HZ_ilidzaa je napisao/la:Bgm FIFA bi mogla doci rame uz rame sa PESom.
PES je ostao gotovo isti dok FIFA na prvi dojam djeluje fascinantno.
pa ja ne znam da li ima smijesnije igrice od PES-a .. pogotovo ovog zadnjeg pa to je nenormalno lose uradjeno i amaterski, bolji je fudbal na nintendu bio. Nekakve foramcije ko da misem pravis, a o gameplayu da se ne govori ko terminator velika 0... FIFA je izmislila zivot za njih.
pa ja ne znam da li ima smijesnije igrice od PES-a .. pogotovo ovog zadnjeg pa to je nenormalno lose uradjeno i amaterski, bolji je fudbal na nintendu bio. Nekakve foramcije ko da misem pravis, a o gameplayu da se ne govori ko terminator velika 0... FIFA je izmislila zivot za njih.
Vidi , FIFA je uvijek bila realnija igrica , ali PES je uvijek bio igriljiviji.
Vidi , FIFA je uvijek bila realnija igrica , ali PES je uvijek bio igriljiviji.
ova fifa 11 mi se svidja pravo..samo se nadam da ce L'pool bit' malo jaci jer su na 11 katastrofa
btw nekako mi izgleda da im face nisu bas najbolje uradili..
moj uzor-S.G je napisao/la:ova fifa 11 mi se svidja pravo..samo se nadam da ce L'pool bit' malo jaci jer su na 11 katastrofa
btw nekako mi izgleda da im face nisu bas najbolje uradili..
Ma nikad ne naprave lica u igrača kako treba, to je najgore na FIFI, sve ostalo je OK ...
[youtube][/youtube]