Ajmo Coutiiiiiiiiiiiii
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ako vas ima budnih,eo u 1 pocinje utakmica Brazil - Spanija,a Coutinho je naravno na terenu od pocetka...
Ajmo Coutiiiiiiiiiiiii
Ajmo Coutiiiiiiiiiiiii
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Narvno, ludilo do sehuraInterista di cuore je napisao/la:Ako vas ima budnih,eo u 1 pocinje utakmica Brazil - Spanija,a Coutinho je naravno na terenu od pocetka...
Ajmo Coutiiiiiiiiiiiii
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Upravo takoPuma je napisao/la:Narvno, ludilo do sehuraInterista di cuore je napisao/la:Ako vas ima budnih,eo u 1 pocinje utakmica Brazil - Spanija,a Coutinho je naravno na terenu od pocetka...
Ajmo Coutiiiiiiiiiiiii![]()
Jos da nas Couti obraduje sa dobrom partijom,pa da se onda rahat najedem
P.S. kad prije odgovori
Ma naletio usput pa reko da odgovorim
ova 9-ka kod spanaca neki zayeban igrac izgleda, prvi put cujem za njega
ova 9-ka kod spanaca neki zayeban igrac izgleda, prvi put cujem za njega
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Neam pojma ni ja ko je,nekakav Rodri haman
Nisam pratio ovo SP uopste.Samo utakmice Brazila gledam,ostalo ne,tako da nemam pojma ni ko igra za ostale repke
Ajde Coutinho malo magije da vidimo
Ovaj stoper Brazila Juan je pravo dobar igrac...
Nisam pratio ovo SP uopste.Samo utakmice Brazila gledam,ostalo ne,tako da nemam pojma ni ko igra za ostale repke
Ajde Coutinho malo magije da vidimo
Ovaj stoper Brazila Juan je pravo dobar igrac...
Ma i ja samo Brazil (citaj Coutinha) pratim, evo igra i Casemiro
ovo tek mozda treca ili cetvrta utakmica da gledam, volio bih da Brazil osvoji jer ovi spanci nisu normalni, dominiraju u svim kategorijama
ovo tek mozda treca ili cetvrta utakmica da gledam, volio bih da Brazil osvoji jer ovi spanci nisu normalni, dominiraju u svim kategorijama
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mah i ja Brazil gledam zbog Coutia (i Casemira) al ako ovako nastave tesko ce do prolaska...Uzasno igraju,puno gresaka i ne vidim nacin da prodju ako budu ovako igrali.Golman Gabriel je najbolji igrac Brazila zasada...
I do sada su losije igrali prvo poluvrijeme,al nijednom ovako lose...
Eo ga gollllllll. Willian ! I ponovo je Couti bio u akciji kod gola...Totalno nezasluzeno vodstvo,al braoo
I do sada su losije igrali prvo poluvrijeme,al nijednom ovako lose...
Eo ga gollllllll. Willian ! I ponovo je Couti bio u akciji kod gola...Totalno nezasluzeno vodstvo,al braoo
Kad Coutinho povuce, mora biti go
idemo Brazillll
al pada kisa, strasno
idemo Brazillll
al pada kisa, strasno
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ubi kisa citavo poluvrijeme...Couti onako,nista posebno.Moze on puno bolje.
Inace Pandev je danas izjavio da ostaje u Interu i da je ovo njegova sezona.Na ovim pripremama je jako dobro izgledao,ako je horan da bude na klupi moze i ostat sto se mene tice...
Eto ti ove 9-ke ebo te on

Vidi ovog idiota selektora vadi Coutinha ??? Svasta
Inace Pandev je danas izjavio da ostaje u Interu i da je ovo njegova sezona.Na ovim pripremama je jako dobro izgledao,ako je horan da bude na klupi moze i ostat sto se mene tice...
Eto ti ove 9-ke ebo te on
Vidi ovog idiota selektora vadi Coutinha ??? Svasta
Lose Cou ,a i ovaj Casemiro ,ja ne kontam sta ce nam on bolje dovest onog Wiliana ,on je meni bas cool igrac i igra sredinu sto nam i treba budcnost abd ...crisetig i wiilian ako dode pozadi
,a Cou naprijed 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Generalno lose odigro Brazil,ovo im je najgora utakmica do sada.Volio bih da sad ispadnu da se Couti sto prije vrati sa ekipom na pripreme kad ga je ovaj debil vec izvadio iz igre...
Btw Willian je napadac.
U sredini igraju Fernando i Casemiro...
Btw Willian je napadac.
Pobjedise na penaleInterista di cuore je napisao/la:Generalno lose odigro Brazil,ovo im je najgora utakmica do sada.Volio bih da sad ispadnu da se Couti sto prije vrati sa ekipom na pripreme kad ga je ovaj debil vec izvadio iz igre...
Btw Willian je napadac.U sredini igraju Fernando i Casemiro...
A zar taj willian nije onaj iz šahtara ?
i on igra sredinu ,ako je taj ja sam mislio da je to taj ...
IO SONO INTERISTA
Jest, ali on je ista pozicija i isti profil igraca kao sto je i Wesley... Znaci prednji vezni ili ti ga AMF...warden je napisao/la:Pobjedise na penaleInterista di cuore je napisao/la:Generalno lose odigro Brazil,ovo im je najgora utakmica do sada.Volio bih da sad ispadnu da se Couti sto prije vrati sa ekipom na pripreme kad ga je ovaj debil vec izvadio iz igre...
