FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultra_CImanija

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultra_CImanija » 15 avg 2011, 17:20

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Pobjede u gostima su vec ostvarili Borac, Sarajevo, Siroki i Zrinjski i mi ovu utakmicu jednostavno moramo da dobijemo kako znamo i umijemo, necu ni da mislim na to da nam pitari nakon tri kola pobjegnu na 5 ili 6 bodova, a kakav raspored imaju imat ce 6 od 6 i 18 bodova, zato u travnik samo 3 boda dolaze u obzir...
dobro oni svi imaju laksi raspored od nas u pocetku, al si u pravu da ako ne dobijemo u travniku mozemo se komotno poselamit sa titulom na takvim gostovanjima jednostavno moramo donosit bodove inace nas nigdje nema...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 avg 2011, 17:23

pile87 je napisao/la: Sudjenje je postenije ali je jos uvijek daleko od dobrog i to je razlog dvica.
Jednom davno rece jedan ciko ko u travniku predribla igraca moze u bundesligu odmah, za nadati se da su se stvari promjenile jer igraci travnika nisu isli na loptu nego na igraca bar tako je bilo u svim dosadasnjim utamicama, kako ce biti ostaje da se vidi. Sto se tice Staceskog pokusaj sa 45-50 metara za svaki respekt i akcija kod drugog gola, koji po meni ima poseban znacaj, gol iz akcije dupli pas Selimovica i Perice lopta do Savica i gol zaista lijepo i rijetko se vidja na nasim terenima, kod nas najcesci golovi padaju iz prekida ili solo akcija sto protiv ozbiljnih ekipa kao oslonac pada u vodu, bezbroj primjera iz evropskih utakmica.Recept za dobru igru protiv travnika je brza igra, kad oni ne mogu tako lako napraviti faul, a vjerujem da mozemo i tako odigrati uz to da nas sudija pusti da igramo a ne da sjecka igru.
Ne treba praviti dodatni pritisak na igrače, u Travniku neće igrati ni statistika, ni tradicija, ni sudijska nepravda ni... Nego tekma treba da zavisi sama od sebe, 11 na 11 od početka pa kako se otvori. Ukoliko to naši igrači shvate, mi možemo ovo dobiti komotno.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 avg 2011, 17:24

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Pobjede u gostima su vec ostvarili Borac, Sarajevo, Siroki i Zrinjski i mi ovu utakmicu jednostavno moramo da dobijemo kako znamo i umijemo, necu ni da mislim na to da nam pitari nakon tri kola pobjegnu na 5 ili 6 bodova, a kakav raspored imaju imat ce 6 od 6 i 18 bodova, zato u travnik samo 3 boda dolaze u obzir...
sto jest jest, ovo se mora dobiti, ukoliko ne zelimo odma na startu da zaostajemo za prvoplasiranim, ukoliko ponovimo igru iz prvog poluvremena sa makabijem i drugog sa rudarom, 3 boda su naša, nema sumnje :D
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 avg 2011, 17:27

ultra_CImanija je napisao/la: dobro oni svi imaju laksi raspored od nas u pocetku, al si u pravu da ako ne dobijemo u travniku mozemo se komotno poselamit sa titulom na takvim gostovanjima jednostavno moramo donosit bodove inace nas nigdje nema...
Ma sve ok prijatelju ali oprostiti se od titule nakon trećeg kola s maksimalnih 6 bodova zaostatka :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 avg 2011, 17:38

ellaxaz je napisao/la:
ultra_CImanija je napisao/la: dobro oni svi imaju laksi raspored od nas u pocetku, al si u pravu da ako ne dobijemo u travniku mozemo se komotno poselamit sa titulom na takvim gostovanjima jednostavno moramo donosit bodove inace nas nigdje nema...
Ma sve ok prijatelju ali oprostiti se od titule nakon trećeg kola s maksimalnih 6 bodova zaostatka :roll:
prevedeno na naš jezik
nakon 3 kola mi bi smo osvojili svega 3 boda, ostali konkurenti svih 9, znaci maksimalan ucinak, a i sam znas, poucen iskustvom iz prosle sezone, a Boga mi i ranijih da je ovaj prvi dio sezone, izuzetno vazan, ako ne i najvazniji, jer je pretesko u narednim utakmicama traziti iskupljenja za neosvajanje 3 boda u travniku i na ostalim gostovanjima gdje bi Zeljo realno trebao pobjediti
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 avg 2011, 17:55

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: prevedeno na naš jezik
nakon 3 kola mi bi smo osvojili svega 3 boda, ostali konkurenti svih 9, znaci maksimalan ucinak, a i sam znas, poucen iskustvom iz prosle sezone, a Boga mi i ranijih da je ovaj prvi dio sezone, izuzetno vazan, ako ne i najvazniji, jer je pretesko u narednim utakmicama traziti iskupljenja za neosvajanje 3 boda u travniku i na ostalim gostovanjima gdje bi Zeljo realno trebao pobjediti
Dobro slažem se da je bitan dobar start, ali ima još dosta utakmica, ko može da garantuje taj 100% učinak već sada nakon 3. kola a da ne govorim kasnije. Prvenstvo ipak nije šprint, nego maraton.
Naravno, trenutno je od svega bitnije onih 94-5 minuta u Travniku, rasterećeno (bez pritiska) od početka pa vidjećemo. ;)

