FK Slavija
Re: FK Slavija
http://www.uefa.com/newsfiles/551788.pdf
Pravilnik UEFA o stadionima... dakle, mora i rasvjeta da se ima... između ostalog...
Pravilnik UEFA o stadionima... dakle, mora i rasvjeta da se ima... između ostalog...
I ko se nad'o ale...
Ovo će vam biti potencijalni problem. Koliko se sjećam, pravilnik je takav da se u roku od 24h na jednom stadionu ne smiju odigrati dvije utakmice UEFA takmičenja. Nedavno se govorilo o tome, kada su Inter i Milan trebali biti domaćini isti dan. Inter je čini mi se pomaknut 7 dana ranije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opet im pravimo probleme
ko kad je bili izvlacenje pa zamjenili Sarajevo i Slaviju,mora se desiti da jedan od klubova zamjeni domacinstvo nema druge
Svedjani su vec stavili da Sarajevo igra prvu kod njih
2009-07-30 19:00 HIF - FK Sarajevo UEFA Europa League Omg Kvalomg. 3 ,dok na Uefi pise drugo

2009-07-30 19:00 HIF - FK Sarajevo UEFA Europa League Omg Kvalomg. 3 ,dok na Uefi pise drugo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stvarno ne kontam ove masinovođe, koji vam je vise, nemojte da ja pocnem o istorijatu susreta između slavije i vas pa da vidite gdje vam je mjesto.....cuvajte se vi olimpika, mogli bi i cetvrti u gradu da budete
Pripreme za Evropa ligu: Pola miliona KM za stadion FK Slavije
Objavljeno na web stranici sarajevo-x.com
Predsjednik Vlade RS i ministar za porodicu, omladinu i sport RS Proko Dragosavljević razgovarali su danas u Banjaluci sa sa rukovodstvom i igračima FK Slavija iz Istočnog Sarajeva. Tokom sastanka rukovodstvo FK Slavija upoznalo je premijera i ministra sa pripremama za nastup u kvalifikacijama za Evropa ligu, kao i sa teškom materijalnom situacijom u Klubu.
Objavljeno na web stranici sarajevo-x.com
Predsjednik Vlade RS i ministar za porodicu, omladinu i sport RS Proko Dragosavljević razgovarali su danas u Banjaluci sa sa rukovodstvom i igračima FK Slavija iz Istočnog Sarajeva. Tokom sastanka rukovodstvo FK Slavija upoznalo je premijera i ministra sa pripremama za nastup u kvalifikacijama za Evropa ligu, kao i sa teškom materijalnom situacijom u Klubu.
C-01
Fudbalsko čudo se zove Slavija
Datum: 24.07.2009 20:00
Autor: S. Basara, G. Ivanković
ISTOČNO SARAJEVO - Slavija je fudbalsko čudo! Tim iz Istočnog Sarajeva vinuo se u evropske visine eliminisavši danski Alborg, prošlogodišnjeg učesnika Lige šampiona.
Izabranici Zorana Erbeza su poslije danskih 0:0 na Olimpijskom stadionu "Koševo" u četvrtak uveče savladali ekipu koja je prošle sezone remizirala sa slavnim Mančester junajtedom - 3:1. Pored pobjede, Sarajlije su prepotentnim gostima očitali istinsku fudbalsku lekciju iz savremenog fudbala i izborili plasman u treće kolo kvalifikacija za Evropsku ligu.
Ovim trijumfom Slavija je ispisala nove stranice klupske istorije koja traje 101 godinu i izborila dvomeč protiv slovačkih Košica. Osim toga, fudbaleri iz Istočnog Sarajeva najbolji su ambasadori svog grada i Republike Srpske!
- Priče da se radi o jakom rivalu, o finansijskom gigantu u odnosu na nas, timu koji je prošle godine igrao više nego zapaženu ulogu u Ligi prvaka su istinite i prihvatali smo ih kao takve. Ali nismo dozvolili da nas uplaše. Mnogi su bili sumnjičavi da možemo nešto ostvariti osim poraza i eliminacije, ali mi smo se isprsili i nismo dozvolili moćnom Alborgu da se zadrži na evro sceni više od 180 minuta – kaže šef stručnog štaba Slavije Zoran Erbez.
