Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nisu oni toliko glupi, koliko su arogantni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo!Cartman je napisao/la:Nisu oni toliko glupi, koliko su arogantni.
Pravo da ti kažem ne pronalazim se ni u jednom dijelu toga posta...prvo, ne u onom dijelu "Navijači Barce...", jer nisam jedan od njih, samo sam simpatizer iste (nadam se da ti i ostali ovdje znaju koja je razlika)...a pogotovo ne u dijelu u kojem govori da su glupi...Dobro znamo na koga doticni misli u tom postu, u tom dijelu...sigurno ne na "prave" Katalonce...don_burza je napisao/la:mandraX je napisao/la:Nadam se da ce administracija reagovat' na ovo vrijedjanje.
a zasto bi ga banovali? nije problem sta je on napiso nego je problem sto se pronalaze u njegovom postu
I opet, ponavljam...
mandraX je napisao/la:Nadam se da ce administracija reagovat' na ovo vrijedjanje.
Kako kojim danom sve sam veća pristalica ove @Dylan Dog-ove teorije. Dylane smatraj da imaš simpatizera, hajmo štagod registrirati na ministarstvu,možda dobijemo i podsticaj.
Zapravo i jesu to sve mahom ili djeca ili priglupi ljudi, što i jeste žalosno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Donnie Darko je napisao/la:omg kakav pokusaj spustanjaMeho pikado je napisao/la:Toliko ste realni bolje da je mati kamen rodila bar bi imala scim kupus pricepiti..![]()
![]()
mene bi bilo stid ocam
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Meni je najjace kad neko zovne ove satro navijace barselone kataloncima na forumu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sve nas višeArnelinho je napisao/la:Kako kojim danom sve sam veća pristalica ove @Dylan Dog-ove teorije. Dylane smatraj da imaš simpatizera, hajmo štagod registrirati na ministarstvu,možda dobijemo i podsticaj.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
hahhahaha , cuj saksijomek0 je napisao/la:Kad je Callejon uletio sa onom saksijom na glavi Culesi nisu mogli da se sastave 15 minuta sa loptom.
Edit: i ne treba sto se ove utakmice tice spominjati sudije, sudija nas nije ostetio nista vise nego njih.
Ma nisu oni ni puno arogantni ,medutim savrsen spoj upravo arogancije i "gluposti" cini ih nenadmašivim .Cartman je napisao/la:Nisu oni toliko glupi, koliko su arogantni.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Najsmiješnije je 'bola' to što se smiju nesmiješnim, a.k.a (smiješnim wanna be) upisima 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Samo me zanima kako to ide na ovom forumu , jel se pljuje po navijačima tima koji je trenutno najbolji ili stalno pljujete po jednim ? Uostalom , ja bezveze pitam , vrijeme će pokazati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pljuje se po onima koji navijaju za najbolje. Titova-Juga ovo moze potvrdit.
- neutralan__
- Kontakt:
Najsmješnije je što se vi na ovoj temi prepirete oko klubova koji već imaju svoju temu na forumu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koji su to navijaci i koji tim ?messilla je napisao/la:Samo me zanima kako to ide na ovom forumu , jel se pljuje po navijačima tima koji je trenutno najbolji ili stalno pljujete po jednim ? Uostalom , ja bezveze pitam , vrijeme će pokazati.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovako ti to ide....zaebavaju se oni koji se pronadju u analizama @Dylana.messilla je napisao/la:Samo me zanima kako to ide na ovom forumu , jel se pljuje po navijačima tima koji je trenutno najbolji ili stalno pljujete po jednim ? Uostalom , ja bezveze pitam , vrijeme će pokazati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
@CartmanZnaci protiv Spursa zadnja linija Fabio-Smalling-Jones-Evra. To jest u najboljem slucaju, ima i nekoliko kombinacija sa Evansom tu...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Najsmejšniji su kad kažu MI ili Naš klub

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Sir Matt
- Kontakt:
Voliš ponedjeljkom dijelit si šamare ?Nail for Real je napisao/la:@CartmanZnaci protiv Spursa zadnja linija Fabio-Smalling-Jones-Evra. To jest u najboljem slucaju, ima i nekoliko kombinacija sa Evansom tu...
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad se igra El Classico ovu temu treba zakljucati sedam dana prije i poslije tekme jer nijedan post od navijaca R i B nije smijesan vec oni misle da je smijesan.
Aposlutno se slazem sa tobomHZ_ilidzaa je napisao/la:Kad se igra El Classico ovu temu treba zakljucati sedam dana prije i poslije tekme jer nijedan post od navijaca R i B nije smijesan vec oni misle da je smijesan.
+1
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.