HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 avg 2011, 23:38

cestitam na pobjedi ...aaaa Amerr ma zna on i bolje odigrat ovdje mi je se nekako vise valjo po zemlji nego sto je igrao ...zna on i bolje patrije pruzi vjeruj te mi aaa to da je dobar igrac jeste , mlad je on jos za par godina bice savrsen napadac ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 avg 2011, 01:33

Bravo komsije,cestitke na pobjedi,ove godine ko sto je i tradicija(osim prosle godine) igremo zajedno u Europu :D

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 14 avg 2011, 11:31

bravoo zrinjskiiii
samo naprijed,......
bekicu majstoree
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 14 avg 2011, 12:21

Pozdrav svima, prosle godine sam kao nesto malo pratio rezltate Premijer lige a ove sezone bih malo vise.
Je l ima neki sajt gde mogu ljudski da se pogledaju izvestaji sa utakmica (ne mora u video formatu), sa sastavima a da nije previse sturo?
Je l igrao juce Marjanovic i ako jeste kako?

Posebno me interesuje Zrinjski...
Pozdrav svima jos jednom

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 avg 2011, 12:28

LM#8 je napisao/la:Pozdrav svima, prosle godine sam kao nesto malo pratio rezltate Premijer lige a ove sezone bih malo vise.
Je l ima neki sajt gde mogu ljudski da se pogledaju izvestaji sa utakmica (ne mora u video formatu), sa sastavima a da nije previse sturo?

Pozdrav svima jos jednom
Ovaj portal najbolje pokriva bh. premijerligu, tako da ne moras ici nigdje drugo. Ne mogu sve pokriti jednako, al' daju sve od sebe. :mrgreen:
A Zrinjski mozes ovdje i malo bolje na njihovom portalu vjerovatno.
Dobrodosao. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

maximus

Post Postao/la maximus » 14 avg 2011, 13:34

LM#8 je napisao/la:Pozdrav svima, prosle godine sam kao nesto malo pratio rezltate Premijer lige a ove sezone bih malo vise.

Pozdrav svima jos jednom
Dobrodosao u klub.
Osmicu neces dobiti jer je ona Lazareva.
Broj nije bitan, nadam se da ces biti pravo pojacanje
Vratimo Mostaru prijeratni sjaj

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 14 avg 2011, 14:51

Hvala na dobrodoslici :)
tanzla je napisao/la: Ovaj portal najbolje pokriva bh. premijerligu, tako da ne moras ici nigdje drugo.
Primetio sam to surfujuci netom, zato sam se ovde i registrovao
tanzla je napisao/la: A Zrinjski mozes ovdje i malo bolje na njihovom portalu vjerovatno.
Ma gledao sam oba njihova portala ali slabo je to nekako.
maximus je napisao/la: Dobrodosao u klub.
Osmicu neces dobiti jer je ona Lazareva.
Broj nije bitan, nadam se da ces biti pravo pojacanje
Pa zato sam i stavio 8. :) On mi je kum inace i zbog toga me interesuje kako navijaci vide njegove igre

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 avg 2011, 15:48

Pozdrav svima jos jednom
sastavi i zapisnici su ovdje: http://www.sportsport.ba/tabele.php?id=324&ss=1" onclick="window.open(this.href);return false; (klikneš na ikonicu slika )

potpuni zapisnici su online početkom sedmice nakon odigranog kola.

izvještaji su ovdje: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
uvijek imaju izvještaji svih utakmica, odjave, izjave trenera, isl...

ako te interesuje isključivo Zrinjski, klikneš na grb kluba na naslovnici i odeš tu: http://sportsport.ba/tabele.php?id=324&info&team=9" onclick="window.open(this.href);return false;

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 14 avg 2011, 19:59

Fino kantanje u Zenici :twisted: ...sad poniziti Olimpik kući a onda po pobjedu na Grbi 8-)
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 14 avg 2011, 20:02

felix123 je napisao/la:Bravo komsije,cestitke na pobjedi,ove godine ko sto je i tradicija(osim prosle godine) igremo zajedno u Europu :D
zar nije susjedi :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 14 avg 2011, 21:55

Kadeti svladali Hajduk 2:0
Osvojen turnir u Tomislavgradu

Kadeti HŠK "Zrinjski" osvojili su turnir u Tomislavgradu pobjedom nad ekipom HNK "Hajduk" Split rezultatom 2:0.

Momčad trenera Nenada Gagre odigrala je odličnu utakmicu i zasluženo slavila, te osvojila jaki međunarodni turnir u Tomislavgradu.

Golove za ekipu HŠK "Zrinjski" postigli su Josip Jozić i Emanuel Puljić - Vlahić.

HŠK Zrinjski: Karačić, Ostojić, Tipurić, Buconjić, Ivanković, Čilić, Galić, Jozić, Primorac, Klarić, Rozić. Bandić, Puljić-Vlahić, Krtalić, Zelenika, Tutiš i Glibo. Trener Nenad Gagro.

bravo momci,vi ste nasa buducnost
hškz 1905

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 14 avg 2011, 22:01

underground je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Bravo komsije,cestitke na pobjedi,ove godine ko sto je i tradicija(osim prosle godine) igremo zajedno u Europu :D
zar nije susjedi :D
Nemoj da me zaj.ebavas bre....odnosno bola :D

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 14 avg 2011, 23:57

Kakav je ovaj Mario Lamesic igrac?!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 avg 2011, 00:30