Prvi strateg Sarajlija potom ističe:
- Vjerovali smo u sebe, nismo klonuli ni jednog trenutka, pa ni onda kada smo ostali bez sedam igrača u odnosu na prošlu sezonu. Pojačali smo se sa nekoliko fudbalera iz nižerazrednih klubova. Zadržali smo psihološku stabilnost, imali smo kvalitetne, rekao bih odlične pripreme na Tjentištu, potom u Austriji. Pakleno smo radili i maksimalno dobro se fizički spremili. Sve nas je to ohrabrilo da se bez kompleksa uhvatimo u koštac sa jakim Alborgom. Ako smo u Danskoj imali sreće što domaćin nije iskoristio nekoliko zrelih prilika, na "Koševu" se to ne može reći. Sve je bilo vrhunski. Za ovaj uspjeh sve strukture kluba zaslužuju pohvale, a posebno igrači koji su na terenu ostvarili rezultat.
Erbez ne dozvoljava euforiju poslije ubjedljive pobjede i eliminacije Danaca, jer previše vremena za slavlje nema. Već u četvrtak njegov tim je domaćin Košicama.
- Podvig je ostvaren. Međutim, dani vrtoglavo prolaze i ne smijem dozvoliti euforiju. Da joj nema mjesta znaju to dobro igrači. Čeka ih novi ispit koji želimo opet uspješno da diplomiramo. Jednom riječju, iako ubjedljiv, trijumf nas ne smije uljuljkati. Moramo što prije da zaboravimo taj rezultat. Za naše dobro. Sve aktivnosti su već od juče usmjerene ka slovačkom timu, potrebno je sakupiti što više informacija. Sigurno je da nas čeka opet kvalitetan rival, ali, zar u ovom trenutku ima laganih. Potvrdili smo protiv Danaca da je fudbal igra, niko ne bi trebalo da se plaši - veli šef struke Sarajlija.
O duelu protiv Slovaka Erbez je još dodao:
- Trudićemo se opet da nadmudrimo protivnika i pokušaćemo da zabilježimo dobar rezultat. Pa i ako se desi da ispadnemo, mjesta velikom razočarenju ne smije da bude. Pored ličnog i klupskog uspjeha, ovo je uspjeh bh. fudbala. Žao mi je što su završili takmičenje Široki Brijeg i Zrinjski, ali naredne sezone, nema sumnje, da će rezultati naših klubova na evro sceni biti još bolji – zaključio je Erbez.
Svoj posao opet je kapitenski odradio iskusni Bojan Regoje:
- Obećali smo bespoštednu borbu. Nismo bili glasni u najavama, pobijedićemo Alborg sa dva ili tri gola razlike. Ali da ćemo izginuti na terenu za svaku loptu, mogli smo svakom reći direktno u lice. Tako je i bilo. Nagrada za trud je stigla. Jeste zasluga nas igrače najveća, ali kako zaboraviti naše navijače koji su nas nosili i bili dvanaesti igrač. Hrabro ćemo igrati i protiv Košica, pa neka u viteškoj borbi pobijedi bolji.
Lavovski dio posla na sredini terena odradio je Goran Simić:
- Ovo je nagrada za sav naš uloženi trud. Eliminacijom Alborga pokazali smo da imamo i evropski potencijal. Bez obzira što nas je napustilo sedam igrača tokom ljeta, potvrdili smo da nismo slučajno vicešampion i osvajači Kupa BiH.
GOL, GOL, GOL...
1:0, Kutalia (35. minut):
Akcija Slavije tekla je tečno po desnoj strani. Branislav Arsenijević je idealno centrirao, a Levon Kutalia još ljepše sa nekih šest metara skočio između dva odbrambena igrača gostiju i glavom pogodio gol Danaca.
2:0, Đermanović (48. minut):
U uvodu drugog dijela bilo je 2:0. Igrao se 48. minut kada je Arsenijević vratio loptu do Dejana Đermanovića, a ovaj sa nekih 14 metara pogodio donji desni ugao. Lopta se od stative odbila u mrežu.
2:1, Johanson (51. minut):
Danci su se vratili u igru u 51. minutu. Kasper Bogelund je prevario Ivana Stankovića, ubacio loptu s desne strane, a Andreas Johanson pored uspavane odbrane Slavije glavom pogodio mrežu Mladena Lučića. Bio je to identičan pogodak onome iz 35. minuta.