Btw Willian je napadac.U sredini igraju Fernando i Casemiro...
![]()
A zar taj willian nije onaj iz šahtara ?
i on igra sredinu ,ako je taj ja sam mislio da je to taj ...
Ne znam sto ce vam osim ako od Wes...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nije to taj Willian.Taj Willian iz Saktara ima 23 godine cini mi se.Ovom je 19 i igra za Sao Paolo.I da,napadac je 
Iako sam se nadao da bi mogao ostati, Leone definitivno odlazi, barem je tako napisano na gazzetti. .At 17 to Pinetina Appiano Gentile everything is ready for the greetings to Samuel Eto'o, after two seasons filled with success at Inter. The Cameroonian at Inter has won almost everything (except for the European Super Cup). And, even if the official is still missing, shows a particular non-trivial. At 12 on Tuesday in Rome at the Villa Stuart clinic, the Russian club has already booked dell'Anzhi medical examinations, after which the sale is likely to become official
[youtube][/youtube]
Sretno Leone de Cameronese , učinio si mnogo u ove dvije sezone....
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 15 avg 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samuel Eto'o je napustio Appiano Gentile.
SKY navodi da se pozdravio sa saigračima i da sutra završava sve poslove oko transfera u Rusiju.Još se čeka oficijelna potvrda na inter.it.
Inače na treningu je bilo oko hiljadu navijača i nije poznato da li se Eto'o pozdravio sa njima.
SKY navodi da se pozdravio sa saigračima i da sutra završava sve poslove oko transfera u Rusiju.Još se čeka oficijelna potvrda na inter.it.
Inače na treningu je bilo oko hiljadu navijača i nije poznato da li se Eto'o pozdravio sa njima.
jasta je nego poznato,nije se pozdravio sa njima,,samo uzeo Sneijdera za ruku i doveo ga pred navijace i rekao:"svi ovi ovdje su za tebe,,,"

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista di cuore
- Kontakt:
Rusi i dalje govore o 40 miliona,a italijani o 30...Nek bude izmedju i bilo bi super.
Nadam se da ce doci adekvatna zamjena (Tevez ili Lavezzi) a ne neko jeftino rjesenje (Forlan).
Eto'o Il Re Leone
Nadam se da ce doci adekvatna zamjena (Tevez ili Lavezzi) a ne neko jeftino rjesenje (Forlan).
Eto'o Il Re Leone
HOĆEMO Montoliva, Teveza i još jedno krilo (nećemo Lavezzija) 
Eto'o
Eto'o
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Boateng_27
- Kontakt:
Eto'o više ne trenira s Interom, u utorak u Anžiju
Interov kamerunski napadač Samuel Eto'o dobio je u ponedjeljak dozvolu za propuštanje treninga. Njegova je avantura u milanskom klubu, čini se, došla do samog kraja.
Bivši nogometaš Barcelone pojavio se poslijepodne u Appiano Gentileu, ali uz dozvolu stručnog stožera nije trenirao. Prema pisanju talijanskih medija, u utorak će u Rimu obaviti liječničke preglede koje je organizirao ruski Anži iz Mahačkale, njegov vjerojatni budući klub.
Čelnici momčadi iz ruske republike Dagestan trebali bi, također u utorak, zaključiti pregovore s Interom. "Nerazzurri" će, navode mediji na Apeninskom poluotoku, zaraditi oko 30 milijuna eura odštete, dok će Eto'o potpisati trogodišnji ugovor, uz plaću od 15 milijuna eura po sezoni.
Kamerunac je došao u Inter prije dvije godine iz Barcelone. Prije toga je igrao za Real Madrid i Mallorcu, a kratko je vrijeme bio i na posudbi u Espanyolu.
U Anžiju bi se trebao priključiti zvijezdama poput Roberta Carlosa i Jurija Žirkova koje je u svoj klub ove godine privukao milijarder Sulejman Kerimov.
Interov kamerunski napadač Samuel Eto'o dobio je u ponedjeljak dozvolu za propuštanje treninga. Njegova je avantura u milanskom klubu, čini se, došla do samog kraja.
Bivši nogometaš Barcelone pojavio se poslijepodne u Appiano Gentileu, ali uz dozvolu stručnog stožera nije trenirao. Prema pisanju talijanskih medija, u utorak će u Rimu obaviti liječničke preglede koje je organizirao ruski Anži iz Mahačkale, njegov vjerojatni budući klub.
Čelnici momčadi iz ruske republike Dagestan trebali bi, također u utorak, zaključiti pregovore s Interom. "Nerazzurri" će, navode mediji na Apeninskom poluotoku, zaraditi oko 30 milijuna eura odštete, dok će Eto'o potpisati trogodišnji ugovor, uz plaću od 15 milijuna eura po sezoni.
Kamerunac je došao u Inter prije dvije godine iz Barcelone. Prije toga je igrao za Real Madrid i Mallorcu, a kratko je vrijeme bio i na posudbi u Espanyolu.
U Anžiju bi se trebao priključiti zvijezdama poput Roberta Carlosa i Jurija Žirkova koje je u svoj klub ove godine privukao milijarder Sulejman Kerimov.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Trenutno korisnika/ca: galia95, zamorano1plus8 i 8 gostiju.