Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

armin arsenalovac
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 avg 2011, 00:49

Megamon je napisao/la:Joj volim ja ovu rusku skolu.Taman dovesti ovog rusa da uleti k'o Arshavin protiv Liverpoola.A taman i sad igramo sa redsima :mrgreen:
kolko mu je godina,vjerujem da ce se sutra pojavit informacija da je neko vec pred potpisom ne bi VODJA rizikovao da nastavimo sezonu a nismo doveli zamjenu :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 00:50

armin arsenalovac je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Joj volim ja ovu rusku skolu.Taman dovesti ovog rusa da uleti k'o Arshavin protiv Liverpoola.A taman i sad igramo sa redsima :mrgreen:
kolko mu je godina,vjerujem da ce se sutra pojavit informacija da je neko vec pred potpisom ne bi VODJA rizikovao da nastavimo sezonu a nismo doveli zamjenu :D
20-21 al dobar igrac... Samo da ne bude lijen ko onaj nas.. Mrzim kad je igrac onakav moze sve da uradi ali mu mrsko pa ja bih ga upuco..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 avg 2011, 00:52

Ozljeda Rosickog (nista novo) :? Jos jedan znak da trebamo dovest igraca sredine terena.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 avg 2011, 00:53

kolko mu je godina,vjerujem da ce se sutra pojavit informacija da je neko vec pred potpisom ne bi VODJA rizikovao da nastavimo sezonu a nismo doveli zamjenu :D[/quote]
20-21 al dobar igrac... Samo da ne bude lijen ko onaj nas.. Mrzim kad je igrac onakav moze sve da uradi ali mu mrsko pa ja bih ga upuco..[/quote]
ako mislis na arshu,on uopste nije lijen,neg magarac se udebljo i realno vise ne moze pruzat ono sto se ocekuje od njega..al tu je ryo :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 avg 2011, 00:53

Profesor je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Ovaj igrač mi se takodje svidja.
Arsenal boss Arsene Wenger is already lining up a replacement as he weighs up a £12m bid for Russian prodigy Alan Dzagoev. Arsenal scouts saw him play for CSKA Moscow against Zenit St Petersburg recently and were at Russia’s friendly with Serbia last night.
Dzagoev, 21, said: “I’ve heard that Fiorentina want me to come to Italy but this is the first time I’ve heard of interest from Arsenal.”
Fabregas could move before the weekend and, with Samir Nasri also expected to leave for Manchester City, Dzagoev would help fill the void left by two of Arsenal’s most important players last season. He has one year left on his CSKA contract.
Ja sam o ovom liku citao prije 2 mjeseca da se Arsenal zanima za njega :lol:
Znal iko o kakvom igracu se radi?
1990-to godiste,vec je najbolji igrac Cska,U rusiji ima status legitimnog nasljednika Arshavina,igra na poziciji krila i ofanzivnog veznjaka,izuzetno brz,ima top u nogama,nakon odlaska Arshavina preuzima ulogu najvece ruske zvijezde.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 00:53

O kakvom se igraču radi?
Vrlo pametnom.
Igra polušpica, može i pleja, al' ja sam ga gled'o protiv Anžija na polušpici i par finih prodora je imao. U "krupnom kadru" se stalno mijenjao sa onim Japanezerom, a dobri stari Wagner je trp'o golove. :lol:

Igra vrlo dobro i lijevom i desnom ,a uz sve to je vrlo mlad.

Znam da je po (ne vjeruj mi 100%, mislim da )france.footballu bio proglašen za drugog najboljeg mladog igrača na svijetu, dobre dvije sezone nazad.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 00:54

Nema Arsha kila, nego je najljeniji igrač kojeg ja znam. Miske više pretrči od njega.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 avg 2011, 00:55

kolko rosicky pauzira,gdje procita da je povrijedjen ?

