Pro Evolution Soccer 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2012
Ili kad lopta treba da izadje u aut od protivnickog igraca ti svjesno ne diras ni jednu tipku a tvoj je igrac namjerno dodirne prije nego izadje u aut.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
samo L1 tj. prebacis kontrolu na nekog drugog igraca , samo pazi da ti kontrole nisu na Assisted vec na Semi-FixedDylan Dog je napisao/la:Ili kad lopta treba da izadje u aut od protivnickog igraca ti svjesno ne diras ni jednu tipku a tvoj je igrac namjerno dodirne prije nego izadje u aut.
desi se cesto kad u driblingu 1na1 prodje igrac kroz igraca direktno,a najlakse sa ronaldom to izvesti koji je bas nezaustavljiv
HZ87
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
revoX. je napisao/la:desi se cesto kad u driblingu 1na1 prodje igrac kroz igraca direktno,a najlakse sa ronaldom to izvesti koji je bas nezaustavljiv

joj stručnjaka,ako vam se PES ne svidja,igrajte FIFA 
ako ikog zanimaju projekti oko PES 2012 što će biti čim izađe
znači patchevi s regionalnim ligama
nek mi se javi na pm i dajem link sajta (balkanskog) na kojem je sjajna ekipa radimo ful patcheve
a BPB Balkan liga za 2011 je naš projekt

ako ikog zanimaju projekti oko PES 2012 što će biti čim izađe

nek mi se javi na pm i dajem link sajta (balkanskog) na kojem je sjajna ekipa radimo ful patcheve

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A kome se ne svidja PES ??? Mi samo govorimo o onome na cemu bi trebalo raditi.Plivadon je napisao/la:joj stručnjaka,ako vam se PES ne svidja,igrajte FIFA
ako ikog zanimaju projekti oko PES 2012 što će biti čim izađeznači patchevi s regionalnim ligama
pa kad mi idete s tim,mogli ste igrat pes 6,pes 2009 itd a sad neke kritikeHZ_ilidzaa je napisao/la:A kome se ne svidja PES ??? Mi samo govorimo o onome na cemu bi trebalo raditi.Plivadon je napisao/la:joj stručnjaka,ako vam se PES ne svidja,igrajte FIFA
ako ikog zanimaju projekti oko PES 2012 što će biti čim izađeznači patchevi s regionalnim ligama
fino mejl pišite seabassu sa frustracijama mozda i poradi!
- Marseille84
- Kontakt:
Sta se ti koji ku*ac, kur*is po forumu ?Plivadon je napisao/la:pa kad mi idete s tim,mogli ste igrat pes 6,pes 2009 itd a sad neke kritikeHZ_ilidzaa je napisao/la:A kome se ne svidja PES ??? Mi samo govorimo o onome na cemu bi trebalo raditi.Plivadon je napisao/la:joj stručnjaka,ako vam se PES ne svidja,igrajte FIFA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sta se ti koji ku*ac, kur*is po forumu ?[/quote]Marseille84 je napisao/la:pa kad mi idete s tim,mogli ste igrat pes 6,pes 2009 itd a sad neke kritikeHZ_ilidzaa je napisao/la:A kome se ne svidja PES ??? Mi samo govorimo o onome na cemu bi trebalo raditi.Plivadon je napisao/la:joj stručnjaka,ako vam se PES ne svidja,igrajte FIFA
hoces da vidiš?

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
nadam se da ce biti barem 2x bolji od PES- 11 jer je ovaj katastrofa..nisu ga realno napravili,jedan Messi tesko ili nikako prolazi pored tamo neke rupe u odbrani..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Tako je sa ovom djecurlijom. Cim ne moze uzeti jednog igraca i predriblati sve, nevalja PES.
Kad izlazi demo verzija?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
15. septembra izlazi Demo verzija PES 2012 
Izlazak finalne verzije očekuje se za 14. oktobar
Balkanpesbox.com će da uradi odma BPB patch za demo.
Od broja ekipa koje će biti dostupne zavisit će kakav će biti patch
Uglavnom na početku se neće moći očekivati super patchevi jer ne znamo kakvi će kodovi biti za scoreboard,šta ćemo morat editovati u hexu, željeli bi da bude skoro sve isto jer bi bilo 100x brže
dođe nešto kompleksnije i odma ne znaju....instant gejmeri -.-
Sistem dodavanja mi je baš super jer desi se da i pogriješim...ako težimo realnosti onda je dobro jer koliko se puta desi da neko pruži prejak/prespor pas ili da ofuli u tačnosti

Izlazak finalne verzije očekuje se za 14. oktobar

Balkanpesbox.com će da uradi odma BPB patch za demo.
Od broja ekipa koje će biti dostupne zavisit će kakav će biti patch

Uglavnom na početku se neće moći očekivati super patchevi jer ne znamo kakvi će kodovi biti za scoreboard,šta ćemo morat editovati u hexu, željeli bi da bude skoro sve isto jer bi bilo 100x brže

o tom ti pričamBilal je napisao/la:Tako je sa ovom djecurlijom. Cim ne moze uzeti jednog igraca i predriblati sve, nevalja PES.

Sistem dodavanja mi je baš super jer desi se da i pogriješim...ako težimo realnosti onda je dobro jer koliko se puta desi da neko pruži prejak/prespor pas ili da ofuli u tačnosti

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:nadam se da ce biti barem 2x bolji od PES- 11 jer je ovaj katastrofa..nisu ga realno napravili,jedan Messi tesko ili nikako prolazi pored tamo neke rupe u odbrani..

možeš na defaultu
skini matrix patch pa vidi
nema više situacije da je lucio brži od volkota 

- schweinsteiger
- Kontakt:
taj patch je glup i na obicnom pesu nije Lucio brzi,ali je nerealno da igrac s loptom bjezi igracu bez lopte 10 metara :SPlivadon je napisao/la:možeš na defaultuskini matrix patch pa vidi
nema više situacije da je lucio brži od volkota
pesedit patchevi su najbolji

#miasanmia
- bavarac_33
- Kontakt:
ma nabijem ja taku realnost kojoj mi tezimo,kad dodjes pred gol,opucas sa 5 metara a on nabije loptu Bogu iza ledja....pasovi su preglupo uradjeni,mislim dosta mi je sto se moram grijesiti kad gledam neku tekmu na tv-u,kad neki kreten ne zna dodati loptu kako treba,jos da se moram zivcirati tako i kad igram,znaci nervni slom...moraju uraditi te pasove malo bolje,da budu tacniji i jednostavniji,ovo sa punjenjem pasa je cista glupost,pa nijedan igrac, ne znam kakav da je,nece te nabiti sa 2 metra sve snage u pravom fudbalu,ako ce vec da preskoci jednog igraca i doda trecem normalno je da ce gurnuti jace(ako vec teze realnom)..ajd smjer dodoavanj mogu nekako i predurat,jes da ion nije savrseno uradjen,al ovo punjenje je za mene promasaj...imas kratki pas -iks-i lopta u prostor -trokut- i haj cao..pa ovo je ipak igrica,koliko god oni tezili tome da je naprave sto realnijom..ako hoce(te) realno,TV i udri po Sportklubu i Eurosportu...
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.