moje konfiguracije su sljedece:
Windows XP
RAM: 1GB
3.2 ghz
Graficka ATI Radeon HD 4350
i pocinje da mi pravo steka , nije bitno na koju rezoluciju stavim , dali je neko imao ovaj problem ????

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
pa imas ovu temuraul-zakon je napisao/la:Jel ima ovdje vec tema "Become A Legend"? Ako nema mozda ne bi bilo lose da je postavimo/otvorimo,da vidimo malo ko u kojem klubu igra,sa koliko uspjeha i to...ne bi bilo lose.
BIlo je takvih pa je sve zakljuco adminraul-zakon je napisao/la:Jel ima ovdje vec tema "Become A Legend"? Ako nema mozda ne bi bilo lose da je postavimo/otvorimo,da vidimo malo ko u kojem klubu igra,sa koliko uspjeha i to...ne bi bilo lose.
Ja sam vec u godinama 32 godine Poceo u Chievu onda presao u Gronigen pa iz Gronigena u Inter iz Intera u Barcu pa iz Barce u Real ,onda u Arsenal i sada sam u Milanu.raul-zakon je napisao/la:A dobro onda,ovdje cemo.Ja sam poceo u Lorientu gdje ostajem godinu dana, onda se selim u PSG, tamo ostajem 3 sezone, a onda me kupuje Arsenal,sad igram drugu sezonu u Arsenalu i cekam ponudu Reala al' nje nema pa nema !
A jesi se ti nahodao...Adnel je napisao/la:Ja sam vec u godinama 32 godine Poceo u Chievu onda presao u Gronigen pa iz Gronigena u Inter iz Intera u Barcu pa iz Barce u Real ,onda u Arsenal i sada sam u Milanu.raul-zakon je napisao/la:A dobro onda,ovdje cemo.Ja sam poceo u Lorientu gdje ostajem godinu dana, onda se selim u PSG, tamo ostajem 3 sezone, a onda me kupuje Arsenal,sad igram drugu sezonu u Arsenalu i cekam ponudu Reala al' nje nema pa nema !
Idi u task manager i ugasi neke statuse, tako je i meni bilo i sada ne štopaasko123 je napisao/la:ej mozel pomoc imam problem s pesom
moje konfiguracije su sljedece:
Windows XP
RAM: 1GB
3.2 ghz
Graficka ATI Radeon HD 4350
i pocinje da mi pravo steka , nije bitno na koju rezoluciju stavim , dali je neko imao ovaj problem ????
Al su na pocetku muke jos ako igras na top playeru da vidis tuge ja do 24 te nista nisam osvojio tek kasnije kad su mi da valja ocjene narasle sad mi je u igraca 95 ocjena osvojio sam dva puta zlatnu loptu i dva puta igrac lige prvaka nagradu .Number1 je napisao/la:ja imam 22 godine i igram u Chelsea![]()
![]()
neću iz tog tima nigdje dok mi Barca ne ponudi ugovor!
Inače, bio najbolji strijelac Lille-a, treći strijelac Evropa Lige i prvi strijelac repke trenutno..
vjerovatno dobijes da mozes instalirati, i samo ides next i next i next i finishsiłenT. je napisao/la:Znam da zvuči smiješno što pitam, ali kako ću staviti Patch nakon što ga skinem ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.