NK Široki Brijeg

TNT
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la TNT » 15 avg 2011, 16:32

Grdan je napisao/la:
TNT je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Sramota,BHT će u subotu prenositi utakmicu Sarajevo-Velež,umjesto derbija kola Široki-Borac. http://www.bhrt.ba/lat/?p=39&n=20.8.2011" onclick="window.open(this.href);return false;
Zato sto vjerovatno BHT nije u vlasnistu Sirokog, a mozda i ostali klubovi i drzava zasluzuje malo paznje.
Vi bi sad svako kolo nezna se stat.
Široki-Borac su svake godine u vrhu,i dosada su uvijek bili prijenosi.Nije Široki kriv što je igra protiv Željezničara i Borca na početku sezone.
Kako bola svake godine u vrhu, ajd Siroki mozda i jest ali Borac se prije par godina vratio iz druge lige prosle sezone bljesnuli i sad ih treba prenosit svako kolo :roll:
I ovako ih svi gledaju drugacije od sudija pa do saveza da se nebi osjecali ugrozeno.
Necemo dalje ovo je ipak sport.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 avg 2011, 16:47

Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 avg 2011, 16:49

Pa ne treba prijenos, bolje da prenose Sarajevo i Velez, malo da se raspodijeli to, sigurno da su zanimljive obje utakmice, ova na Pecari je mozda i jaca, al nek prave nekakve kombinirane prijenose il sta vec ak se ne mogu dogovoriti.
...Život za Široki...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 15 avg 2011, 18:43

**** ligu ovaku kad nemozes izvjestaj sa utakmice u Gradačcu nac na netu :x
ima li netko da pomogne ;)

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 avg 2011, 20:16

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ne treba prijenos, bolje da prenose Sarajevo i Velez, malo da se raspodijeli to, sigurno da su zanimljive obje utakmice, ova na Pecari je mozda i jaca, al nek prave nekakve kombinirane prijenose il sta vec ak se ne mogu dogovoriti.
Kombinirani prijenosi nisu moguci zbog kako kazu "ogranicenih" kapaciteta snimatelja i opreme...tako su se izvlacili jedno vrijeme...mada mi se cini da su zadnje kolo lani prenosili nesto konbinirano .
Ma neka prenose utakmicu iz Sarajeva...odavno ni Velez nije bio na tv-u....ja sam za to da svatko ravnomijerno bude zastupljen na javnom emiteru!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2011, 21:04

jedna utakmica bude jedan dan, druga drugi..i gotovo kraj priče..tako su i prošle radili
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 15 avg 2011, 22:34

babilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika! ;)
realno bi i ljudi iz širokog i banjaluke trebali plačati pretplatu BHT pa ne plačaju zato neka prenose sarajevo i velež

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 avg 2011, 02:34

nidi je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika! ;)
realno bi i ljudi iz širokog i banjaluke trebali plačati pretplatu BHT pa ne plačaju zato neka prenose sarajevo i velež
realno bi meni program trebao biti normalan, a ne da gledam snijeg i da se slika gubi svako malo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 avg 2011, 02:39

Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 16 avg 2011, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 02:42

Grdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Ali zato imate FTV, koja je entitetska televizija i dio javnog servisa... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 avg 2011, 02:46

Bianconeri1988 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Imamo i RTRS sa odašiljača Leotar. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 16 avg 2011, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 02:48

Vrijeme je za bebe :mrgreen: :lol: :lol:

Ta im je najluđa, daju inspiraciju mlađim parovima... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 avg 2011, 02:49

nidi je napisao/la:
Ovdje se plaća pretplata mnogo više nego u FBiH, nemoj lupati. Prikuplja je RTRS mada mnogi i ne znaju da dio ide BHT, to je druga priča :D

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 16 avg 2011, 02:50

Grdan je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
Za one reprize Vize za budućnost da plaćam pretplatu. :lol: :lol:
Ne diraj mi u Vizu, hoces da ti zovem Rileta :D

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 avg 2011, 02:52

I recimo dođe na red sarajevski derbi i pošto je već išao prenos sa Koševa oni prenose pa ajd lupam, Travnik - Leotar, i to tebi normalno. Nije baš, to su neke mućke samo ne znam kakve

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 avg 2011, 02:56

Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 16 avg 2011, 02:56

haha ugrozeni ste,ma iskreno ja ga ukljucim sam kad je premijer liga,nemas vise sta ni gledat

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 avg 2011, 02:59

space je napisao/la:
haha ugrozeni ste,ma iskreno ja ga ukljucim sam kad je premijer liga,nemas vise sta ni gledat
Nismo ugroženi,samo govorim o kakvoj se televiziji radi,koja nije u stanju da pokrije signalom cijelu BIH,a naziva se BHT,sramota.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 avg 2011, 05:00

nidi je napisao/la:
Pa, da ti pravo kazem, meni BHT ni ne radi i tako i tako, odnosno prijam mi je nikakav, jedino u sobi se moze malo nazirati vrlo zrnasta slika, a naziva se javni RTV servis, na nivou drzave. Cemu onda da placam, kome, kako ce mi naplatiti uslugu koju ja uopce ne primam? Jedino sto mogu je putem satelita ili streama, al to nije poanta tako da to necu da uzmem kao relevantan faktor iz ocitih razloga. To je davno trebalo rijesiti na normalan nacin, kao i institucionalni kanal na hrvatskom jeziku, i pustiti jednostavno da ljudi gledaju njima zanimljiv sadrzaj i da imaju javne RTV servise i izbor. A cisto sumnjam da se i gore navedeni slomise od placanja pretplate i cega sve ne.
Kevin je napisao/la:jedna utakmica bude jedan dan, druga drugi..i gotovo kraj priče..tako su i prošle radili
To bi bilo najoptimalnije, izabrati subotu i nedjelju i staviti po jedan derbi, i ekstra, svi zadovoljni.
...Život za Široki...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 avg 2011, 07:28

samo da pojasnim, TV pretplata se plaća za posjedovanje TV prijemnika i to po broju istih, takođe trebalo bi se plaćati i za radio prijemnike kao i za one radio prijemnike u autima, znači ne plaća se zbog TV signala, televizijskog emitera itd. nego zbog posjedovanja TV prijemnika, e ako nećeš da plaćaš onda izbaciš sve TV prijemnike ili ih zapečatiš

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], laszlo, N3R3D i 10 gostiju.