3:1, Šćepanović (90 + 2. minut):
Sve dileme otklonjene su u sudijskoj nadoknadi. Arsenijević je bacio loptu iz auta u šesnaesterac gostiju, sačekao ju je Vučina Šćepanović i glavom pospremio u mrežu za konačnih 3:1 i veliko slavlje.
Zarada 90.000 evra
Za prolazak u treće kolo kvalifikacija Evropske lige (nekadašnji Kup UEFA) Fudbalski klub Slavija će od Evropske federacije inkasirati 90.000 evra. Klupsko rukovodstvo je odlučilo da trećinu tih sredstava podijeli igračima kao premiju za eliminaciju danskog predstavnika.
Od tih sredstava će, po svemu sudeći, biti i plaćeno iznajmljivanje Olimpijskog stadiona "Koševo" za meč s Alborgom i troškovi utakmice koji se kreću blizu 10.000 maraka.
Čestitke
Fudbalski klub Slavija zatrpan je čestitkama sa svih strana. Uspjeh protiv Alborga nije ostao nezapažen. Telegrame čestitki i podrške upućeni su iz Vlade Republike Srpske, iz mnogih bh. klubova, prijatelja, sportskih radnika, organizacija, poslovnih partnera...
Ambijent
Navijači Slavije na "Koševu" bili su za čistu desetku. Slavija je imala podršku sa tribina, sve je bilo organizovano na visokom nivou i imala je sve uslove da bude dobar domaćin. S tribina se čulo i "Srbija! Srbija!" poslije golova koje je postizao tim iz Istočnog Sarajeva.
Datum: 24.07.2009 20:00
Autor: S. Basara, G. Ivanković
ISTOČNO SARAJEVO - Slavija je fudbalsko čudo! Tim iz Istočnog Sarajeva vinuo se u evropske visine eliminisavši danski Alborg, prošlogodišnjeg učesnika Lige šampiona.
Izabranici Zorana Erbeza su poslije danskih 0:0 na Olimpijskom stadionu "Koševo" u četvrtak uveče savladali ekipu koja je prošle sezone remizirala sa slavnim Mančester junajtedom - 3:1. Pored pobjede, Sarajlije su prepotentnim gostima očitali istinsku fudbalsku lekciju iz savremenog fudbala i izborili plasman u treće kolo kvalifikacija za Evropsku ligu.
Ovim trijumfom Slavija je ispisala nove stranice klupske istorije koja traje 101 godinu i izborila dvomeč protiv slovačkih Košica. Osim toga, fudbaleri iz Istočnog Sarajeva najbolji su ambasadori svog grada i Republike Srpske!
- Priče da se radi o jakom rivalu, o finansijskom gigantu u odnosu na nas, timu koji je prošle godine igrao više nego zapaženu ulogu u Ligi prvaka su istinite i prihvatali smo ih kao takve. Ali nismo dozvolili da nas uplaše. Mnogi su bili sumnjičavi da možemo nešto ostvariti osim poraza i eliminacije, ali mi smo se isprsili i nismo dozvolili moćnom Alborgu da se zadrži na evro sceni više od 180 minuta – kaže šef stručnog štaba Slavije Zoran Erbez.
Prvi strateg Sarajlija potom ističe:
- Vjerovali smo u sebe, nismo klonuli ni jednog trenutka, pa ni onda kada smo ostali bez sedam igrača u odnosu na prošlu sezonu. Pojačali smo se sa nekoliko fudbalera iz nižerazrednih klubova. Zadržali smo psihološku stabilnost, imali smo kvalitetne, rekao bih odlične pripreme na Tjentištu, potom u Austriji. Pakleno smo radili i maksimalno dobro se fizički spremili. Sve nas je to ohrabrilo da se bez kompleksa uhvatimo u koštac sa jakim Alborgom. Ako smo u Danskoj imali sreće što domaćin nije iskoristio nekoliko zrelih prilika, na "Koševu" se to ne može reći. Sve je bilo vrhunski. Za ovaj uspjeh sve strukture kluba zaslužuju pohvale, a posebno igrači koji su na terenu ostvarili rezultat.
Erbez ne dozvoljava euforiju poslije ubjedljive pobjede i eliminacije Danaca, jer previše vremena za slavlje nema. Već u četvrtak njegov tim je domaćin Košicama.