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 avg 2011, 00:57

Hvala Dylan Dog i Arnelinho!
Haha Bosco, Arsha i Miske su tu negdje :lol:

Inace Jadsonov agent vidzen u Parizu. Vjerovatan prelazak u PSG?? Nek ide on u PSG, a nama ovaj rus ja zadovoljan :mrgreen: Al nebi se ni bunio da ih dobijemo u paketu :P

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 00:58

Ma Pjanica i Dzagoeva i Cahill i ovaj rok bi bio fantastican..
Celik!3,2,2.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 avg 2011, 00:59

Niko ne komentarise odlazak Cesca,po meni jedan od najglupljih poteza topdzija u zadnjih nekoliko godina ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 01:00

Dushi_Rob je napisao/la:Niko ne komentarise odlazak Cesca,po meni jedan od najglupljih poteza topdzija u zadnjih nekoliko godina ...
Cesc je od večeras totalno nevažan, a koliko je to glup potez vidjet ćemo tek u maju.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 01:01

Pa šta se ima komentarisat kad smo ga siti?! :D

Otiš'o i vozdra. Nije bio Denis,već Fabregas.;)
Takodje nije bio ni Gallas. :lol:

Njem sve najbolje, a Arsenal ostaje Arsenal i dalje.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 01:01

Nemojte mi Arshu dirati 8-)

Sigurno igrac koji ima fudbal u malom prstu.Zna sve sa loptom,jednostavno najveci madjionicar u Arsenalu.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 15 avg 2011, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 avg 2011, 01:01

Dushi_Rob je napisao/la:Niko ne komentarise odlazak Cesca,po meni jedan od najglupljih poteza topdzija u zadnjih nekoliko godina ...
Pa taj odlazak se komentarise vec 3 godine. Dosta je i Cesca vise. Sretan mu put. Hvala mu na odlicnim predstavama u dresu Arsenala i daBogda se ucrvo na klupi.
Sta ima vise reci?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 01:03

Megamon je napisao/la:Nemojte mi Arshu dirati 8-)

Sigurno igrac koji ima fudbal u malom prstu.Zna sve sa loptom,jednsotavno najveci madjionicar u Arsenalu.
Druze mozes ti biti pun spermica ali ako su oni lijeni ti dijete neces dobit. To je veoma jasno, takav je i Shava, sve zna ali dzaba sve to kad Arsenal nema koristi od toga, mislim bar protiv NC-a nije imao, a bio je dobar prosle sezone imo kamaru asistencija..
Drago mi je sto je Cesc otisao sad ce napokon kapitenska u prave ruke ili druge prave ruke(ja samtram da ju je trebao dobiti Jack al et)
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 01:04

Sigurno igrac koji ima fudbal u malom prstu.Zna sve sa loptom,jednostavno najveci madjionicar u Arsenalu.
Jest al' kad je RvP povrijedjen, Nasri u Manchesteru,a Gervinha ne bude radi suspenzije ;) :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 avg 2011, 01:06

Haha i Miske je naj tehnicar u nasoj repki pa sta mu vrjedi kad nece da mrdne guzom. Kad se sjetim zadnjih utakmica prosle sezone, kad je Arsha malo i trco, borio se, grizo u odbrani, bio je super. Izgleda jer mu tekla voda u grlo. Sad se vratio starom stazom setanja terenom. Nadam se da se varam...
AllGunsBlazing je napisao/la:Ma Pjanica i Dzagoeva i Cahill i ovaj rok bi bio fantastican..
Uff, to bi valjalo glave :D Iako se nebi ni bunio kakvog spica. Ne razumijem Wengera zasto neda Thea u napad? Pa sam Theo je rekao da bi najradije igrao u napadu. Mozda i hoce sad kad je doveo Oxa i kad je tu Rio, da vidimo sta nam ima pruziti u napadu.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 avg 2011, 01:09

AllGunsBlazing je napisao/la: Drago mi je sto je Cesc otisao sad ce napokon kapitenska u prave ruke ili druge prave ruke(ja samtram da ju je trebao dobiti Jack al et)
:o :o Pored Robina dati vrpcu Jacku? Smjesno. Ima vremena za Jackia, koji ce sigurno biti kapiten poslije RvPa ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 01:13

A šta ćemo sa Vermom ljudi ? :)

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.