Mozda tebi i ne ocitava jer meni se vidi.LudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- majestic24
- Kontakt:
svejednoBoateng_27 je napisao/la:Koja vrsta ?majestic24 je napisao/la:ima li ko kakvu dobru igricu da mi predlozi da sebi skinem s neta???
Pucačina,auta,avantura,strategija ... ??
Vi mi predlozite
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=1190" onclick="window.open(this.href);return false;majestic24 je napisao/la: svejedno
Vi mi predlozite
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Mozel na pp sto prije odgovor na pitanje "Gdje se u SA mogu kupiti Fred Perry tene" ????
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislis ono ispred tockice, kao sto je prije bilo crveno? nema toga ni kod mene :/ zaista glupo, cak ne znam ni koliko mogu prebaciti, jer ne da mi se cekati dok se opet ne napuniLudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo
Kad gledam na forumu neki link sa YT ima ono.QUARESMA 18<<< je napisao/la:mislis ono ispred tockice, kao sto je prije bilo crveno? nema toga ni kod mene :/ zaista glupo, cak ne znam ni koliko mogu prebaciti, jer ne da mi se cekati dok se opet ne napuniLudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo
A mislim na to npr ja idem na II (pauza) dok se ucita ono ali ne ide ona trakica dole ne puni se ne znam koliko se ucitalo.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- neutralan__
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ko pije umjereno može pit kolko hoćeneutralan__ je napisao/la:Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu.
Samo ne znam šta bi bilo kad bi krenula jesen stiže dunjo moja
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Idem danas sa jaranima jaranu u posjetu
Operisao se jutros i sad kaze na ulazu sestra pravo pa lijevo niz stepenice.Eh sad jel do kraja hodnika pa lijevo ili prije i mi prvi ulaz lijevo.I silazimo niz stepenice a ljudi nas ono cudno gledaju.Jos se mi smijemo
Kad ono dole ludjaci ba
aaaa nama crnjak kako izac svi te gledaju hahahahaha joj scena majko moja 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Boateng_27
- Kontakt:
Jesul vas ludjaci pitali imatel' cigara ?Emir ZENICA je napisao/la:Idem danas sa jaranima jaranu u posjetuOperisao se jutros i sad kaze na ulazu sestra pravo pa lijevo niz stepenice.Eh sad jel do kraja hodnika pa lijevo ili prije i mi prvi ulaz lijevo.I silazimo niz stepenice a ljudi nas ono cudno gledaju.Jos se mi smijemo
Kad ono dole ludjaci ba
Ja sam jednom dole išo, sve jedan me ludjak pito "imaš cigaru ?"
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Nije to nista Ema,drustvo i ja tako jednom krenuli u skolu (podavno bilo) i idemo pred samu skolu (a pored skole neuro-ludara i tu i bolnica i skola sve) kad ono tamo nam lik iz ekipe stariji od nas ali zajedno sjedili druzili se godinama,mi se izgubili cijeli dan nismo u skoli bili,njega prcali.A frajer nije onako lud nego kao razbio bio nesto komp i stara ga prijavila,i onda tu u ludari jso vise izludio i jbg sad ja mislim cetvrutu godinu u Beogradu u onoj ludari.Ali eto bas bila reakcijaBoateng_27 je napisao/la:Jesul vas ludjaci pitali imatel' cigara ?Emir ZENICA je napisao/la:Idem danas sa jaranima jaranu u posjetuOperisao se jutros i sad kaze na ulazu sestra pravo pa lijevo niz stepenice.Eh sad jel do kraja hodnika pa lijevo ili prije i mi prvi ulaz lijevo.I silazimo niz stepenice a ljudi nas ono cudno gledaju.Jos se mi smijemo
Kad ono dole ludjaci ba
![]()
Ja sam jednom dole išo, sve jedan me ludjak pito "imaš cigaru ?"
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@Boateng_27
hahaha ma nisu ba nista
Normala sve 
@ ludlo
hahah pa to je najgore ba
Cuj stara ga prijavila,a boze sacuvaj.Ah ti Boga malo je ba haha nije ni to humano a najgore je ba crnjak ti
Isto kao i tebi hahahhahahha pidzame glavne ba
Al mi nismo skontali ba vidimo ljudi nas gledaju cudno jos se mi smijemo u prici ba,zajebavamo.Kad dole samo neki cudni zvukovi hahahah kaze sestra pogrijesili ste hajte vi sto prije gore
izlazimo svadjamo se ko ce prvi izaci ba smjesno hahahahaha..a bgt ja smjehova 
hahaha ma nisu ba nista
@ ludlo
hahah pa to je najgore ba
Volim te Celik ! ! !
Ma poceo nesto da lupa,ali imao je neki gadan trip i inace.Nemam pojma sta je sa njim sada jos je u BG.Emir ZENICA je napisao/la:@Boateng_27
hahaha ma nisu ba nistaNormala sve
@ ludlo
hahah pa to je najgore baCuj stara ga prijavila,a boze sacuvaj.Ah ti Boga malo je ba haha nije ni to humano a najgore je ba crnjak ti
Isto kao i tebi hahahhahahha pidzame glavne ba
Al mi nismo skontali ba vidimo ljudi nas gledaju cudno jos se mi smijemo u prici ba,zajebavamo.Kad dole samo neki cudni zvukovi hahahah kaze sestra pogrijesili ste hajte vi sto prije gore
![]()
izlazimo svadjamo se ko ce prvi izaci ba smjesno hahahahaha..a bgt ja smjehova
Aaa i to je gadan trip
A ovo sto kaze boateng je ziva istina,uvijek ali fakat uvijek traze cigaru
||| FKZeljeznicar |||
LJUDI HITNO MI TREBA LINK OD DOLINE VUKOVA EPIZODE SVE DO SAD nne moraju bas sve ako neko pomogne mozda posaljem KREIDT HITNOO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ludlo
haha ma jarane svi oni lupaju.Valjda se vrati poslije 5-6 godina
Ma jarane crnjak ba
A zato je sestra i rekla hajte vi sto prije gore hahah..To znam za cigare,nema cigara burazeru hahahh mora trazit
a scene su to sve jbg
nime @
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=15&t=234151" onclick="window.open(this.href);return false;
haha ma jarane svi oni lupaju.Valjda se vrati poslije 5-6 godina
Ma jarane crnjak ba
nime @
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=15&t=234151" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Celik ! ! !
Ima li ovde kakav dvometras da bi se prijavio na ovaj turnir http://www.sketch.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ????

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Boateng_27
- Kontakt:
Postoji li Emulator za PlayStation 2 na računaru ?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- Party kod Mehe
- Kontakt:
Pozdrav mala raja, imali ko ziv 
Imal neki dobrovoljac koji bi liku preko teamviewera napravio internet radio stanicu ? HITNO!
Tacno se vidi kad nema par likova na forumu,odma' i chat zatvoren. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.