- Podvig je ostvaren. Međutim, dani vrtoglavo prolaze i ne smijem dozvoliti euforiju. Da joj nema mjesta znaju to dobro igrači. Čeka ih novi ispit koji želimo opet uspješno da diplomiramo. Jednom riječju, iako ubjedljiv, trijumf nas ne smije uljuljkati. Moramo što prije da zaboravimo taj rezultat. Za naše dobro. Sve aktivnosti su već od juče usmjerene ka slovačkom timu, potrebno je sakupiti što više informacija. Sigurno je da nas čeka opet kvalitetan rival, ali, zar u ovom trenutku ima laganih. Potvrdili smo protiv Danaca da je fudbal igra, niko ne bi trebalo da se plaši - veli šef struke Sarajlija.
O duelu protiv Slovaka Erbez je još dodao:
- Trudićemo se opet da nadmudrimo protivnika i pokušaćemo da zabilježimo dobar rezultat. Pa i ako se desi da ispadnemo, mjesta velikom razočarenju ne smije da bude. Pored ličnog i klupskog uspjeha, ovo je uspjeh bh. fudbala. Žao mi je što su završili takmičenje Široki Brijeg i Zrinjski, ali naredne sezone, nema sumnje, da će rezultati naših klubova na evro sceni biti još bolji – zaključio je Erbez.
Svoj posao opet je kapitenski odradio iskusni Bojan Regoje:
- Obećali smo bespoštednu borbu. Nismo bili glasni u najavama, pobijedićemo Alborg sa dva ili tri gola razlike. Ali da ćemo izginuti na terenu za svaku loptu, mogli smo svakom reći direktno u lice. Tako je i bilo. Nagrada za trud je stigla. Jeste zasluga nas igrače najveća, ali kako zaboraviti naše navijače koji su nas nosili i bili dvanaesti igrač. Hrabro ćemo igrati i protiv Košica, pa neka u viteškoj borbi pobijedi bolji.
Lavovski dio posla na sredini terena odradio je Goran Simić:
- Ovo je nagrada za sav naš uloženi trud. Eliminacijom Alborga pokazali smo da imamo i evropski potencijal. Bez obzira što nas je napustilo sedam igrača tokom ljeta, potvrdili smo da nismo slučajno vicešampion i osvajači Kupa BiH.
GOL, GOL, GOL...
1:0, Kutalia (35. minut):
Akcija Slavije tekla je tečno po desnoj strani. Branislav Arsenijević je idealno centrirao, a Levon Kutalia još ljepše sa nekih šest metara skočio između dva odbrambena igrača gostiju i glavom pogodio gol Danaca.
2:0, Đermanović (48. minut):
U uvodu drugog dijela bilo je 2:0. Igrao se 48. minut kada je Arsenijević vratio loptu do Dejana Đermanovića, a ovaj sa nekih 14 metara pogodio donji desni ugao. Lopta se od stative odbila u mrežu.
2:1, Johanson (51. minut):
Danci su se vratili u igru u 51. minutu. Kasper Bogelund je prevario Ivana Stankovića, ubacio loptu s desne strane, a Andreas Johanson pored uspavane odbrane Slavije glavom pogodio mrežu Mladena Lučića. Bio je to identičan pogodak onome iz 35. minuta.
3:1, Šćepanović (90 + 2. minut):
Sve dileme otklonjene su u sudijskoj nadoknadi. Arsenijević je bacio loptu iz auta u šesnaesterac gostiju, sačekao ju je Vučina Šćepanović i glavom pospremio u mrežu za konačnih 3:1 i veliko slavlje.
Zarada 90.000 evra
Za prolazak u treće kolo kvalifikacija Evropske lige (nekadašnji Kup UEFA) Fudbalski klub Slavija će od Evropske federacije inkasirati 90.000 evra. Klupsko rukovodstvo je odlučilo da trećinu tih sredstava podijeli igračima kao premiju za eliminaciju danskog predstavnika.
Od tih sredstava će, po svemu sudeći, biti i plaćeno iznajmljivanje Olimpijskog stadiona "Koševo" za meč s Alborgom i troškovi utakmice koji se kreću blizu 10.000 maraka.
Čestitke
Fudbalski klub Slavija zatrpan je čestitkama sa svih strana. Uspjeh protiv Alborga nije ostao nezapažen. Telegrame čestitki i podrške upućeni su iz Vlade Republike Srpske, iz mnogih bh. klubova, prijatelja, sportskih radnika, organizacija, poslovnih partnera...