Cestitke momcima na izgled "uvjerljivoj" pobjedi,Celik nije niti malo naivana momcad sto su pokazali i u Vrapcicima dok "Musin" Zrinjski izgleda je fizicki jako pripremljen i nema kao lani "vucaranja" po terenu od 70 min. sto mozemo zahvaliti ipak losim pripremama zbog europskih nastupa i losih "pojacanja" tipa Rizvanovic(iako meni osobno bolji od Popovica),Salcinovica ,Djurca ,Perica Ozrena i sl. igraca.
Ovaj Zrinjski je jak pozadi i veoma stabilana momcad dok naprijed nam igra izgleda "sto se uradi ,uradi" mozda cemo sa ovakvom igrom kuci imati vise problema nego u gostima,jer vecinom su tu brzi igraci prema naprijed i kao takvi su dusu dali za gostujuce terene.
Olimpic ce pokazati kolike su ambicije kluba jer je to jedan pojacanja momcad sa Regoje,Duricem,Vladavicem,Jugom i jos par dobrih igraca za nase prilike pa je i bolje da se ovako rano sa njima sastajemo jer za par kola Olimpic moze biti samo jaca ekipa nego sto je to danas-neuigrana kako pokazuju prva kola.
Olimpic nam kuci lezi i igramo protiv njih ,pobjedom do koje nece biti niti malo lako doci imali bi 7. bodova na kontu sto bi bila samo daljna motivacija da se sto duze ostane u vrh...Samo da uprava napokon rijesi dovodjenje vise Mladena Zizovica i da sredina sa njim i Durom bude jos stabilnija i jaca prema naprijed .

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 15 avg 2011, 00:40

mostarskiplemic je napisao/la:Cestitke momcima na izgled "uvjerljivoj" pobjedi,Celik nije niti malo naivana momcad sto su pokazali i u Vrapcicima dok "Musin" Zrinjski izgleda je fizicki jako pripremljen i nema kao lani "vucaranja" po terenu od 70 min. sto mozemo zahvaliti ipak losim pripremama zbog europskih nastupa i losih "pojacanja" tipa Rizvanovic(iako meni osobno bolji od Popovica),Salcinovica ,Djurca ,Perica Ozrena i sl. igraca.
Ovaj Zrinjski je jak pozadi i veoma stabilana momcad dok naprijed nam igra izgleda "sto se uradi ,uradi" mozda cemo sa ovakvom igrom kuci imati vise problema nego u gostima,jer vecinom su tu brzi igraci prema naprijed i kao takvi su dusu dali za gostujuce terene.
Olimpic ce pokazati kolike su ambicije kluba jer je to jedan pojacanja momcad sa Regoje,Duricem,Vladavicem,Jugom i jos par dobrih igraca za nase prilike pa je i bolje da se ovako rano sa njima sastajemo jer za par kola Olimpic moze biti samo jaca ekipa nego sto je to danas-neuigrana kako pokazuju prva kola.
Olimpic nam kuci lezi i igramo protiv njih ,pobjedom do koje nece biti niti malo lako doci imali bi 7. bodova na kontu sto bi bila samo daljna motivacija da se sto duze ostane u vrh...Samo da uprava napokon rijesi dovodjenje vise Mladena Zizovica i da sredina sa njim i Durom bude jos stabilnija i jaca prema naprijed .
slažem se s tobom..nego Musa izgleda da je odličan trener makar je rano još za tu prognozu...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 avg 2011, 00:51

Ma Musa je maher,kako im Zivka "leptirica " i Susica "brzanca" suknu na tromu obranu...odlican tajming! :lol:
Drago mi je sto je skontao da Zadro nije za prvih 13,14 igraca! 8-)

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 avg 2011, 00:55

Evo malo za "raju" golova,neka uzivaju,tko zna kad cemo opet docekati ovakvu partiju Damira Dzidica...svaka cast njemu al kad Markic se vrati momak mora grijati klupu,nek je on kapaten!

" onclick="window.open(this.href);return false;

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 15 avg 2011, 12:53

musa je dobar trener,sa dva gostovanja 4 boda to je extra,sada moramo olimpica dobit i potvrdit ta 4 boda,
naprijed plemicii
hškz 1905

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 avg 2011, 13:49

Sjajna predstava Zrinjskog u utakmici protiv Čelika, u Zenici. Plemići su dokazali da se polako, ali sigurno vraćaju u vrh PL BiH. Na 2 gostovanja zaraditi 4 boda, tj. proći bez poraza je i više nego dobro. Protiv Travnika su vam zamalo izmakla 3 boda, no to vam se, kao što Musa reče, vratilo negdje (u ovom slučaju protiv Čelika). Dobra partija je rezultirala zasluženom pobjedom, te vraćanjem na pobjednički kolosijek. Džidić je dokazao igračku veličinu i iskustvo, postizanjem 2 sjajna gola iz prekida. U slobodnom udarcu je uhvatio Nurkovića na krivoj nozi, dok je pri izvođenju penala poslao golmana Čelika u jednu, a loptu u drugu stranu. Rutinski, nema šta. Također. Aničić je postigao vrhunski gol iz slobodnjaka. Sada valja potvrditi ove bodove kontra Olimpica.

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 avg 2011, 19:52

Ovom prigodom želim Vas upoznati da je velika nogometna legenda gosp. FRANJO VLADIĆ - KULJE došao u Nogometnu Školu HŠK "Zrinjski" Mostar za trenera.

Njegovim dolaskom škola je dobila jednog vrhunskog trenera koji će svojim znanjem i iskustvom unaprijediti rad Nogometne Škole, te na našu djecu prenijeti ogromna iskustva i znanje koje posjeduje.

Trener FRANJO VLADIĆ - KULJE je izrazio želju da počne sa radom u selekciji limača, te na naše opće zadovoljtvo, POZIVAM sve one koji se još nisu prijavili da se prijave i da uživaju u treninzima sa vrhunskim stručnjacima Nogometne Škole HŠK "Zrinjski" Mostar.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.