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 15 avg 2011, 17:59

realno zaostatak od 6 bodova na polusezoni je dostizan a kamoli u ovoj fazi natjecanja ali problem nasih klubova je sasvim druge prirode do jucer smo igrali u evropi kako tako ali igrali a danas strahujemo od nekog gostovanja travniku ili gabeli

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 18:05

Ukoliko želimo da budemo prvaci, moramo biti uvjerljivi kući kao protiv Rudara i donositi što je više moguće bodova sa gostovanja...

U Širokom smo izgubili bod(ove) u 2 minute, u Travniku se ne smije ponoviti takva stvar i bodovi se moraju uzeti jer nema više izvlačenja bolji smo od njih i to se mora pokazati...

SAMO PONOSNO I HRABRO!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 15 avg 2011, 18:54

lopta je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/om ... ila-sjajni
Ara 4 gola, villa 3 !!! Najbolji strijelci, kakve mi mlade nade imamo !
umjesto da im šef dadne priliku protiv rudara il sad protiv travnika jer su momci brzi i dobri strijelci :) on radi suprotno -.-

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 15 avg 2011, 19:17

Ma treba se ugledati na Partizan,kako sam cuo zadnju utakmicu su im igrala 2 igraca koja su '94 godiste..A to je danas 17 godina ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 19:22

Moggiano je napisao/la:Ma treba se ugledati na Partizan,kako sam cuo zadnju utakmicu su im igrala 2 igraca koja su '94 godiste..A to je danas 17 godina ;)
Kakav crni Partizan , oni proizvedu igrača prodaju za dobre pare i onda te pare potroše na neku krntiju od Brazilca ili neku čokoladu.Čitaj sportski žurnal. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 avg 2011, 20:20

ma ne potroše ni na to, nego završe u privatnim džepovima. ali što se tiče proizvodnje mladih igrača najjači su na balkanu.

međutim, za to ti treba skauting i infrastruktura...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 avg 2011, 20:44

Ako neko slučajno zna sastav juniora i kadeta Želje, bio bih zahvalan kad bi postavio ovdje. ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 20:52

Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko želimo da budemo prvaci, moramo biti uvjerljivi kući kao protiv Rudara i donositi što je više moguće bodova sa gostovanja...

U Širokom smo izgubili bod(ove) u 2 minute, u Travniku se ne smije ponoviti takva stvar i bodovi se moraju uzeti jer nema više izvlačenja bolji smo od njih i to se mora pokazati...

SAMO PONOSNO I HRABRO!
Ne smije nam se ponoviti ono od prosle sezone kada smo skoro pa na kraju sezone izgubili od Slobode kuci
i jos jednu ja mislim
a te dvije da smo dobili uzeli bi Borcu titulu

zato treba biti uvjerljiv u Dolini !
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 avg 2011, 20:54

Curva_SUD je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko želimo da budemo prvaci, moramo biti uvjerljivi kući kao protiv Rudara i donositi što je više moguće bodova sa gostovanja...

SAMO PONOSNO I HRABRO!
Ne smije nam se ponoviti ono od prosle sezone kada smo skoro pa na kraju sezone izgubili od Slobode kuci
i jos jednu ja mislim
a te dvije da smo dobili uzeli bi Borcu titulu

zato treba biti uvjerljiv u Dolini !
Prosle sezone dvije zaredom kuci izgubili od Slobode i Sirokog.
FKŽ !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 21:06

To se ne bi smjelo ponoviti :oops:
u svakom slucaju ove godine cilj je dupla kruna !

VOLIM TE ŽELJO !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 avg 2011, 21:13

Curva_SUD je napisao/la:To se ne bi smjelo ponoviti :oops:
u svakom slucaju ove godine cilj je dupla kruna !

VOLIM TE ŽELJO !
Svake godine je cilj dupla kruna :D
FKŽ !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 21:16

OVE MORA BIT ! :D

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 15 avg 2011, 21:26

Jel bio trening,da li je neko slucajno bio na istom...ima li sta od onog omalenog Ronadinja :D koji se najavljivao na predhodnim stranicama...

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 15 avg 2011, 21:29

ultra_CImanija je napisao/la:
dobro oni svi imaju laksi raspored od nas u pocetku, al si u pravu da ako ne dobijemo u travniku mozemo se komotno poselamit sa titulom na takvim gostovanjima jednostavno moramo donosit bodove inace nas nigdje nema...
jos uvijek se ekipa uigrava i za 2-3 kola ce sve bit drugacije.trazi se idealnih 11. i ja mislim da jednostavno sa ovakvih gostovanja moramo donosit bodove a da kuci ne zijanimo ko prosle godine i eto duple krune.samo polako bice sve ok ;)
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa i 58 gostiju.