Ambijent
Navijači Slavije na "Koševu" bili su za čistu desetku. Slavija je imala podršku sa tribina, sve je bilo organizovano na visokom nivou i imala je sve uslove da bude dobar domaćin. S tribina se čulo i "Srbija! Srbija!" poslije golova koje je postizao tim iz Istočnog Sarajeva.
I ko se nad'o ale...
Ja se nadam da će MUP Kantona Sarajevo profesionalno obaviti svoj posao, kao što nije u četvrtak, i da će obezbijediti red i mir u našem zajedničkom glavnom gradu za sve građane Bosne i HercegovineCuprija je napisao/la:drago mi je za slaviju sto je donijela bodove BiH. ja se i dalje nadam da ima i postoji onih istinski navijaca slavije koji samo navijaju i nemisle nista na nacijonalnoj bazi..... a za ono koji to misle i ponovo dodzu na kosevo, njih ceka iznenadenje na slijedecoj tekmi..... velki poz....

Pravilnik je da ne mogu da se igraju dvije utakmice u evro kupovima u istom gradu u istom danu. Recimo (zbog stadiona u Sevojnu i zbog evropskog juniorskog prvenstva u atletici u Novom Sadu) Sevojno i Vojvodina treba da igraju svoje utakmice protiv Lila i Austrije iz Beča 30. jula na stadionima Partizana i Zvezde. Međutim, "Sportski žurnal" piše da će ili pomjeriti jednu utakmicu dan ranije ili će zamijeniti domaćinstvo, tj. da neko bude gost od ta dva kluba.Virtu4l je napisao/la:Ovo će vam biti potencijalni problem. Koliko se sjećam, pravilnik je takav da se u roku od 24h na jednom stadionu ne smiju odigrati dvije utakmice UEFA takmičenja. Nedavno se govorilo o tome, kada su Inter i Milan trebali biti domaćini isti dan. Inter je čini mi se pomaknut 7 dana ranije.
UEFA nije planirala da prođu oba klubamiky_hz je napisao/la:Opet im pravimo problemeko kad je bili izvlacenje pa zamjenili Sarajevo i Slaviju,mora se desiti da jedan od klubova zamjeni domacinstvo nema druge

Šalim se, to se često dešava, nemoguće je sve unaprijed urediti, pa su česte zamjene domaćinstva i pomjeranje termina.
Dakle, ili će Sarajevo ili Slavija igrati različitim danima, ili će neko da ide u goste prvu utakmicu...
I ko se nad'o ale...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Sova je napisao/la:UEFA nije planirala da prođu oba kluba
Šalim se, to se često dešava, nemoguće je sve unaprijed urediti, pa su česte zamjene domaćinstva i pomjeranje termina.
Dakle, ili će Sarajevo ili Slavija igrati različitim danima, ili će neko da ide u goste prvu utakmicu...
prvo će slavija ugostiti svog protivnika na koševu a SARAJEVO će ići u goste šveđanima

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Evo sad pogledah temu o FK Sarajevo... na sajtu Helsinborga piše da je utakmica kod njih 30, to njima valjda UEFA javi na vrijeme...Mirza_Hordas je napisao/la: prvo će slavija ugostiti svog protivnika na koševu a SARAJEVO će ići u goste šveđanima
I ko se nad'o ale...
Vi ste prvu domacini...
E sad imam pitanje,ako prodjete Kosice i izgubite od iduceg protivika je li idete direktno u grpnu fazu kupa uefa(liga uefa) ?
E sad imam pitanje,ako prodjete Kosice i izgubite od iduceg protivika je li idete direktno u grpnu fazu kupa uefa(liga uefa) ?
oni igraju kvalifikacije za evropsku ligu, tako da ako ispadnu gotovo je.
ti si mislio na kvalifikacije za ligu sampiona. ako ispadnes u trecem kolu igras zadnje kolo kvalifikacija za evropa ligu, ako ispadnes u 4. kolu ides u grupnu fazu.
ti si mislio na kvalifikacije za ligu sampiona. ako ispadnes u trecem kolu igras zadnje kolo kvalifikacija za evropa ligu, ako ispadnes u 4. kolu ides u grupnu fazu.
nije mi jasno kako je zasafoni na onom stadionu mogao igrati u evropi a slavija ne moze
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ne znam kakav im je stadionirfan41 je napisao/la:nije mi jasno kako je zasafoni na onom stadionu mogao igrati u evropi a slavija ne moze

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Zestaponi#Stadium
http://www.fczestafoni.ge/Eng/Stadium/Stadium.htm
Okačio sam već link do UEFA pravilnika o stadionima... oni ispunjavaju, mi vjerovatno ne...
