, a zatim navijace. Nisam spomenuo nikakve zamjerke vezano za navijace vec ono sta se desavalo na terenu. Prvo, prvi zgoditak koji je dao Famos, ocigledan prekrsaj nad nasim golmanom. Hoces reci da ono nije bio prekrsaj? Budi malo realan,nista vise. Drugo, kazes Ortas vrsio pritisak, a kad bi neko od nasih igraca krenuo da kaze nesto sudiji,odmah bi se hvatao za dzep. Bujrum,dodji u nase Banovice pa pogledaj kako sudije sude, opet protiv nas. Meni je navise zao sto sudija Ognjen Valjic prosle sezone nije dobio razbijen nos i sto nije pravo prebijen kad smo vec kaznjeni. Samo posteno sudjenje, to nam treba i nista vise...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 avg 2011, 23:36

Ma dobro hajde bilo pa prošlo.Takva nam je država,a i liga da se može sve i svašta,tako da mene više ništa ne čudi.
Sada po pobjedu protiv desetkovanog Krajišnika.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 avg 2011, 23:59

neutralan__ je napisao/la:Ma dobro hajde bilo pa prošlo.Takva nam je država,a i liga da se može sve i svašta,tako da mene više ništa ne čudi.
Pa dokle više sa tim ''TAKVA NAM JE DRZAVA'' , nema toga u fudbalu, takvo ovo, takvo ono. Fudbal je fudbal i ima svoja pravila, a ta pravila iznose ljudi u savezu, fifa-uefa sta ja znam dje vise, a ne neki SELJACI poput ovih nasih sudija. Kod nas je sve takva nam je drzava, pa de hajde da uradimo nesto da nam ne bude takva drzava kakvu je ti pa i svi mi zamisljamo.
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 avg 2011, 00:08

Ljumani_Banovici je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Ma dobro hajde bilo pa prošlo.Takva nam je država,a i liga da se može sve i svašta,tako da mene više ništa ne čudi.
Pa dokle više sa tim ''TAKVA NAM JE DRZAVA'' , nema toga u fudbalu, takvo ovo, takvo ono. Fudbal je fudbal i ima svoja pravila, a ta pravila iznose ljudi u savezu, fifa-uefa sta ja znam dje vise, a ne neki SELJACI poput ovih nasih sudija. Kod nas je sve takva nam je drzava, pa de hajde da uradimo nesto da nam ne bude takva drzava kakvu je ti pa i svi mi zamisljamo.
Pa dokle god bude ono kao u Banovićima i Tuzli prošle godine.Dokle god se bude gledalo po nacionalnom ključu sve ;) .
Vidjeli smo ta pravila prošle sezone,šta su nam vrijedila kada nam je takva država da se sve zna unaprijed.Ni FIFA ni UEFA ništa tu ne mogu,jer da mogu za ovih 10 godina bi napravili nešto.
Nažalost ti ne možeš ništa uraditi.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2011, 00:12

neutralan__ je napisao/la:
Pa dokle god bude ono kao u Banovićima i Tuzli prošle godine.Dokle god se bude gledalo po nacionalnom ključu sve ;) .
Vidjeli smo ta pravila prošle sezone,šta su nam vrijedila kada nam je takva država da se sve zna unaprijed.Ni FIFA ni UEFA ništa tu ne mogu,jer da mogu za ovih 10 godina bi napravili nešto.
Nažalost ti ne možeš ništa uraditi.
ma treba njih sve u red postrojit i ***** mater od prvog do zadnjeg !
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 avg 2011, 00:15

E pa vidiš da nam je takva država da to nije moguće,jer kakvi su nam zakoni :| .Ništa mi nasiljem ne možemo riješiti,jer bi samo sebi uskočili u stomak,zbog toga što zakon štiti te što rade sve protiv ove države i fudbala.
Jbg nažalost to je naša realnost,od koje se ne može pobjeći,ja bi volio da je drugačije,ali uvjerio si se i sam prošle godine kakvu mi to ligu imamo,bio si 2 metra od terena,tako da si sve to čak i bolje vidio od mene.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2011, 00:21

neutralan__ je napisao/la:E pa vidiš da nam je takva država da to nije moguće,jer kakvi su nam zakoni :| .Ništa mi nasiljem ne možemo riješiti,jer bi samo sebi uskočili u stomak,zbog toga što zakon štiti te što rade sve protiv ove države i fudbala.
Jbg nažalost to je naša realnost,od koje se ne može pobjeći,ja bi volio da je drugačije,ali uvjerio si se i sam prošle godine kakvu mi to ligu imamo,bio si 2 metra od terena,tako da si sve to čak i bolje vidio od mene.
kad sam bio vec tako blizu, kajem se sto mu glavu ne otkido .. :x
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 avg 2011, 00:22

neutralan__ je napisao/la:E pa vidiš da nam je takva država da to nije moguće,jer kakvi su nam zakoni :| .Ništa mi nasiljem ne možemo riješiti,jer bi samo sebi uskočili u stomak,zbog toga što zakon štiti te što rade sve protiv ove države i fudbala.
Da si to uradio imao bi piće od mene svaki dan,plus što bi mi bio najbolji prijatelj :lol: .

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2011, 00:24

Da si to uradio imao bi piće od mene svaki dan,plus što bi mi bio najbolji prijatelj :lol: .
a to sad ko nisam :lol:
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 avg 2011, 00:25

Treba tu još znoja proliti :lol: .Zezam se.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2011, 00:31

neutralan__ je napisao/la:Treba tu još znoja proliti :lol: .Zezam se.
sutra kad te vidim imas kamen u glavu :D i to kamen sa stadiona ! ;) :P
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 avg 2011, 00:35

Nemoj samo sa stadiona,jer dole nema kamenja,dole su cigle samo :lol: :P .

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2011, 00:36

Nemoj samo sa stadiona,jer dole nema kamenja,dole su cigle samo :lol: :P .
ma dobices nesto u tu svoju vuGla :P
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 avg 2011, 13:12

BUDUĆNOST DOČEKUJE KRAJIŠNIK !

VIše na web stranici http://fkbuducnostbanovici.com/index.ph ... &Itemid=54
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 avg 2011, 04:52

Ljumani_Banovici je napisao/la:BUDUĆNOST DOČEKUJE KRAJIŠNIK !

VIše na web stranici http://fkbuducnostbanovici.com/index.ph ... &Itemid=54
Dobro je sudije su neutralne ( :lol: ),valjda će to i dokazati u subotu.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 avg 2011, 17:32

Je li Budućnost dobila postotak od transfera Višće?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 avg 2011, 18:20

Grdan je napisao/la:Je li Budućnost dobila postotak od transfera Višće?
Ne bi rekao da su dobili.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, schalke i 29 gostiju.