BegAx je napisao/la:Jel' istina da u 7. kolu prenose tekmu Leotar - Sarajevo?
Prenosit će Željezničar-Zvijezda ili Široki-Slavija jer prenose samo domaće utamice Borca,Željezničara,Sarajeva,Čelika ako nema neka zanimljivija utakmica kao što su prenosili u ovom kolu,Širokog i Zrinjskog.
Cestitke momcima na pobjedi i 3 bobe sa gostovanja.Iskreno nisam ni sumnjao.a sto se emira tice ja ga gotivim od samog pocetka njegove karujere.Obuca Emir je opasniji sa jednom nogom nego mnogi talenti sa obje........Idemo dalje sljedeca stanica AFH i susret sa velezom.Postovanje mostarcima ali mi idemo po jos 3 bobe i nastavak uspjesnog starta sezone.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
FMBosnia Admin je napisao/la:A sta mislite o prijateljstvu sa Horde Zla Hadzet? Ono ko sa Dynamo Dresdenom, mi idemo njima, oni nama bas bi bilo super?
a sta mislis da ti osnujes svoju navijacku grupu i sprijateljis se sa tim sandzaklijama
FMBosnia Admin je napisao/la:A sta mislite o prijateljstvu sa Horde Zla Hadzet? Ono ko sa Dynamo Dresdenom, mi idemo njima, oni nama bas bi bilo super?
a sta mislis da ti osnujes svoju navijacku grupu i sprijateljis se sa tim sandzaklijama
Heheheheh salim se burazeru, ironija. Ja jos ne mogu da vjerujem da neko moze biti toliki dzonas i nemati toliko obraza pa tako hladno kopirat ime.
Da se i tebi nije prikazalo štošta, kao i njima? " onclick="window.open(this.href);return false;
FCS je napisao/la:Neka su ljudi kopirali šta je problem, samo se veliki kopiraju.
Upravu si uvjek su se veliki kopirali ,sigurno nisu uzeli ime HZ tek teko vec su vidjeli da smo daleko najbolji ne samo u BiH vec i u regiji. Koliko u svijetu ima Torcide ?
Dobro je pa su malo sredili stranicu i azuriraju vijesti, samo treba Piksija dodat da se ne naljuti ..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
FCS je napisao/la:Neka su ljudi kopirali šta je problem, samo se veliki kopiraju.
Upravu si uvjek su se veliki kopirali ,sigurno nisu uzeli ime HZ tek teko vec su vidjeli da smo daleko najbolji ne samo u BiH vec i u regiji. Koliko u svijetu ima Torcide ?