I ko se nad'o ale...
Sova je napisao/la:Ne znam kakav im je stadionirfan41 je napisao/la:nije mi jasno kako je zasafoni na onom stadionu mogao igrati u evropi a slavija ne mozeNa wikipediji piše da već godinama ulažu u njega:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Zestaponi#Stadium
http://www.fczestafoni.ge/Eng/Stadium/Stadium.htm
Okačio sam već link do UEFA pravilnika o stadionima... oni ispunjavaju, mi vjerovatno ne...
pogledaj ba na youtebe tekmu helsinborg-zesafoni. stadion u lukavici je 5 puta bolji
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Gledao sam i stadion Rila protiv Partizana, i Rudara protiv Zvezde... sjećam se kojekakvih livada iz Estonije, Farskih ostrva... al ****, mora da ima nešto što ne ispunjavamo a oni ispunjavaju, ne znam šta tačno.irfan41 je napisao/la:pogledaj ba na youtebe tekmu helsinborg-zesafoni. stadion u lukavici je 5 puta boljiSova je napisao/la:
I ko se nad'o ale...
-
- Kontakt:
imam 2 pitanja i nadam se da mi možete odgovoriti...
1.Kakav je taj igrač kod slavije Djermanović...prvi put čujem za njega
2.koliko dobivaju igrači slavije na mjesec...
hvala na odgovorima
1.Kakav je taj igrač kod slavije Djermanović...prvi put čujem za njega
2.koliko dobivaju igrači slavije na mjesec...
hvala na odgovorima
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
Djermanovic ima slovenacki pasos (inace je sa ovih prostora, Ilijas mislim,ali nisam siguran), a vec je bio na probi u Slaviji prije par godina, ali mu je iskrsao inostrani angazman pa je otisao(zadnju sezonu igrao u 3. spanskoj ligi). Doveden kao potencijalna zamjena Spalevica mada pravog lika na toj poziciji tek treba da dovedu, ali o tome vise kad bude siguran dolazak jednog od najvecih pojacanja Slavije ikad.
Na drugo pitanje ti niko ne moze odgovoriti sa sigurnoscu
. Imas 10-ak igraca sa profesionalnim ugovorima, a ostali dobijaju mrvice, mada ni tih 10-ak ne dobijaju neke ekstra sume. Spalevic je dobijao najvise, ali ovo sto mu je Olimpik ponudio je previse. Ne znam jel se isplati placati jednog igraca toliko u PL BiH makar on bio i njen najbolji strijelac.
Na drugo pitanje ti niko ne moze odgovoriti sa sigurnoscu

-
- Kontakt:
hvala brateOgnjeslav je napisao/la:Djermanovic ima slovenacki pasos (inace je sa ovih prostora, Ilijas mislim,ali nisam siguran), a vec je bio na probi u Slaviji prije par godina, ali mu je iskrsao inostrani angazman pa je otisao(zadnju sezonu igrao u 3. spanskoj ligi). Doveden kao potencijalna zamjena Spalevica mada pravog lika na toj poziciji tek treba da dovedu, ali o tome vise kad bude siguran dolazak jednog od najvecih pojacanja Slavije ikad.
Na drugo pitanje ti niko ne moze odgovoriti sa sigurnoscu. Imas 10-ak igraca sa profesionalnim ugovorima, a ostali dobijaju mrvice, mada ni tih 10-ak ne dobijaju neke ekstra sume. Spalevic je dobijao najvise, ali ovo sto mu je Olimpik ponudio je previse. Ne znam jel se isplati placati jednog igraca toliko u PL BiH makar on bio i njen najbolji strijelac.

Neka nam zavide neka nas ne vole
Ponos Republike Srpske
Tomo Marić, savetnik ministra za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, povodom velikog uspeha Slavije je istakao:
-Republika Srpska se ponosi Slavijom, njeni evropski rezultati imaju veličinu sportskog podviga. Eliminisati klub sa skoro 20 puta većim budžetom i učesnika završnice Lige Šampiona, samo je potvrda da je Slavija poslednjih godina izrasla u predvodnika fudbala Republike Srpske. Od Slavije bi mnogi imali šta da nauče...
