Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
sve sto se moze vidjeti na forumu gomila Bosanaca koja baca suplju i pise gluposti na njegov racun isto kao i ovdje...onaj jedan prica da hoce Tevez ostati da se upari sa Aguerom da Dzeko ode iz tima bla bla.... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bosnian Citizens u akcijiPrincipatus je napisao/la:Vidim da je MCFC forum tesko infiltriran.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Tek tamo vidiš koliko 'nas' ima ograničenih.Principatus je napisao/la:Vidim da je MCFC forum tesko infiltriran.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaboravih ti javit za onaj dan kazu Dzeko se demolirao od Alkohola,nisu mogli vjerovat kako je sinoc odigraoCartman je napisao/la:Prvi put da je dobro odigrao za reprezentaciju od Slovacke ja mislim. Protiv Rumunije na svom je se dobro borio, ali nije ga islo, iako je dao gol na kraju. Nadam se da ce ovako nastavit do Bjelorusije, i da ce se Ibisevic vratit. Jer Zec je razocarao, a Muslimovic ocito nije u formi.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
A Spaha?Ad0 je napisao/la:Zaboravih ti javit za onaj dan kazu Dzeko se demolirao od Alkohola,nisu mogli vjerovat kako je sinoc odigraoCartman je napisao/la:Prvi put da je dobro odigrao za reprezentaciju od Slovacke ja mislim. Protiv Rumunije na svom je se dobro borio, ali nije ga islo, iako je dao gol na kraju. Nadam se da ce ovako nastavit do Bjelorusije, i da ce se Ibisevic vratit. Jer Zec je razocarao, a Muslimovic ocito nije u formi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sir Matt
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: Tek tamo vidiš koliko 'nas' ima ograničenih.

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
-
- Kontakt:
Bio sam na utakmici,jos bolje izgleda uzivo kad uradi neku dobru fintu,pas ili nesto drugo
Lik je klasa za sebe,puno bolji od svih igraca na terenu
Lik je klasa za sebe,puno bolji od svih igraca na terenu
- Principatus
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- mostarac1420
- Kontakt:
dzeko je stroj za golove,samo da se privikne
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
ne paše mu engleska hrana vazda su bili na čaju i riži

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
uuuu, vidi ti naseg Dzeksona!Dylan Dog je napisao/la:

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:uuuu, vidi ti naseg Dzeksona!Dylan Dog je napisao/la:![]()
![]()
a vidi ove plave deve
Thomas Müller - Fußballgott
- kupus army
- Kontakt:
Burza nemoj zeni da te prijavljujem

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Zene vole dijamante 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma ulazi covjek lagano u formu.Proslo odredjeno vrijeme adaptacije,odradio pripreme( ocigledno dobre,posto protiv grka se vidilo da ima snage ko zivotinja),tako da veceras lagano nastavlja covjek zabijat, a sa tim i definitivno osigurat sebi prvih jedanest.Tako da tevez,aguero i balo nek mu ga lagano šitipu 

Džeko večeras zabija labudovima 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Ostajem pri onome sto sam rekao. Ona utakmica protiv Grka je bila po meni najbolja edinova utakmica u reprezentaciji. Znam da se napaci uglavnom mjere po golovima, no njegova igra je bila nesto neopisivo. Prosao je kompletne pripreme sa Cityjem i vidi se kolika je razlika izmedju rada u Engleskoj i Njemackoj. Sada me vec mnogo vise podsjeca na napadaca za cijeg sam ga nasljednika uvijek smatrao - Didiera Drogbu.
Dzeko puca od snage, dobio je na brzini i izdrzljivosti, osjecaj za loptu se skoro vratio i jos malo pa ce biti kao iz najboljih dana. Polako postaje prava zivotinja na terenu i mislim da ce ga biti milina gledati ove godine. Nadam se samo da ce mu Mancini i njegovi saigraci ukazati povjerenje. Prvi radi dovoljno minutaze, a saigraci radi toga sto je u prosloj sezoni imao jako malo lopti. No i tu se polako nazire kraj... Barem se ja nadam da je tako.
Dzeko puca od snage, dobio je na brzini i izdrzljivosti, osjecaj za loptu se skoro vratio i jos malo pa ce biti kao iz najboljih dana. Polako postaje prava zivotinja na terenu i mislim da ce ga biti milina gledati ove godine. Nadam se samo da ce mu Mancini i njegovi saigraci ukazati povjerenje. Prvi radi dovoljno minutaze, a saigraci radi toga sto je u prosloj sezoni imao jako malo lopti. No i tu se polako nazire kraj... Barem se ja nadam da je tako.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
City - Orasje? Nisam znao da su i to dogovorili.Colo Colo je napisao/la:Džeko večeras zabija labudovima
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.