L_blancos je napisao/la:A jbt, cist penal.. A oba gola su predhodila iz nepostojecih prekrsaja..
Fuj
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
Svi navijaci Reala su postali previse glupi i netolerantni sa ovim komentarisanjem sudjenja! Sve se k'o fol sudi u Barcinu korist... I ovaj Mourinho je previse dosadan sa onim reakcijama na sudjenje! Bolji ste bili, ali mi nemamo pola standardne ekipe i opet vodimo, to su velike ekipe!!!Portillo je napisao/la: Naravno, nije nam sviran cist penal.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Real je bio bolji većinu prvog poluvremena, ali džaba kad je rezultat u korist Barce zbog 2 bljeska njihovih igrača. Sramota ako ovakvu Barcu ne mogu pobjediti
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ovo Real ako ne dobije, onda ne znam...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa nevjerovatno koliko smo bolji, ovo moramo dobiti. Ljudi su iz 2 šanse 2 gola dali.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Opet cist penal, nevjerovatno! Ovo nije moguce
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Problem je sto sudije malo vise vole barcu
. Ovdje, Ronaldo ,pada kao pokosen, nidje veze...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cist penal marcela nad pedrom nije sviran 
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
Evo da vam cesititam na igri.Real je sjajno odigrao,ali ovaj put sreca je bila na strani barce.Ovaj rezultat nikako neodgovara realu,tako da cemo opet vidjeti u sljedecoj utakmici napade reala,ali znamo kako to barcelona koristi.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Samo 2:2 nakon ovakve igre,razumljivo.Saurman je napisao/la:Ode Jose pognute glave u svlačionicu![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nazad u jazbinu, jazavacSaurman je napisao/la:Ode Jose pognute glave u svlačionicu![]()
Nego, rekoh na temi Barce, Real je puno fizicki spremniji, to trci, to skace, to ore
- tyler durden
- Kontakt:
Pepe mrs iz kluba! 
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Bolje mesari nego Holywoodske zvijezdeZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gdje si mustro nisam te prepozn'omandraX je napisao/la:Nazad u jazbinu, jazavacSaurman je napisao/la:Ode Jose pognute glave u svlačionicu![]()
![]()
Nego, rekoh na temi Barce, Real je puno fizicki spremniji, to trci, to skace, to ore![]()
Sto se sudija tice, mogao je komotno 2 penala svirat', prvo na Ronaldu (iako je doticni ubacio i malo svoje glume), a zatim u iducem napadu na Pedru ... Pepe, standardna prica kao i prosle godine...udara li udara
i da, koliki strah od Messija u Realovoj odbrani, nevjerovatno ...
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne kontam...LBJ MVP je napisao/la:Bolje mesari nego Holywoodske zvijezdeZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...Uvijek spremni da padnu pa kad će već sudija svirat faul i nek bude faul,zar ne?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- tyler durden
- Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...
ekipa epilepticara ima vise kandidata za epilepticara godine
DA ti objasnim.Igrači BArce padaju čim zapuše povjetarac i onda je logična taktika kad već ideš u duel udari ga jer će on sigurno past bio il ne bio faulZELJO DO GROBA je napisao/la:ne kontam...LBJ MVP je napisao/la:Bolje mesari nego Holywoodske zvijezdeZELJO DO GROBA je napisao/la:igrali ste bolje, al ja ne bih zelio da moj klub za koji navijam igra ovako ko vi veceras...opet mesarska igra..pogotovo veceras...imate puno kandidata za mesara godine...Uvijek spremni da padnu pa kad će već sudija svirat faul i nek bude faul,zar ne?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.