RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo polako , sredit ce se i to ubrzo. Ima Avdo da leti kao fisek !!!!!!! O tom potom , cut ce se 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Imamo jake pionire i predpionire 
Zato su juniori za plakanje, nažalost, pa ko će naslijediti Kajtaza, Velagića i dr. kada oni okače kopačke o klin?
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
avdo kalajdzic poserem mu se usta!!!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma nemoj tako na Avdu sve mu u kućj gorilo osim sijalice.VELEZDOGROBA je napisao/la:avdo kalajdzic poserem mu se usta!!!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Ma nemoj tako na Avdu sve mu u kućj gorilo osim sijalice.VELEZDOGROBA je napisao/la:avdo kalajdzic poserem mu se usta!!!!!
Jutros je u Mostaru umro Nenad „Ćeća“ Bijedić (52). Popularni „Ćeća“...

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Jao raja, sinoc sam sanjao da smo satrali Sarajeva 1-4
AMIN Bože 
Rahmet dusi nasem Ceci....iznezadila me vijest...jedva 52 godine covjek dozivio..rahmet mu dusi..
PS:Juniori-ne bih vam dao da se mrsite do kraja Ramazana,SRAM da vas bude!!!!!!
Ne bi bilo sehura i iftara-15 dana posta nakon one SRAMOTNE tekme?Znate li da ce te uci u istoriju ,onu CRNU Velezovu istoriju jer ste uspjeli izjaniti kuci sa katastrofalnih 1:7???Istorija ce pisati o vasim imenima.Sram da vas bude ,tako se ne"bori"za Velezov dres!!!!
PS:Juniori-ne bih vam dao da se mrsite do kraja Ramazana,SRAM da vas bude!!!!!!
Ne bi bilo sehura i iftara-15 dana posta nakon one SRAMOTNE tekme?Znate li da ce te uci u istoriju ,onu CRNU Velezovu istoriju jer ste uspjeli izjaniti kuci sa katastrofalnih 1:7???Istorija ce pisati o vasim imenima.Sram da vas bude ,tako se ne"bori"za Velezov dres!!!!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
AMIN !Ra`81 je napisao/la:Jao raja, sinoc sam sanjao da smo satrali Sarajeva 1-4AMIN Bože
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nek mu ja laka Mostarska zemlja ...nem73 je napisao/la:Jutros je u Mostaru umro Nenad „Ćeća“ Bijedić (52). Popularni „Ćeća“...![]()
![]()
Za ove malo mladje , Ceca je bio pravi dingospo kao igrac. Najbolju utakmicu koju je odigrao za Velez bilo je finale kupa u Beogradu. Kao da sada gledam.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
UTAKMICA 3 KOLA
SARAJEVO VELEZ SUBOTA U 21 UZ DIREKTAN TV PRENOS NA BHT1!!!!
ROĐENI POKAZITE SVIMA DA IGRATE NAJLIJEPSI FUDBAL U OVOJ DRZAVI ,a na nama je da pokazemo da pravimo najveca gosotvanja u ovoj drzavi.Ocekujem veliku podrsku RA i naravno neizostavni AVION:-)
FORZA ROĐENI
SARAJEVO VELEZ SUBOTA U 21 UZ DIREKTAN TV PRENOS NA BHT1!!!!
ROĐENI POKAZITE SVIMA DA IGRATE NAJLIJEPSI FUDBAL U OVOJ DRZAVI ,a na nama je da pokazemo da pravimo najveca gosotvanja u ovoj drzavi.Ocekujem veliku podrsku RA i naravno neizostavni AVION:-)
FORZA ROĐENI
neka ti je rahmet tvojoj duši, a tvojoj porodici sabura..nem73 je napisao/la:Jutros je u Mostaru umro Nenad „Ćeća“ Bijedić (52). Popularni „Ćeća“...![]()
![]()
u p.m. tužna vijest, pa imali išta pozitivno, zato rođeni u subotu igrajte za rahmetli ćeću i dokažite da ste unikat na ovim prostorima...
Šta reći nego igračina ,ljudina i imao sve što je krasilo jednog pravog čovjeka.
Iskreno saučešće porodici Bijedić.
Iskreno saučešće porodici Bijedić.
Kao prvo iskreno saucesce porodici Bijedic, a drugo dali neko ima informaciju na koliko je potpisao Merzic?
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
ako neko zna gdje ima ovaj izvjestaj sa utakmice protiv Slavije nek postavi ,.,.hvala

Nigdje još nije objavljen izvještaj, malo se strpi..i ja želim vidjeti Merzićev projektil..
Kad sam ja na ovoj temi predlagao da Velež dovede uz Rovčanina,Gančeva i Harisa Bšliju,al ste me tada napadali (šta nam ga trpaš) to je bilo na polusezoni prošlog prvenstva garantujem da bi sa njim igrali Evropu ove godine.Osim ovom momku nikada nije dao pravu piliku.Radi se o jednom od najbržih igrača lige sa solidnom tehnikom.Ovi iz Travnika tek će postati svjesni kakvog su igrača dobili (ako već nisu skontali),a Osim i Željo šta su izgubili.Pozdrav dobronamjeran.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Imas brato na http://****.ba/clanak/50959760310/spo ... 20Sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;AlemC85 je napisao/la:Nigdje još nije objavljen izvještaj, malo se strpi..i ja želim vidjeti Merzićev projektil..
Samo jedan klub Velež Mostar
U subotu uz tv kamere
Na osnovu prijedloga FK Sarajevo, a za koji je saglasnost dao i FK Velež, Komitet za takmičenje NS Bosne i Hercegovine donio je odluku da se utakmica 3. kola Premier lige BiH igra u subotu u 21.00 sati.
Derbi starih rivala, koji je ujedno i duel dvije vodeće ekipe na tabeli, direktno će sa stadiona „Asim Ferhatović – Hase“ prenositi kamere BHT.

Na osnovu prijedloga FK Sarajevo, a za koji je saglasnost dao i FK Velež, Komitet za takmičenje NS Bosne i Hercegovine donio je odluku da se utakmica 3. kola Premier lige BiH igra u subotu u 21.00 sati.
Derbi starih rivala, koji je ujedno i duel dvije vodeće ekipe na tabeli, direktno će sa stadiona „Asim Ferhatović – Hase“ prenositi kamere BHT.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.