Sada je pred Slavijom još jedan izazov?
- Bez obzira na ishod naredne runde, iako verujem u klub iz Istočnog Sarajeva, Slavija je opravdala očekivanja i zaslužila da je svi podrže. Vlada RS i resorno ministarstvo i do sad su bili uz Slaviju u skladu sa mogućnostima. Biće i ubuduće, Slavija je zavredila da joj pruže ruku, da bi sledeće godine evropske utakmice igrala u Istočnom Sarajevu. Uz stručnu štab i igrače, sportske junake, čestitke je zaslužilo rukovodstvo sa predsednikom Kulinom, na delu je pokazao ljubav prema klubu i Republici Srpskoj. Ko je samo jednom bio u Istočnom Sarajevu, i video izbliza šta sve ljudi moraju da čine da bi sačuvali nacionalni, kulturni pa i fudbalski identitet, shvatiće svu veličinu podviga Slavija, veći je od fudbalske pobede - istakao je Tomo Marić.
(Sportski žurnal)
Dan posle plasmana u treće kolo, Slavija je dobila još jedno pojačanje.
Ugovor je potpisao Branko Baković, bivši igrač kragujevačkog Radničkog i kapiten OFK Beograda.
Tomo Marić, savetnik ministra za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, povodom velikog uspeha Slavije je istakao:
-Republika Srpska se ponosi Slavijom, njeni evropski rezultati imaju veličinu sportskog podviga. Eliminisati klub sa skoro 20 puta većim budžetom i učesnika završnice Lige Šampiona, samo je potvrda da je Slavija poslednjih godina izrasla u predvodnika fudbala Republike Srpske. Od Slavije bi mnogi imali šta da nauče...
Sada je pred Slavijom još jedan izazov?
- Bez obzira na ishod naredne runde, iako verujem u klub iz Istočnog Sarajeva, Slavija je opravdala očekivanja i zaslužila da je svi podrže. Vlada RS i resorno ministarstvo i do sad su bili uz Slaviju u skladu sa mogućnostima. Biće i ubuduće, Slavija je zavredila da joj pruže ruku, da bi sledeće godine evropske utakmice igrala u Istočnom Sarajevu. Uz stručnu štab i igrače, sportske junake, čestitke je zaslužilo rukovodstvo sa predsednikom Kulinom, na delu je pokazao ljubav prema klubu i Republici Srpskoj. Ko je samo jednom bio u Istočnom Sarajevu, i video izbliza šta sve ljudi moraju da čine da bi sačuvali nacionalni, kulturni pa i fudbalski identitet, shvatiće svu veličinu podviga Slavija, veći je od fudbalske pobede - istakao je Tomo Marić.
(Sportski žurnal)
Dan posle plasmana u treće kolo, Slavija je dobila još jedno pojačanje.
Ugovor je potpisao Branko Baković, bivši igrač kragujevačkog Radničkog i kapiten OFK Beograda.
I ko se nad'o ale...
Nema na cemu, a evo detalja iz prve ruke: Djermanovic je rodjeni Slovenac, a roditelji su mu iz Doboja. Igrao za Olimpiju i Domzale, a dosta perspektivan igrac (88. god). Potpisao ugovor sa Slavijom na 2 god.R_Quaresma je napisao/la:hvala brateOgnjeslav je napisao/la:Djermanovic ima slovenacki pasos (inace je sa ovih prostora, Ilijas mislim,ali nisam siguran), a vec je bio na probi u Slaviji prije par godina, ali mu je iskrsao inostrani angazman pa je otisao(zadnju sezonu igrao u 3. spanskoj ligi). Doveden kao potencijalna zamjena Spalevica mada pravog lika na toj poziciji tek treba da dovedu, ali o tome vise kad bude siguran dolazak jednog od najvecih pojacanja Slavije ikad.
Na drugo pitanje ti niko ne moze odgovoriti sa sigurnoscu. Imas 10-ak igraca sa profesionalnim ugovorima, a ostali dobijaju mrvice, mada ni tih 10-ak ne dobijaju neke ekstra sume. Spalevic je dobijao najvise, ali ovo sto mu je Olimpik ponudio je previse. Ne znam jel se isplati placati jednog igraca toliko u PL BiH makar on bio i njen najbolji strijelac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.