FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ako neko slučajno zna sastav juniora i kadeta Želje, bio bih zahvalan kad bi postavio ovdje. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Curva_SUD
- Kontakt:
Ne smije nam se ponoviti ono od prosle sezone kada smo skoro pa na kraju sezone izgubili od Slobode kuciBianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko želimo da budemo prvaci, moramo biti uvjerljivi kući kao protiv Rudara i donositi što je više moguće bodova sa gostovanja...
U Širokom smo izgubili bod(ove) u 2 minute, u Travniku se ne smije ponoviti takva stvar i bodovi se moraju uzeti jer nema više izvlačenja bolji smo od njih i to se mora pokazati...
SAMO PONOSNO I HRABRO!
i jos jednu ja mislim
a te dvije da smo dobili uzeli bi Borcu titulu
zato treba biti uvjerljiv u Dolini !
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Prosle sezone dvije zaredom kuci izgubili od Slobode i Sirokog.Curva_SUD je napisao/la:Ne smije nam se ponoviti ono od prosle sezone kada smo skoro pa na kraju sezone izgubili od Slobode kuciBianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko želimo da budemo prvaci, moramo biti uvjerljivi kući kao protiv Rudara i donositi što je više moguće bodova sa gostovanja...
U Širokom smo izgubili bod(ove) u 2 minute, u Travniku se ne smije ponoviti takva stvar i bodovi se moraju uzeti jer nema više izvlačenja bolji smo od njih i to se mora pokazati...
SAMO PONOSNO I HRABRO!
i jos jednu ja mislim
a te dvije da smo dobili uzeli bi Borcu titulu
zato treba biti uvjerljiv u Dolini !
FKŽ !
- Curva_SUD
- Kontakt:
To se ne bi smjelo ponoviti
u svakom slucaju ove godine cilj je dupla kruna !
VOLIM TE ŽELJO !
VOLIM TE ŽELJO !
Svake godine je cilj dupla krunaCurva_SUD je napisao/la:To se ne bi smjelo ponoviti![]()
VOLIM TE ŽELJO !
FKŽ !
Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinja
koji se najavljivao na predhodnim stranicama...
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
jos uvijek se ekipa uigrava i za 2-3 kola ce sve bit drugacije.trazi se idealnih 11. i ja mislim da jednostavno sa ovakvih gostovanja moramo donosit bodove a da kuci ne zijanimo ko prosle godine i eto duple krune.samo polako bice sve okultra_CImanija je napisao/la:dobro oni svi imaju laksi raspored od nas u pocetku, al si u pravu da ako ne dobijemo u travniku mozemo se komotno poselamit sa titulom na takvim gostovanjima jednostavno moramo donosit bodove inace nas nigdje nema...posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Pobjede u gostima su vec ostvarili Borac, Sarajevo, Siroki i Zrinjski i mi ovu utakmicu jednostavno moramo da dobijemo kako znamo i umijemo, necu ni da mislim na to da nam pitari nakon tri kola pobjegnu na 5 ili 6 bodova, a kakav raspored imaju imat ce 6 od 6 i 18 bodova, zato u travnik samo 3 boda dolaze u obzir...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
Ma imamo dosta dobrih igrača, znači i ako povreda bude, nema problema. Samo neka je Zeba uvijek zdrav 
- Curva_SUD
- Kontakt:
Bio je trening maloprije... a kako je bilo na treningu ne znamlegenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinjakoji se najavljivao na predhodnim stranicama...
kako ti ne dojadi toliko pisati ?Curva_SUD je napisao/la:Bio je trening maloprije... a kako je bilo na treningu ne znamlegenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinjakoji se najavljivao na predhodnim stranicama...
NO PYRO NO PARTY
Joj bit ce tesko protiv mesara
ali nadam se uz korektno sudjenje da mozemo do sva tri boda! Samo ponosno i hrabro FORZA ZELJOOOOO!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Pa imal ga na treningu igdje acaaleksandar_veliki je napisao/la:Zanimljiv i to dobro zanimljiv, tako struka kazelegenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinjakoji se najavljivao na predhodnim stranicama...
-
old school
- Kontakt:
a sta igra taj momaklegenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinjakoji se najavljivao na predhodnim stranicama...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
i? ako si ga gledo tvoje misljenje?aleksandar_veliki je napisao/la:Zanimljiv i to dobro zanimljiv, tako struka kazelegenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinjakoji se najavljivao na predhodnim stranicama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zahvaljujem na odgovoru,ma definitivno sam misljenja da nam treba jos jedan koji zna s loptom,mahalac tipa Zebe,da zna izvrnut na usta dvojicu,trojicu i napravit prostora za sut ovim nasim robusnim sporohodnim napadcimaaleksandar_veliki je napisao/la:Zanimljiv i to dobro zanimljiv, tako struka kazelegenda79 je napisao/la:Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinjakoji se najavljivao na predhodnim stranicama...
Tako sam uvjeren da cemo klepnut Vezire 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ovakav tip igraca jos niko nije doveo u BIH, mali je dobar bar po prvim utiscima mislim ako potpise da ce mo dobiti nesto novo u igri, brko voli ovakve igrace 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Valjda nece biti frke oko papira,koliko ima godina taj mali ?BLU SKY je napisao/la:Ovakav tip igraca jos niko nije doveo u BIH, mali je dobar bar po prvim utiscima mislim ako potpise da ce mo dobiti nesto novo u igri, brko voli ovakve igrace
||| FKZeljeznicar |||
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 30 gostiju.